Zdraví

Zdraví => Biorezonanční přístroje => Téma založeno: Honza Úterý, 17.04.2007, 21:37



Název: Zapper
Přispěvatel: Honza Úterý, 17.04.2007, 21:37
Zapper jsem vyzkoušel. bradavice z ruky se následně oloupaly prakticky jako strupy .Zmiňoval jsi RIFEho a jeho postup a vlastní plán vytvořit obdélníkový pulser s laditelnou frekvencí z PC-geniální/frekvence by byly H.Clark-Rife frekvence jsem nikde nedohledal?/Některé urputné patogeny by si zasloužily konkrétnější atak, než širokospektrý zapper,ten ostatně funguje víc než bych čekal .Díky Honza


Název: Zapper
Přispěvatel: Craft Středa, 18.04.2007, 03:01
Návrh už je nějakou dobu na světě, ale ještě jsem jej nedostavěl. Stále mi leží nedodělaný na stole.
Zapper o jedné frekvenci je celkem o ničem to souhlasím. Principu Rifeho frekvencí využívá i onen Oberon a LIFE, které jsou schopny řešit i tyto orgány jak jsem zjistil.

BTW. Jakou frekvenci a velikost napětí jsi konkrétně použil, tj. pouze zapper s pevnou frekvencí?

Craft


Název: Zapper
Přispěvatel: Honza Středa, 18.04.2007, 11:58
Použil jsem jednoduché zapojení s časovačem 555,9V,32kHz, teď aktuálně ho používám s dobrým výsledkem k potření jedné urputné bakterie, ale chtělo to současně radikální detox.Honza


Název: Zapper
Přispěvatel: Craft Středa, 02.05.2007, 09:39
To je základní zapojení zapperu od doktorky Clarkové. Jenomže tato frekvence je značně vysoká a dosti zužuje rozsah využití a účinnost. Přišla na to už i doktorka Clarková a začala používat nižší frekvence.
Jo detox je nutný, ale je to dost náročné, vím to podle sebe.
Jinak co to je u tebe radikální detox?

Craft


Název: Zapper
Přispěvatel: Marek Středa, 30.05.2007, 13:28
Crafte, můžeš mi prosím napsat spojení na Tebe? Potřeboval bych poradit s nákupem rifeho trubice - nabídek je hodně a jsou dost drahý. Mám zapper s ručně nastavitelnou frekvencí a s ručně nastavitelným "projížděním" frekvenčního pásma. Myslím, že tenhle strojek ještě nikdo nenabízí.. Chci ho použít jako budící člen pro rifeho trubici a dát to celé dohromady.
Díky

Marek


Název: Zapper
Přispěvatel: Craft Středa, 30.05.2007, 23:17
Moje kontaktní adresa je uvedena na stránkách, konkrétně http://zdravi.craftcom.net/kontakt.html  nebo na mateřských stránkách www.craftcom.net v poli kontakt. Neuvádím jej tady záměrně z důvodu spam robotů.

P.S. Tuším, že před nějakým časem se nejlevněji dala plasma trubice sehnat tady http://odeconica.narod.ru/RifeBareeng.html  , ale je to už nějakou dobu co jsem se po ní pídil, ale od té doby jsem jiné výhodnější nabídky nehledal.

Craft


Název: Zapper
Přispěvatel: pavels Středa, 12.03.2008, 14:43
Mám zapper a několik program drivers, vše koupené na www.drclark.com. Pokud se do tohoto přístroje zasune např. program driver common parasites, změní se zásadně jeho režim. Běží více než hodinu, postupně v 16 krocích, každý krok trvá 2-7 minut, mezi kroky je vždy 1 minuta pauza. Během jednotlivého kroku je frekvence nepatrně měněna nahoru a dolů.
Obracím se na čtenáře tohoto fóra, zda by se někdo nenašel, kdo by byl ochoten změřit:
1) jaké dává přístroj v tomtom režimu kmity (sinusové, obdélníkové, offset)
2) na jaké frekvenci v tomto režimu pracuje (třeba pouze v 1. kroku)
Můžete mi také napsat na mail pavel.stav(zavináč)seznam.cz. (elektrotechnice vůbec nerozumím)

V každém případě zdravím všechny přátele zapperu a zapperování.
Pavel S.


Název: Zapper
Přispěvatel: Vinc Středa, 19.03.2008, 18:31
Zdravím všechny. Právě jsem dodělal "nástavbu" k Ravo Zapperu. Do masážní vaničky na nohy (je s přihříváním, vzduchováním a vybrací) jsem zabudoval elektrodu a propojil paralelně s elektrodami. A brzy začnu aplikaci od nohou. A zde jedna připomínka, vlastně dotaz. Ten Ravo Zapper je napájen z venkovního zdroje. Asi to nebude přes "chráněné" trafo, ale přes elektronické ošetření napětí. Co by se stalo, dojde-li k napěťové špici a proražení tohoto zdroje? To by bylo zvláště "zajímavé", pokud má člověk nohy ve vodě a šlo by to přes celé tělo (myslím celých 220V)?


Název: Zapper
Přispěvatel: Vinc Čtvrtek, 27.03.2008, 17:38
Tak mám první závažné výsledky s Ravo Zapperem. Používal jsem "vícekrát" zapper na ošetření, program univerzální frekvence t.j. od 20 Hz do 10 kHz, vždy jsem to projel jen jednou a pak znovu od začátku. Trvalo to asi 2 dny. Pak jsem cítil značnou únavu až malátnost, pil jsem dosti vody a vylučoval. Pak jsem se změřil a zjistil jsem, že můj organismus je plný coxsackie virů. Hlavně plíce a vlastně celá horní část těla. Dělal jsem to jen v horní polovině těla, bez nožní elektrody. Předpokládám, že jsou to již mrtvé viry. Teď je musím ještě odstranit z těla. Asi to byly staré "zásoby". Uvidíme až provedu za pár dní měření. Nemám sebou bohužel tabulky a tak nevím na co jsou ty potvory citlivé.


Název: Zapper
Přispěvatel: Craft Sobota, 05.04.2008, 15:03
Jaké tabulky Vinci? Tomu nerozumím.

Craft


Název: Zapper
Přispěvatel: Vinc I Úterý, 08.04.2008, 07:50
No, měl jsem na mysli CAFL. Neměl jsem přístup na internet a tak jsem si nemohl vyhledat ty potřebné frekvence a na papíru jsem je také neměl


Název: Zapper
Přispěvatel: Craft Úterý, 08.04.2008, 11:24
Jo tak už tomu rozumím

Craft


Název: Zapper
Přispěvatel: Craft Úterý, 06.05.2008, 19:59
Vinc:
Tak jsem po čase oprášil jeden svůj starej prototyp zapgenu, u kterého jsem dříve zaznamenal nějaké "náznaky" účinku a trochu jej vylepšil.
Sice u něj nepociťuji žádné změny k lepšímu ani k horšímu, ale aplikoval jsem jej pouze jednou a to 2 dny před scanem na oberonu a s ním to dělá divy. Zkoušel jsem nějakou dobu užívat pravidelně i Ravo a zajít si na přescan na oberon, dokonce i několik hodin před oberonem a žádné výrazné změny. Pak jsem jej na nějakou dobu odložil a zkoušel svůj zapgen. Fakt nechápu, jak se všechny body v celém těle, dokonce i střeva! mohly zlepšit o 1 až 2 stupně, prostě bylo převážně na orgánech žluto, efekt podobný jako když někdo začne užívat ATB nebo po metaterapii. Již dříve jsem s tímhle zapgenem zažil stejnou situaci, ale dával jsem to v té době do souvislosti s doplňky, které jsem v té době užíval. Dokonce obsluhující se mě ptala, zda neberu nějaké ATB a v té době jsem nebral ani KS, natož ATB. Tak nevím, co si mám o tom myslet. Ĺ koda, že nemám možnost to testovat na oberonu průběžně, mohlo by to být zajímavé. Jinak tahle zkušenost už z dřívějška mě zřejmě mylně přesvědčila o tom, že jakýkoliv pulsní signál se projeví v kladném smyslu na oberonu v podobě převážně zlepšených hodnot bodů, ale po náměru po pravidelných aplikacích Rava jsem tohle paradoxně nezaznamenal, i když jsem si jej aplikoval záměrně i několik hodin před scanem na oberonu. Přitom z toho mého zapgenu leze max. 6,5V nad frekvencí 2500Hz, jinak kolem 5,5V, ale brní to znatelněji než na stejném napětí a frekvenci u Rava. Frekvence jsem použil v podobě mnou seskládaného setu vycházející z CAFL. Dosti zajímavej efekt, ale hlava mi to nebere a stále nad tím přemýšlím, zda v tom nemůže mít prsty ještě něco jiného. Zvažoval jsem vliv KS, ale to už beru dlouho a bral jsem jej i když jsem testoval na sobě Ravo a nic. Co si o tom myslíš ty?
Při nejmenším, to dokáže aspoň oberon pěkně zmást


Název: Zapper
Přispěvatel: Vinc I Čtvrtek, 08.05.2008, 17:38
Craft:
Teď nejsem zase doma ale náhodou jsem se dostal k "doktorce" a přečetl Tvůj vzkaz. Máš pravdu. Já se sice netestuji na Oberonu často, ale zjistil jsem, že k ovlivnění dojde i pouhou psychickou zátěží vyšetřovaného. Po zappování zůstávají ty frekvence v organizmu asi delší dobu (to dle mého souvisí buď s ovlivněním frekvencemi zapperu, které pak v organismu zůstanou), stejně jako po výsledky po ATB nebo metapatii. Pokud by vyšetřovaný neupozornil na to že něco bere, je obtížné hledat příčiny. Jde to, ale je to práce na dlouho. Musím jít skutečně do jednotlivých tkání a hrát dělat ze sebe Sherlocka. Takže jak jsem už napsal, po zappování se ukazují všude ty patogeny, které jsem právě likvidoval a které se dostanou do lymfatického systému a ostatních vylučovacích orgánů


Název: Zapper
Přispěvatel: Craft Čtvrtek, 08.05.2008, 18:13
Vinc:
No jo, ale jak si mám vysvětlit, že když jsem právě používal Ravo zapper, žádné změny neboli ATB efekt nenastal, spíše bylo vše horší.
Když jsem použil ten svůj prototyp onen ATB efekt byl zřetelný i téměř po 24 hodinách prostě všechno úplně super


Název: Zapper
Přispěvatel: Vinc I Pondělí, 12.05.2008, 17:28
Tak už jsem zase na svém PC doma . Ale k Tvým úvahám. Podle mých zkušeností, body na oberonu (myslím ty bílé, žluté, červené, hnědé a černé) ukáží momentální stav. Nemusí jít ani o nemoc, či nějakou velkou poruchu. Je třeba se dívat na křivky. Po zappování jsem měl všechny body bílé a žluté, ale křivky dělaly divy! Už dávno před tím, než jsem začal používat Ravo, jsem objevoval křivky různých patogenů, ale nebyly tak moc výrazné, jenom náznaky, že by tam mohlo něco být. Po zapování tam ale byly na 100%, naprosto přesně. Domnívám se, že ty viry a parazité jsou nějak kamuflováni, nebo prostě částečně pasivní a tudíž ne tak zřetelní (jinak by je musely makrofágy objevit a ničit, ne?). Ale tím zapováním je aktivuješ a zabiješ. Pak již nejsou schovaní a oberon je zaznamená v celé kráse . Ty tam pak asi zůstávají tak dlouho, než je organismus vyloučí. Chce to samozřejmě zappovat trochu déle než jeden den . Takže jsem se cítil celkem prima, ale ty potvory byly prostě všude , v každém orgánu. Pak jsem jel pryč a už jsem to nekontroloval. Takže si dám zítra repete a uvidím, co se ukáže. Stejně bych se s Tebou rád setkal a probral to trochu podrobněji. Asi bych měl i jiná témata na hovor Co myslíš? Můj e-mail máš.


Název: Zapper
Přispěvatel: Craft Pondělí, 12.05.2008, 21:00
Ahoj Vinci,
tvoji email adresu bohužel nemám, jak jsem psal dělal jsem vehementní pořádek v mejlech a mazal a mazal, až jsem si smazal i některé mejly, u kterých jsem neměl uložené adresy, ale zase hafo místa jsem uvolnil na disku  :)
Co máš za model Oberonu? Je to některý z těchto? http://zdravi.craftcom.net/bioapparatus.html
Protože já mám zkušenosti pouze s Biolazem a ten žádné bílé body nemá, viz. vzor http://zdravi.craftcom.net/obrazky_images/metapathia17.jpg
Každopádně bych chtěl ten svůj PC Zapgen testnout pořádně, třeba z něj něco i bude, aspoň podle mojich několika náměrů na Oberonu.

Pošli když tak info na můj kontaktní email.

BTW. Tak nevím jestli jsem to některým s tím KS neusnadnil až příliš, zvláště těm některým křiklounům na doktorka.cz  ;)

P.S. Jinak odesílání příspěvků je tady funkční i přes chybovou hlášku DB php o refresi stránky po odeslání příspěvku, což vzniklo přechodem serveru z php4 na plnou podporu php5, a php jako takové ještě stále není moje silná stránka, ale zase nemůžu umět všechno ;D


Název: Zapper
Přispěvatel: Vinc I Úterý, 13.05.2008, 06:07
Zdravím Crafte,
já jsem si od začátku myslel, že je to bílá, ty body nejsou moc velké. Máš pravdu, ty body jsou světle žluté a ne bílé. Asi jsem si je v duchu tak trochu přetransformoval na bílou. To je barva čistoty . Jinak, mám Biolaz SM 21. Ten tvůj zapgen bude asi dobrý. Opravdu bys jej měl otestovat. Něco jako Ravo verzus ten Tvůj. Co se týče ovládání PC a ostatních výkřiků moderní techniky máš můj obdiv. Já osobně jsem se naučil s PC pracovat, prošel jsem několika verzemi konstrukčních programů až do CATIA V5, ale jsem trochu starší ročník a tak jdou jisté součásti tohoto oboru mimo mě. Teď bych ale potřeboval   trochu "nalejvárnu" jak udělat třeba webové stránky . Ty jsem u Tebe obdivoval hned na začátku.
Tak a teď se jdu otestovat. Pak podám zprávu


Název: Zapper
Přispěvatel: Craft Úterý, 13.05.2008, 08:21
Koukám Vinci, že už máš luxusnější model Biolazu

prošel jsem několika verzemi konstrukčních programů až do CATIA V5
No vidíš to, tohle zase neumím já a taky můj věk nezačíná jedničkou nebo dvojkou

Jo ale bankovky netisknu, protože nemám přístup na oberon zdarma a už vidím to nadšení oberonistů, kteří by chtěli na tom se mnou spolupracovat, jde tady o kšeft, přístroj musí vydělávat. V tom si iluze nedělám

Webovky zdravi.craftcom.net je subdoména a vytvořil jsem je za jedno odpoledne (nemyslím tím obsah), ale využil jsem jednu free šablonu a tu si upravil k obrazi svému. Mám rád jednoduché a účelné věci. Moje hlavní doména je ale www.craftcom.net a tady je celej kód vlastní. Mám už dávno novou podobu hlavních webovek i s administrací (vše v php), ale je potřeba všechny články přetransformovat do nového formátu a hlavně ručně opravit všechny odkazy, což je času a času.

BTW. Pokud chceš vědět něco o tom jak na web začni tímhle odkazem
www.jakpsatweb.cz


Název: Zapper
Přispěvatel: Vinc I Úterý, 13.05.2008, 16:34
Tak Ti děkuji. To bude na dlouhé večery. Skoro všechno je pro mne neznámé Ano, mluvím o www.jakpsatweb.cz Už jsem měl asi před 6ti roky své stránky, kde jsem mohl obměňovat fotografie, ale bylo to moc drahé (skoro 5000 za půl roku), tak jsem to po půl roce zrušil. Neměl jsem to udělané na prodej fotek
I já si potrpím na jednoduchost, ale mělo by to trochu vypadat
No uvidím ...... jak to provedu.


Název: Re: Zapper
Přispěvatel: QAD Úterý, 10.02.2009, 15:22
QAD

Jenom k tomu koloidnímu stříbru a zapperování. Bezesporu se užíváním KS vodivost těla mění a frekvence při zappingu se asi jinak po těle rozkládají. Testéři se Salvií - alespoň někteří - říkají, že KS by se vůbec nemělo brát dlouhodobě, pouze nárazově, neboť je to těžký kov jako všechny ostatní. Zřejmě tedy ovlivňuje měření se Salvií a zřejmě i s Oberonem.


Název: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Pátek, 12.03.2010, 01:06
Před pár dny jsme prováděli vyhodnocení dlouhodobějšího testování i z hlediska možných vedlejších reakcí při účinném zapingu ve spojitosti s testovaním několika kusů nového přístroje CPZ (Craftgen PC Zapper, viz. jeho finální podoba viz. http://craftgen.eu/quickshop/index.php?23,craftgen-pc-zapper), kdy byly používány pouze frekvence dle CAFL, který někteří sice odsuzují, ale osobně na něj nedám dopustit. Testování proběhlo nezávisle na více než 10 lidech. Myslím, že výčet následujících možných herx. reakcí se může hodit všem, kteří účinný zaping podstupují, ať se třeba zbytečně neděsí, pokud se u někoho něco podobného vyskytne za předpokladu, že mají jinak v pořádku žilní systém, (netrpí na krevní sraženiny) a nemají žádný problém se srdcem.

- Poměrně často se může vyskytnout problém v podobě virózy nebo angíny a to i s několikadenním zpožděním s poměrně častým výtokem z nosu (rýma).
- Pokud se zapruje pouze hlava, mají paraziti tendenci měnit působiště a přesouvat se do spodních části těla, což není na škodu. Může tady dojít k bolesti hlavy pouze na určitém místě.
- Občas se u někoho rozjedou plísně, podobný efekt jako při užívání ATB.
- Zvětšení mízních uzlin nebo také k jejich zmenšení v případě, že byly zvětšeny již dříve.
- Bolesti břicha
- U někoho může docházet k silné únavě při zapingu až usnutí, dále k pocitu slabosti, těžké ruce, nohy nebo nějaké bolesti na různých částech těla nebo v oblasti ledvin. Proto je důležité mít ledviny v co největším pořádku a pít hodně čisté vody bez bublinek.

- Může také dojít ke znatelnému a rychlému poklesu hodnoty pH moči, aniž by došlo k pojídání kyselotvorných potravin nebo nápojů.

* V případě značných zátěží v těle je lepší provádět zaping max. 30 minut a další až za několik dní, dle odezvy. Pokud se hned ze začátku provádí zaping velmi intenzivně, mohou být i odezvy v podobě herx reakcí velmi silné.
Obzvlášť v případě zapingu přístrojem CPZ, na čemž se shodlo více lidí, kteří do té doby používali i jiné komerční zappery bez znatelnějších reakcí.

* Rovněž se osvědčil následující způsob aplikace elektrod:
červená - pod pravé koleno
černá - do levé ruky


Název: Re: Zapper
Přispěvatel: Renata Pondělí, 15.03.2010, 11:01
Dobrý den, jsem tu nová a mám trošku problém se zasláním mého dotazu. Nevím, jak ho jinak odeslat než jako odpověď na nějaký, již zveřejněný příspěvek. Takže se tímto omlouvám. Můj dotaz. Uvažuji o koupi přístroje RAVI ZAPPER. Mám Crohnovu nemoc v oblasti konečníku a první esovité kličky. Pomůže mi s tím Zapper? Pokud se "dostane" jen PODÉL stěn tlustého střeva - znamená to, že může pomoct trochu nebo že vůbec nepomůže? V seznamu frekvencí se Crohnova nemoc objevuje,..... Hm, nemáte s tím někdo zkušenost?
Děkuji, Renata


Název: Re: Zapper
Přispěvatel: Craft Pondělí, 22.03.2010, 20:41
U každého příspěvku je v pravém horním rohu nápis citace, na které stačí kliknout.
Obávám se, že co se střevních nemocí týče, zde bude zaping krátký, tj. použití zapperu, protože jeho účinnost pronikat do střeva je dosti omezená. Tady bych spíše doporučil začít s očistou tlustého střeva a neváhal bych použít i antihelmitika po předešlém vytestování parazitů ve střevech, buď na přístroji Oberon nebo Salvia. Taky doporučuji si projít tohle fórum, kde je již spoustu užitečných rad uvedeno http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=12&sid=d854cfd92119860ff9171c6dad79a4a5


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: kasha Středa, 16.02.2011, 00:00
....Testování proběhlo nezávisle na více než 10 lidech. Myslím, že výčet následujících možných herx. reakcí se může hodit všem, kteří účinný zaping podstupují, ať se třeba zbytečně neděsí, pokud se u někoho něco podobného vyskytne za předpokladu, že mají jinak v pořádku žilní systém, (netrpí na krevní sraženiny) a nemají žádný problém se srdcem. ...
Už nechci otravovat mailem, ale tady mne po dnešní objednávce zarazila věta  - pakliže nemají problém se srdcem,,, a to tedy maminka má, které chci Zapper koupit... MOhu se o tomto někde dočíst více? existují frekvence, které tedy to srdíčko neohrozí? nebo co teď s tím?
díky moc Kasha


Název: Re: Zapper
Přispěvatel: Craft Středa, 16.02.2011, 21:02
Pokud je nějaký problém se srdcem, raději bych od klasického zapingu upustil a řešil to spíše plazmovým generátorem v některém centru, kde jej provozují.
Objednávku na CPZ není problém v tomto případě samozřejmě stornovat.


Název: Re: Zapper
Přispěvatel: kasha Středa, 16.02.2011, 22:26
Pokud je nějaký problém se srdcem, raději bych od klasického zapingu upustil a řešil to spíše plazmovým generátorem v některém centru, kde jej provozují.
Objednávku na CPZ není problém v tomto případě samozřejmě stornovat.
Grafte, prosím zatím objednávku ponechte tam, a já ještě okolo toho něco pozjištuji...
možná by jste mi dal radu, co by to měla být za vada srdce?... které se negativně zappingu dotýká??? moc díky,,, nutně potřebuji vyřešit mamku a zatím se chytám stébla :) díky...


Název: Re: Zapper
Přispěvatel: Craft Čtvrtek, 24.02.2011, 20:22
Tohle se sice nikde přesně neuvádí, ale nemělo by se především jednat o kardiostimulátor a dále v případě zvýšeného rizika tvorby krevních sraženin a také problémy s žilním a cévním systémem u srdce nebo jeho okolí. Rozhodně bych také zaping nedoporučoval nikomu po prodělané srdeční nebo mozkové příhodě.