Zdraví

Zdraví => Biorezonanční přístroje => Téma založeno: Craft Pátek, 29.03.2013, 02:12



Název: Plasmové generátory - skládačkové napodobeniny
Přispěvatel: Craft Pátek, 29.03.2013, 02:12
Dostal jsem na email velmi usměvné foto jisté skládačky, kterou lze v ČR jako komplet také zakoupit. Přiznám se, že mě foto a rádoby odborný popis ve stylu abrakadabra rozhodně pobavil, snad pobaví stejně i jiné.

Seznam neboli Home Kit pro vlastní poskládání:

speciální adaptér, tzv. iontový sprej:
http://cisticky-vzduchu-a-zvlhcovace.heureka.cz/ionic-care-xj-100/#!o=2

impulzátor se speciálními induktory:
http://mp3-prehravace.heureka.cz/gogen-mxm-800-4gb/#!o=2

Myslím, že více nemá smysl k tomuto dále dodávat. Tady pomůže snad už jen zaříkávání.

Navíc informace, které autor u onoho zařízení předkládá, je natolik chaotická směs různých internetových stránek, že nemá smysl ani další komentář a z mého pohledu to vrhá dosti špatné světlo na jednoelektrodové systémy vůbec.  

Na jednu stranu jsme všichni, kdo jsme se podíleli na vývoji našeho jednoelektrodového plasma generátoru rádi, že znamenal doslova revoluční průlom na poli plasmových generátorů, kde donedávna dominovali pouze dvouelektrodové systémy, nicméně na stranu druhou se čím dál více objevují různé rádoby napodobeniny a skládačky, které již nedělají jednoelektrodovým systémům příliš dobré jméno. Bohužel ne všechny jsou opravdu plně funkční a nebo používají již i na první pohled patrné nevhodné zářiče. Vzhledem k tomu, že jsme při časově náročném vývoji finální konstrukce našeho plasmového generátoru testovali a měřili mimo jiné i dosti značné množství různých zářičů, víme o jejich vhodnosti a vlastnostech své. Určitě takových veselých skládaček bude čím dál více přibývat, čímž bude situace na trhu čím dál více nepřehlednější, obdobně jako je tomu dnes např. u generátorů koloidního stříbra.

Každopádně s tímto nebo podobnými "výtvory" nechceme být nikdo z nás, kdo se podílíme na vývoji jednoelektrodových systémů dávání do souvislosti, neboť se zabýváme seriózním vývojem a konstrukcemi, ne skládankovým šamanismem.


Název: Re: Plasmové generátory - skládačkové napodobeniny
Přispěvatel: Craft Pondělí, 26.08.2013, 02:57
Aby takových jen těžko uvěřitelných skládaček nebylo málo, byl mi zaslán na email další kousek (obrázek níže), dokonce i s velmi odvážným návodem k použití, kde se autor návodu dokonce odvolává na údajný výzkum a nezdráhá se při tom ani krást. Bohužel již z návodu je patrné, že autor návod poskládal z informací, které si přisvojil především z výzkumu jiných. Očividně se jedná o velmi snaživého autora této skládačky, protože se nezdráhá ani použít některé mé citace a texty a dokonce mu nečiní ani sebemenší problém si přisvojit grafické znázornění generování polí plně funkčním jednoelektrodovým plasmovým generátorem, který tyto pole je schopen opravdu generovat. Asi netuší, co onen symbol ©  a text "všechna práva vyhrazena" uvedený na stránkách http://craftgen.cz , ze kterých tak snažně opisoval vůbec znamená a také pojem duševní vlastnictví mu bude rovněž utajen. Právní normy již na takovéto neoprávněné přivlastňovací počiny poctivé práce druhých již pohlížejí poněkud jinak, viz. pojem duševní vlastnictví http://cs.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1evn%C3%AD_vlastnictv%C3%AD (http://cs.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1evn%C3%AD_vlastnictv%C3%AD)

Již z grafického znázornění polí je tady jasně patrno, že originální obrázek byl zde jednoznačně zcizen.
ORIGINAL_img - originální obrázek, viz.  http://craftgen.eu/sqcshop/index.php/plasma-generator-a29 (http://craftgen.eu/sqcshop/index.php/plasma-generator-a29)
FAKE_img - padělek původního obrázku

Rovněž pro lepší představu o solidnosti této skládačkové firmy s.r.o. je možno porovnat původní text na stránkách http://craftgen.eu/sqcshop/index.php/plasma-generator-a29 (http://craftgen.eu/sqcshop/index.php/plasma-generator-a29)
ORIGINAL_text - originální text
FAKE_text - opsaný text slovo od slova v návodu ke skládačkové napodobenině

Když už nám tito fiktivní výzkumníci maskující se za hlavičkou firmy s.r.o., neboli s ručeným omezeným, jak je v ČR oblíbený způsob podnikání, až tak nestoudně opisují a snaží se pouze přiživovat na práci druhých, tak tady nezbývá než představit, co ve skutečnosti vlastně "vyzkoumali" a vytvořili. Svou představu o solidnosti takových "výzkumníků" si již pak udělá každý sám.

1. Onen velký a placatý kulatý objekt není nic jiného než obyčejný plasma disk o průměru 30 nebo 40cm v modrém, nebo oblíbenějším zeleném provedení, viz.
http://www.licht-produktiv.de/EUROLITE-plasma-disc-30cm-green
nebo
http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=plazma+disk&min=&max=&o=3&m=f&f=6

2. Na obrázku je zvuková karta výrobce Muse Audio http://www.muse-audio.com/muse-mini-24bit-192khz-coaxial-optical-usb-input-dac-headphone-out-36.html
která je, jak je již u takových skládačkových šamanistů zvykem pouze přelepená nálepkou s jiným logem.
* Mimochodem tuto a mnohé jiné externí zvukové USB karty jsme před časem také testovali a ačkoliv její pravý výrobce u ní papírově uvádí již poměrně zajímavé parametry, bohužel přesto, že se jedná o externí zvukovou kartu má nemalé problémy s udržením si přesnosti přehrávání jednotlivých frekvencí díky značným překmitům a problém neodstraní ani dodatečné kvalitní externí napájení. Rozdíl tady může být skokově až 70Hz. Tady ji doslova drtí i obyčejné integrované zvukové karty v počítačích staršího data výroby. Tak mizerná kvalita je snad již pouze u klíčenkových USB zvukovek noname čínských výrobců. To jen tak na okraj o kvalitách této nepovedené externí zvukové karty.

3. Frekvenční generátor

4. Až 3 ks napájecích adaptérů. U těchto pochybných skládaček je snadným vodítkem také nutnost napájet každý díl samostatným napájecím adaptérem, jinak se zázrak konat nebude. Ale i tady si tento povedený výrobce našel své alibistické zdůvodnění.

Dalším neméně zajímavým počinem je používání placeného programu jiného výrobce u této skládačky. Skutečný autor programu totiž pro jeho registraci používá běžně uživatelovo jméno a tato licence není přenosná na jinou osobu, ani se nejedná o tzv. multilicenci. V případě, že by se jednalo o nelegální kopii programu, vystavuje se tak uživatel takovéto skládačky nevědomě i možnému postihu.
* Pokud při spuštění obslužného programu použitého u skládačky na obrázku, uvidíte na úvodní obrazovce nápis License To: Jayme Hunt nebo jiné exotické jméno, jedná se zcela určitě o nelegální kopii programu. Nápis License To: je vidět vždy i po spuštění hlavního okna obslužného programu a je zde uvedeno i jméno osoby, na kterou je program registrován, čili jméno vlastníka licence.

Bohužel tyto těžko uvěřitelné skládačky spadají pouze do kategorie světelných dekorací a musím v tomto případě souhlasit i s příznačným názvem jednoho antireklamního videa jiného českého výrobce dvouelektrodového systému, které je zaměřeno bohužel proti všem jednoelektrodovým systémům. V případě těchto jen opravdu těžce uvěřitelných skládaček se nejedná o nic jiného než neskutečně předraženou světelnou dekoraci napojenou na nějaký frekvenční zdroj, vhodné leda tak na diskotékovou párty, kde bude určitě zajímavým zpestřením.

Doporučuji být proto nejen v případě takových to podvodných skládaček velmi obezřetný a vždy si nejdříve ověřit reference takového výrobce a prodejce, nejlépe prostřednictvím uživatelů, kteří mají s jakýmkoliv přístrojem v alternativě praktické zkušenosti a nenechat se pouze zlákat na slova takových nesolidních prodejců. Mnohdy si tak můžete ušetřit zklamání a nemalé finanční výdaje.

BTW. Tento povedený výrobce má také velkou zálibu v přelepování původního názvu výrobku svoji nálepkou a vydávání jej za svůj výrobek pod vlastním smyšleným názvem, samozřejmě již i s patřičně vylepšenou novou cenou :) Jedná se o základní prodejní variantu rádoby diagnostického přístroje čínského výrobce, známého pod názvem Quantum Resonance Magnetic Analyzer, který lze zakoupit prostřednictvím prodejního portálu ebay.com, kde zřejmě i tyto přístroje nakupuje za cenu začínající na cca. 85 USD (1 700kč).


* Pro zvětšení obrázků, stačí na náhled obrázku pouze kliknout levým tlačítkem počítačové myši.


Název: Re: Plasmové generátory - skládačkové napodobeniny
Přispěvatel: Craft Neděle, 14.09.2014, 10:40
Další úsměvný pokus se smyšleným tvrzením působnosti až na vzdálenost 3m  ::) Proč ne rovnou 5, 10 nebo 15 metrů, na co tady troškařit :D To už nemá smysl ani komentovat, snad pouze to, že uživatel celkem riskuje zničení napojeného zapperu a nedivím se, že výrobce onoho zapperu upozorňuje na možnou ztrátu záruky. Tohle je pouze napojení obyčejné plasma koule určené pro dekorativní osvětlení na zapper. Nic víc, nic míň, ale kdo chce kam...  ;)