Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 11:47 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Plasmové generátory kdy: Neděle, 18.12.2016, 16:37
Dobrý den,
s Craftgen PCL mám už první zkušenost u léčitelky. Po přeléčení boreliózy doxycyklinem jsem na krevním testu byl negativní, ale chtěl jsem to pojistit plazmováním. Po sestavě na borelie a babesia (celkem 35 minut) jsem byl na druhý den trochu mimo (pocit přesilených končetin a únava), tak to vypadá, že PCL se asi do něčeho trefil. Asi bude nejlepší to zopakovat a dát se taky proskenovat, co všechno mám zavirované. Takže podle reakce těla PCL asi účinkuje. Ale jako technika mě u toho plasmování zaujalo, že lampa svítila i při těch nižších frekvencích (sestava byla od 76 Hz). To ten PCL pracuje na nějaké nosné frekvenci? Myslel jsem, že na principu modulace nosní vlny fungují jenom 2-elektrodové plasmové trubice a plasmová koule se budí jenom modulačním signálem bez nosné, t.j. pod 100 Hz nesvítí (i když možná vysílá).
2  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Quantum Resonance Magnetic Analyzer kdy: Úterý, 29.12.2015, 12:26
Vzhledem k tomu, že na stránkách čínského výrobce vidím oba typy, o kterých tu diskutovali Craft a QAD (patrně verze HS-2008FC2 a HS-2008FC), tak tipuji, že princip jejich fungování bude stejný.

Původně jsem hledal informace a recenze na přístroj KOS a teď fakt vidím, že je až moc podobný jednomu z těch čínských, včetně kufříku.
3  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper kdy: Sobota, 12.09.2015, 13:10
Ještě obecní otázka pro zappery: Je bezpečné přikládat elektrody i na jiné části těla, např. na přínosní dutiny? Někde jsem četl, že na hlavu a páteř by se to nemělo aplikovat kvůli energetickým dráham.
4  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Re: Craftgen PC Zapper kdy: Pátek, 03.04.2015, 12:01
Dobrý den, jak je to s bezpečným napájením pro CPZ? U notebooku jsem klidný když odpojím 230 a jedu pouze na akumulátor. Ale jak je to řešené přes PC na 230V? Je výstup bezpečně oddělený?
Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!