Zdraví

Zdraví => Biorezonanční přístroje => Téma založeno: Craft Neděle, 14.03.2010, 17:29



Název: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Neděle, 14.03.2010, 17:29
Po 2,5 letech konečně finální podoba  :),viz. http://craftgen.eu/quickshop/index.php?23,craftgen-pc-zapper

Před prvním použitím CPZ je doporučeno si důsledně přečíst tyto poznatky http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,12.msg475.html#msg475


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Drta.tom Čtvrtek, 08.04.2010, 23:49
Ahoj, mám dotaz ohledně Craftgen PC Zapperu.

Ty připravené sestavy jsou nazvány dle CAFL? Jsou zde i sestavy na vybrané běžné choroby a orgány jako např. virózy, angína, chřipka, rýma, játra, ledviny apod? Jde mi o to, zda při použití např. na angínu musím strávit pár hodin na internetu hledáním co by mohlo být příčinou (a co tedy nastavit), nebo zda jde v sestavách relativně jednoduše najít i řešení na relativně jednoduše slovně formulované problémy jako např. chřipka, bolest ledvin, slinivka, bradavice apod.

Samozřejmě chápu, že i relativně jednoduše slovně zadaný problém nemusí mít jednoznačné řešení.

• Generování frekvencí až na dvě desetinná místa  - Craftgen Zapper má opravdu takovou přesnost výstupního signálu?
• Možnost snadného vytváření harmonických a subharmonických frekvencí z primární frekvence uživatelem - o co jde? Jedná se o kolísání kolem nastavené frekvence (něco jako má Ravo Zapper)?

Je možno přibalený SW legálně užívat na více počítačích? - např. u mě, u rodičů, přítelkyně?

Ten audio vstup je tam k čemu? Přístroj jeho prostřednictvím vydává zvuky?

Délka záruky? Servis?



Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Pátek, 09.04.2010, 20:16
Ano, názvy jsou převzaty přesně dle CAFL a NCFL, stejně tak Rifeho frekvence. Pokud se podíváte podrobněji do těchto seznamů jsou tam i přímo jednotlivá onemocnění, jako např. chřipka (Influenza) a hned v hojném množství. Je zde rovněž proveden i speciální výběr kromě původního názvu i s českým ekvivalentem. Sice zvažujeme překlad, ale přesto, že je nám známo již slušné množství českých ekvivalentů na uvedené latinské nebo anglické názvy, netroufáme si přesto vše přeložit bez odborné konzultace, což je navíc časově velmi náročné. Tady je právě prostor pro vznikající komunitu, kde každý majitel tohoto přístroje může přispět tak říkajíc svoji troškou do mlýna a můžou jednotlivé sestavy frekvencí nebo klidně i celou lokalizovanou DB nasdílet ostatním prostřednictvím tohoto fóra, kde je dostatek kapacity pro pohodlné sdílení (upload, download) bez rizika smazání takových souborů po určitém čase, jak tomu bývá běžně u serverů pro ukládání a sdílení dat. Kreativitě a získaným zkušenostem i s vlastními frekv. sestavami nejsou tady kladeny žádné meze.
To jsem ale trochu odbočil. Nicméně neodpustím si otázku, jak si právě u nemocí jako chřipka můžete být jistý, že právě důvodem oné údajné chřipky je přímo vir chřipky a ne třeba jiný virus, např. Coxsackie? Navíc, kde berete jistotu, že se jedná přímo o chřipku, tj. nemoc virového původu a ne třeba o onemocnění vyvolané bakterií mohoucí mít příznaky jako chřipka? Tohle nedokáže naprosto spolehlivě jen tak dle příznaků rozeznat ani odborník, natož laik. Proto mít nějakou sestavu na chřipku je fajn, za předpokladu, že se jedná opravdu o toho správného původce chřipky. Pokud se jedná třeba o bolest ledvin, tady zánět může také vyvolat spoustu věcí. Takže podobné sestavy jsou sice velké zjednodušení, ale otázkou je, zda budou i dostatečně účinné. Pokud píšu za nás, co jsme přístroj zkoušeli, tak říkajíc přímo v terénu, jsme nikdy takové univerzální sestavy nepoužívali, ale pouze po úvaze a diagnostice přesné sestavy na určitého původce dle CAFL/NCFL. Nicméně CAFL obsahuje standardně i takové univerzální sestavy.

Trend v podobě přesnosti generované frekvence až na poněkud diskutabilní 3 desetinná místa vštěpil do podvědomí jeden šikovný výrobce. Ale máme ověřeno, aspoň dle výsledků testování našeho přístroje CPZ, že tohle není podmínkou ani zárukou účinnosti, jak by se na první pohled zdálo. Především díky vlastním zkušenostem i s jinými přístroji byla zvolena poněkud odlišná cesta a zdá se, že volba byla správná, než pouze slepě něco následovat. Samozřejmě je to naše tvrzení proti tvrzení jiné firmy, ale jisté je to, že jdeme odlišnou cestou, i když se jedná o zapping jako takový.

Ravo zapper nemá doslova kolísání jako takové, ale postupné projíždění frekvence od - do, což je samozřejmě možné i v případě CPZ.
K těm harmonickým a subharmonickým... Jde o to, že pokud někdo zná pouze určitou frekvenci dle Clarkové, která používala frekvence od 77kHz do 878kHz a není potřebný ekvivalent v CAFL, nelze ji u přístroje CPZ použít. Proto je potřeba získat její subharmonickou hodnotu o nižším kmitočtu, což přístroj umožňuje. Naopak, pokud známe pouze jednu frekvenci např. 725Hz je lepší si k této primární frekvenci vytvořit i její harmonické hodnoty. Předem ale upozorňuji na skutečnost, že přístroj CPZ nevychází z frekvencí dle Clarkové, protože jejich účinnost je poněkud diskutabilní, naopak používané frekvence dle CAFL se nám velmi osvědčili, i když zastánci frekvencí dle Clarkové jim už z principu nevěří. Pokud má uživatel přístroje vícero počítačů, může si SW nainstalovat i na ně, pokud se ovšem tak neděje za účelem zneužití jiným subjektem. Co se délky záruky a servisu týče, viz. obchodní podmínky  http://craftgen.eu/quickshop/index.php?obchodni-podminky,4


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Drta.tom Pondělí, 12.04.2010, 12:30
Děkuji za obsáhlou odpověď.

Moje potenciální tchyně vlastní Ravo Zapper, takže s ním mám určité zkušenosti. Ohledně účinnosti nebo neúčinnosti Ravo Zapperu nemohu moc sloužit, protože jsem relativně zdravý. Nicméně když jsem měl před cca 1 rokem mírně zhoršené jaterní testy, tak jsem se nechal celkem slušně vyzaprovat (ledviny, játra, lymfatický systém, několik parazitů, plísní apod a výsledky na testech po pár měsících již byly OK - nicméně jsem bral pár měsíců byliné extrakty na vícero orgánu (ledviny, játra, lymfatický systém), ořešák americký, oprášil jsem užívání koloidního stříbra, extrakt z grepových jadérek apod. Samozřejmě jsem to bral postupně, ne naráz :-) Takže nemohu s jistotou tvrdit, že za lepší výsledky jater může zapper.

Nicméně zapper (zapgen) a jeho princip mi z technického hlediska nepřipadá jako nesmysl a vážně uvažuji o koupi Craftgen Zapperu.

Na Craftgen Zapperu se mi líbí ta obsluha přes PC. Ovládání Ravo Zapperu je taková malá klikaná. Ta klikaná při nastavování Ravo Zapperu se dá přežít za předpokladu, že chcete využít stávajících předvoleb. Ovšem nastavování čehokoliv odlišného od továrního nastavení je poněkud méně pohodlné a věřím tomu, že většina uživatelů se výsledek svého snažení ani neodváží uložit (včetně mé potenciální tchýně) - čemuž se vůbec nedivím - návod je poněkud stručný a není zcela jasně popsáno co se stane když... .


Měl bych ještě dotaz na ten audio vstup - k čemu to v tom Craftgen Zapperu je? Craftgen Zapper využívá zvukovku PC k vytváření impulzů?



Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Pondělí, 12.04.2010, 16:35
Citace
Na Craftgen Zapperu se mi líbí ta obsluha přes PC. Ovládání Ravo Zapperu je taková malá klikaná. Ta klikaná při nastavování Ravo Zapperu se dá přežít za předpokladu, že chcete využít stávajících předvoleb. Ovšem nastavování čehokoliv odlišného od továrního nastavení je poněkud méně pohodlné a věřím tomu, že většina uživatelů se výsledek svého snažení ani neodváží uložit (včetně mé potenciální tchýně) - čemuž se vůbec nedivím - návod je poněkud stručný a není zcela jasně popsáno co se stane když... .
Ano, vím dobře o čem píšete  :) Proto se zvolila jiná cesta a to veškerého nastavování pomocí počítače. Nicméně CPZ není "čistokrevný zapper" jak jej zná většina lidí, ale vhodnější výraz by bylo spíše interface nebo převodník, který signál patřičně upraví a zkoriguje, více však neprozradím  ;)


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Drta.tom Pondělí, 12.04.2010, 17:38
Jenom doufám, že výsledný signál na CPZ není ovlivňován kvalitou zvukové karty?


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Pondělí, 12.04.2010, 18:37
Ne o tom to není, je celkem jedno, jak starý chip obsahuje.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Drta.tom Pondělí, 12.04.2010, 20:57
Tak to jsem rád. Kvalita zejména integrovaných zvukovek není nic moc a co si budeme nalhávat, je to dnes neběžnější stav. Sám mám PC snad 6-7 let staré mírně modernizované PC (AthlonXP 2000, 1792 MB RAM, 22" LCD) a poněvadž hry nehraju, nemám potřebu upgradu - na to, co dělám, mi to stačí.



Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Drta.tom Pondělí, 12.04.2010, 21:12
Nicméně CPZ není "čistokrevný zapper" jak jej zná většina lidí, ale vhodnější výraz by bylo spíše interface nebo převodník, který signál patřičně upraví a zkoriguje, více však neprozradím  ;)

Pokud se tedy jedná o převodník, tak předpokládám, že pro funkci potřebuje být CPZ permanentně připojen přes USB a zvukovku k PC?

Inu proč ne - v tom nevidím problém, ono je asi zkrátka jednoduší naprogramovat obslužný program na PC (které má dnes prakticky každý a pro dotyčného zákazníka to neznamená dodatečné náklady), než navrhnout (a naprogramovat) za rozumný peníz obvod, který by měl dělat totéž co program na PC. Přístroj je pak jednodušší konstrukčně i uživatelsky a tedy potencionálně méně poruchový. I když PC, to je občas taky pěkná duchařina co se funkčnosti týče  ;D


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Úterý, 20.04.2010, 09:00
Citace
Pokud se tedy jedná o převodník, tak předpokládám, že pro funkci potřebuje být CPZ permanentně připojen přes USB a zvukovku k PC?

Permanentně samozřejmě být připojen nemusí, ale pro jeho správnou funkci určitě.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Středa, 19.10.2011, 11:45
chtel jsem si v eshopu objednat PC Zapper, ale neprislo mi zadne potvrzeni nic. Funguje ten eshop vubec? Mam to zkusit znovu? Pouzivam prohlizec OPERA.. diky moc

Eshop je plně funkční a je optimalizován pro všechny známé prohlížeče, čili i pro Operu. Pokud Vám něco nefunguje, bude chyba v nastavení na Vašem PC, zřejmě nemáte v prohlížeči Opera povoleny cookies soubory nebo java scripty (Nastavení - pokročilé volby). Aby byla objednávka úspěšná musí se také po vyplnění údajů zatrhnout políčko "Souhlasím s podmínkami" a teprve poté se zobrazí zpráva o úspěšné objednávce. Nicméně eshop při nějakém chybějícím údaji a pokusu o odeslání objednávky na toto automaticky upozorní. Po úpěšném odeslání objednávky přijde potvrzující email na email adresu uvedenou v objednávce za předpokladu, že pro změnu nemá uživatel nastavený příliš agresivně antispamový filtr, jinak ten email skončí u něj ve spamu a nevidí ho ve své emailové schránce. Nám také přijde informační email o provedené objednávce.


Název: Re: Craftgen PC Zapper-objednavka
Přispěvatel: Dyx Úterý, 25.10.2011, 12:39
jiz vyrizeno, a snad vse v poradku, jak jsem predpokladal potvrzovaci email mi sezral antispamovy filtr.
Tak se uz moc tesim ze brzy zacnu zappovat  :)



Název: Re: Craftgen PC Zapper dnes dorazil
Přispěvatel: Dyx Úterý, 01.11.2011, 15:51
zdravim,
PC ZApper dnes dorazil, vsecko v poradku. Luxusne zabaleny dokonce i v prenosne tasce.
Hned jsem vyzkousel a vypada ze vse fachci jak ma, luxusni je i ta moznost editace.

jen mi napadlo, nevite jestli funguje ovládací program i na pocket PC nebo PDA? To by bylosuper ze by clovek nemusel kvuli tomu sedet u PC nebo notase a dalo by se to provozovat kdekoliv i po ceste. .....


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Pátek, 25.11.2011, 00:14
Ovládací program je určen pouze pro Windows 32 nebo 64 bit, čili na PDA určitě nebude funkční.

Přístroj CPZ byl primárně vytvořen pro terapeutické použití, dle vzoru pohodlného a komfortního ovládání různých diagnostických přístrojů, jako je třeba Oberon, čili jeho ovládání je také přes počítač, čili notebook, netbook nebo klasické PC. Žádné jiné ovládání není totiž schopno zajistit tak rychlou a pohodlnou práci s frekv. sestavami. Přiznám se, že od úmorného ovládaní pomocí malého monochromatického displeje a několika tlačítek, mě nadobro odradil jeden komerční přístroj a jasná volba byla v podobě počítače. Ale je v plánu udělat jedno rozšíření, které si sice žádá časově náročnou úpravu databáze frekvencí, ale pak bude možno přístroj používat i bez počítače.


Název: Zkušenost s Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: JTK Čtvrtek, 26.01.2012, 11:33
V létě 2008 jsem pocítil nepříjemné bolestivé pocity v pravé paži. Hmm, syndrom počítačové myši, řekl jsem si, protože jsem zrovna dokončoval jeden projekt, na kterém se práce s myší výrazně podílela. Za 10 dní jsem odjížděl na dovolenou a říkal jsem si: Fajn, ruka si odpočine. Odpočívala přes 2 týdny a přesto nic. Bolesti se nehoršily ale ani nelepšily. Nu co s tím? Z dřívějška jsem měl zkušenost, že se svaly i klouby dobře uvolní hladovkou. A tak jsem si naordinoval 3 denní hladovku. Byla úspěšná, problému jsem se téměř zbavil. Paže nebolela, ale věděl jsem o ní. Nu což, už mám přes padesát let a kdyby nebylo nic horšího… Přes den jsem o paži vůbec nevěděl, ozvala se akorát, když jsem byl v klidu. Zpravidla v posteli.

Uběhlo 3.5 roku, paže se nehoršila ale ani nelepšila. A okolnosti mne zavedly k biorezonančnímu přístroji Oberon. S výsledkem diagnózy jsem byl spokojen, vše, o čem jsem věděl, přístroj našel (kromě borelií, ty nemá v databázi) a něco málo k tomu přidal. Odcházel jsem se seznamem dvanácti parazitů a mikroorganismů. A mezi nimi i TRICHINELLA  SPIRALIS - svalovec.

Na přístroji Craftgen PC Zapper jsem nastavil 3 příslušné frekvence a nechal působit 2 x 9 minut, jednou na spojnici pravá noha – levá ruka a po druhé levá noha – pravá ruka. Postižená ruka zareagovala takřka okamžitě. Pocit v paži se zlepšil a hlavně je stejný jako v pohybu tak v klidu. Takže první fáze dopadla na jedničku.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Rad Úterý, 14.08.2012, 09:23
Mám dotaz ohledně Craftgen zapperu. Jestliže tento pracuje na principu frekvenčního generátoru stejně jako Super Ravo zapper a jeho frekvenční rozsah je 1 Hz - 20KHz, jak řeší parazity, kteří reagují na frekvence kolem 400 KHz? Viz kniha CALF str. 51.  :P


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Úterý, 14.08.2012, 10:02
Sice netuším, co je konkrétně v knize CAFL na str. 51, navíc tento výtisk obsahuje spoustu překlepů (snad už to vydavatel opravil), tak je lepší používat pouze originální seznam CAFL http://www.electroherbalism.com/Bioelectronics/FrequenciesandAnecdotes/CAFL_2007-05-16.pdf  Nicméně pokud si někdo pozorně prohlédne seznam CAFL zjistí, že je tady těchto vysokých frekvencí velmi poskromnu a pokud jsou, jsou zde uvedeny hned i nižší. Navíc jsou zde také frekvence, které mají v názvu zkratku H.C., což znamená Hulda Clark. Jedná se o frekvence, které jsou skalárně nebo binárně poděleny a fungují také. Ve výjimečných případech, kdy je známa pouze vysoká frekvence je u přístroje CPZ navíc jeho součástí program, který umožňuje tuto frekvenci podělit na nižší hodnoty, které fungují také. Navíc původní frekvence dle Clarkové (ve stovkách kHz) jsou staré již dobrých 15 let a nikdo je za celou dobu neaktualizoval. Výsledkem je to a poslední dobou se to děje čím dál častěji, že přestávají být již účinné a pokud ano, tak buď pouze na původní kmeny mikroorganismů a nebo jakž takž pouze vrchní pásmo. Seznam CAFL je starý pouze cca. 5 let, čili je mnohem aktuálnější. Navíc nižší frekvence dokážou pronikat u zappingu mnohem hlouběji než vysoké, protože tady nedochází k tzv. skin efektu, kde navíc mohou vznikat i popáleniny na kůži v místě aplikace elektrod v podobě hnědavých flíčku, které mohou zanechávat i drobné jizvičky, o čemž už se mnoho prodejců SRZ raději ani nezmiňuje.


Název: Ako zadať novu frekvenciu
Přispěvatel: misislav Pondělí, 17.06.2013, 23:46
Dobry deň. Kupil som si Craftgen zapper len nedávno a doposial som si daval len frekvencie zo zoznamu podla chorob. Nenašiel som tam GASTRITIDU. Našiel som ju tu   http://www.brana-zdravi.cz/zapper/seznam-predvolenych-lecivych-frekvenci/. Je tam interval od 20Hz do 890Hz 57min.  Ako ju dostanem do zoznamu? Ďakujem.


Název: Re: Ako zadať novu frekvenciu
Přispěvatel: Craft Úterý, 18.06.2013, 10:41
Postup, jak vytvořit novou frekvenční sestavu naleznete přímo v návodu k přístroji na str. 10 až 13. Pokud chcete použít tzv. funkci Sweep, tj. kdy jsou postupně generovány frekvence od 20Hz do 890Hz, stačí se řídit návodem na str. 13 a 14. Klíčové slovo v návodu je Sweep Settings.

Sice neuvádíte o jakou část zažívání se jedná konkrétně, ale třeba pro žaluděční potíže všeobecně jsou následující frekvence:
2127
2008
1552
880
832
802
784
727
690
676
664
450
422
125
95
72
20
3.9

Jedná se o frekvenční sestavu s názvem: Stomach_disorders
Seznamu CAFL v češtině pak naleznete zde: http://www.zapper.cz/images/cafl.pdf


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: misislav Středa, 19.06.2013, 14:21
Ďakujem. skusim.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: icosom Sobota, 29.06.2013, 05:05
Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať, ako je to  s bioinformačnými prípravkami počas používania craftgenu-zapperu. Či je vhodné používať takéto prípravky a či sa navzájom neruší tento účinok.
A ešte som sa chcela spýtať, či má niekto skúsenosť s liečbou chronickej boreliózy.

Zatiaľ mám jednu dobrú skúsenosť, pri požívaní tohoto prístroja, sa mi zvyšuje  ostrosť zraku, a mám pocit, že mám rýchlejšie reakcie.

 Ďakujem.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: JTK Sobota, 29.06.2013, 06:26
Zdravím na Slovensko,

to zlepšení zraku je skvělá informace. Jen prosím upřesni, zda se to stalo jen tak mimochodem při řešení něčeho jiného, anebo jsi cíleně použila nějaké sestavy frekvencí na oči.

Podle mých zkušeností se používání zapperu s bioinformačními přípravky (v mém případě s jonášovskými) ani s homeopatiky nekříží. Svého času jsem řešil po cca 20 letech následky přechozené boreliózy, použil jsem jonášovské kapky Spirobor a Borelietox. Možná se teď jmenují jinak, něco přejmenovali. Vcelku to zafungovalo, něco o tom najdeš na mém webu. Kdybch to řešil dnes, použil bych autopatii.

Přispěvatel "detoxikační" v jiném vláknu napsal: MUSÍ spolupracovat imunita. ... Ono to tak podle EAV sice vypadalo (že je problém vyřešen), ale během několika dnů se virus zase objevuje. A to je důvod té autopatie, která ve většině případů povzbudí vitalitu i imunitu.
Hodně úspěchú přeje Jiřík


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: icosom Sobota, 29.06.2013, 08:12
No neviem, či strongyloides - háďatká je zameraná na oči, plus ešte borelióza komplet, to sú zostavy ktoré používam. Mám diagnostikovanú od očného lekára tupozrakosť od svojich šiestich rokov,  čiže som zareagovala hneď na to, že vidím inak, ostrejšie behom tej polhodiny a cítila som taký "nabudený organizmus" ako keď niekto vypije energetický nápoj. Netuším prečo sa to udialo.... či nastala lepšia látková výmena, alebo okysličenie.....neviem.

Boreliózu tiež riešim cca. po dvadsiatich rokoch, vôbec som o nej nevedela, že ju mám. Až s EAV prístrojom mi bola nameraná a sérologické vyšetrenie ukazuje hraničné hodnoty. Mala som ťažké migrény, a všetky tie príznaky, ako pri chronickej borelióze. Posledný mesiac to trocha polavilo, používam od Jonáša  Deimun aktiv a Lymfatex , Fatig a Neurodren, neskoršie prejdem aj na tebou spomínané preparáty. Craftgen som zvolila ako podporu liečby a ešte derivačný kúpeľ. Toto celé riešim asi mesiac, a cítim mierne zlepšenie. Uvidíme, či sú to trvalé výsledky, alebo či zapracovala psychika. Verím, že sa niečo porieši. Aj autopatia má určite niečo do seba, možno vyskúšam.
Inak ako dlho trvalo, kým si doriešil boreliózu?  Používal  si aj nejaký biorezonančný prístroj?



Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: JTK Sobota, 29.06.2013, 09:19
Jasně si vzpomínám na několikaměsíční období, kdy jsem byl mimořádně unaven. A často mne bolívala hlava. Dostavěli jsme tehdy domek a tak jsem to přičítal těm několika letům vyšší námahy. Pak jsem se z toho postupně zvrávoral. Bylinami, stravou, jogou a dalšími metodami se mi zřejmě podařilo posílit organismus.

Borelie a leccos jiného mi cca po dvaceti letech naměřila kamarádka na Salvii. Preparátů bylo samozřejmě více, než ty dva, které jsem uvedl. Dohromady desítky. Používal jsem (a stále občas používám) navíc Craftův zapper. Ale ačkoliv to se mnou nebylo nějak strašné, tak takové řekl bych základní přečištění a vyladění trvalo 5 let. Neužíval jsem preparáty stále, ale systémem jedna cca dvouměsíční "kůra" s většinou třemi preparáty, pak nějaký měsíc pauza, přeměření a po něm další "kůra". Ale vzhledem k tomu, že jonášovci zdražovali a zdražovali, tak jsem přešel k autopatii.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: icosom Sobota, 29.06.2013, 09:48
Myslím si že väčšina terapií, ktoré začínajú na auto..... sú možno účinnejšie ako,  mnohé všeobecné "nalinajkované" postupy, lebo sú konkrétne, pre konkrétneho človeka so svojimi problémami. Keď som prvýkrát čítala o zappere tiež na napadlo, že frekvencie ktoré sú všeobecne zadané môžu byť účinné, ale nameranie napr. konkrétneho "bacila" "parazita" v konkrétnom organizme je oveľa adresnejšie a možno účinnejšie nakoľko mikroorganizmy mutujú . A konkrétna frekvencia by sa použila, niečo ako autovakcína.
Nemám až také skúsenosti so Salviou, dokáže odmerať presnú hodnotu frekvencie mikroorgamizmu? Raz som bola na meraní so Salviou a odmerala mi Cytomegalovírus, ale serologické vyšetrenie potvrdilo EBV a nie cytom. vírus., oba sú z rovnakej skupiny, čiže tam  mohol nastať nejaký posun, ktorý salvia nezamerala. Existuje prístroj, ktorý by dokázal odmerať konkrétnu frekveciu daného mikroorgamizmu? A následne by sa dal craftgen využiť ako auto...terapia?
Mám tu taký čínsky prístroj náklady na výrobu asi nie sú veľké lebo nie je drahý možno funguje na podobnom princípe, Quantum  magnetic resonance analyzér, neplánujete niečo také zostrojiť?


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: JTK Sobota, 29.06.2013, 10:20
Salvia nedokáže změřit frekvence, jen identifikovat a i to záleží na zkušenostech a databázi, které má terapeut. Autoterapie zapprem - mám názor, ale zde jsou povolanější, nechám to jim.

Když se zbavíme infekce zapperem, je to skvělé, uleví to atd. U masivních infekcí je to úžasné. Ale většinou to neřeší to, proč si nás určité mikroorganismy "oblíbily"? Proč máme virózy tak často? Proč se nám zopakuje angína 3x do roka? V takových případech musíme také změnit styl života, stravu a podobně.

Autopatie je "léčba vlastní nemocí", vychází z konstituční homeopatie. Nechci jí tu dělat reklamu, aby se Craft nezlobil. O zapperu na svém webu nepíši, ono to totiž kdysi dopadalo tak, že to někteří lidé považovali za takřka všelék a chtěli se jen chodit zapperovat. Ono je to totiž tak, že na webech a v knihách se uvádějí úspěšné a zdánlivě jednoduché případy. Ale každý terapeut ví, že kromě těch úspěšných existují i méně úspěšné a také neúspěšné. Ale těmi se nikdo nechlubí.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: icosom Sobota, 29.06.2013, 10:42
...rozumiem, aj ja ho používam len ako doplnokterapie, a keď mi to pomôže aspoň trocha, už je to výhra. Neočakávam zázraky, i keď  udalosť z očami ma potešila, myslím si že na craftgen pozerám triezvo. Len uvažujem ako by sa dal zvýšiť účinok....možno....
Dokonca ma napadlo, že by som mohla vyskúšať účinok trebárz na staphylococcus aureus, ktorý by som vykultivovala na nejakej vodivej petriho miske a dalo by sa zistiť, že nakoľko je prístroj účinný, ale to je len.....moja fantázia
Inak ďakujem za informácie.



Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Neděle, 30.06.2013, 13:26
Citace
Mám tu taký čínsky prístroj náklady na výrobu asi nie sú veľké lebo nie je drahý možno funguje na podobnom princípe, Quantum  magnetic resonance analyzér, neplánujete niečo také zostrojiť?

Tomuto přístroji se doporučuji obloukem vyhnout. Bohužel Čína už se vrhla i na výrobu biorezonančních přístrojů a pak to taky vypadá. Zajímalo mě to, tak jsem si ten Quantum magnetic resonance analyzér před časem ze zvědavosti pořídil a důkladně jsem jej proklepl a bohužel je to pouze videohra, čili hračka fungující na principu elektronické hrací kostky. Ale musím uznat, že to mají udělané fikaně, protože má dokonce dvě pojistky, tj. USB klíč a na dvě části rozdělenou ruční elektrodu, která funguje pouze při větším odporovém zatížení, což velmi zvyšuje dojem věrohodnosti. Pokud si ovšem jedinec udělá několik náměrů po sobě, které si může i vytisknout a pak snadno i porovnat, třeba položku vitamíny, pokaždé mu to ukáže jiné výsledky  :)

Citace
Autopatie je "léčba vlastní nemocí", vychází z konstituční homeopatie. Nechci jí tu dělat reklamu, aby se Craft nezlobil.
Zlobit se určitě nebudu  :) Autopatii jsem osobně zkoušel už někdy v roce 2008, ale bohužel u mě to bylo v té době s nulovým výsledkem, ale tím netvrdím, že to může pomoci jinému. Možná jsem taky nepoužil vhodné ředění. Dneska je ta metoda zase o kousek dále.

Nic není panaceum, tedy lék na všechno. Za tu dobu jsem si díky dlouhodobým zkušenostem nejen vlastním, ale především díky zkušenostem jiných ověřil, že to podstatné je prostředí v lidském těle. Pokud má tělo nedostatek minerálu a vitamínů, ať již díky špatné stravě nebo špatnému vstřebávání organismu a je také soustavně překyselené, nikdo nemůže očekávat trvalý návrat k lepšímu. Mnohdy se nepovede změna žádná, nebo pouze dočasná. Od toho, jak je tělo na tom dobře nebo špatně se odvíjí i jeho reakce a úspěšnost léčby. Někomu se to podaří srovnat třeba za půl roku, jinému až za několik let, vše je to o tom v jakém stavu je prostředí v těle. Samozřejmě je také důležité, o jak moc závažný zdravotní problém se taky jedná. Pokud se prostředí v těle nezmění, vše co se pomocí různých metod vybije, se dříve nebo později zase vrátí zpátky, protože ony pomyslné dveře pro tyto mikroorganismy budou stále otevřeny. Imunita bude i nadále slabá a nebude v jejich silách to stále již samostatně řešit.

BTW: Zkoušet účinnost zapperu na petriho miskách je nesmysl. Pokud by se dělala studie, který by při zaperování zkoumala celý stav organismu. tj. tkáně, složení krve, lymfy, aktivitu imunitního systému a jiné, pak věřím, že by to mělo zajímavé a smysluplné výsledky, protože by se zdokumentovalo co všechno se v organismu při zapperování děje. Osobně si myslím, že při zaprování hraje nemalou roli také vlastní imunita těla.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: icosom Neděle, 30.06.2013, 14:24
Ahoj Craft,

Do analyzéra som nechcela investovať veľa, tak som si vybrala takýto čínsky "zázrak" :). Akurát robím štatistiku podľa Tvojho návodu, niekde píšeš, že je dobré spraviť viac neraní za sebou a potom vyhodnotiť. Keď sa pozriem na meranie tých vitamínov, tak akurát tie merania patria k najstabilnejším. Spravila som tri merania za sebou a na moje prekvapenie boli odchýlky minimálne. Ale aj tak si myslím, že tento prístroj treba brať s rezervou, a až keď vykáže opakovane nejakú abnormálnu zmenu, až potom sa zamýšľať nad bežnými vyšetreniami.

No a účinnosť zappera by sa možno dala zmerať, aspoň približná na petriho miskách. Zatiaľ ani na testovanie antibiotík nič lepšie nevymysleli, vlastne vymysleli, ale aj to je na podobnom princípe. Takže nikdy sa nevytvoria na testovanie práve také podmienky ako sú v organizme, a vlastne každý organizmus je špecifický, neviem či sa niekomu podarilo vytvoriť podmienky také, aké sa práve nachádzajú v  konkrétnom pacientovi......no...to je asi hudba ďalekej budúcnosti.

Aj autovakcíny na človeka pôsobia a niektorí ľudia s nimi majú dobré skúsenosti. Preto ma napadlo, či by sa nedalo pristupovať aj k zappingu individuálne a merať konkrétne frekvencie ktoré zaťažujú, konkrétny organizmus.  No otázka je, ale čím?


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Neděle, 30.06.2013, 22:33
Ten China zázrak Quantum magnetic resonance analyzér v tom malém stříbrném kufříku mě nejen u vitamínů háže pokaždé jiné hodnoty. Ale pozor, aby ten test byl opravdu objektivní, je nutno vždy kartu pro každé měření smazat a vytvořit novou, viz. přesný postup pro objektivní test diagnostických automatů:
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,55.msg757.html#msg757
Pokud se pokračuje na původně vytvořené kartě pacienta je to špatně a je jasné, že ty výsledky budou pak celkem navazovat, protože všechna další měření se budou vázat ke konrétní kartě. Testoval jsem to uvedeným postupem a naprosté fiasko. Leží mě to doma v koutě, ale jako hračka pro děti je to dobré.

Citace
Preto ma napadlo, či by sa nedalo pristupovať aj k zappingu individuálne a merať konkrétne frekvencie ktoré zaťažujú, konkrétny organizmus. No otázka je, ale čím?
Takový přístroj existuje a jmenuje se F-scan. Jeho cena je ovšem poněkud vyšší. V ČR se cena pohybuje něco přes 30 000kč za nejnižší model Compact.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: icosom Pondělí, 01.07.2013, 04:47
OK. skúsim to teda s tým vymazaním karty.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Čtvrtek, 11.07.2013, 23:23
Příspěvky ohledně přístroje Quantum Resonance Magnetic Analyzer přesunuty do nového tématu se stejným názvem, viz. http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,83.0.html


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: icosom Pondělí, 15.07.2013, 06:52
 Neviem, či to sem správne píšem do témy. Používam craftgen pravidelne, a pozorujem jednu vec, ktorú neviem či mám dávať do spojitosti so zapperom. Odkedy ho používam som si všimla, že sa mi tvoria ložiská na mandliach a biely povlak. Nezvyknem mať problémy s mandľami, a preto, by som sa chcela spýtať, či to nie je nejaký následok použitia zapperu, alebo či to nie je spôsob ako sa telo zbavuje odpadu.
Má niekto podobnú skúsenosť?

 PS :Nerozmýšľalo sa nad tým, že do craftgenu sa bude pridávať český alebo slovenský zoznam frekvencií?
V tom  pôvodnom calf zozname to nie je také prehľadné ako v českom, alebo slovenskom,  v ktorých je aj čosi viac.

Dá sa toto použiť do craftgenu, alebo niečo podobné? Má niekto podobnú odskúšanú frekvenciu? : Alergie pylová TR (pulsy 64 75, konvergujte 2 0.03125, trvání 500) – 116113, 119061.03, 119441.8

Používal už niekto: " Ambrózie – 473 " a zistil zlepšenie? Ako ju požíval?


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Pátek, 19.07.2013, 22:07
Citace
...že sa mi tvoria ložiská na mandliach a biely povlak...
Ta odpověď na tento problém už tady ve fóru je, viz. http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,12.msg475.html#msg475

Ta lokalizace seznamu CAFL je v plánu, ale není stále kompletní a je to hotové asi z poloviny. Jinak CZ verze seznamu CAFL je ke stažení tady http://www.zapper.cz/images/cafl.pdf
takže si lze udělat podle toho i vlastní sestavy, které člověk konkrétně potřebuje. Je také v plánu přidání asi stovky vytestovaných frekvenčních sestav, mimo jiné i na věci, které v CAFL nejsou vůbec uvedeny. Také přibudou nějaké nové vychytávky ještě více usnadňující obsluhu, i když už teď je to velmi jednoduché  ;)

Citace
Dá sa toto použiť do craftgenu, alebo niečo podobné? Má niekto podobnú odskúšanú frekvenciu? : Alergie pylová TR (pulsy 64 75, konvergujte 2 0.03125, trvání 500) – 116113, 119061.03, 119441.8
Ano dá, stačí zkouknout v návodu kapitolu pro pokročilé ovládání a zaměřit se na aplikaci HSCraftgen ve verzi 1.2, která již má proti starší verzi 3 sloupce. Aktualizaci tohoto programu obsahují všechny instal. CD s popisem v.14.03. Starší instal CD ji neobsahují a stačí si aktualizaci stáhnout odsud http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,81.0.html


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: icosom Pondělí, 04.11.2013, 08:34
Dobrý deň,
na internete som našla jeden prístroj, ktorý je zdravotnou pomôckou, certifikovanou a nápadne pripomína princíp zapperu. Možno sa mýlim, preto prosím o porovnanie a názor.

http://www.cefaly.sk/index.php

Ďakujem.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Středa, 06.11.2013, 13:27
Pokud píši za sebe, těžko se vyjadřovat k něčemu, co neznám, ani jsem neměl možnost to prakticky vyzkoušet a otestovat. Nicméně ono velmi populární označování snad již čehokoliv slovem high-tech je dnes snad marketingovým pravidlem a vždy jsem tady velmi obezřetný a již mnohokrát se mi to vyplatilo. Upřímně, jakékoliv impulsy kontaktně, tj. přímo na hlavě, třeba v na spáncích mohou působit i dosti negativně a může to vyvolat až závratě. U onoho zmiňovaného trojklaného nervu bych byl osobně velmi opatrný, ale třeba to někomu v něčem pomohlo. Proto je lepší se spíše pídit po uživateli, který s tím má konkrétní praktickou zkušenost.

Díval jsem se na ty certifikáty a přišel jsem na zajímavý fígl. Nikde jsem nenašel, že by se jednalo doslova o něco co má léčit. Je zde sice jistá zmínka o použitelnosti na lidském těle ve smyslu lékařském, ale také za účelem estetického a sportovního použití u certifikátu ISO (kvality). Mimochodem výrobce je údajně z Belgie a ISO certifikát kvality byl udělen v Belgické provincii Lucembursku. To je trochu zvláštní, ale asi tam mají lepší ceny za vystavení certifikátů, nebo liberálnější postoj k zákonům :) Dále je zde klasická homologace CE. Navíc jediný již zajímavější certifikát SUKL chybí a je zde pouze nějaký výpis, navíc s platností certifikátu do 28.1.2013, čili má i propadlou platnost. Zařazení do třídy ZP si navíc určuje výrobce nebo prodejce, který žádal o registraci. Pro lepší představu třídu ZP IIa, jako má i ten výrobek mají např. jehly, u kterých taky není předpoklad, že mají něco léčit, čili to není vysloveně lék, ale jedná se spíše o zdravotnické pomůcky, jako např. jehla, kyslíková spojovací hadička, různé spojky, atd. Třeba EKG elektrody mají již zařazení do třídy ZP I a např. vyšetřovací rukavice Typ - COPOLYMER mají třídu ZP Is. Takže je to pouze zdravotnická pomůcka, čili bez jakékoliv záruky léčivé efektu. Ale vypadá to již pro neznalé věrohodněji, to je pravda  :)


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: KCNJ_K Čtvrtek, 13.02.2014, 17:42
Zařazení do třídy ZP si navíc určuje výrobce nebo prodejce, který žádal o registraci. Pro lepší představu třídu ZP IIa, jako má i ten výrobek mají např. jehly, u kterých taky není předpoklad, že mají něco léčit, čili to není vysloveně lék, ale jedná se spíše o zdravotnické pomůcky, jako např. jehla, kyslíková spojovací hadička, různé spojky, atd. Třeba EKG elektrody mají již zařazení do třídy ZP I a např. vyšetřovací rukavice Typ - COPOLYMER mají třídu ZP Is. Takže je to pouze zdravotnická pomůcka, čili bez jakékoliv záruky léčivé efektu. Ale vypadá to již pro neznalé věrohodněji, to je pravda  Úsměv
---
Jen bych Vás v tomto asi poupravil. Třídy ZP v konečném důsledku neurčuje výrobce, protože je na dané certifikační autoritě posoudit, do které třídy výrobek patří. Navíc mezi třídou II a I je veliký rozdíl. Do třídy I patří všechny obyčejné zdravotnické pomůcky a prostředky, úroveň třídy II a její jednotlivé podtřídy mají mnohem vyšší nároky a jedná se skutečně o zařízení mající efekt na člověka. V zákonech je toto rozdělení vcelku detailně popsáno a je z něj patrné, že tuto certifikaci nelze obdržet bez klinických testů a splnění řady podmínek - které například jehla nebo podobná pomůcka splňovat opravdu nemůže. Tím se nezastávám daného výrobku, taktéž o něm nic nevím. Ale netroufl bych si, že to je jen papír pro neznalé.

A jak jste zmiňoval SUKL, ten se například zdravotnickými prostředky nemá příliš důvodů zabývat, pouze pokud daný zdravotnický prostředek má co do činění s výrobou nebo nějakou jinou úpravou léků, jinak by se měl zabývat především léky :)


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Bejmurat Pátek, 03.04.2015, 12:01
Dobrý den, jak je to s bezpečným napájením pro CPZ? U notebooku jsem klidný když odpojím 230 a jedu pouze na akumulátor. Ale jak je to řešené přes PC na 230V? Je výstup bezpečně oddělený?


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Neděle, 05.04.2015, 21:42
Jak přístroj CPZ, tak PCL má galvanické oddělení na mnohem vyšší napětí než je 230V, čímž chrání nejen uživatele, ale i zpětně výstup připojeného počítače. Není proto nutné odpojovat notebook od zdroje 230V, čili od napájení.
Tohle však běžně nemívají různé diagnostické přístroje typu Oberon s připojením buď pomocí ručních elektrod, nebo častěji pomocí pásek na zápěstí, což mnoho lidí ani netuší.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Bejmurat Sobota, 12.09.2015, 13:10
Ještě obecní otázka pro zappery: Je bezpečné přikládat elektrody i na jiné části těla, např. na přínosní dutiny? Někde jsem četl, že na hlavu a páteř by se to nemělo aplikovat kvůli energetickým dráham.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Craft Pondělí, 02.11.2015, 08:57
Problém bych viděl pouze v případě, že se jedná o vyšší napětí na výstupu zapperu, od cca. 9V výše, protože to již může narušovat přirozenou elektrochemickou reakci mozku a vyvolávat např. pocit nevolnosti, mžitky před očima, mdloby. Rozhodně bych nedoporučil v této oblasti používat zappery, které dosahují výstupního napětí až 15V a vysoké frekvence ve stovkách kHz, neboť to může způsobit i hnědavé flíčky (popáleniny) na obličeji v místě přiložené elektrody. Tohle platí, ale i o jiných částech těla. Problém je, že tyto drobné hnědavé flíčky bývají trvalého charakteru, takže tady bych doporučil být u zapperů s uvedeným napětím a použitými frekvencemi opatrný.


Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: icosom Středa, 28.09.2016, 07:21
Dobrý deň,

v zozname calf frekvencií som nenašla frekvenciu na amblyopiu, je to tupozrakosť oka, tak som trocha hľadala a našla som na stránke

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ICmAqC7R4f8J:https://drhuldaclarkzappers.wordpress.com/category/frequencies/a/+&cd=1&hl=sk&ct=clnk&gl=sk

túto hľadanú kombináciu.  Chcela by som vyskúšať jej účinky, keďže na tupozrakosť očí nie je zatiaľ žiadna operácia, a pre mňa je podstatné  ostré videnie, lebo je to podmienka vykonávania môjho povolania. Chcela by som poprosiť o prepísanie do craftgenu, keď že v tomto naozaj nemám skúsenosti. Veľmi by mi to pomohlo.

Tu je nájdena zostava: Amblyopia: 0.05, 0.70, 2.50, 67.50, 125.05, 322.06, 536.42, 655.20, 752.63, 924.37

A možno by mi pomohlo pár rád, ako dlho používať elektródy a kam ich prikladať.

Ďakujem. :)



Název: Re: Craftgen PC Zapper
Přispěvatel: Karolina Neděle, 27.03.2022, 00:39
Dobrý deň, hľadám zostavu na Ebolu. Ak by niekto mal veľmi by ma to potešilo. Ďakujem.