Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 17:24 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Oberon kdy: Neděle, 05.08.2007, 18:38
for Craft

Dobrý den,  omlouvám se za opožděnou odpověď, ale více než měsíc jsem tuto diskuzi nenavštívil ...
Ohledně Biolazu: pravděpodobně jste měl štěstí a narazil jste na funkční Biolaz-Oberon. Jak jsem uvedl minule, Biolaz-Oberon není originální Metatron a je vyráběn v ukrajinsko-polské kooperaci bývalým spolupracovníkem profesora Nestěrova bez jeho souhlasu. Bohužel v poslední době se u nás (většinou na Moravě) objevilo mnoho výrobků označených jako Biolaz-Oberon, které jsou naprosto nefunkční - viz. již uváděné vyšetření PET lahve - ačkoliv jsou distributorem prodávány jako originální Biolaz. Srovnávací zkoušky Metatronu a zmíněné nefunkční kopie Biolazu již provedeny byly a hádejte jak dopadly ...
Co se týče změn bodů, je kromě jiného důležité vědět, zda při vyšetření byla nastavena stejná rychlost skenování a citlivost snímacích senzorů - v opačném případě může přístroj podávat různé údaje.
2  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Oberon kdy: Neděle, 01.07.2007, 11:47
Náhodou jsem objevil tyto stránky a zjistil, že mnoho informací zde uváděných je mylných či neúplných. Těší mě, že roste zájem o Oberon, ale pokusím se vše uvést na pravou míru:
Prošel jsem školením v Moskvě u přímého zastoupení výrobce přístroje Oberon, kde se stále pracuje na vývoji nových verzí přístroje a mám povolení k provádění školení obsluhy těchto přístrojů pro ČR. Nejpravdivější informace o přístrojích Oberon je uvedená panem Hrtoněm na stránkách http://metatron-nls.cz a doporučuji je prostudovat. Co se týče přístroje Oberon, originál je zobrazený jak na výše uvedených stránkách, tak na stránkách naší firmy www.abiron.cz.
Dále: výrobní název přístroje zní Metatron, který sice byl vyroben v omském Institutu praktické psychofyziky, ale základem pro jeho vývoj a výrobu byla teorie Nikoly Tesly. Také doporučuji zjistit si, čím se tento věděc zabýval. V jeho stopách pak šli další vědci na celém světě (jména psána českou transkripcí) - Francouz Žachovský, Američan Rajf, Němec Foll, další vědci jako Morel a Raše (vynálezci MORA terapie), v neposlední řadě i Rus Lobačevský a mnoho dalších. Dá se říci, že Metatron (výrobní název Oberonu) je výsledkem práce vědců z celého světa.
První Metatron pod obchodním názvem Aurum byl vytvořen v IPP Omsk ve spolupráci profesorů Nestěrova a Buta za pomoci Košelenkova a Nosova. Později se Nestěrov a But vydali vlastí cestou - But pokračoval ve výrobě přístroje Aurum a jeho modifikací, Nestěrov vytvořil nový přístroj pod obchodním názvem Oberon. Aurum i Oberon používají stejný princip diagnostiky a stejný legální software. V detailech se sice oba přístroje liší, nicméně se jedná o stejně kvalitní přístroj.
Dalšími typy těchto Metatronů jsou: Faeton, Sensitiv a Biolaz. V případě Faetonu se jedná o verzi určenou pouze pro ruský trh z důvodu nekvalitního provedení a velké chybovosti. Sensitiv představuje návrat obou vědců Nestěrova i Buta ke společné práci, i když nadále každý z nich pokračuje na vývoji vlastního
přístroje. Co se týče Biolazu - profesor Nestěrov jej neuznává jako Metatron. Ohledně postoje profesora Buta nemám žádné informace, ale z vlastních zkušeností s Biolazem můžu říct, že vůči němu mám silné výhrady.
Důvody:
- Při spuštění software vidíme nápis Metapatia 4, která však oficiálně neexistuje - jedná se o kopii software Metapatia 3. Tato kopie je navíc neúplná a nelegálně přeložená do českého jazyka (oficiální česká verze software se teprve připravuje).
- Velikost databáze tohoto software, kterou si každý může zjistit na svém PC, kde je Metapatia nainstalována, je v případě legální verze zhruba 800 MB, což je daleko více, než je k dispozici při použití s přístrojem Biolaz.
- Software Metapatia je majetkem profesora Nestěrova a s přístrojem Biolaz je distribuován bez jeho souhlasu, čili nelegálně.
- Protože na první stránce manuálu k přístroji Metatron je uvedeno cituji: "... komplex dovoluje zkontrolovat jakékoliv stavy biologického objektu ...", což znamená, že nutnou přítomnost biologického objektu (v našem případě pacienta). U funkčního přístroje pokud není uzavřen okruh (tzn. sluchátka nejsou na hlavě pacienta) se na monitoru objeví upozornění, že nejsou zapojeny biorezonanční induktory a software nelze spustit, což u Biolazu není - tam vyšetření probíhá, i když sluchátka volně leží na stole nebo když přístroj vůbec není zapojen, popřípadě když sluchátka nasadíte na libovolný předmět. Osobně jsem vyzkoušel
funkčnost Biolazu v přítomnosti jeho tří majitelů, kdy byla sluchátka nasazena na láhev Mattoni. V software bylo zvoleno pouze vyšetření podélného řezu hlavy a toto vyšetření nejenže proběhlo, ale přístroj dokonce nalezl myom dělohy, což hovoří samo za sebe - těžko budete hledat hlavu a dokonce v ní dělohu u PET lahve.
- Když začneme provádět vyšetření mužského organismu, objeví se na monitoru postava ženy, což je nemožné - u muže přece nelze vyšetřovat vaječníky, a podobně.
- Další věcí vyvolávající podezření ohledně Biolazu je to, že mnoho lidí uvádí možnost vyšetření na dálku. Ano, vyšetření na dálku je možné, ale jedině pokud se obsluha přístroje dokáže telepaticky spojit s klientem, nasadit sluchátka na sebe a tímto způsobem provést vyšetření. Sice jsem o takových lidech slyšel,
ale s žádným z nich jsem se nesetkal a rozhodně nemyslím, že ti, kteří v diskuzních fórech na internetu uvádí, že vyšetření na dálku běžně praktikují, telepatii ovládají a chci je upozornit na to, že pokud telepatii opravdu ovládají, je zde nebezpečí stažení nemoci pacienta na sebe a asi málokdo chce mít např. adenokarcinom slinivky břišní ... V opačném případě se jedná pouze o šarlatánství a nezákonné obohacování na úkor nemocných lidí a takové jednání je samozřejmě trestným činem.
- V technické dokumentaci je uvedeno "... přístroj telemetrického zpracování dat ...". Zpracování neznamená vyšetření !!! Nejprve musíte pacienta naskenovat a poté teprve můžete bez jeho přítomnosti zpracovat výsledky !!!
- Ohledně koupě Biolazu: setkal jsem se s několika lidmi, kteří jej zakoupili od stejného prodejce bez originálního CD se software a rád bych uvedl, že přístrojový komplex Metatron Oberon musí obsahovat: kufřík, přístroj Oberon, laserový snímač, reprinterovou komoru, adaptér, technickou dokumentaci a manuál, podle typu přístroje software Metapatia či v případě přístrojů Oberon TG-4011 a vyšších software Metapatia, Metapatia 3 a dále Nutrisoft, Hunter, atd.
Na závěr: samozřejmě, že vše se dá zpochybnit. Nechci zpochybňovat účinnost originálního přístroje Biolaz-Oberon, ale uvádím na pravou míru to, co koluje mezi jeho uživateli. Biolaz-Oberon nemá - až na druhé slovo v názvu - nic společného s přístrojem Oberon a po vyřešení právních záležitostí v Rusku začneme z pověření IPP Omsk řešit situaci v ČR, kde jsou přístroje Biolaz-Oberon běžně označovány jako Oberon.
Dále:samozřejmě, že každý přístroj lze napodobit a vyrobit nefunkční kopii takřka doma na koleně - jak Aurum, tak Oberon, tak Biolaz. Verze Biolazu prodávané v ČR jsou mnohdy právě těmito nefunkčními kopiemi, které na Ukrajině lze zakoupit za částku cca 800,- USD, což je docela velká částka za pouhou domácí videohru.
Doufám, že výše uvedené skutečnosti Vám pomůžou při výběru a nákupu toho správného přístroje. V případě zájmu doporučuji obrátit se na již uvedené stránky p. Hrtoně, kde je fotografie přístroje Oberon TG-4021, případně na stránky www.abiron.cz, kde je fotografie přístroje Oberon TG-4011.
Bohužel nelze v jednom článku obsáhnout veškeré informace, proto firma Abiron provádí školení obsluhy přístrojů Oberon, Aurum a Biolaz v rozsahu 80-100 hodin. Dále plánujeme víkendový seminář, který proběhne koncem srpna, kam přijede jeden ze spolupracovníků profesora Nestěrova. Přesný datum bude uveden na stránkách firmy Abiron. Děkuji všem za zájem o přístroje a o snahu zjistit maximum informací o jejich možnostech. Jelikož uvádět věci na pravou míru pomocí
internetových diskuzních fór je pro mě ztrátou času, prosím zájemce o další informace, aby mě kontaktovali e-mailem abiron@email.cz, případně telefonicky na čísle +420 731459751 nebo osobně na adrese Praha 3, Roháčova 81.

S pozdravem ing. Troian
Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!