Zdraví
Sobota, 20.04.2024, 13:25 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18
61  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Magnetoterapie kdy: Pátek, 26.10.2012, 11:02
Ahoj Denny,
chtěl bych tě poprosit používej ve fóru pouze nick, již jsem to ale u tvého příspěvku opravil. Magnetoterapie není na poli léčby nic nového. Různá amatérská zapojení, třeba v AR byla již mnohokrát i publikována. Ony trvalé magnety v různých náramcích, které se dají také koupit prostřednictvím internetu jsou o ničem, ale pulsní magnetické pole, které používají i tebou uvedené přístroje již dokáží mírnit bolesti pohybového aparátu. Rozhodně není magnetické pole schopné řešit mechanická poškození, ale pouze tlumí bolest. Základem přístroje je vždy nějaký prstenec, který se dá třeba na ruku, nohu nebo hlavu. Prstenec je vlastně induktor, který vyzařuje pulsní magnetické pole o nízké frekvenci.
Nicméně použití je tady celkem dosti omezené, většinou jsou nejlepší výsledky na pohybový aparát. Dle mě je ale lepší a výrazně levnější léčba infračerveným světlem o specifické vlnové délce, už jsem o tom psal ve fóru u pramene.
62  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: SW pro android kdy: Středa, 12.09.2012, 13:22
Bohužel o žádném takovém frekv. generátoru nevím. Ani nevím, že by tady vůbec nějaký SW generátor pro Android existoval.
Asi tě zklamu, ale momentálně neuvažujeme o funkčnosti pod OS Android.
63  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper kdy: Úterý, 14.08.2012, 10:02
Sice netuším, co je konkrétně v knize CAFL na str. 51, navíc tento výtisk obsahuje spoustu překlepů (snad už to vydavatel opravil), tak je lepší používat pouze originální seznam CAFL http://www.electroherbalism.com/Bioelectronics/FrequenciesandAnecdotes/CAFL_2007-05-16.pdf  Nicméně pokud si někdo pozorně prohlédne seznam CAFL zjistí, že je tady těchto vysokých frekvencí velmi poskromnu a pokud jsou, jsou zde uvedeny hned i nižší. Navíc jsou zde také frekvence, které mají v názvu zkratku H.C., což znamená Hulda Clark. Jedná se o frekvence, které jsou skalárně nebo binárně poděleny a fungují také. Ve výjimečných případech, kdy je známa pouze vysoká frekvence je u přístroje CPZ navíc jeho součástí program, který umožňuje tuto frekvenci podělit na nižší hodnoty, které fungují také. Navíc původní frekvence dle Clarkové (ve stovkách kHz) jsou staré již dobrých 15 let a nikdo je za celou dobu neaktualizoval. Výsledkem je to a poslední dobou se to děje čím dál častěji, že přestávají být již účinné a pokud ano, tak buď pouze na původní kmeny mikroorganismů a nebo jakž takž pouze vrchní pásmo. Seznam CAFL je starý pouze cca. 5 let, čili je mnohem aktuálnější. Navíc nižší frekvence dokážou pronikat u zappingu mnohem hlouběji než vysoké, protože tady nedochází k tzv. skin efektu, kde navíc mohou vznikat i popáleniny na kůži v místě aplikace elektrod v podobě hnědavých flíčku, které mohou zanechávat i drobné jizvičky, o čemž už se mnoho prodejců SRZ raději ani nezmiňuje.
64  Zdraví / Alternativní léčba / Vylepšená forma vit.C neboli Liposomal vitamín C kdy: Pátek, 03.08.2012, 11:55
Jelikož céčko používám taky jako silný stimulant před a po plasmě (výrazně totiž zvedá účinek) a s první várkou vlastnoručně vyrobeného Liposomal vit.C jsem byl dosti spokojený, (vyvolával aspoň v mém organismu velmi zajímavé reakce, jako např. lechtání v nose, zvýšenou citlivost na uzlině nejblíže místu, kde jsem před nedávnem řešil úspěšně vzniklý silný zánět dásně s hnisavým ložiskem bez potřeby návštěvy zubaře - tady si rýpnu do MMS, protože to byl v tomto případě naprostý propadák), mě přesvědčilo, že to máká lépe než klasické céčko a nebo askorbát sodný a to v poměrně nízkých dávkách. Nekoná se taky žádné podráždění zažívání nebo průjem jako u klasického céčka. Chuťově je to aspoň pro mé chuťové buňky daleko lepší, tak jsem si vytvořil vlastní protokol, který je o něco silnější než původní a se kterým jsem zatím spokojen, co se především dávky vit.C a nenáročnosti výroby týče. Pokud to bude pro někoho kyselé, může množství vit. C snížit na 12g. Sice to bude méně kyselé díky menšímu množství vit.C, ale zase to bude pouze dávka na 3 dny, při minimálním dávkování 4g / 1 den.

Dávka na 4 dny v dávkování 4g / 1den:
16g (2 zarovnané polévkové lžíce) práškového vit.C rozpustit ve 120ml kvalitní vody (používám vodu z vlastní filtrační sestavy, kde je i kapilárka). Nutno sem tam promíchat, dokud nebude vše důkladně rozpuštěno.
18g (3 zarovnané polévkové lžíce) granulovaného sojového lecitinu nasypat do 240ml kvalitní vody, promíchat a nechat cca. 10 minut v klidu. Pak teprve vzít mixér a promíchat to v mixéru, tím se vše důkladně rozpustí.
Nalít rozpuštěné céčko do rozpuštěného lecitinu a opět chviličku pomixovat mixérem.
Nalít vše do ultrazvukové čističky a nastavit maximální čas chodu (většinou 480 sekund, což je 8 minut), mít horní kryt čističky otevřený a jak to začne jakoby bublat lehce vždy promíchat. Po dojetí časovače to zopakovat ještě 2x, čímž se dostaneme na 24 minut a pak to pustit ještě aspoň na 6 minut, čili celkem 30 minut. Za tuto celkovou dobu by se mělo céčko z větší části propojit s lecitinem. Pak to nalít do sklenice s víčkem a vložit do lednice na nejméně chladné místo. Před použitím je to nutné ale vždycky nejdříve protřepat, aby se promíchala lecitinová vrstva na dně sklenice. Po několika těchto protřepáním s časovým odstupem by se již neměla tato vrstva lecitinu na dně sklenice tvořit.

* Používal jsem plastovou polévkovou lžíci, kde sedí uvedené gramáže. U jiných díky jejich rozdílné velikosti a hloubce se to může mírně odlišovat.

Užívání:
1 až 4 den - ráno a večer 45ml roztoku. Tím by se mělo za den docíli 2x 2g liposomal vit.C, nebo to lze užít i najednou, čili 90ml (4g), ale tohle už každý pro svoji kyselost a množství asi nevypije. Taky doporučuji před každým použitím onen džus protřepat a pak teprve užít.

Jelikož se uvádí, že vznikne v nejlepším případě max. 70% liposomal vit.C, což je v přepočtu nějakých 11.2g, tak zbývajících 30%, což je zase nějakých 4.8g by mělo být pouze volně rozpuštěno ve vodě s lecitinem. * V praxi to bude určitě rozdílnější, takže to berte pouze jako teoretický údaj. Nicméně za ty 4 dny do sebe každý dostane, tak či tak 16g céčka, které má ale dle zdrojů mnohem vyšší účinnost, jako by se jednalo o daleko vyšší dávku vit.C., díky jeho efektnější vstřebatelnosti do organismu, právě z důvodu provázatelnosti s tukem v podobě sojového lecitinu.
65  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Problémy s nabíjecím olověným akumulátorem v zapperu kdy: Středa, 25.04.2012, 20:08
Vzhledem k tomu, že se mi několik lidí již také postěžovalo na malou výdrž aku baterie v jednom poměrně již známém přístroji pro zapping jednoho výrobce a sám jsem kdysi dávno tento problém u stejného přístroje řešil, uvádím zde několik souvislostí.
Některé přístroje i dnes používají ještě staré typy akumulátorů na bázi olova, které kromě svoji značné váhy bohužel často trpí paměťovým efektem a tím je u nich kladena daleko větší náročnost na správný proces nabíjení, což má obrovský vliv na jejich životnost. Pokud takový akumulátor již absolutně nedrží kapacitu a velmi rychle se při provozu přístroje vybíjí, je někdy možné jej napojit na inteligentní nabíječku a takto  částečně obnovit jeho kapacitu a prodloužit životnost. Toto je ovšem velmi závislé na stavu akumulátoru. Ale toto není jediný problém, který tímto může vyvstat. Přístroje, které mají akumulátor zabudován tak nešťastně, že pro jeho výměnu je nutný servisní zásah, staví výrobce do nelehké situace. Mnoho uživatelů totiž netuší, jak to vlastně se zárukou nabíjecích baterií (aku) vlastně je. Pokud se jedná o součást přístroje, která vyžaduje servisní zásah do přístroje, v tomto případě i vestavěný akumulátor, je na všechny tyto součástí záruka 24 měsíců. Mnoho výrobců a prodejců akumulátorů, stejně tak typu akumulátoru (12V/0,8Ah), který je použit i v onom přístroji dává záruku běžně 2 roky. Toto ovšem při permanentním provozu u olověného akumulátoru může být problém dodržet. Nicméně pokud má nabíjecí obvod řešen dobře nabíjení a předchází tak vzniku paměťovému efektu, není naprosto problém aby akumulátor minimálně 1 rok nebo déle bez problémů vydržel. Čili správně řešené nabíjení přístroje by mělo tomuto neduhu poměrně snadno zabránit. Pokud se jedná o přístroj, kde je volný přístup k baterii (aku), např. u mobilního telefonu a tudíž lze provést její výměnu ze strany uživatele bez servisního zásahu, může být záruka výrobce přístroje minimálně na baterii 6 měsíců. Zajímejte se proto, jakou minimální dobu záruky výrobce u akumulátoru, který je v přístroji zabudován garantuje a tento údaj by měl být buď v návodu k přístroji nebo záručním listě jednoznačně uveden. Může vám to pak ušetřit nezanedbatelné prostředky a dohadování při reklamaci akumulátoru. Pokud narazíte na vykutáleného výrobce, který poskytuje záruku na akumulátor dokonce méně než 6 měsíců, je toto již naprosto v rozporu s právní legislativou a proto v případě oprávněné reklamace doporučuji trvat na svém.

Pro lepší představu zde uvádím, jak tento olověný akumulátor vypadá :


Záruku 24 měsíců na tento typ akumulátoru poskytuje třeba běžně prodejce GM electronic http://www.gme.cz/pb-akumulatory/oloveny-akumulator-wp0-8-12-12v-0-8ah-kung-long-p540-077/, kde je vidět i jeho cena s DPH.
66  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Plasmové generátory kdy: Středa, 25.04.2012, 11:55
Poslední dobou mám dojem, že někteří ve snaze o monopolní prodej svojich přístrojů a napadání tak konstrukcí jiných výrobců si začínají poněkud sami protiřečit. Na jednu stranu podpoří vydání velmi zajímavé knihy s názvem "deník poradce", kde je diagnostika založena především na biorezonanci pomocí modifikovaného EAV přístroje Salvia a na druhou stranu ji svými výpady spíše degradují.
Jak je známo, Rife používal pro ověřování účinnosti svého plasma přístroje svůj speciální optický mikroskop. Dnes se pro vyhodnocování účinnosti běžně používají metody EAV a jeho různé modifikace v podobě biorezonančních diagnostických přístrojů. Touto metodou dnes všichni detox poradci vyhodnocují zátěže. Pokud by tato metoda byla již ve své podstatě chybná, konkrétně mám na mysli detox. poradce pracující s přístrojem Salvia, všichni by se honili za přeludy. Nicméně výsledky jsou tady mnohdy až ohromující a dokážou problém odhalit už ve své podstatě. Tato metoda dokáže také poměrně snadno ověřit účinnost plasmy jako takové už po první aplikaci a někdy jsou tady opravdu jasné výsledky a jistý výrobce by tady proto měl být daleko opatrnější ve svých výrocích na jiné koncepce přístrojů, protože mnohdy to, co sám prezentuje téměř se 100% účinnosti, nemusí dosahovat ani 10%, jak lze pomocí přístroje Salvie také snadno ověřit, již po aplikaci plasmy. Pokud by tento výrobce tohle své stanovisko nadále obhajoval, už si jaksi neuvědomuje, že by tímto zároveň popíral veškerou funkčnost a objektivnost biorezonanční diagnostiky, jako takové a stavěl svůj plasma přístroj pouze na bombastických reklamách a rádoby ohromujících parametrech svého přístroje.

Měl jsem možnost zhlédnout i jedno video, které si jako podporu prodeje svých předražených výrobků vytvořila jedna firma, která se zároveň rádoby považuje za naprosté znalce všech souvislostí s fungováním principu bezkontaktního přenosu frekvencí pomocí plasmového zdroje. Což ale není nic zvláštního, takových firem je i v zahraničí dost. Ono video na mě ale působí spíše úsměvně až zábavně, stejně tak, co onen autor uvádí v textu. Autor onoho videa na velmi primitivním pokusu se snaží demonstrovat pouze původní dekoraci připojenou na frekvenční generátor. Velmi úsměvně působí již i ono velké toroidní trafo, protože jiné napájecí zdroje (trafa) autorům při provozu oné koule prostě prorážela jejich vinutí a i tak se jim toroidní trafo určitě znatelně zahřívalo. Původní ona lampa, která byla autorem videa použita je totiž vybavena pouze malým napájecím adaptérem cca. 300mA a přesto to pro provoz onoho dekorativního osvětlení stačí. Možná by měl autor použít ještě větší toroidní transformátor Úsměv Tudy holt cesta očividně nevede. Navíc uvádění věty ...nemá dostatečný výkon a světelné efekty jsou způsobeny elektrostatickými výboji, ne elektromagnetickými... svědčí o tom, že autor si je tak jistý svým tvrzením, že se ani neobtěžoval provést jednoduché náměry, protože již i při jeho jednoduchém pokusu vzniká EM pole. Lze tady pouze souhlasit s tím, že výkon v předváděném pokusu je minimální. Pravdou ale je, že tady existují a mohou vznikat již některé složky, které jdou navíc zesilovat a přizpůsobovat již pomocí složitějších elektronických obvodů, tak aby byly dostatečně silné a měli tak i větší dosah. Navíc experimentování jedinců i v zahraničí s odlišnými zářiči, které se nezakládají na konstrukci X-ray lamp, tzv. rentgenek se již datují někdy k roku 2008 a již v té době dosahovali velmi zajímavých výsledků. Proto jsme se také vydali pro některé firmy mající "patent na rozum" tímto pro ně nesmyslným směrem a dotáhli podstatné věci do finální podoby a proto již dnes víme, že je možné použít i jiné zářiče. Stejné nevole se nám kdysi dostalo i při tvrzení, že vysoké frekvence Clarkové jsou mnohdy nefunkční a dokonce jsme zaznamenali podobné snahy o zdiskreditování již při uvedení přístroje Craftgen PC Zapper (CPZ) na trh, protože obsahoval již v té době v našich končinách revoluční změny v používání zapingu, mezi které patřilo především propojení přístroje s počítačem a jeho snadná obsluha a ničím nelimitující počty předvoleb frekvenčních setů a mnoho dalších předností. Mezi to hlavní, ale patřilo používání nízkých frekvencí dle seznamu CAFL bez nesmyslného jemného posuvu až na 3 desetinná místa, kdy se stěžejní frekvence vždy pouze tady jen mihla a především na dlouhodobějším generování jednotlivé frekvence v ucelené frekvenční sestavě, což ona firma nedokázala v té době pochopit a absolutně toto odmítala. Ale i přes tyto úmyslné podkopy je pro nás potěšující, že se v poslední době čím dál více lidí přesvědčuje o tom, že naše tvrzení byla správná a dokonce již někteří detox. poradci od dogmatického používání pouze těchto vysokých frekvencí upouštějí. O to více je úsměvné, že firma, která za jediné správné řešení propagovala pouze používání vysokých frekvencí a na tomto si postavila bombastickou reklamu pro prodej svého zapperu, vydala seznam CAFL v knižní podobě (mimochodem se spoustou chyb), což je seznam frekvencí založený právě na používání nízkých frekvencí. Po 2 letech od uvedení našeho přístroje CPZ na trh, to zřejmě docvaklo i této firmě a vítězoslavně tyto možnosti zakomponovala ve svém inovovaném přístroji. Možná za stejnou dobu také pochopí i jiné souvislosti, které dnes opět odmítá pochopit a dělá vše možné proto, aby prosadila svůj silně zkreslený pohled na věc Úsměv Proto věříme, že stejného zadostiučinění přinese časem i naše tvrzení v oblasti nové generace plasmových generátorů.
Nakonec na adresu této firmy nejsou pouze pozitivní ohlasy a navíc už si sama neuvědomuje, že žádný výrobek této firmy se nehonosí označením zdravotní prostředek, na češ už jaksi zapomínají a zaujali poněkud zvláštní postoj vůči ostatním výrobcům.
67  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper - frekvenční sestavy ke stažení kdy: Čtvrtek, 26.01.2012, 12:09
set06 26.1.2012 (vylepšená a ověřená sestava od uživatele JTK)
68  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Úprava programu pro Craftgen PC Zapper kdy: Pondělí, 16.01.2012, 23:39
Postup pro zvětšení okna a zlepšení tak čitelnosti obslužného programu přístroje CPZ:

1. Klikneme levým tlačítkem myši na ikonu obslužného programu na ploše monitoru. Poté klikneme pravým tlačítkem myši a z roletky vybereme položku Vlastnosti.

2. Dále vybereme v zobrazeném okně čtvrtou záložku z leva s názvem Písmo a vybereme druh písma Lucida Console a zatrheme položku Tučné písmo a zvolíme velikost písma 14, případně dle vlastního uvážení. Lze později stejným způsobem změnit na jinou velikost písma.

3. Klikneme levým tlačítka myši na další záložku s názvem Rozvržení a nastavíme tyto doporučené údaje:

Vyrovnávací paměť zobrazení:
Šířka: 60
Výška: 300

Velikost okna:
Šířka: 60
Výška: 38

* Uvedené nastavení je optimální pro netbook s velikostí displeje 10". Šířku a výšku okna je možné si totiž přizpůsobit dle vlastních požadavků. Nemělo by ale přesahovat přes velikost obrazovky monitoru. Např. u notebooku 14.1" je optimum š: 67, v: 52.


Pro další nastavení je nutno nejdříve odstranit zatržítko u položky Okno umísťováno systémem.

Umístění okna:
Vlevo: 4
Nahoře: 4

4. Klikneme levým tlačítka myši na další záložku s názvem Barvy a vyberem položku Pozadí zobrazení. Následně si můžeme vybrat ze zobrazených barev a výsledek ihned vidíme níže. Pro co nejlepší čitelnost je doporučeno si barvu písma (položka Text zobrazení) zachovat nebo nahradit původní šedou barvu za bílou a pozadí zvolit tmavě modré barvy, protože tato varianta je nejlépe viditelná a nejméně dráždí oči.

5. Vše musíme ještě uložit stiskem tlačítka Použít a následně stiskem tlačítka OK. Poté dojde k uzavření okna a při dalším spuštění programu pomocí zástupce na ploše monitoru se již program otevře ve vámi zvoleném zobrazení.
69  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Oberon kdy: Středa, 11.01.2012, 11:36
V ČR je hodně rozšířen Biolaz-Oberon, který už je dnes poměrně zastaralí a hlavně pokud někdo vlastní kousek, kde nikdy nebyla provedena aktualizace software části, tj. databáze, tak je to opravdu bída. Mám dojem, že tento typ oberonu není už ani prodejcem podporován, čili nové aktualizace databáze již ani nebudou k dispozici. Dle informací od provozovatelů tohoto přístroje to nebyla ani žádná sláva dříve, co se domluvy a ochoty provedení těchto aktualizací týče. Kdo měl poslední a ještě dostupné aktualizace, tak zde již byla poměrně slušná nabídka i velkých parazitů, ale je pravdou, že borelie tady stále nebyly a v některých názvech patogenů byly až neuvěřitelné chyby. Měl jsem ale někde náčrt grafu, dle kterého bylo možné Borelie poznat, zkusím pohledat jestli jsem to už nevyhodil. Pokud se někdo v dnešní době zajímá o koupi diagnostického přístroje, tak jako přímou náhradu lze zvolit Diacom. Jelikož tato technologie je stále zdokonalována, tak Diacom již dnes také neobsahuje to nejnovější a technologicky patří již mezi starší přístroje. Dnes lze za špičku považovat přístroje Sensitive Imago 500 nebo Bicom. Ovšem pořizovací cena tady začíná někde kolem 370 000kč za starší modely, proto provozovatelů těchto přístrojů je i poměrně málo.
70  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper kdy: Pátek, 25.11.2011, 00:14
Ovládací program je určen pouze pro Windows 32 nebo 64 bit, čili na PDA určitě nebude funkční.

Přístroj CPZ byl primárně vytvořen pro terapeutické použití, dle vzoru pohodlného a komfortního ovládání různých diagnostických přístrojů, jako je třeba Oberon, čili jeho ovládání je také přes počítač, čili notebook, netbook nebo klasické PC. Žádné jiné ovládání není totiž schopno zajistit tak rychlou a pohodlnou práci s frekv. sestavami. Přiznám se, že od úmorného ovládaní pomocí malého monochromatického displeje a několika tlačítek, mě nadobro odradil jeden komerční přístroj a jasná volba byla v podobě počítače. Ale je v plánu udělat jedno rozšíření, které si sice žádá časově náročnou úpravu databáze frekvencí, ale pak bude možno přístroj používat i bez počítače.
71  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper kdy: Středa, 19.10.2011, 11:45
chtel jsem si v eshopu objednat PC Zapper, ale neprislo mi zadne potvrzeni nic. Funguje ten eshop vubec? Mam to zkusit znovu? Pouzivam prohlizec OPERA.. diky moc

Eshop je plně funkční a je optimalizován pro všechny známé prohlížeče, čili i pro Operu. Pokud Vám něco nefunguje, bude chyba v nastavení na Vašem PC, zřejmě nemáte v prohlížeči Opera povoleny cookies soubory nebo java scripty (Nastavení - pokročilé volby). Aby byla objednávka úspěšná musí se také po vyplnění údajů zatrhnout políčko "Souhlasím s podmínkami" a teprve poté se zobrazí zpráva o úspěšné objednávce. Nicméně eshop při nějakém chybějícím údaji a pokusu o odeslání objednávky na toto automaticky upozorní. Po úpěšném odeslání objednávky přijde potvrzující email na email adresu uvedenou v objednávce za předpokladu, že pro změnu nemá uživatel nastavený příliš agresivně antispamový filtr, jinak ten email skončí u něj ve spamu a nevidí ho ve své emailové schránce. Nám také přijde informační email o provedené objednávce.
72  Zdraví / Koloidní stříbro / Prodloužení použitelnosti vody z již načlého 5l kanystru kdy: Pátek, 07.10.2011, 11:33
Vzhledem k častým dotazům, jak lze prodloužit původní kvalitu vody Aqua Purificata v 5l kanystru, tak zde uvádím své praktické zkušenosti.

Problémem zvyšování vodivosti a tím i čistoty vody v kanystru je právě vzduch, který v kanystru nahrazuje vodu, která se z něj vylila, čili se nabízejí 2 jednoduché možnosti.

1. Vzduch z kanystru vymačkat deformací kanystru a dobře dotáhnout jeho víčko, aby se nenasál zpět. Deformovat se mohou pouze jeho stěny ne dno, které by prasklo.

2. Pořídit si 1 litrové čisté láhve ze skla (nepoužité) s dobře těsnícími uzávěry nebo lépe si zakoupit vodu Aqua Purificata v několika 1 litrových láhvích a ty pak použít na rozlití do nich načlého 5l kanystru. Samozřejmě musí být naplněné vodou až těsně po hrdlo, aby tam bylo co nejméně vzduchu. Tyto láhve je vždy dobré ještě před samotným naplněním vypláchnout vodou z onoho 5l kanystru, který chceme do nich rozlít.
73  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Zapper kdy: Čtvrtek, 24.02.2011, 20:22
Tohle se sice nikde přesně neuvádí, ale nemělo by se především jednat o kardiostimulátor a dále v případě zvýšeného rizika tvorby krevních sraženin a také problémy s žilním a cévním systémem u srdce nebo jeho okolí. Rozhodně bych také zaping nedoporučoval nikomu po prodělané srdeční nebo mozkové příhodě.
74  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Zapper kdy: Středa, 16.02.2011, 21:02
Pokud je nějaký problém se srdcem, raději bych od klasického zapingu upustil a řešil to spíše plazmovým generátorem v některém centru, kde jej provozují.
Objednávku na CPZ není problém v tomto případě samozřejmě stornovat.
75  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: KS - způsoby jeho aplikace kdy: Pondělí, 14.02.2011, 00:04
Dobrý den,dá se použít roztok ks na výplach očí?Pokud ano,jak silný roztok by se měl použít? Jedná se o hnisavý výtok z oka,začal dnes,oči zatím napálí,neřežou,jen hnisají.Díky Luiss.

Ano dá, tohle je již uváděno také zde http://craftgen.cz/tipy-ks.html
Bohatě by měla stačit koncentrace 10ppm, protože čím je vyšší, tím může být nepříjemné řezání oka způsobené KS silnější. Samozřejmě jenom zpočátku, pak to ustane. Pokud se aplikuje do koutku oka, nemělo by to být citelné vůbec.
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!