Zdraví

Zdraví => Biorezonanční přístroje => Téma založeno: Craft Úterý, 04.12.2012, 16:00



Název: Úmyslně pomlouvačná kampaň v časopise Regena
Přispěvatel: Craft Úterý, 04.12.2012, 16:00
Před pár dny jsme byli upozorněni spokojenými uživateli našich přístrojů na další výpadek jedné CZ firmy z Prahy. Jelikož se tímto článkem cítíme také silně a bezdůvodně napadáni a toto není jejich první pokus o diskreditaci dobrého jména naší firmy a úsilí všech, kdo se na vývoji a výrobě přístrojů značky Craftgen podílí, uvádíme zde proto za celý náš tým své stanovisko k celé této kauze a upozorňujeme veřejně tuto firmu na právní výklad nekalé soutěže, viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Nekal%C3%A1_sout%C4%9B%C5%BE

Není také žádným tajemstvím, že touto firmou se již také ne jednou zabývala ne zrovna v dobrém i média. Tato firma je také majoritním vlastníkem časopisu Regena, čili nelze ani tento časopis považovat za zcela nezávislé médium a tato firma si zde proto publikuje, bez jakékoliv odborné a nezávislé recenze svá přesvědčení a desinformace, směřující především ku vlastnímu prospěchu, což i takto činí. Je také poněkud více než neobvyklé, že tato firma zaslepeně považuje a prezentuje všechny své výrobky za nejlepší ve světě, aniž by dokonale znala všechny podobné výrobky v této sféře, kterých je zde opravdu velké množství a to i amatérských, čili ne komerčně vyráběných. Sami je všechny neznáme, proto bychom se k této klamlivé reklamě nikdy nesnížili. Ne nadarmo také uvádíme, že naše firma nejde pouze slepě v kolejích jiných průkopníku, jako byla z těch známějších H.Clarková nebo R.R.Rife, jejichž práci mimochodem dodnes vědecká společnost neuznává, ale snažíme se jít a hledat také v pracích dnes již spíše zapomenutých a uznávaných velikánů té doby, jako byl právě N.Tesla, a tím vyvíjet i další možné a dostatečně funkční konstrukce přístrojů, bez potřeby napadat jiné, rovněž nepůvodní konstrukce ostatních výrobců. Toto jednání již považujeme z hlediska profesionality za naprosto nepřípustné a neférové jednání za jistým účelem a to záměrného poškozování dobrého jména jiné firmy. Rovněž informace, které autor článku v časopise Regena předkládá jsou v případě našeho přístroje interpretovány chybně a některé údaje záměrně negativně pozměněny, neboť autor článku vychází pouze ze všeobecně známé teorie a více než úsměvného hokusu pokusu, kterým se snaží demonstrovat pouze běžnou plasma kouli v podobě dekorativního osvětlení. Nelze si nevšimnout, že zde nebylo použito ani profesionálního laboratorního frekvenčního přístroje, ale záměrně jejich dalšího spíše diskutabilního výrobku. Skrytá reklama? Tato firma rovněž v tomto časopise prezentuje svůj výrobek jako dokonalý, nicméně již i z řad jejich spolupracovníků zaznívají zatím tiše, (proč asi?), negativní zkušenosti s aplikacemi tímto přístrojem. K tomuto pouze dodáváme, že se nejedná o žádné nováčky v oblasti diagnostiky, ale již profesionálně velmi zkušené diagnostiky. Přitom dle tvrzení této firmy a přesvědčování svého okolí jsou jejich přístroje naprosto dokonalé. Kde tato firma u svého dokonalého přístroje udělala chybu, když aspoň na papíře se snaží všechny ohromovat? Napadá nás tady jednoduchá odpověď, pýcha předchází pád, aneb tento výrobek není ani zdaleka tak dokonalí, jak se jej snaží jeho výrobce prezentovat. Chápeme, že reklamní kampaně a vybudování delareských sítí něco stojí, proto raději žádné nedokonalosti prostě u této firmy neexistují.
Je také zarážející, že tato firma záměrně napadá druhé výrobce a přitom se sama odvolává na dle jejich vyjádření jediné možné neoficiální principy, (díky své neznalosti dalších skutečností a principů), jejichž opodstatněnost dnešní fyzika a vědecká společnost neuznává, proto také tento svůj přístroj prezentují především jako experimentální laboratorní přístroj, na který již normy pohlížejí z jiného úhlu pohledu. Musíme rovněž upozornit na skutečnost, že žádný z těchto přístrojů ani v tuzemsku, ani ve světě se nehonosí zařazením mezi lékařské přístroje, ačkoliv se tato firma všemožně snaží tento dojem u případných uživatelů vyvolat. Je také s podivem, že onen "nezávislý odborník", který zde údajně prezentuje své stanovisko a doslova plive na jiné konkurenční přístroje si bez praktických zkušeností a referencí od uživatelů, zde prezentuje pouze své vnitřní přesvědčení. Takové postoje již jsou dobře známi z řad členů klubu sysifos, kteří s oblibou vyřknou závěry, aniž by znali všechny podrobnosti a měli i praktické zkušenosti. Proto všechny zařízení v alternativní medicíně házejí do jednoho pytle a přístroj této firmy, která ve své naivitě jej pokládá za naprosto dokonalý samozřejmě také.
O to více je však úsměvné, že údajný "odborník", který se v časopise měl vyjádřit je opět pouze z řad nadšenců, kteří považuji pouze práci R.R.Rife za dokonalou a bezchybnou, aniž by znali i nedostatky a časem i možné negativní projevy, díky již velmi silnému pulsnímu EM poli. Jak jsme z článku také zjistili, ani neznají potenciál Teslova transformátoru, jenom proto, že se tím dostatečně nikdy nezabývali a dopředu již tak tuto možnost slepě zavrhují. Očividně není jim znám způsob, jak tohoto Teslova objevu použít tak, aby plně fungoval a ne pouze dělal okrasnou dekoraci. Tohle ale nelze zjistit z nějakého hokusu pokusu za údajné 3 hodiny a být při tom okleštěný pouze konvencemi, neboť princip působení je zde opravdu rozdílný. To nakonec dokazuje i nesmyslné tvrzení v článku, že se objekt musí plasmy dotýkat :) Nikola Tesla byl nejen génius své doby, ale i velký nadšenec a konkrétně Teslův transformátor používal spíše pro své odreagování a nikdy tady doslova nezkoumal nějaké léčebné vlastnosti, což je na druhou stranu škoda, neboť bychom dnes nemuseli čelit zbytečně pomlouvačné taktice jiné firmy, pouze díky její neznalosti všech souvislostí. Na internetu se již také nacházejí v některých diskuzích konkrétní zkušenosti uživatelů, čili nejde pouze o nějaké marketingové bláboly, které si někdo zaplatil. Nikdo není ani tak naivní, aby uvěřil tomu, že pokud něco opravdu nefunguje jak má, že by si to nechal pouze pro sebe, obzvláště v dnešní době internetu.
Rovněž zarážející je čelit nesmyslné kritice od někoho, kdo nepoužívá čistokrevnou koncepci plasma přístroje dle objevitele R. Rife a přesto svou koncepci ve snaze o odlišení neprávem označuje za "Rife systém", i když použití stejné plasmové trubice má tento dojem u široké veřejnosti vyvolat. Podstatná konstrukční shoda s původní koncepcí plasmového generátoru dle R. Rifa, zde už jaksi chybí, ale o té již výrobce raději mlčí. Toto můžeme směle přirovnat k počinu, kdy se na standardní automobil dají sportovnější pneumatiky, popřípadě další tunningové doplňky a hrdě se mu pak dá označení RS (Rally Sport), ačkoliv to nejpodstatnější, tedy motor zůstane původní, tedy naprosto jiný a s označením RS (Rally Sport) má tak pramálo společného, i když to má tento dojem vyvolat. O solidnosti takového počinu a domnělé "čistokrevnosti" takového automobilu si může uživatel nechat pouze zdát. Tohle je při nejmenším dosti nesolidní jednání a o to více nepochopitelné jeho odvolávání na video, které prezentuje práci R. Rife a jeho čistokrevné plasmové generátory. Obrázek o takovém "reklamním" počinu, ať si už každý udělá sám.
Pokud tento výrobce bude takto činit i nadále a bude jméno naší firmy nadále úmyslně poškozovat, budeme nuceni již toto nekompromisně řešit a mimo jiné rovněž dle jeho způsobů zde zveřejníme námi zjištěné rizikové faktory jeho přístroje, které dnešní fyzika zná a pamatuje na ně v příslušných normách a deklaruje i přípustné hodnoty. K této informaci uvedeme pouze to, že nejvíce exponování jsou zde lidé, kteří tyto přístroje až o nesmyslně vysokém pulsním výkonu obsluhují a vyvolávají již teď u citlivějších z nich některé negativní projevy, z důvodu příliš dlouhé a časté expozice tímto přístrojem. (* Nezaměňovat tyto negativní dopady s tzv. herx. reakcemi, jak se ve spojitosti s těmito přístroji často uvádí.) Dokonalost se tady jaksi nekoná, jako u žádného přístroje této, ani jiné firmy a myslíme, že je na čase aby si toto pisatel článku v časopise Regena také konečně uvědomil. Ta poznámka, která uvádí, že se ve světě nic podobného neprodává je rovněž chybná. Donedávna, konkrétně v Austrálii šel podobný přístroj používající jednoelektrodový systém také zakoupit. Tohle vše pouze svědčí o tom, že autoři onoho článku nemají dostatečné informace a praktické zkušenosti, tím spíše, že jde opět o skrytou reklamu.

Craftgen Team