Zdraví
Čtvrtek, 25.04.2024, 00:51 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper kdy: Sobota, 29.06.2013, 10:20
Salvia nedokáže změřit frekvence, jen identifikovat a i to záleží na zkušenostech a databázi, které má terapeut. Autoterapie zapprem - mám názor, ale zde jsou povolanější, nechám to jim.

Když se zbavíme infekce zapperem, je to skvělé, uleví to atd. U masivních infekcí je to úžasné. Ale většinou to neřeší to, proč si nás určité mikroorganismy "oblíbily"? Proč máme virózy tak často? Proč se nám zopakuje angína 3x do roka? V takových případech musíme také změnit styl života, stravu a podobně.

Autopatie je "léčba vlastní nemocí", vychází z konstituční homeopatie. Nechci jí tu dělat reklamu, aby se Craft nezlobil. O zapperu na svém webu nepíši, ono to totiž kdysi dopadalo tak, že to někteří lidé považovali za takřka všelék a chtěli se jen chodit zapperovat. Ono je to totiž tak, že na webech a v knihách se uvádějí úspěšné a zdánlivě jednoduché případy. Ale každý terapeut ví, že kromě těch úspěšných existují i méně úspěšné a také neúspěšné. Ale těmi se nikdo nechlubí.
2  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper kdy: Sobota, 29.06.2013, 09:19
Jasně si vzpomínám na několikaměsíční období, kdy jsem byl mimořádně unaven. A často mne bolívala hlava. Dostavěli jsme tehdy domek a tak jsem to přičítal těm několika letům vyšší námahy. Pak jsem se z toho postupně zvrávoral. Bylinami, stravou, jogou a dalšími metodami se mi zřejmě podařilo posílit organismus.

Borelie a leccos jiného mi cca po dvaceti letech naměřila kamarádka na Salvii. Preparátů bylo samozřejmě více, než ty dva, které jsem uvedl. Dohromady desítky. Používal jsem (a stále občas používám) navíc Craftův zapper. Ale ačkoliv to se mnou nebylo nějak strašné, tak takové řekl bych základní přečištění a vyladění trvalo 5 let. Neužíval jsem preparáty stále, ale systémem jedna cca dvouměsíční "kůra" s většinou třemi preparáty, pak nějaký měsíc pauza, přeměření a po něm další "kůra". Ale vzhledem k tomu, že jonášovci zdražovali a zdražovali, tak jsem přešel k autopatii.
3  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper kdy: Sobota, 29.06.2013, 06:26
Zdravím na Slovensko,

to zlepšení zraku je skvělá informace. Jen prosím upřesni, zda se to stalo jen tak mimochodem při řešení něčeho jiného, anebo jsi cíleně použila nějaké sestavy frekvencí na oči.

Podle mých zkušeností se používání zapperu s bioinformačními přípravky (v mém případě s jonášovskými) ani s homeopatiky nekříží. Svého času jsem řešil po cca 20 letech následky přechozené boreliózy, použil jsem jonášovské kapky Spirobor a Borelietox. Možná se teď jmenují jinak, něco přejmenovali. Vcelku to zafungovalo, něco o tom najdeš na mém webu. Kdybch to řešil dnes, použil bych autopatii.

Přispěvatel "detoxikační" v jiném vláknu napsal: MUSÍ spolupracovat imunita. ... Ono to tak podle EAV sice vypadalo (že je problém vyřešen), ale během několika dnů se virus zase objevuje. A to je důvod té autopatie, která ve většině případů povzbudí vitalitu i imunitu.
Hodně úspěchú přeje Jiřík
4  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Zkušenost s Craftgen PC Zapper kdy: Čtvrtek, 26.01.2012, 11:33
V létě 2008 jsem pocítil nepříjemné bolestivé pocity v pravé paži. Hmm, syndrom počítačové myši, řekl jsem si, protože jsem zrovna dokončoval jeden projekt, na kterém se práce s myší výrazně podílela. Za 10 dní jsem odjížděl na dovolenou a říkal jsem si: Fajn, ruka si odpočine. Odpočívala přes 2 týdny a přesto nic. Bolesti se nehoršily ale ani nelepšily. Nu co s tím? Z dřívějška jsem měl zkušenost, že se svaly i klouby dobře uvolní hladovkou. A tak jsem si naordinoval 3 denní hladovku. Byla úspěšná, problému jsem se téměř zbavil. Paže nebolela, ale věděl jsem o ní. Nu což, už mám přes padesát let a kdyby nebylo nic horšího… Přes den jsem o paži vůbec nevěděl, ozvala se akorát, když jsem byl v klidu. Zpravidla v posteli.

Uběhlo 3.5 roku, paže se nehoršila ale ani nelepšila. A okolnosti mne zavedly k biorezonančnímu přístroji Oberon. S výsledkem diagnózy jsem byl spokojen, vše, o čem jsem věděl, přístroj našel (kromě borelií, ty nemá v databázi) a něco málo k tomu přidal. Odcházel jsem se seznamem dvanácti parazitů a mikroorganismů. A mezi nimi i TRICHINELLA  SPIRALIS - svalovec.

Na přístroji Craftgen PC Zapper jsem nastavil 3 příslušné frekvence a nechal působit 2 x 9 minut, jednou na spojnici pravá noha – levá ruka a po druhé levá noha – pravá ruka. Postižená ruka zareagovala takřka okamžitě. Pocit v paži se zlepšil a hlavně je stejný jako v pohybu tak v klidu. Takže první fáze dopadla na jedničku.
5  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Syncrometer kdy: Čtvrtek, 19.01.2012, 12:33
Mezitím jsem se dočetl, že u Syncrometeru nepotřebuješ akupunkturní body jako u Salvie, takže problematika napojení "otevřených" kondenzátorů do obvodu Syncrometeru se mi začíná vyjasňovat.
Ta informace je obsažena také v tomto příspěvku.
6  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Oberon kdy: Pátek, 30.12.2011, 17:45
Existuje nějaká databáze lidí, kteří mají oprávnění pracovat s přístrojem Oberon?
Mám obavy, že je s ním "oprávněn" pracovat ten, kdo jej zaplatí. A nakonec člověk má možnost si vybrat. Já jen tak pro zajímavost navštívil v Brně starší Oberon a novější Aurum a to, co mi ty mašiny našly, nebylo až tak od věci. Ale umím číst rusky, takže jsem výklad těch obsluhovatelek až tak moc nepotřebovat.
Člověk to musí brát s určitým odstupem. Třeba to napíše "alergie na březový pyl" v prosinci, kdy žádný není. To je informace, že to našlo frekvenci, kterou to má v databázi přiřazenu této alergii. Spíš bych viděl jako nedostatek, že to má v databázi poměrně málo frekvencí, udává se okolo 7 tisíc, Jonáš má v EM Setu přes 20 tisíc.
7  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Syncrometer kdy: Pondělí, 31.01.2011, 18:15
Nevím, kde se vzala informace o libovolném místě těla pro měření podle Clarkové pomocí Syncrometeru. Clarková sama uvádí místo v okolí nehtu levého ukazováku, tam kde podle EAM je vyústění akupunkturní dráhy tlustého střeva. Má to určitou logiku, neboť množství parazitů, bakterií a virů v tlustém střevě je značné - to je ovšem moje úvaha a ne Clarkové.
Našel jsem to v českém vydání knihy "Revoluce v léčení nemocí" na stranách 365 a 366. Na straně 366 dole se dokonce výslovně uvádí že "při testování není nutné hledat akupunkturní body". To není nutné ovšem zhamená, že je to možné.
8  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Syncrometer kdy: Středa, 08.12.2010, 09:52
Zdravím vás všechny. Začal jsem řešit problém jednoduchého záznamu  „informačních přípravků“ na kartičku a podle měření Salvií to vypadá nadějně. Zatím se to jeví tak, že budou použitelné jako testry, některé i jako "terapeutické". Salvii však nevlastním a tak mi z toho vyplývá potřeba stavby syncrometru. Pročetl jsem si stovky příspěvků na několika fórech a zjistil jsem, kolik doplnění a postřehů se tam dá najít ke schématu Clarkové. Předpokládám, že ti, co stavěli syncrometr, mají v zásobě řadu též postřehů a vylepšení. Proto bych rád získal doplněné schéma již funkčního odladěného syncrometru, můžete-li poskytnout, prosím o ně. Já bych raději soustředil své síly na dořešení toho záznamu.

Mám ještě dvě otázky:

-   kousek výš jsem se dočetl, že testovací místo synchrometru dle Clarkové je libovolné místo na kůži, je to ověřeno? U Salvie jsem to zkoušel, ale takto nefunguje.
-   Podobně jako u Salvie se nabízí syncrometr možnost testovat reakci na různé kmitočty, kam se v tomto případě připojí frekvenční generátor? Na jednu z desek? Pomocí C či R?
Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!