Zdraví
Úterý, 23.04.2024, 11:02 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3 ... 18
1  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper - frekvenční sestavy ke stažení kdy: Neděle, 14.02.2021, 18:36
set10_14022021.exe

Sestava frekvencí 02/2021. Jedná se o samorozbalovací archív, kdy rozbalenou složku (databázi) stačí pouze nakopírovat do adresáře Data u obslužného programu pro Windows. U obslužné aplikace pro Android je nutno nakopírovat rozbalenou složku na micro SD kartu, čili "Craftgen FQ\Data".
2  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper - frekvenční sestavy ke stažení kdy: Sobota, 14.03.2020, 18:01
set09 14032020.exe

Sestava frekvencí 03/2020. Jedná se o samorozbalovací archív, kdy rozbalenou složku (databázi) stačí pouze nakopírovat do adresáře Data u obslužného programu pro Windows. U obslužné aplikace pro Android je nutno nakopírovat rozbalenou složku na micro SD kartu, čili "Craftgen FQ\Data".
3  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Aktualizace programu Craftgen FQw kdy: Úterý, 21.11.2017, 01:20
Aktualizace na verzi 1.004

Rozšiřuje možnost programu provozovat 2ks plasma přístroje Craftgen PCL na oddělených kanálech. Ve výsledku je tak možno obsluhovat nezávisle dva plasma přístroje Craftgen PCL z jednoho počítače a jednoho obslužného programu, kdy každý přístroj může používat jinou frekvenční sestavu a tím zkrátit dobu generování potřebných frekvenčních sestav na polovinu nutného času. Lze také, aby oba připojené přístroje generovali společně stejnou frekvenční sestavu a díky tomu se zvýšil dosah.

Upozornění:
Pro správnou funkčnost je však nutno oba přístroje Craftgen PCL k počítači připojit pomocí speciálního rozbočovače, který lze zakoupit přímo v eshopu http://craftgen.eu/eshop/index.php/rozbocovac-c-pcl-p52
4  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Aktualizace programu Craftgen FQw kdy: Úterý, 21.11.2017, 01:20
Pro stažení klikněte na nápis verze programu. Stažený zip soubor rozbalte, spusťte instalátor a dále postupujte dle pokynů v něm obsažených.
Zálohu databází a frekvenčních sestav není potřeba před spuštěním instalátoru s aktualizací provádět, aktualizuje se pouze samotný program.
Pokud netušíte jakou verzi aktuálně používáte, toto snadno ověříte přímo v programu v nabídce Info - O programu, kde je zobrazeno číslo jeho verze. Je doporučeno používat vždy nejnovější verzi programu.

Důležité:
Přístup k souboru je chráněn heslem. Pokud Vám přístupové heslo nebylo doručeno, stačí zaslat žádost o zaslání hesla na email craftgen@email.cz

Upozornění:
Jedná se pouze o aktualizaci samotného programu, nejedná se tedy o instalátor celého programu, který je ke každému přístroji dodáván na instalačním médiu, proto je nutné před aktualizací mít program Craftgen FQw nainstalovaný na svém počítači.
Pro rozbalení zip souboru a spuštění instalátoru je potřeba heslo, které bude zasláno emailem na vyžádání. Toto heslo je doporučeno si uschovat pro další aktualizace programu v budoucnu. Další aktualizace již budou přístupné ke stažení pouze z programu Craftgen FQw přes nabídku Info - O programu - Aktualizace: Zobrazit, čím se automaticky otevře stránka umožňující stažení aktualizace, pokud bude nová aktualizace dostupná.
5  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Plasma - důležité informace kdy: Úterý, 14.11.2017, 19:27
Po 7 letech zkušeností z vývoje a používání plasmy Craftgen PCL v širokém okolí, zde uvádím za tu dobu zaznamenané herx. reakce a jak jim poměrně snadno předcházet, nebo je utlumit na minimum, ale také na co si dávat pozor.

Po plasmování (vystavení působení plasmy) a v případě silného zamoření těla mikroorganismy dochází ke značnému vzniku toxinů ze zlikvidovaných mikroorganismů a tím velmi rapidně stoupá náročnost na orgány, které se podílejí na vylučovacím procesu. Toto může vyvolat dočasný vznik tzv. herxheimerové reakce. K této reakci většinou nedochází ihned po plasmování, ale velmi často se zpožděním několika hodin, většinou v rozmezí 2 až 8 hodin, která se může stupňovat až dosáhne svého vrcholu. Tyto reakce pak odeznívají do 24 hodin, nejpozději do 48 hodin po plasmování, dle promořenosti organismu a stavu orgánů odpovědných pro co nejrychlejší detoxikaci těla. Aby se těmto herx. reakcím zcela předešlo, nebo byly co nejslabší, je potřeba vždy při úplně prvním plasmování nepřesáhnout dobu působení 30 minut a další opakovat nejdříve po 24 hodinách pouze za předpokladu, že případné reakce již zcela odezněly. Pak je možno další působení plasmy prodlužovat. Rozhodně nedoporučuji tlačit tady na pilu a první plasmování provádět ze zbrklosti a snaze o co nejrychlejší "vybití všeho" i několik hodin v kuse, což bývá velmi častá chyba.
Pro urychlení detoxikačního procesu a tím odbourávaní toxinů je vhodné pít co největší množství tekutin a pokud není nevolnost a zvracení, přidat do vody i rozpustný vitamín C (nejlépe askorbát sodný), popřípadě klasický vitamín C (kyselina askorbová) v podobě rozpustného prášku, nebo tablet. Pozor na předávkování vit. C, neboť to může vyvolat, nebo podpořit již probíhající průjem. Za max. denní dávku po plasmování je vhodné užít max. 3 g (3000 mg) vit. C, aby nezhoršoval některé projevy po plasmování (průjem, nevolnost). Rovněž je potřeba být zvláště opatrný u dětí, které ještě nedokáží sdělit své pocity a stav, stejně tak u zvířat.

Dosti časté reakce:
Únava (od mírné až po velmi silnou), slabost, schvácenost, slabost končetin.

Méně časté reakce:
Průjem, bolest v krku, zvýšená teplota nebo horečka, bolest hlavy.

Spíše výjimečné reakce:
Zvracení, otok v místě problému, kožní vyrážka.


Zvýšené opatrnosti při používání plasmy je potřeba věnovat i v těchto případech:

Implantáty:
Tady je potřeba být obezřetný při větších implantátech z kovu v těle. Sice tady nedochází k žádnému zahřívání, jak se často někteří domnívají, nicméně může tady dojít ke spuštění autoimunitní reakce vůči implantátu. U malých velikostí (zubní implantáty) je to velmi nepravděpodobné, ale v případě většího implantátu, jako jsou různé šroubové spoje, destičky a jiné již k tomuto může dojít. Toto se může projevit bolestivostí, zarudnutím nebo otokem v místě implantátu. Většinou je reakce dočasná, ale někdy může být i dlouhodobějšího charakteru doprovázeného zvýšenou bolestivostí.
* U přístroje zapper (zapgen) jej rozhodně nepoužívat v okolí hlavy v případě kovového implantátu. Stejně tak může způsobovat velmi nepříjemné pocity, pokud se kovový implantát nachází v nějaké končetině.

Kardiostimulátory:
Zde je potřeba být velmi obezřetný u velkých plasem se značným výkonem, což může velmi citelně narušit správnou funkčnost kardiostimulátoru. Plasma Craftgen PCL na vzdálenost 50 cm až 1m funkčnost kardiostimulátoru nenarušuje.
* Rozhodně nepoužívat přístroj zapper (zapgen), je zde velmi velké riziko.

Snížená funkčnost jater nebo ledvin:
Týká se to převážně osob, které dlouhodobě používají vyšší dávky chemických léků, např. kortikosteroidy. Tito lidé mají velmi sníženou schopnost odbourávání toxinů z těla. Je potřeba mít na paměti, že čím větší zamořenost mikroorganismem je (třeba velmi častá Borelie) a čím je delší doba cíleného působení plasmy, tím je masivnější vznik toxinů, které musí tělo co nejdříve vyloučit a právě u těchto lidí je toto velmi ztíženo a může to vést v krajním případě až k celkovému kolapsu. Obzvláště je potřeba být opatrný u osob menšího vzrůstu, dětí a malých domácích zvířat. Není proto dobré zapomínat na skutečnost, že první herx. reakce se může projevit až několik hodin po plasmování a může být při nedodržení pozvolného postupu plasmování i velmi silná.
6  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper - frekvenční sestavy ke stažení kdy: Pondělí, 02.05.2016, 00:18
db06_02052016.exe

Databáze frekvencí AFCAFL v angličtině se sestupným řazením frekvencí je aktualizovaná databáze CAFL (obsahuje nové frekvence i celé frekvenční sestavy). Jedná se o samorozbalovací archív, kdy rozbalenou složku (databázi) stačí pouze nakopírovat do adresáře Data u obslužného programu pro Windows. U obslužné aplikace pro Android je nutno nakopírovat rozbalenou složku na micro SD kartu, čili "Craftgen FQ\Data".
7  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper - frekvenční sestavy ke stažení kdy: Pondělí, 02.05.2016, 00:16
db05_02052016.exe

Databáze frekvencí AFCAFL v angličtině se vzestupným řazením frekvencí je aktualizovaná databáze CAFL (obsahuje nové frekvence i celé frekvenční sestavy). Jedná se o samorozbalovací archív, kdy rozbalenou složku (databázi) stačí pouze nakopírovat do adresáře Data u obslužného programu pro Windows. U obslužné aplikace pro Android je nutno nakopírovat rozbalenou složku na micro SD kartu, čili "Craftgen FQ\Data".
8  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper kdy: Pondělí, 02.11.2015, 08:57
Problém bych viděl pouze v případě, že se jedná o vyšší napětí na výstupu zapperu, od cca. 9V výše, protože to již může narušovat přirozenou elektrochemickou reakci mozku a vyvolávat např. pocit nevolnosti, mžitky před očima, mdloby. Rozhodně bych nedoporučil v této oblasti používat zappery, které dosahují výstupního napětí až 15V a vysoké frekvence ve stovkách kHz, neboť to může způsobit i hnědavé flíčky (popáleniny) na obličeji v místě přiložené elektrody. Tohle platí, ale i o jiných částech těla. Problém je, že tyto drobné hnědavé flíčky bývají trvalého charakteru, takže tady bych doporučil být u zapperů s uvedeným napětím a použitými frekvencemi opatrný.
9  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper kdy: Neděle, 05.04.2015, 21:42
Jak přístroj CPZ, tak PCL má galvanické oddělení na mnohem vyšší napětí než je 230V, čímž chrání nejen uživatele, ale i zpětně výstup připojeného počítače. Není proto nutné odpojovat notebook od zdroje 230V, čili od napájení.
Tohle však běžně nemívají různé diagnostické přístroje typu Oberon s připojením buď pomocí ručních elektrod, nebo častěji pomocí pásek na zápěstí, což mnoho lidí ani netuší.
10  Zdraví / Alternativní léčba / Detoxikace těžkých kovů (jednoduchý návod) kdy: Úterý, 24.03.2015, 15:14
Internet je sice plný polovičatých rad o tom, jak je důležité odstranit těžké kovy, ale jak je opravdu účinně a spolehlivě z těla v domácích podmínkách odstranit se již bohužel nedozvíte.
Dávám sem proto návod na jednoduchou domácí a hlavně velmi účinnou detoxikaci, čili jak se zbavit těžkých kovů z těla, čili uvolněním přímo z buněk, na čemž právě mnoho pokusů o detoxikaci těžkých kovů z organismu selhává, pokud se nenacházejí přímo v trávicím traktu. Nejedná se o žádné šamanské zaříkávadla a podobné nesmysly, ale o fakt, který byl jedním všímavým a zvídavým zahraničním lékařem objeven spíše náhodně. Ano, jsou to zrovna ty náhody, které mnohdy přivedou na svět průlomové objevy a pro moderní vědu jenom dosti těžce stravitelné skutečnosti, že se něco vytvořilo náhodou a ne podle přesných vědeckých postupů  Smích
Kamarád coby detox. poradce má s tímto způsobem odbourávání těžkých kovů již také několikaleté nemalé zkušenosti. Jelikož ani mě se těžké kovy nevyhnuli, právě coby pozůstatek amalgámových zubních výplní z minulosti a jelikož se těchto zátěží nejde jen tak zbavit ani po odstranění těchto výplní, tak mi doporučil jednoduchou a musím uznat, že velmi účinnou, ale také citelnou (pokud se to s dávkováním nepřežene) metodu.
Základem je celkem opomíjená bylina Koriandr, známá spíše každému jako koření. Sice se používá i na různé neduhy, ale málokdo ví, že dokáže velmi účinně uvolňovat z těla těžké kovy. Optimální je si z ní udělat kapky na bázi lihu (výluh) v poměru 1:10 a koření se prostě jenom namele na tříštivém mlýnku a hodí na 2-3 týdny do lihu a nechá potmě odstát a pak se přecedí. Pozor pak na potřísnění, neboť se velmi dobře vstřebává do těla i kůží a účinek se dostavuje do několika minut po požití (vnitřně i vně).
Upozornění: nikdy a opakuji nikdy si tady nehrát na hrdinu a dát si toho rovnou malou štamprli, protože můžete riskovat i velmi vážný stav, kdy se velmi rychle začnou kovy z těla uvolňovat a můžete skončit i ve špitále. Takže vždy začít na 3 kapkách a pak velmi pozvolna navyšovat.
Další důležitá součást je právě Chlorella, čili užít současně 5-7 tablet, která uvolněné kovy absorbuje a vyjdou pak stolicí ven. Kovy ale neodcházejí ven potem, ani močí, pouze přes žluč, čili trávicím traktem. Kdyby se Chlorella jako absorbent nepoužila, těžké kovy by se opět vstřebali zpátky do organismu. Zase pouze samotná Chlorella je celkem o ničem, pokud se těžké kovy z těla neuvolní a nedostanou se do zažívacího traktu, protože je z buněk nedokáže vychytat a slouží pouze jako absorbent.

Kamarád má odzkoušeno a vyměřeno, že tato jednoduchá metoda tahá spolehlivě hliník, rtuť a další těžké kovy z těla.
Nějaký všeobecný pokec o koriandru třeba tady:
http://www.prostezdravi.cz/bylina-koreni-koriandr-jako-lecivka/

Moje zkušenosti:
Kamarád mi dal k otestování origo přípravek, který má již vše potřebné v sobě (koncentrát koriandru a chlorelli), viz. http://www.iherb.com/Planetary-Herbals-Cilantro-Heavy-Metal-Detox-4-fl-oz-118-28-ml/20830
tak jsem to dle jeho rady začal užívat a celkem ok. Dávkuje se kapátkem, které je součásti vršku lahvičky. Nejdříve jsem dal jedno kapátko 2x denně, další den 2 kapátka 2x denně a třetí den jsem se rychle zabrzdil na 3 kapátkách jednou denně a velmi rychle se vrátil ke 2 kapátka 2x denně. Nástup u dávky třech kapátek byl dosti rychlí a jelikož ony těžké kovy se mi usídlili právě na mozku, což je v případě amalgámových výplní celkem běžné místo, tak jsem zpočátku začal pociťovat divný pocit na čelních dutinách, který velmi rychle přerůstal v silnou bolest hlavy (čela a obou spánků). Tak jsem rychle, jako první pomoc doporučenou kamarádem v případě potíží dal do sebe 7 tablet Chlorelli a velmi rychle se to zmírnilo na únosnou mez až to po cca. hodině odeznělo. Podotýkám, že to není záležitost na 14 dní. Vše samozřejmě záleží, kolik těžkých kovů v sobě každý má. Zpočátku jsou reakce vždy velmi citlivé na dávkování, později jak je již kovů v těle méně lze dávky navyšovat a reakce jsou již spíše minimální nebo žádné.

Za sebe mohu potvrdit, že to funguje a to velmi dobře. Je to věc, která je dosti důležitá a zatím takový jednoduchý prostředek na domácí detoxikaci těžkých kovů tady chyběl  Mrknutí
11  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Craftgen EMG - doporučení kdy: Neděle, 16.11.2014, 02:04
Toto doporučení se týká především lidí, kteří umějí pracovat s energií (léčitelé) nebo vnímavějších a citlivějších jedinců, aby přístroj Craftgen EMG http://craftgen.eu/sqcshop/index.php/craftgen-emg-p48  nepoužívali okamžitě na svůj maximální výkon, který se aktivuje přepínačem s označením P do polohy II a vytočením potenciometru na zadním panelu přístroje na maximum. Může totiž u nich dojít k příliš rychlému nabití až s efektem přebití. V případě přiložení ruky nad vrchol kuželového zářiče nejdříve pociťují silnou tepelnou energií, která u nich vyvolává až brnění končetin. Pokud i přesto tento maximální výkon nezmění na minimální a nenavyšují jej velmi pozvolna, může tady dojít až k efektu přebití, což může nastat již po několika hodinách od uvedení přístroje do provozu, nehledě na místnost v bytě nebo domě, kde se přístroj nachází, což může u nich vyvolat až nepříjemné stavy v podobě bolesti hlavy, zvracení, malátnosti a jiné. I při okamžitém vypnutí přístroje, který byl v provozu na svůj maximální výkon několik hodin, trvá až 24 hodin, než se silně prosycený prostor energií vrátí k normálu, stejně tak jejich fyzická reakce na tento stav přebití. Většina lidí by neměla tyto stavy nijak pocítit, ale přesto je doporučeno vždy zvedat výkon v případě nutnosti postupně. Rozhodně by se na maximální výkon nemělo přistoupit dříve než po 3 týdnech používání přístroje a už vůbec jej nepoužívat v případě umístění kuželového zářiče přímo pod postel, protože může vyvolat až nepříjemné velmi živé sny. Při minimálním výkonu naopak často vyvolává příjemné sny.

Rovněž v případě lidí, kteří používají ke své práci virgule, by je neměli používat v ošetřeném prostoru s přístrojem Craftgen EMG, neboť může správnou funkčnost těchto virgulí ovlivňovat a v případě 2ks drátových virgulí ve tvaru L může docházet až k jejich "slepení", pokud se přístroj používá na největší výkon a jejich správná funkčnost je obnovena až mimo dosah přístroje.

Mějte prosím na paměti, že větší výkon přístroje je primárně určen k pokrytí většího prostoru nebo silných geopatogenních zón, na které nestačí ani klasické orgonity.
12  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper - frekvenční sestavy ke stažení kdy: Pátek, 10.10.2014, 01:44
db04_10102014.exe

Databáze frekvencí CAFL v češtině se sestupným řazením frekvencí. Překlad byl vytvořen pro přístroje Craftgen PC Zapper a Craftgen PCL. Jedná se o samorozbalovací archív, kdy rozbalenou složku (databázi) stačí pouze nakopírovat do adresáře Data u obslužného programu pro Windows. U obslužné aplikace pro Android je nutno nakopírovat rozbalenou složku na micro SD kartu, čili "Craftgen FQ\Data".
13  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper - frekvenční sestavy ke stažení kdy: Pátek, 10.10.2014, 01:43
db03_10102014.exe

Databáze frekvencí CAFL v češtině se vzestupným řazením frekvencí. Překlad byl vytvořen pro přístroje Craftgen PC Zapper a Craftgen PCL. Jedná se o samorozbalovací archív, kdy rozbalenou složku (databázi) stačí pouze nakopírovat do adresáře Data u obslužného programu pro Windows. U obslužné aplikace pro Android je nutno nakopírovat rozbalenou složku na micro SD kartu, čili "Craftgen FQ\Data".
14  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Plasmové generátory - skládačkové napodobeniny kdy: Neděle, 14.09.2014, 10:40
Další úsměvný pokus se smyšleným tvrzením působnosti až na vzdálenost 3m  Kroutím očima Proč ne rovnou 5, 10 nebo 15 metrů, na co tady troškařit Smích To už nemá smysl ani komentovat, snad pouze to, že uživatel celkem riskuje zničení napojeného zapperu a nedivím se, že výrobce onoho zapperu upozorňuje na možnou ztrátu záruky. Tohle je pouze napojení obyčejné plasma koule určené pro dekorativní osvětlení na zapper. Nic víc, nic míň, ale kdo chce kam...  Mrknutí
15  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper - frekvenční sestavy ke stažení kdy: Neděle, 17.08.2014, 22:47
db02_18082014.exe

Databáze Solfeggio frekvence. Jedná se o samorozbalovací archív, kdy rozbalenou složku (databázi) stačí pouze nakopírovat do adresáře Data.
Stran: [1] 2 3 ... 18
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!