Zdraví

Zdraví => Biorezonanční přístroje => Téma založeno: denny Úterý, 09.10.2012, 17:31



Název: Magnetoterapie
Přispěvatel: denny Úterý, 09.10.2012, 17:31
Ahoj Crafte, mám na tebe jakožto odborníka dotaz. Myslíš, že tyto přístroje jsou opravdu až tak dobré, jak je zde popisují a že dovedou léčit?
http://pulzni-magnetoterapie.cz/magnetoterapie-pristroje/pristroje
Dík a hezký den
Denny (kamarád z "fórum u pramene")


Název: Re: Magnetoterapie
Přispěvatel: Craft Pátek, 26.10.2012, 11:02
Ahoj Denny,
chtěl bych tě poprosit používej ve fóru pouze nick, již jsem to ale u tvého příspěvku opravil. Magnetoterapie není na poli léčby nic nového. Různá amatérská zapojení, třeba v AR byla již mnohokrát i publikována. Ony trvalé magnety v různých náramcích, které se dají také koupit prostřednictvím internetu jsou o ničem, ale pulsní magnetické pole, které používají i tebou uvedené přístroje již dokáží mírnit bolesti pohybového aparátu. Rozhodně není magnetické pole schopné řešit mechanická poškození, ale pouze tlumí bolest. Základem přístroje je vždy nějaký prstenec, který se dá třeba na ruku, nohu nebo hlavu. Prstenec je vlastně induktor, který vyzařuje pulsní magnetické pole o nízké frekvenci.
Nicméně použití je tady celkem dosti omezené, většinou jsou nejlepší výsledky na pohybový aparát. Dle mě je ale lepší a výrazně levnější léčba infračerveným světlem o specifické vlnové délce, už jsem o tom psal ve fóru u pramene.