Zdraví
Úterý, 19.03.2024, 03:44 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Aktualizace programu Craftgen FQw  (Přečteno 27017 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« kdy: Úterý, 21.11.2017, 01:20 »

Pro stažení klikněte na nápis verze programu. Stažený zip soubor rozbalte, spusťte instalátor a dále postupujte dle pokynů v něm obsažených.
Zálohu databází a frekvenčních sestav není potřeba před spuštěním instalátoru s aktualizací provádět, aktualizuje se pouze samotný program.
Pokud netušíte jakou verzi aktuálně používáte, toto snadno ověříte přímo v programu v nabídce Info - O programu, kde je zobrazeno číslo jeho verze. Je doporučeno používat vždy nejnovější verzi programu.

Důležité:
Přístup k souboru je chráněn heslem. Pokud Vám přístupové heslo nebylo doručeno, stačí zaslat žádost o zaslání hesla na email craftgen@email.cz

Upozornění:
Jedná se pouze o aktualizaci samotného programu, nejedná se tedy o instalátor celého programu, který je ke každému přístroji dodáván na instalačním médiu, proto je nutné před aktualizací mít program Craftgen FQw nainstalovaný na svém počítači.
Pro rozbalení zip souboru a spuštění instalátoru je potřeba heslo, které bude zasláno emailem na vyžádání. Toto heslo je doporučeno si uschovat pro další aktualizace programu v budoucnu. Další aktualizace již budou přístupné ke stažení pouze z programu Craftgen FQw přes nabídku Info - O programu - Aktualizace: Zobrazit, čím se automaticky otevře stránka umožňující stažení aktualizace, pokud bude nová aktualizace dostupná.
« Poslední změna: Úterý, 21.11.2017, 01:51 od Craft » Zaznamenáno

Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Úterý, 21.11.2017, 01:20 »

Aktualizace na verzi 1.004

Rozšiřuje možnost programu provozovat 2ks plasma přístroje Craftgen PCL na oddělených kanálech. Ve výsledku je tak možno obsluhovat nezávisle dva plasma přístroje Craftgen PCL z jednoho počítače a jednoho obslužného programu, kdy každý přístroj může používat jinou frekvenční sestavu a tím zkrátit dobu generování potřebných frekvenčních sestav na polovinu nutného času. Lze také, aby oba připojené přístroje generovali společně stejnou frekvenční sestavu a díky tomu se zvýšil dosah.

Upozornění:
Pro správnou funkčnost je však nutno oba přístroje Craftgen PCL k počítači připojit pomocí speciálního rozbočovače, který lze zakoupit přímo v eshopu http://craftgen.eu/eshop/index.php/rozbocovac-c-pcl-p52

* CraftgenFQw_v.1.004_upgrade.zip (517.64 KB - staženo 973 krát.)
* CraftgenFQw_navod_1.004.pdf (58.54 KB - staženo 1005 krát.)
« Poslední změna: Úterý, 21.11.2017, 05:20 od Craft » Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!