Zdraví

Zdraví => Biorezonanční přístroje => Téma založeno: Drta.tom Pátek, 07.09.2012, 22:34



Název: SW pro android
Přispěvatel: Drta.tom Pátek, 07.09.2012, 22:34
Ahoj,
neexistuje nějaký frekvenční generátor (SW) pro Android, který je kompatibilní s txt soubory s frekvencemi přiložené k CPZ a PlasmaCraftu?

Možnost ovládat můj CPZ a Plasmu z tabletu/telefonu by se mi líbila. Neplánujete tuto funkčnost?


Název: Re: SW pro android
Přispěvatel: Craft Středa, 12.09.2012, 13:22
Bohužel o žádném takovém frekv. generátoru nevím. Ani nevím, že by tady vůbec nějaký SW generátor pro Android existoval.
Asi tě zklamu, ale momentálně neuvažujeme o funkčnosti pod OS Android.


Název: Re: SW pro android
Přispěvatel: QAD Pondělí, 02.12.2013, 21:31
Zřejmě nějaká taková aplikace existuje, protože jsem již viděl fungující laserovou sprchu napájenou z mobilu. Mohu zjistit podrobnosti, ale chvíli by to trvalo...


Editace moderátora Craft: Odpověď typu snad, možná, mohl bych, ...ale chvíli by to trvalo je asi tak užitečná, jako napsat nevím, nebo raději nenapsat vůbec nic ;)


Název: Re: SW pro android
Přispěvatel: Craft Úterý, 15.04.2014, 14:02
Počítám, že během cca. 3 až 4 měsíců bude dostupná prodejní varianta C u plasma přístroje Craftgen PCL. Tato prodejní varianta zřejmě potěší všechny uživatele OS Android, neboť její součástí již bude 8" "tablet" s bezdotykovou obrazovkou. Bude obsahovat vše, na co jsou uživatelé zvyklí z původní obslužné aplikace určené pro OS Windows. Součástí počítače bude předinstalovaná obslužná aplikace Craftgen FQ, dále micro SD karta, OTG kabel, USB hub (rozbočovač), USB mini myš. Z toho je patrno, že bude ovladatelný pomocí myši a klávesnice, jako standardní počítače (PC, notebooky, netbooky). Vybrat tady cenově přijatelný počítač na tomto poli HW je dosti obtížné, protože je to prostě bída a cena nejde ruku v ruce s kvalitou hardware tabletu. Navíc vývoj této aplikace není zrovna levná záležitost i díky ne zrovna moc povedenému OS jakým je Android pro poněkud obsáhlejší a specifické aplikace, tak bude dostribuována pod licencí EULA, obdobně jako jiné komerční aplikace. Nebude tedy Freeware, ani Shareware, nebo omezené Demo, kde je možnost časového omezení odzkoušení aplikace, nebo používání s omezenou funkcionalitou. Z tohoto důvodu ji nebude záměrně možno instalovat přes GooglePlay, ale pouze z dodávané micro SD karty po zadání S.N. čísla, která bude součástí tabletu. Aplikace bude díky své obsáhlosti a přehlednosti určena pro displeje od 7" výše, protože na menším displeji by to bylo poněkud neovladatelné. Frekvenční sestavy z původní aplikace pro Windows budou plně kompatibilní i v nové aplikaci pro Android, stejně tak obráceně, čili nebude potřeba tady provádět žádnou konverzi, případně import-export.


Název: Re: SW pro android
Přispěvatel: Craft Sobota, 16.08.2014, 13:43
Aplikace Craftgen FQ byla před pár dny dotažená do finální podoby a bude dostupná od 1.9.2014 v prodejní variantě C u přístroje Craftgen PCL http://craftgen.eu/sqcshop/index.php/plasma-generator-a29
jako součást dodávaného počítače s operačním systémem Android. Pro lepší představu náhledy hlavních obrazovek: