Zdraví
Středa, 24.04.2024, 07:32 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: KS - způsoby jeho aplikace kdy: Pátek, 12.03.2010, 19:20
Díky moc za odpověď  Úsměv Ještě by mě zajímalo, v čem je vlastně takové riziko slunečního světla pro pleť s koloidním stříbrem - mohla bych zmodrat? Úsměv Nepomohlo by používání vysokého SPF krému na obličej?

Jinak dnes jsem vyráběla první koloid a po první výrobě už nejde elektrody vyčistit úplně do lesku, část ponořená do vody je jakoby matnější a ani delší "drhnutí" houbičkou nepomáhá.. Je to normální? Po jak dlouhé době je třeba elektrody vyměnit za nové?
2  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: KS - způsoby jeho aplikace kdy: Čtvrtek, 11.03.2010, 13:49
Tak už mám připravený Váš přístroj a chystám se na výrobu  Mrknutí Jen mě ještě napadá:
1) Stačí elektrody po čištění houbičkou jen opláchnout vodou z kohoutku, otřepat a vložit to kádinky? Bojím se použít hadřík, aby se do kádinky nedostala vlákna.. Jaké doporučujete houbičky na čištění? (pošlete případně soukromou zprávu Úsměv
2) Jakou koncentraci doporučujete na akné a jakým způsobem koloid na pleť aplikovat? Šlo by namočit kosmetický tamponek a pleť jím potřít? Četla jsem, že se potom nesmí na slunce - netušíte, jestli lze např. potřít obličej koloidem na noc, ráno omýt a pak už lze jít na slunce?

Díky za rady  Úsměv
3  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: KS - způsoby jeho aplikace kdy: Středa, 05.08.2009, 15:44
Zdravím Crafta  Úsměv
Chystám se koupit Váš Craftgen KSG4-CB3.TA a jen bych se chtěla zeptat - mám chronické gynekologické problémy a chci na ně použít koloidní stříbro, nemáte nějaké doporučení ohledně gyn. výplachu - jakou koncentraci stříbra, jak často, ředit/neředit, jaký aplikátor zvolit (z jakého materiálu a jak ho čistit, aby nedošlo ke snížení účinku)?

Dál bych Vás chtěla poprosit o odkaz na nějaké stránky, kde by se daly výhodně pořídit nádoby vhodné k dlouhodobému skladování stříbra. Psal jste o nějaké laboratorní plastové lahvi...?

A poslední dotaz - vím, že se také léčíte na plicní chlamydie, tak mi možná poradíte - ukončila jsem roční léčbu podle WP, moc dobře se necítím a chci se před podzimní chřipkovou vlnou dát co nejvíc do pořádku (tentokrát už jen s pomocí alternativy) - v jaké koncentraci bych podle Vás měla nyní koloid užívat a jak často? Nechci to přehánět s dávkováním..  (Moje problémy jsou hlavně velká únava, časté záněty HCD, kandida apod.)

Budu Vám moc vděčná za radu.
Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!