Zdraví

Zdraví => Biorezonanční přístroje => Téma založeno: Craft Neděle, 16.11.2014, 02:04



Název: Craftgen EMG - doporučení
Přispěvatel: Craft Neděle, 16.11.2014, 02:04
Toto doporučení se týká především lidí, kteří umějí pracovat s energií (léčitelé) nebo vnímavějších a citlivějších jedinců, aby přístroj Craftgen EMG http://craftgen.eu/sqcshop/index.php/craftgen-emg-p48  nepoužívali okamžitě na svůj maximální výkon, který se aktivuje přepínačem s označením P do polohy II a vytočením potenciometru na zadním panelu přístroje na maximum. Může totiž u nich dojít k příliš rychlému nabití až s efektem přebití. V případě přiložení ruky nad vrchol kuželového zářiče nejdříve pociťují silnou tepelnou energií, která u nich vyvolává až brnění končetin. Pokud i přesto tento maximální výkon nezmění na minimální a nenavyšují jej velmi pozvolna, může tady dojít až k efektu přebití, což může nastat již po několika hodinách od uvedení přístroje do provozu, nehledě na místnost v bytě nebo domě, kde se přístroj nachází, což může u nich vyvolat až nepříjemné stavy v podobě bolesti hlavy, zvracení, malátnosti a jiné. I při okamžitém vypnutí přístroje, který byl v provozu na svůj maximální výkon několik hodin, trvá až 24 hodin, než se silně prosycený prostor energií vrátí k normálu, stejně tak jejich fyzická reakce na tento stav přebití. Většina lidí by neměla tyto stavy nijak pocítit, ale přesto je doporučeno vždy zvedat výkon v případě nutnosti postupně. Rozhodně by se na maximální výkon nemělo přistoupit dříve než po 3 týdnech používání přístroje a už vůbec jej nepoužívat v případě umístění kuželového zářiče přímo pod postel, protože může vyvolat až nepříjemné velmi živé sny. Při minimálním výkonu naopak často vyvolává příjemné sny.

Rovněž v případě lidí, kteří používají ke své práci virgule, by je neměli používat v ošetřeném prostoru s přístrojem Craftgen EMG, neboť může správnou funkčnost těchto virgulí ovlivňovat a v případě 2ks drátových virgulí ve tvaru L může docházet až k jejich "slepení", pokud se přístroj používá na největší výkon a jejich správná funkčnost je obnovena až mimo dosah přístroje.

Mějte prosím na paměti, že větší výkon přístroje je primárně určen k pokrytí většího prostoru nebo silných geopatogenních zón, na které nestačí ani klasické orgonity.