Zdraví
Úterý, 23.04.2024, 09:36 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18
211  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Zapper kdy: Čtvrtek, 08.05.2008, 18:13
Vinc:
No jo, ale jak si mám vysvětlit, že když jsem právě používal Ravo zapper, žádné změny neboli ATB efekt nenastal, spíše bylo vše horší.
Když jsem použil ten svůj prototyp onen ATB efekt byl zřetelný i téměř po 24 hodinách prostě všechno úplně super
212  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Středa, 07.05.2008, 14:15
harakiri:
Ale to je mě přece jasné, že takový hyper nárust koncentrace má na svědomí přemrštěný proud, viz. mé starší příspěvky na téma Ionic-pulser a to jsem nemusel dělat ani žádné měření proudu
Prostě kdyby dodrželi správnou a konstantní hodnotu proudu od začátku procesu do konce, časy jsou úplně někde jinde.

Doba výroby 140 min (2 hod 20 min) koncentrace asi 25 ppm
Tohle bez měřáku přesně nezjistíš, ale je to pouze nějaký nástřel, taky nevím nic o startovní vodivosti vody, teplotě a množství a taky rozteči elektrod. Předpokládám, že proud již máš na své elektrody nastaven správně a hlavně konstantní, což ale nejde ze začátku procesu s 50V trafem moc docílit, protože napětí se zarazí o futra a proud má tendenci jít dolů. To stále mnohým uniká, ačkoliv i na toto habana upozorňuje a rozhodně má pravdu, stačí si to vyzkoušet.

Krásně transparentní, Tyndall odpovídá těm 25 ppm.
Můžeš si poblahopřát pokud transparentnost i přes takovou koncentraci vydrží více než měsíc, pak je to kvalitní. Jinak KS o takové koncentraci už má trpší chuť a tyndal je o něco výraznější, ale zase žádný brutus v podobě značně výrazného paprsku s laseru.

BTW. Teď se dívám do tvoji tabulky a množství 300ml a teplotu 50 stupňů tam máš uvedenou. Akorát to počáteční napětí máš na vodu od Kulicha, která se pohybuje po otevření láhve kolem 0,2-0,3uS, až moc nízké, ale zase to kompenzuješ větší počáteční teplotou vody, čímž zvětšíš její vodivost a zmenšíš nároky na vyšší startovní napětí.
Za 2 min. ti už dle mě přesto nízké napětí, klesne o 5,7V a proud stoupne o 0,49mA na tebou nastavenou konstantní hodnotu 0,8mA. Nakonec vidíš sám, že tady k tomu "futrovému efektu" dochází. Kdyby jsi zahřátím nezvětšil vodivost vody, byl by její odpor značný a napětí by se zarazilo na horní hranici zdroje, tj. 50V a proud by přesto nedosahoval požadované hodnoty. U mě se startovní napětí pohybuje u vody s vodivostí 0,2-0,3uS o teplotě 20 stupňů v průměru kolem 150V. Jinak tabulky máš hezky přehledné, ale opíral bych se spíše o náměry vodivosti.
213  Zdraví / Koloidní stříbro / KS - způsoby jeho aplikace kdy: Úterý, 06.05.2008, 22:04
Konečně se mi také podařilo zjistit pro lepší představu kolik množství stříbra se může nacházet v jedné čajové lžičce v jednotce hmotnosti (hodnoty jsou pouze orientační).

Vycházím z hodnoty 1 čajová lžička o koncentraci 5ppm = cca.10ug Ag
V jedné polévkové lžíci pokud ji naplním vrchovatě se vleze max. 5 lžiček = cca. 50ug Ag

Vzhledem k tomu, že užívám vlastní vyrobené vysoce kvalitní KS kolem 20ppm, užívám teoreticky v jedné lžičce 40ug Ag a beru 6 lžiček denně, tj. 240ug Ag za den, což není nic moc dávka. Jsem tak mírně nad údajně nutričním množstvím příjmu stříbra na 1 den = cca. 100ug, konkrétně 240ug Ag.
Pro léčbu závažnějších nemocí se bere KS v daleko větších dávkách.
Každopádně je pravda, že ze startu mi stačila 1 max. 2 lžičky Ag100 (PharmaActive) o koncentraci přes 20ppm. Výrobce sice uvádí 10ppm, ale po změření PWT metrem je vodivost daleko vyšší a hlavně tyndall je značně výrazný, takže bych věřil hodnotě 26ppm, která mi vyšla po náměru.
214  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Úterý, 06.05.2008, 20:07
Safra práce, zase pro změnu nefunguje automatický refresh stránky při odeslání příspěvku, ale uložit se uloží.

Jinak k tomu vkládání obrázku:
stačí obrázek uložit někde na web a pak pomocí ikonky, která je vedle ikonky pro podtržený text vložit odkaz na obrázek a zobrazí se tady, takže např.

Ionic manuál

BTW. Do prvního zobrazeného řádku se vkládá url adresa, kde je obrázek na netu umístěn u druhého popis obrázku (není povinné).
215  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Zapper kdy: Úterý, 06.05.2008, 19:59
Vinc:
Tak jsem po čase oprášil jeden svůj starej prototyp zapgenu, u kterého jsem dříve zaznamenal nějaké "náznaky" účinku a trochu jej vylepšil.
Sice u něj nepociťuji žádné změny k lepšímu ani k horšímu, ale aplikoval jsem jej pouze jednou a to 2 dny před scanem na oberonu a s ním to dělá divy. Zkoušel jsem nějakou dobu užívat pravidelně i Ravo a zajít si na přescan na oberon, dokonce i několik hodin před oberonem a žádné výrazné změny. Pak jsem jej na nějakou dobu odložil a zkoušel svůj zapgen. Fakt nechápu, jak se všechny body v celém těle, dokonce i střeva! mohly zlepšit o 1 až 2 stupně, prostě bylo převážně na orgánech žluto, efekt podobný jako když někdo začne užívat ATB nebo po metaterapii. Již dříve jsem s tímhle zapgenem zažil stejnou situaci, ale dával jsem to v té době do souvislosti s doplňky, které jsem v té době užíval. Dokonce obsluhující se mě ptala, zda neberu nějaké ATB a v té době jsem nebral ani KS, natož ATB. Tak nevím, co si mám o tom myslet. Ĺ koda, že nemám možnost to testovat na oberonu průběžně, mohlo by to být zajímavé. Jinak tahle zkušenost už z dřívějška mě zřejmě mylně přesvědčila o tom, že jakýkoliv pulsní signál se projeví v kladném smyslu na oberonu v podobě převážně zlepšených hodnot bodů, ale po náměru po pravidelných aplikacích Rava jsem tohle paradoxně nezaznamenal, i když jsem si jej aplikoval záměrně i několik hodin před scanem na oberonu. Přitom z toho mého zapgenu leze max. 6,5V nad frekvencí 2500Hz, jinak kolem 5,5V, ale brní to znatelněji než na stejném napětí a frekvenci u Rava. Frekvence jsem použil v podobě mnou seskládaného setu vycházející z CAFL. Dosti zajímavej efekt, ale hlava mi to nebere a stále nad tím přemýšlím, zda v tom nemůže mít prsty ještě něco jiného. Zvažoval jsem vliv KS, ale to už beru dlouho a bral jsem jej i když jsem testoval na sobě Ravo a nic. Co si o tom myslíš ty?
Při nejmenším, to dokáže aspoň oberon pěkně zmást
216  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Úterý, 06.05.2008, 19:40
Taky tě zdravím,
díky harakiri za fotky střev toho Ionicu, se zájmem jsem si je prohlédl a celkem se pousmál, kolik za takový výrobek chcou, být to seriózní výrobce už má na krku ČOI, ale tak? Snad lépe na tom bude aspoň externí zdroj. Jinak hezký manuálek a ta tabulka už mnohé vypovídá, podle ní bych svoje obvyklé množství 400ml o koncentraci 20ppm vyrobil za neuvěřitelných 25min. Se svým generátorem ji tvořím více jak 3 hodiny

Nedá mi to si to hezky přehledně nevypsat na 400ml:
3min=2,5ppm
6min=5ppm
9min=8ppm
12min=10ppm
15min=13ppm
18min=15ppm
21min=18ppm
24min=20ppm

Což je hezký průměr, co 3 min. v průměru 2,5ppm, fakt nářez

Navíc hodnoty nad 50ppm jsou už poněkud u iontového KS nesmyslné a byly pouze početně, čili teoreticky odvozeny.
217  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Pondělí, 05.05.2008, 19:30
harakiri:
Počítač ti neblbne, je problém u provozovatele serveru. V sobotu večer započal upgrade a měl být ukončen v neděli kolem poledne. Holt to neklaplo a háže to ve vrchní obrazovce chyby a načítání stránek je mizérie, očividně zamýšlené vylepšení HW na serveru přineslo akorát problémy, snad to brzo vyřeší.

Teď k té úpravě Ionicu. Mohl jsi domácí výrobou generátoru značně ušetřit, ale aspoň už pro majitele toho "zázraku" jednoduchý návod na úpravu a za pár kč na slušnou funkčnost

Vinc:
A nemáš jednoduchší použít na těch několik často používaných hesel papír a propisku a mít to stále u sebe, to není žádná ostuda
218  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Sobota, 03.05.2008, 15:13
Ztotožňuji se jednoznačně s názorem habany z fóra U pramene, že kvalitní koloid, který obsahuje co nejmenší částice, musí mít světelnou stopu slabě viditelnou i ve tmě, natož na světle. Viditelnější stopa je pouze u větších koncentrací a přesto jsou částice Ag, co nejmenší, což je správné.
Nejrozumnější měření v domácích podmínkách se dá docílit pouze pomocí PWT konduktoměru pro měření vodivosti v uS a jednoduchým výpočtem:
konečná vodivost koloidu - vstupní vodivost vody * konstanta 1.2 = výsledná hodnota PPM.

Je také dle mě nesmyslné, jak jsem se mohl někde dočíst, určovat PPM náměry pomocí elektr. mikroskopu až po vyschnutí malého množství koloidu a náměr dělat z takto získané "gramáže" stříbra, protože hodnota ppm určuje procentuální množství částic (volně se vznášejících) v celkovém množství koloidu. Zase elektron. mikroskop je dobrý při určování nejmenších a největších částic v koloidu.
Každopádně pro domácí podmínky je nejpřesnější provádět náměry pomocí PWT měřiče, což potvrdí i Vinc nebo Petrlk.

Tak ať pivko chutná
219  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Sobota, 03.05.2008, 14:41
Ahoj harakiri,

zrovna jsem prohlížel poštu a kouknul sem do fóra a vidím zajímavé náměry pro Ionic-pulser. Přiznám se, že ty hodnoty proudu mě vůbec nepřekvapují, spíše jsem je čekal, dle toho, co to vyrábí za produkt. Akorát, že to vůbec v režimu B nestabilizují mě už fakt nenapadlo

Tohle mini fórum neumožňuje upload souboru, ale můžeš to klidně hodit sem http://www.edisk.cz/
a dát sem akorát link uploadnutého ( to je slovo ) souboru nebo obrázku nebo to mohu pak z edisku stáhnout a hodit soubory k sobě na web a opravit pak pouze odkaz.

Pokud si Ionic upravíš jak to správně má být věřím, že to může vyrobit slušnýkoloid.
Akorát jedna věc mi u tebe nesedí, tj. síla světelného sloupce u Tyndalla. Dle mojich náměrů a zkušeností, které potvrdí i Vinc a také habana z fóra U pramene by měl být tyndall, co nejméně vidititelný. Čím více je totiž viditelný i při slabé koncentraci kolem 10ppm, naznačuje to, že částice jsou mnohem větší než by měly být, což není žádoucí, i když je koloid transparentní a je velký předpoklad změny barvy roztoku po vícero dnech.

Stále platí pravidlo:
Čím menší proud, tím delší čas je potřebný na výrobu, což je samozřejmě dosti ovlivněno velikosti startovního ss napětí, startovní vodivostí vody a jejím množstvím, absencí míchadla a požadovanou výslednou koncentrací koloidu.

BTW. Předpokládám, že ty větší částice a znatelnější tyndall má u tebe na svědomí právě chybějící míchadlo s konstatníma otáčkama.
220  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Sobota, 19.04.2008, 15:01
Tak jsem si Vinci ověřil, že i při přemrštěně nastaveném konstantním proudu, ta KSG2 dělá koloidní stříbro o lehce šedofialovém zabarvení a ne žlutém nebo černém. Takže jak se mi to už jednou stalo, tak to nebyla očividně náhoda. Ale nejde mi do hlavy, proč je barva mírně šedofialová a ne žlutá nebo hnědá.
221  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Úterý, 15.04.2008, 22:07
Aha, uvádíš nelineární, takže je to zřejmě v pulsech, proto chvíli bílý a chvíli hnědý, prostě chvilku do toho dle mě jde rozumný proud a chvilku mnohonásobně větší, fakt geniální. Vyzkoušej tu polohu B, ta možná bude zajímavější. Je také zbytečné to zahřívat na tak vysokou teplotu, stačí bohatě i těch 50°C. Bylo by také dobré změřit to výstupní napětí a zda se střídá polarita na elektrodách, nakonec to lze poznat i podle zabarvení elektrod. Proud by šel změřit taky, aniž bys musel přístroj otevírat pomocí dvou kousků vodiče, kolik do toho pulsně perou, ale zřejmě to nebude zrovna málo.

Petrlk: jo já taky.
222  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Úterý, 15.04.2008, 18:53
Tak jsem Vinci trochu laboroval s počáteční teplotou vody a ono zahřívání vody před zahájením výroby má opravdu smysl, pokud chceš výrobu urychlit a nemáš k dispozici kvalitnější generátor.

Náměry vody v závislosti na teplotě:

Při teplotě vody 17°C (teplota okolí) je vodivost z čerstvě otevřeného kanystru 0,2uS. Při zahřátí na 30°C stoupne vodivost na 0,5uS. Teoreticky by tak vodivost 0,8uS byla dosažena při teplotě 43°C a 1,1uS při teplotě 56°C.
U svého generátoru KSG2 mám ověřeno, že je dosti velký rozdíl počátečního napětí u vody 0,2uS a 0,7us, což je sice jenom 0,5uS rozdíl, ale u mě to dělá rozdíl v počáteční velikosti napětí cca. 60-70V, což není zrovna málo.

BTW. Jinak jsem taky zjistil, že čím je kanystr s destilkou prázdnější, tím je vodivost vody větší, což je dáno větším množství vzduchu v kanystru a tudíž i prachem, který se tam ze vzduchu dostane.

Ještě k barvě elektrod:
Při dosti nízké vodivosti destilky 0,2uS mají elektrody tmavě šedý až černý nádech. Pokud stoupne vodivost nebo použiji destilku kolem 0,6-0,7uS jsou tmavě šedé. Se stoupající vodivostí roztoku klesá i intenzita zabarvení elektrod.

BTW2: Jinak to vypadá, že je Petr (petrlk) ok, akorát má dle všeho omezený přístup na net.

Craft
223  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Úterý, 15.04.2008, 08:16
Díky Vinci za testík kvality ionic-pulseru. Každopádně je to mazec, vyrábí to větší humus než jsem čekal, dokonce hnědá sic po delší době, proboha to je už na pováženou. No už jenom, že to dělá hodnotu přes 30ppm za 30 minut o něčem vypovídá, takže 10ppm vyrobíš za 10 min.

Jinak k tomu měření ppm pomocí PWT metru, pokud vodu před výrobou ohřeješ, tak je dobré měřit vodivost spíše až při pokojové teplotě kolem 20 stupňů, ideální by bylo při teplotě, na které je kalibrovaný PWT měřič dle kalibračního roztoku, ale to už je extrém, takže to nebudeme přehánět

Jejich model lonic-Pulser Standard S už má mít automatiku.

Díval jsem se včera na stránky Ravo zapperu a chystají k prodeji svůj novej generátor KS. Řekl bych, že někdo musel číst naší debatu, protože zmizla reklama na ionic pulser a byl vyzdvižen český certifikát ryzosti na Ag elektrody o ryzosti 99,99, což se mi zamlouvá Akorát bych měl připomínku k výrazu koloidní nanostříbro, protože částice nanostříbra vyrábí i generátor pomocí 3ks 9V baterií a nakonec možná i ten ionic pulser, akorát je tam rozdíl v jejich velikosti. Jsem zvědav na řešení konstrukce a kvality KS z tohoto generátoru. Snad bude stejně kvalitní výrobek jako je ravo zapper.
Kdybych měl finance na zbyt, nechal bych si udělat náměr velikosti částic u té KSG2, věřím, že budou dle kvality koloidu dosti dobré a udělal srovnávací test se vzorkem z nového generátoru od společnosti Zapper.
Mohlo by to být zajímavé klání v dobrém slova smyslu
Píšou nejlepší v Evropě, trochu silná slova , ale přiznám se, že komerčně prodávané tady v Evropě znám akorát Ionic-pulser a ten od sauning, na jiný jsem zatím ani nenarazil. Ale věřím, žev každém státě se nějaký výrobce najde, proto mi přijdou tyhle slova dosti odvážná

BTW: Jinak vzorek 26ppm z té KSG2 má i po více jak 14 dnech stále krásně transparentní barvu a přechovávám jej v láhvi z čirého skla sice ve tmě, protože nemám tmavého skla momentálně nazbyt.
224  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Neděle, 13.04.2008, 13:52
Tak jsem udělal Vinci nějaké náměry té KSG2.
Objem vody 400ml, startovní teplota vody 16 stupňů, vodivost 0,2 - 0,8, dle toho jak mám kanystr dlouho načlej. Po více jak 14 dnech šla vodivost z 0,2 až na 0,8 což je ale stále super, ale dodržuji podmínky uchovávání

Při přesně nastaveném konstantním proudu to vychází cca. 3,5 - 4ppm za 30 min (při víše uvedených hodnotách použité vody).
Takže za 1,5 hodiny z toho vyjde koncentrace 10,5 - 12ppm. Počítám to ppm už po přepočtu uS * konstanta. Takže kdybych začínal na teplotě vody 30 nebo dokonce 50 stupňů to by byla rychlost, tipuju to na méně než polovinu současného času

Craft
225  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Čtvrtek, 10.04.2008, 14:40
U stávající verze KSG2 tohle ale jde v pohodě (ale osobně nemám důvod tohle dělat), takže 10ppm vyrobíš při zvětšení proudu tipuju i do 30minut a hlavně aniž bys musel něco překalibrovávat, za předpokladu, že dodržíš množství vody (400ml), tvar nádoby a ponor elektrod, prostě podmínky, za kterých ta koncentrace byla kalibrována. Mám vyzkoušeno, že i po nastavení rozumně většího proudu je koloid po výrobě krásně čirý, ale začne další dny získávat zabarvený nádeh, takže není vhodný k uskladnění, prostě něco za něco

P.S. Nakonec až bude chvilka, tak to můžu prubnout, za jak dlouho půjde 10ppm nejrychleji vyrobit a jak dlouho vydrží mít takto expres vyrobený koloid čirou barvu. Pokud bych vodu před výrobou zahřál nebo přidal trochu KS do vody, tak to ještě proces určitě urychlí (někteří to standardně používají), ale zatím toho nevyužívám a používám "destilku" o vodivosti 0,2-03uS, její teplota je ještě kapánek pod pokojovou teplotou, protože ji uskladňuji na místě, kde je o několik stupňů chladněji, ale mohu někdy vyzkoušet o kolik se proces urychlí při zahřátí na doporučovaných 50 stupňů urychlí. Zkusím ji zahřát na teplotu kolem 30 stupňů (při větší teplotě už bych měl obavu o svůj PWT měřič), o kolik se tak zvětší její vodivost.

Craft
Stran: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!