Zdraví
Neděle, 19.05.2024, 00:33 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3
1  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Inhalační přístroj na KS kdy: Úterý, 22.03.2011, 15:28
Zdravím, není to sice o inhalačním přístroji, ale... zajímalo by mě jak to je s různými spreji - rozprašovači , když jsem koukal na nějakých co mám doma od nosních kapek, tak kapalina v mechanizmu prochází prostorem s pružinkou, bude to vadit a popř. jak dlouho muže být KS takto uchováváno?  Co???

Dle mého názoru mechanické rozprašovače použít k inhalaci lze, jen se jejich velké částice nedostanou tak daleko. Například na plicní formu tuberkulózy bych raději použil komerční přístroj, ale pro běžné problémy s nosohltanem úplně stačí mechanický rozprašovač.

Co se týká kovové pružinky, tak bych se toho tak nebál. Chcete-li si být jistý, že zde neděláte žádnou chybu, použijte následující postup. Pořiďte si ještě jednu uzaviratelnou skleněnou lahvičku, v té budete mít KS. V lahvičce s mechanickým aplikátorem budete mít čistou vodu, kterou používáte k výrobě. Pro aplikaci přehoďte aplikátor do skleničny s KS, několikrát prostříkněte a aplikujte. Po alikaci vraťte aplikátor do lahvičky s voudou a opět několikrát prostříkněte.
2  Zdraví / Alternativní léčba / Re: Úprava vodovodní vody pomocí filtrování kdy: Středa, 18.08.2010, 07:34
Tak jsem včera definitivně vyřešil problém s filtrací vody. ...

Tak to gratuluji. Vypadá to seriozně. Jaké budou roční náklady na provoz? Myslím výměny vložek, energii a pod...

Ty horní tři filtry se mi nedaří identifikovat. Jeden z nich je UV (ten nejvrchnější) ale nejde do něho žádný vodič...
3  Zdraví / Alternativní léčba / Re: Úprava vodovodní vody pomocí filtrování kdy: Úterý, 27.04.2010, 12:57
Tak jsem si pořídil filtr na bázi reverzní osmozy. Krom jiného plánuji její využití na výrobu KS pro aplikaci na rostliny (plísně). Teoreticky lze prý s deionizátorem (který namám) dosáhnout méně jak 0,1uS vodivosti, takže by snad šla použít pro běžné aplikace místo balené.
4  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Středa, 17.02.2010, 08:52
Zdravím! Velice rádi bychom si objednali Craftgen KSG4-CB3.TA (elektrody 2mm) s obalem.
Nicméně NIKDE prodejce neuvádí kontakt, adresu etc. Visí zde jen kontaktní email a nikoli obchodní jméno. Nepůsobí to vůbec věrohodně. Výrobce či  distributor tají svou identitu? proč? Možná to zní přiblble, ale kupovat něco za 4tis od incognita je divný. A informace, že případné reklamace se řeší via email nás velmi rozesmálo. Je tu někdo, neinkognito, kdo si zde uvedené zařízení od "emailu" koupil??? Děkuji za odpověď.

Vaše starost o 4 000 korun je pochopitelná. Je věc prodejce, jak prezentuje sebe a svoje výrobky. Jestli to dělá špatně, jeho podnikání nedopadne dobře. Rozhodnete o tom i vy svým nákupem nebo nákupem u konkurence.
Toto fórum vám může poskytnout ale jinou, dle mého názoru důležitější informaci a tou jsou pozitivní reference na zboží a know-how s ním spojené. Přečtěte si (máte-li tolik času) tuto konferenci a pak konference okolo konkurenčních produktů. Pro mě tento prvek zcela převážil další okolnosti.
5  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Čtvrtek, 11.02.2010, 08:28
... Někdy bývá zřetelně nahořklé, jindy hořkou chuť vůbec necítím a má to spíše kovovou příchuť. Máte s tím někdo taky zkušenosti?

Ještě jedna věc mne napadla ohledně chuti. Je prý chuťový rozdíl, jestli sklenici napřed protřepáte nebo ne. Nebo jinak, jestli netřepete, pak "ke konci" je KS hořčí.
6  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Čtvrtek, 11.02.2010, 08:23
... dodržuji stejné podmínky (snažím se) stejná voda, místo výroby, režim, doba (v režimu I., 15ppm), někdy má jinou "chuť" i když barva i tyndall se zdají subjektivě stejné. Někdy bývá zřetelně nahořklé, jindy hořkou chuť vůbec necítím a má to spíše kovovou příchuť. Máte s tím někdo taky zkušenosti?

Ahoj,
různou chuť si vysvětluji jednak různým stavem a kondicí chuťového orgánu :-)). Podobný problém jsem měl při vaření jídla. I když jídlo připravuji (zdánlivě) stejně, ze (zdánlivě) stejných surovin, vždy je rozdíl v chuti. Musíme si uvědomit, že nikdo z nás amatérů pravděpodobně nesplňuje laboratorní podmínky přípravy... Já jsem například zjistil, že mám navíc problém z prašností prostředí... schválně si prozkoumejte po výrobě povrch kapaliny, jestli Vám tam něco neplave. Z toho důvodu hlavici s kádinkou překrývám na dobu výroby hliníkovou folií. Je to lepší, ale nikdy nenajdu hladinu zcela bez kontaminace a to je jen ta viditelná...
Výrobce, o kterém jsem referoval výše jasně píše, že jeho produkty se zabarvují různými barevnými odstíny, podle toho, kde spotřebitel láhev otevře, tj. jak kontaminovaný vzduch příjde do styku s kapalinou... Krátce řečeno, nic není perfektní a s rozdíly ve kvalitě KS jsem se smířil. Dle mého názoru je důležité nedělat chyby zásadní a ty jsou v návodu dobře popsány.
7  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Pondělí, 21.12.2009, 09:42
Jen pro zajímavost ... Narazil jsem na tyto informace (odkazy dole). Tvrdí, že se jim podařilo trvale stabilizovat koloid. Podle toho co o KS vím, je to podvod. 1/2 litru vyjde asi na 1000,- Kč a vypadá jako tmavě žlutý čaj.  

odkaz 1
odkaz 2
8  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Úterý, 24.11.2009, 08:58
Citace
Dále bych se chtěl zeptat, čím je způsoben vznik ostrůvků stříbra na povrchu kapaliny. Někdy mi vzniknou a jindy ne...

Těžko říci, mě se tohle zatím nikdy nestalo, ale mám zažito zlehka očistit během výroby KS elektrody 2x až 3x, tj. cca. 1 hodinu po zahájení výroby a pak ještě aspoň jednou v průběhu výroby, tím spíše, když má voda vodivost kolem 0,2uS. Pamatuji se, že mi kdysi dva uživatelé napsali, že při výrobě KS na rychlost II se jim něco podobného stalo, proto jsem ji ponechal vypinatelnou, nicméně já i lidé z mého okolí ji běžně používáme a nikdo tento problém nezaznamenal.

Problém "prasátek" jsem redkoval intenzivnějším čištěním.
9  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Úterý, 20.10.2009, 13:59
V případě problémů se zánětem v tlustém střevu je to opravdu vynikající a neznám z alternativních prostředků nic lepšího a účinějšího. Pokud má někdo problém v tlustém střevě, rozhodně by měl výplachy tlustého střeva zahrnout do svoji hygieny. V případě polykání KS nemusí být v tlustém střevě dostatečně účinné, protože musí překonat cestu celým zažívacím traktem. Stačí všeobecně udávaná dávka 3-4 lžičky na 1 litr vody.

Mám případ svědění v konečníku, rozpraskyná sliznice svěrače a krvácení. Jedná se o dítě a klystýr je zatím neakceptovatelný prostředek :-(. Podle mne jde o plísňové onemocnění. Strava s množstvím vlákniny je adekvátní.
Přemýšlel jsem jak "překonat cestu celým zažívacím traktem". Napadlo mne použít třeba Psyllium - Jitrocel indický. Semena enormě jímají kapaliny. Co tak ho nechat nabobtnat KS? Co si o tom myslíte? Bylo by možno toho využít a dopravit tak KS dále do zažívacího traktu? Jaké pak použít dávkování?

Ještě jeden dotaz ke klyzmatu: Lze použít vyšší koncentrace, normálně používané zevně nebo ne?

Marcoo
10  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Pátek, 02.10.2009, 07:07

Citace
Mimochodem, jak jsem hledal vhodné houbičky na čištění kádinek a elektrod, tak jsem narazil i na takové, které něco uvolňovaly při kontaktu s vodou a já se pak při náměrech i přes důkladné vyčištění nádoby nestačil divit Úsměv

Ajajaj ... z houbiček, které používám mám právě takový pocit. Připadá mi, že se voda viditelně zakalí. Tyndal takové vody pak vypadá děsivě. Nenapadlo mne, že může být rozdíl v kvalitě. Nemůžete se s námi podělit o název a výrobce kvalitních houbiček, které používáte?
11  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Eliminace případného černání elektrod při výrobě KS kdy: Úterý, 29.09.2009, 07:52
... Nicméně jsem záměrně několikrát vyzkoušel těsně před ponořením elektrod do nádoby na tyto elektrody šáhnout prsty a k mému zjištění došlo vždy k výraznému zčernání elektrod v místech dotyku, mající mnohdy doslova otisk prstu a tyto části byly výrazně tmavší než místa, kde k dotyku elektrod nedošlo.

To, co ulpělo na elektrodách jsou zřejmě soli a (nebo) tuky. Při čištění kádinky se chtěj, nechtěj kůží dlaně či hřbetu ruky dotýkám vnitřního povrchu kádinky. Pokud ulpí na povrchu kádinky tuky, houbička je může jen rozšudlat... Nebylo by dobré občas kádinku odmastit nebo při vymývání kádinky používat gumové rukavice?

Dále bych se chtěl zeptat, čím je způsoben vznik ostrůvků stříbra na povrchu kapaliny. Někdy mi vzniknou a jindy ne...
12  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Pondělí, 07.09.2009, 11:19
1 kádinka i hrnec byli vypláchnuty obyčejnou vodou a vytřeny do sucha papírovým ubrouskem (chyba ?)
2 Smaltovaný jsem volil proto že doporučujete nepoužívat ocelové lžičky tedy logicky ani nerez hrnky !! Takže teď nevím jak to tedy je....

Ještě dotaz: Co ten třpytivý efekt u AG 100 nevíte co to je Co???

K1) Na obyčejnou vodu jednou pro vždy při výrobě KS zapomeňte. Vytírat vodu ubrouskem pak nemá valný smysl. Vždy vyplachovat jen kvalitní vodou, kterou používáte při výrobě.
K2) Vodu ohřívám v lázni. Do jakékoliv varné nádoby dám obyčejnou vodu a do té dám kádinku s kvalitní vodou a teploměrem. Po dosažení teploty kádinku jen otřu.

Třpytivý efekt, dle mého názoru, znamená větší částice. Více větších částic znamená horší kvalitu KS.
13  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Poraďte aneb otázka nejlépe pro Crafta kdy: Pondělí, 07.09.2009, 06:56
... Tyndalův efekt jasně znatelný, ale tekutina mírně do růžova a ne úplně čirá. ...

Narůžovělou tekutinu se mi také podařilo jednou vyprodukovat. Použil jsem odpadní vodu (Aqua Purifikata), kterou jsem čistil kádinky. :-))
14  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Čtvrtek, 13.08.2009, 09:58
... nezbude než zainvestovat i do filtru, který vodu nejdříve zbaví i minerálů...

Craft

Jeden takový filtr je zde http://www.thermofisher.cz/eshop/8003_1000.html

Iontoměnič ZIWA
Katalogové číslo:    8003.1000
Cena bez DPH:     4 400.00 Kč
15  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Pátek, 31.07.2009, 07:04
K té vodě:
... od té doby si tuto vodu nechávám vozit přímo výrobcem a vždy beru více balení najednou.

Další možností je vlastní destilační přístroj pro domácí použití velikosti větší termosky, kde se dá v případě udržení destiláku v čistotě dosahovat čistoty až 0,4uS. Kamarád jej vlastní, takže to není jedna paní povídala. Ale přesný typ teď z hlavy netuším a cenově vyšel do 10 000kč, spíše méně.

Craft

Díky za další cenné informace... Přístroj za cenu 625 l vody? To je na zváženou... Pokud budete schopen specifikovat nějak ten kamarádův přístroj, budeme rádi, stejně jako za informace o životnosti zařízení. Jednoduše, zda jde vyrobit více jak 625 l destilátu.

Marcoo
Stran: [1] 2 3
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!