Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 19:18 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Neděle, 29.11.2009, 14:13

 Díky za odpověď, i když trochu neurčitou Úsměv
 Ptal jsem se, protože můj otec má kardiostimulátor, a v současné vlně chřipek by mu mohlo KS pomoct. Trochu jsem ale měl strach, abych ho nenavrtal do něčeho, co by mu mohlo spíš ublížit.  Tím negativním vlivem na činnost kardiostimulátoru jsem měl spíš na mysli zakončení elektrod, jestli by se KS třeba na nich neusazovalo, nebo taky jestli by vyšší hladina stříbra v tělě neovlivňovala vodivost krve, a tím i el. impuls
na elktrodách. Úsměv  Radši to nechám být.
Pitrs
2  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Sobota, 28.11.2009, 21:51
Přeju hezký den všem příznivcům koloidního stříbra. Úsměv
 Měl bych otázku, zase asi nejlépe pro Crafta.  Nejspíš je to blbost, ale radši se zeptám: může mít vnitřní užívání KS nějaké negativní dopady na činnost kardiostimulátoru?
  Pitrs
3  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Sobota, 17.10.2009, 15:53
 
    Díky za rychlou odpověď . Ještě nějaký čas  zkusím pokračovat v užívání jako doposud, a pak dám vědět Úsměv
4  Zdraví / Koloidní stříbro / Re: Jak domácí výrobu KS kdy: Pátek, 16.10.2009, 22:49
     
 Dobrý den.
Zdravím všechny příznivce KS.    Chtěl bych poprosít o radu, nejlépe Crafta. Už několik let trpím na opar(intimní formu).  Na těchto stránkách jsem si přečetl poznámku, že KS si celkem dobře poradí s jakoukoliv formou tohoto neduhu. V současné době už asi měsíc a půl užívám zhruba 100ml KS o koncentraci 15ppm denně, rozděleného do 4 dávek-podržím v ústch zhruba 10 min. a polknu+ potírám zevně. Mám ale pocit, že stříbro na opar zabírá jenom velmi málo. Možná se opar udělá trochu menší, a o něco dřív se vyhojí, ale nic víc. Dělám něco špatně, třeba malé dávkování, nebo jsem jenom netrpělivý? Můžu se pomocí KS oparu zbavit úplně, nebo jeho výskyt, stejně jako  s léky, jenom omezit?   Ještě bych měl jeden dotaz: Zdá se mi, že mi z převalování KS v ústech tmavnou, nechci říct rovnou černají, zuby, hlavně u dásní. Jde tomu nějak zabránit? Zkoušel jsem přípravky na překyselení žaludku a KS rozmíchat ve vodě a rovnou vypít, ale nedělá mi to dobře na žaludek.     
 Předem díky za odpověď.  Přeju všem hezký den
 
P.S. KS si vyrábím na přístroji Craftgen KSG4-CB3.TA a maximální spokojenost. Koloid je čistý bez jakékoliv známky zabarvní i po 14 dnech. Na rozdíl od koupeného  hotového produktu za300 kč+ poštovný od nejmenovaného českého výrobce, kdy KS bylo žluté jako víno.
Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!