Zdraví
Středa, 24.04.2024, 16:11 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Plasmové generátory kdy: Sobota, 19.04.2014, 22:43
Ahoj,

je tady někdo, kdo má Plazmový generátor od Crafta, k tomu nějaký diagnostický přístroj a je ochotný za nějaký poplatek mě s nimi "léčit"? (Praha, Střední Čechy, anebo nějaké rozumné okolí).

Občas chodím tady v Praze do Zapper centra na F-Scan a následné plazmování, takže úplný laik nejsem. Ale při čtení tohoto fóra a fóra U Pramene si říkám, že toho pořád dost nevím. A vzhledem k nedostatečným znalostem z fyziky to tak i zůstane. Proto není dobrý nápad, abych si takový přístroj pořizoval a provozoval jej sám. Potřeboval bych se tedy spojit s někým, kdo těmto věcem rozumí.

Připadá mi, že někteří terapeuti provozující plazmu od Zapperu jen mačkají čudlíky a opakují fráze naučené od výrobce. Nejsou schopni mi vysvětlit, jaký je rozdíl mezi frekvencemi od Clarkové a z CAFL. A také mě zaráží, proč mám jiné výsledky měření na EAV a F-Scanu. F-Scan mi zatím připadá jako nejlepší, protože vyhazuje přesné frekvence, ne pouze názvy patogenů. Nemusí se tak plazmovat celá ta pásma, ale lze přesně zamířit. A také mi připadá, že se zatím F-Scan nejlépe trefuje do mých problémům.

Co se osvědčilo Vám?

Díky a hezké velikonoce,
 
Jonasecek.

Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!