Zdraví
Čtvrtek, 18.04.2024, 03:45 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Přístroj na výrobu KS kdy: Úterý, 21.04.2009, 13:25
Koncentrace 100ppm - to by bylo zajímavé - že by šmoula? Kroutím očima
V každém případě díky, jsem zase o něco chytřejší.
2  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Inhalační přístroj na KS kdy: Úterý, 21.04.2009, 13:08
Ano, tak děkuji za odpověď. Ten přístroj je šikovný, ale tohle mě napadlo. To víte, ženská a začne se v něčem šťourat  Mrknutí Kroutím očima
3  Zdraví / Koloidní stříbro / Inhalační přístroj na KS kdy: Sobota, 18.04.2009, 19:54
Našla jsem tady poznámku, že je možné používat KS i do inhalačního přístroje. Koukla jsem na link, přístroj se mi  líbil, hodil by se, protože manžel má dlouhotrvající problémy s nosohltanem. Jen mě napadlo, jestli inhalátor uvnitř neobsahuje nějaké kovové součásti - to by asi byl problém, ne? Membrána asi kovová bude? Uvádíte, že máte sám zkušenost s použitím přístroje "Kapesní ultrazvukový inhalátor Compact" - můžete mi prosím napsat, jak je inhalátor řešený, co se kovu týká? Předpokládám, že tohle máte "vychytané" tak prosím o radu. Jinak i mě se tenhle přístroj zamlouvá.
4  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Přístroj na výrobu KS kdy: Sobota, 18.04.2009, 10:44
Takže vyrobený přístroj zdá se funguje dobře. Vyrobili jsme dva první půllitry koloidu. Je naprosto čirý, ve světle téměř žádný efekt na  laser. Ve tmě v první dávce pěkný jemný proužek, výroba byla s mícháním 3 hodiny. Druhý den, podle oka tato koncentrace dosažena asi o 3/4 hodiny dříve, při stejném proudu. Nechali jsme celkově na tři hodiny, takže ve tmě efekt silnější - jemný proužek, stejná jemnost jako u prvního, jen sytější. Opět ale naprosto čirý, elektrody jen lehounce šedé, nic odpadaného, ani náhodou. Chuť jen lehce kovová.
Mám ale prosbu, nedokážu určit hodnotu ppm, alespoň žádným měřákem co máme doma, vodivost nezměříme. Vy uvádíte PWT petr, konduktometr, koukala jsem na net, jsou to poměrně drahé přístroje. Můžete mi prosím poradit, kde bych koupila nějaký PWT metr, který by stačil na domácí měření koloidu?
Já jsem našla mimo jiné: http://www.filterwater.com/pc-186-9-tds-handheld-meter-with-carrying-case.aspx
Ale netuším, jestli by vůbec pro tohle měření byl vhodný, i když vyrobce v textu píše o měření koloidního stříbra. Moc děkuji za odpověď.
5  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Přístroj na výrobu KS kdy: Pátek, 03.04.2009, 22:51
Inspirace je opravdu hodně. Vaše stránky jsou opravdu dobré. Diskuze U pramene je opravdu hodně obsáhlá, já se ještě neprokousala, syn ano. Uvidíme, jestli se to podaří - no, ono vyrobeno to už je, teď ještě uvidíme, jaký to bude dělat koloid. A jestli budeme schopní kvalitu vyhodnotit. Zatím čekáme na stříbro. Myslíte tedy, že ta klasická včelka je nevhodná, že to může ovlivňovat, resp. uvolňovat teflon co koloidu? To mě nenapadlo, přiznám se.
6  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Přístroj na výrobu KS kdy: Pátek, 03.04.2009, 21:24
Já jsem právě nevyčetla, jak by to míchalo. Ale v příspěvcích tady a u pramene, které pečlivě čtu, právě míchání zmiňujete, proto se ptám. Bylo by možné to vyřešit magnetickým laboratorním míchadýlkem? Je to taková tabletka uvnitř s malým magnetkem, která je volně v kádince s destilkou. Vadilo by to koloidu? (malý magnet?) Syn je profesí elektrotechnik, nakonec zkouší něco sestavit, tak uvidíme, jestli se zadaří.
7  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Přístroj na výrobu KS kdy: Pátek, 03.04.2009, 19:42
A mohla bych se prosím zeptat, jak je u přístrojů Craftgen KSG4 vyřešené míchání?
Díky za odpověď.
8  Zdraví / Koloidní stříbro / Přístroj na výrobu KS kdy: Středa, 01.04.2009, 09:54
Ahoj, chtěla bych si dělat doma KS. Po hledání na netu jsem narazila na tento web, který se mi zdá dobrý, i přístroje tady nabízené. Mám otázku: Dají se tady koupit i potřebné stříbrné elektrody? Nebo je nutné koupit v Safine? Jde fáma, že Safina bude mít zakázáno je prodávat, možná blbost, ale kdo ví? Děkuji za odpověď, klidně uvítám jakoukoli radu, zajímá mě všechno.
Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!