Zdraví
Středa, 24.04.2024, 09:23 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Oberon kdy: Pátek, 01.06.2007, 13:08
"...KAŽDÝ MžŽE DOSTAT JENOM TO, K ČEMU JE OTEVŘEN, NIC JINÉHO..."
Jana
2  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Oberon kdy: Čtvrtek, 17.05.2007, 15:55
Již třetí den brouzdám po těchto stránkách, které mě úplně nadchly a mluví mi z duše. Pracuji s přístrojem Oberon již 2 roky a musím říct, že jsem z něj opravdu nadšená.Na začátku jsem jej používala pro své klienty - nejsem lékař - jsem trenér fitness :shame: a s pomocí přístroje jsem svým klientům kontrolovala stav páteře, kloubů, prováděla test osteoporozy - abychom našli vhodnou pohybovou aktivitu. Postupně ale bylo škoda nevyužít i dalších možností, které přístroj nabízí, takže došlo na preventivní zhodnocení stavu vnitřních orgánů, vytipování slabého místa popřípadě jsem lidičky posílala na různá vyšetření k lékaři. Jaké ale bylo mé překvapení, když se lidé začali vracet s tím, že podle laboratorních testů mají výsledky v normě a přesto že již mají určité problémy,  byli lékařem pasováni na hypochondra, popřípadě byli odesláni k psychyatrovi.  Oberon neomylně vykazoval velmi špatné hodnoty na příslušných orgánech. Vrhli jsme se do metaterapií, většinou jsem je nutila před zahájením do detoxu, protože "nemůžeme lít do kýble" když jej nejdříve nevylijeme,doporučila jsem úpravu stravy s ohledem na roční slabé orgány, využili jsme orgánových hodin při dávkování, přidali jsme homeopata a buněčné harmonizéry a výsledek byl ve většině případů velmi dobrý - cca do měsíce se lidé vrátili do normy a jsou bez problémů. Pouze u alergiků, bylo třeba počkat půl roku, ale i u nich bylo zlepšení - jsou bez chemie a příznaky jsou tak o 50%lepší, jistě lepší varianta, než se vracet od alergologa se stále "účinnějšími" léky.
V manuálu k přístroji se dočtete, že lze působit také na dálku. Přesto že mi to můj mozek nedokáže vysvětlit, začala jsem tuto metodu zkoušet na své rodině a výsledek je zarážející. Pokud je provedeno základní podrobné vyšetření, přístroj velmi přesně zaznamená stav na dálku, samozřejmě jsem po příchodu potomka domů ihned provedla kontrolní vyšetření - údaje se shodovaly. Takže mé zkušenosti - přesto že si to nedokážu logicky zdůvodnit - jsou takové, že přístrojem je možno provést kontrolní vyšetření i metaterapii na dálku. Lidé udávají, mravenčení, teplo, tlak. Kdyby mi někdo mohl vysvětlit, jak je toto možné, budu vděčná. Myslím, že se zde otevírají netušené možnosti použití, nebudu o tom přemýšlet, vždyť zezačátku jsem si také nedokázala vysvětlit, jakto, že mi reaguje v ruce kyvadlo a jak se mi hodí, když nemohu určit vhodné homeopatum ! Kyvadélko mi jej spolehlivě najde.

Pro klid dušišek, jsem zmínku o působení přístroje na dálku z mých internetových stránek vymazala, myslím, že většina lidí na tuto skutečnost není připravena a mohla by kazit dobré jméno tohoto úžasného přístroje.
Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!