Zdraví
Čtvrtek, 18.04.2024, 18:25 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 [2] 3
16  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Quantum Resonance Magnetic Analyzer kdy: Sobota, 13.07.2013, 08:07
Ano - začíná to zapadat.
S aurou si zřejmě rozumíme. Jak se ale díváte na terapeuty, používající Salvii, kteří drží ruku klienta ve své a ještě svým palcem promnou měřící bod v dlani klienta? Nemyslíte, že jejich aury se prolnou a to co měří, není už vůbec identifikovatelné - komu to vlastně patří? Takhle měří i dr. Jonáš!

O magnetické frekvenci mluví ten anglický text - nikoliv já, ale myslím, že už si rozumíme.

Zbývá přístroj QMRA, který máte a který jste dokázal rozebrat. Nevím kde jste jej koupil a za kolik, na tom to hodně záleží. Připouštím, že to může být nějaká napodobenina, fungující s původním sw. Vámi uváděná nízká cena by tomu nasvědčovala. To nakonec připouštíte i u oberonů různého typu. Ale i tak mne zajímá "vnitřek" rozebraného přístroje. Máte alespoň fotku - když už ne schéma?

Půlenou elektrodu jste tedy rozebral. Připouštíte alespoň, že na jedné polovině může být jiná intenzita elektrické i magnetické složky signálu než na druhé polovině? I když jsou tak blízko sebe? Upozorňuji na to, že podobné elektrody používá i Fscan Compact!
17  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Quantum Resonance Magnetic Analyzer kdy: Pátek, 12.07.2013, 16:03
Prosím o vysvětlení nejméně dvou věcí, abych Vaše tvrzení dobře pochopil.
Napřed píšete, že nevíte, co to je magnetická frekvence v magnetodiagnostice a pak píšete o pulzních frekvencích v magnetoterapii. Má lidské tělo elektrický a magnetický obal? A je statický nebo dynamický?
Napřed píšete, že znáte konstrukci čínského přístrojového zázraku a pak píšete, že tam asi je 8-bitový procesor na ovládání USB zámku, ale že jste rozebral pouze půlenou elektrodu a ne přístroj. Jak tedy víte, co je v něm?
Ale to jsou jen drobnosti, že?

Zajímavé video je o rezonanci elektrické a magnetické na Youtube zde:

https://www.youtube.com/watch?v=icP-fHkGN28&feature=c4-overview&list=UUkkxrMaX0q0y35tpql_TtiQ
18  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Quantum Resonance Magnetic Analyzer kdy: Čtvrtek, 11.07.2013, 18:58
A je tedy něco pravdy na tomhle tvrzení?

The weak magnetic frequency and energy of the human body are collected by holding the sensor, and after amplification by the instrument and
treatment by the built-in micro-processor, the data is compared with the standard quantum resonant spectrum
of diseases, nutrition and other indicators incorporated within the instrument to judge whether the sample
waveforms are irregular using the Fourier principle approach.

Je tam uvnitř alespoň mikroprocesor?
19  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Quantum Resonance Magnetic Analyzer kdy: Čtvrtek, 11.07.2013, 18:13
Díky za poučení, možná něco z toho zařadím do svých přednášek o biorezonanci. Dobré by bylo si vyjasnit, o jakém čínském zázraku se tady mluví - připadá mi to, že jeden o voze a druhý o koze. Svůj přístroj jsem nerozebíral a jeho "konstrukci" uvnitř neznám - mohl bych se něco dozvědět?
Základní otázka pro mne tedy nadále zní: jaký signál vlastně je schopna sejmout z dlaně půlená elektroda, když jí měřený subjekt drží v ruce? Vůbec nic? Nebo přece něco?
A pak: jaký signál pak zpracovává vlastní přístroj?
Třeba to stojí za nové téma - magnetodiagnostika?!
Magnetoterapie už tady je...
20  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Quantum Resonance Magnetic Analyzer kdy: Úterý, 09.07.2013, 19:25

"Ten China zázrak Quantum magnetic resonance analyzér" ... analyzuje magnetickou složku elektromagnetického obalu těla (aury) a je dosti stabilní při pozitivním testování - i u vitamínů....

"Preto ma napadlo, či by sa nedalo pristupovať aj k zappingu individuálne a merať konkrétne frekvencie ktoré zaťažujú, konkrétny organizmus. No otázka je, ale čím? Takový přístroj existuje a jmenuje se F-scan. Jeho cena je ovšem poněkud vyšší. V ČR se cena pohybuje něco přes 30 000kč za nejnižší model Compact."   
Fscan Compact stojí 33000, Fscan Mobile 66000, Fscan 3 90000, Fscan Touch 200000 (už se nedodává). Fscany Compact z druhé ruky - ještě v garanci  - jsou o pár tisíc levnější.
21  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Biorezonanční přístroje - porovnání kdy: Úterý, 09.07.2013, 18:30
Na obrácené straně například stojí uživatel QAD, který se jen urazil a demonstrativně ukazuje svou neschopnost?

QAD se neurazil, prostě to tady nesleduje. QAD nemá čas na teoretické disputace, protože se věnuje své poradně. Jak prosté, že? S výrobcem Titania PC je v dobrém vztahu a garanční doba je opravdovou garancí z případnou opravou nebo výměnou toho, co je třeba. Prostě pracuje, aby se přístroj zaplatil... Šok
22  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Oberon kdy: Neděle, 24.03.2013, 00:12
Už jsem tady dlouho nebyl a vidím, že se nic nezměnilo - takže vlákno se uzavírá? Kroutím očima
23  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Syncrometer kdy: Pondělí, 06.02.2012, 15:08
Frekvenční generátor jsem ani k Syncrometeru, ani k Salvii nepřipojoval, takže Vám neporadím. Naopak by mne zajímalo, k čemu to chcete použít a jak jste to provedl.
24  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Oberon kdy: Pondělí, 06.02.2012, 15:05
A ještě bych dodal, že plně chápu terapeuty, kteří si pořídili S. IMAGO za 400 -500 TKč a tvrdí, že je nejlepší ze všech. No za tuhle cenu? Tady jsme ale na rádoby odborném fóru a tak tu neřešme obchodní záležitosti. Spíše navrhněte nějaký postup, podle kterého se zjistí, který přístroj je lepší než ten druhý. Tedy - až se smíříte s tím, že Titanium PC vskutku existuje a prodává se za cca čtvrtinu částky uvedené nahoře. Šok
25  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Oberon kdy: Pondělí, 06.02.2012, 13:49
Vždy mne potěší, když mi někdo tvrdí, že to co mám přímo před sebou neexistuje. Přístroj TITANIUM PC samozřejmě existuje a je k němu i příslušný software stejně nazvaný Titanium PC 1.3 M, kde se žádný název Metapathia neobjevuje. Mám na něj normální garanci od dodavatele. Během dvou měsíců provozu Titania jsem už získal jisté vyšetřovací zkušenosti na sobě, na rodině, na známých a na klientech a mám tedy svůj názor. Ten už mi nikdo nevezme, i když bude tvrdit, že něco je napodobenina a něco přímo padělek. Chcete snad místo pomoci lidem řešit v ČR případné majetkoprávní spory zemí bývalého SSSR?
26  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Syncrometer kdy: Čtvrtek, 19.01.2012, 20:28
Inu - vše se vyvíjí, i naše informace. Mohl byste se prosím vyjádřit také k problematice otevřených kondenzátorů?
27  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Místo na měření kdy: Čtvrtek, 19.01.2012, 10:17
Je docela možné, že dr. Clarková v různých zdrojích uvádí různé údaje. Při přípravě dalšího školení na Syncrometer (které proběhlo v červenci v Bechyni) jsem se opíral o originální školící CD k Syncrometeru, kde dr. Clarková používá téměř výhradně místo, které jsem uvedl. U Zapperu se doporučuje omotat obě elektrody ubrousky a ty udržovat vlhký. Salvia používá některý z akupunkturních bodů na dlani a ta musí být neustále vlhká. Oberony používají jak dlaně, tak i konečky prstů obou rukou (nemluvě o náhlavní sadě). Proto musí být dlaně i prsty dobře vodivé - voda většinou nestačí, tak používám gel od sonografu (USG). 
28  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Biorezonanční přístroje - porovnání kdy: Čtvrtek, 19.01.2012, 10:00
Kromě SENSITIVE IMAGO různých modelů (a cen!) jsou na českém trhu nejméně 2 výrobci a dodavatelé podobných přístrojů TITANIUM. Chcete-li mít kvalitní přístroj s přijatelnou (českou Úsměv) cenou, tak jej můžu jen doporučit. Samozřejmě to záleží na tom, kolik chcete investovat.
29  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Titanium kdy: Čtvrtek, 19.01.2012, 09:56
Už jsem tu dávno nebyl, ale to neznamená, že se u mne nic neděje. Neustálé diskuze okolo pravosti a nepravosti přístrojů z rodiny Oberonů mne již dlouho unavují a tak jsem to vyřešil po svém. Nedávno jsem se totiž stal vlastníkem v Česku vyráběného přístroje TITANIUM PC, na kterém běží stejnojmenný SW. Velmi připomíná Methapatii - nedokážu říci, zda 2 nebo 3. Po serii cca 50-ti měření klientů ve své bioenergetické poradně, kde jsem dosud používal pouze Syncrometer, Salvii a Zapper, můžu porovnat způsob práce a výsledky. Pokud by to někdo chtěl u mne zkusit, je vítán. Případné dotazy také. Včetně toho kolegy, který se v 63 letech považuje za staršího pána. Mně je 65 a ve smyslu knihy "Jak se dožít 140 let" si myslím, že zatím nejsem ani v polovině!   Úsměv
QAD
30  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Syncrometer kdy: Úterý, 21.12.2010, 15:58
Základní školení na Syncrometer - po dvou letech - projednávám z výrobcem a je jistá možnost, že by to mohlo být ve druhém kvartále v Jižních Čechách.
Stran: 1 [2] 3
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!