Zdraví
Pátek, 29.03.2024, 02:51 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 [2]
16  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Čtvrtek, 10.04.2008, 12:45
No, já vím, že proud musí být, jestli se nepletu, jenom 0,155mA/cm2, ale myslel jsem pro ty nedočkavé, kteří s tím třeba chtějí zalévat kytičky... , samozřejmě by se asi musely používat předem dané elektrody, včetně dané hloubky ponoření do vody. Pak tedy zbývá jen nastavovat změnu hustoty ppm. Ale to by pak byla mašinka, néééé?
17  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Čtvrtek, 10.04.2008, 08:11
Tak jsem se nechal unést a přehlédl, že už se vlastně opakuji.... :sad:
18  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Čtvrtek, 10.04.2008, 08:06
Nebo to řešit tak jako to má SG6. To by bylo asi nejjednoduší. Konstantní proud, dané elektrody a jednu rozteč elektrod. Ten potenciometr, či trimr na hustotu kalibrovat tak, aby to vyrábělo, tedy vypínalo od 5ppm (10ppm) do 40ppm. Samozřejmě by asi nebylo možné  kalibrovat stupnici přímo v ppm, protože vodivost je závislá také na vodě. Pokud by to bylo technicky složitější, tak použít ty rozdílné rozteče elektrod (tak jak to vlastně dělám já tím, že zvětšuji vzdálenost elektrod). Pak by to bylo podobné jako SG6 ale o dost lepší. Už vidím ten zájem.
19  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Čtvrtek, 10.04.2008, 07:53
Ideální, podle mne, by pro širší veřejnost bylo zařízení s vypínačem a dvěma potenciometry (trimry, nebo přepínači). jeden by nastavoval proud (se stupnicí proudovou od min do max,  nebo jak má SG6, low - high). Asi by bylo dobré použít konstantní velikost elektrod a proud od min do max, kvůli rychlosti výroby, ale aby produkt byl stále ještě kvalitní a druhý by byl na hustotu ppm. To znamená 2 nebo 3 možné rozteče elektrod, např. 10ppm, 20ppm a 40ppm, nebo tak podobně. Nebo to řešit jednou roztečí a přepínačem na nastavení hustoty. To by asi bylo složitější, kvůli kalibraci měření vodivosti. Pro uživatele by pak byla volba: hustota v ppm nastavit elektrody (nebo jedním voličem 3 polohy pro hustotu v ppm) a  na voliči a low až high jako rychlost výroby. Pak by to bylo ještě lepší než má SG6 či SG7 Já vím, že by to bylo asi o dost složitější, ale pak by to bylo pro "pohodlné" uživatele, kteří se neradi zdržují čtením složitějších návodů naprosto srozumitelné. Otáčky míchadla by zůstaly konstantní. Tam pak také záleží na tvaru a velikosti míchacího elementu
20  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Středa, 09.04.2008, 19:29
No mě neber taky tak vážně. Chtěl jsem Tě jen trochu "podržet", abys to nehodil za hlavu   . Až se někdy sejdem tak Ti prozradím co jsem dělal, takže zkušenosti nějaké mám. Ne v elektrotechnice (slaboproudu). Samozřejmě bys to musel udělat podobně jako SG6. Tedy jeden knoflík, max. dva. Míchadlo má cca. 2 ot/sec, což dokáže pěkně roztočit vodu i v litrové sklenici a při použití dvou roztečí elektrod (to já teď dělám tím, že přihýbám elektrody (ty pásky) ze 4O na 52 mm, podle toho jestli chci 10ppm, nebo 20ppm. To by myslím neměl být problém. Ta SG6 sice doporučuje nastavit elektrody na 1,5 inch, tedy asi 36 mm, ale pak to vypíná moc brzy
21  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Středa, 09.04.2008, 15:10
Jinak musím říci "klobouk dolů" před Tebou a Tvým přítelem za ten KSG2. něco byste s tím měli udělat !!!! Bylo by škoda to nedat do "oběhu". Samozřejmě obchodně. Chtělo by to se spojit s někým, kdo by byl schopen pomoci s realizací. Potřebuješ: nástroje na tlakové lití plastů, ale ty by nebyly tak složité, pak pár kovových "knoflíků", plošný spoj a prostor pro montáž. Jak dalece by bylo zapotřebí přístrojové vybavení to víš sám. Potom ještě design a propagační materiál. Mohl bych pomoci s konstrukcí i designem . Možná i s něčím jiným.
22  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Středa, 09.04.2008, 15:00
Tak to Crafte provedu, ale až příští týden. Teď nejsem doma a sebou  "nádobíčko" nemám. Jinak bych se ale obával používat vodu z vodovodu, protože díky minerálům by se nemuselo vytvořit jen KS, ale stříbrné soli a ty jsou, jak už víme, nebo by mohly být příčinou "sešmoulovatění" , tedy té tak proklamované Argýrie. Samozřejmě při dlouhodobějším použití :sad:
23  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Středa, 09.04.2008, 13:00
Jo ještě připomínku. Když jsem vyráběl tímto generátorem (ionic pulser) KS, tak jsem celou dobu míchal, totiž vrtěl s tím generátorem po sklenici, abych alespoň trochu simuloval míchání.  Přesto mi KS do rána sežloutlo. Asi máš pravdu. Dám to do bazáru. A to mám k tomu ještě rezervní elektrody. Asi bych je měl nechat v laboratoři prověřit na čistotu!!!!
24  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Úterý, 08.04.2008, 19:22
Máš pravdu Crafte. Ten ionic pulser ještě mám. Nechal jsem si jej, protože je docela dobrý na cesty. Vejde se totiž do kapsy od kalhot a když člověk na cestách potřebuje třeba na vnější použití, nebo jiná nouzovka:sad:. Ale jinak je na nic. KS z toho je "humus". Divím se, že jej prodejce Ravo Zapperu nabízí..... protože Ravo Z. je opravdu dobrý. No asi neznal SG6 nebo SG7 :confused:
25  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Oberon kdy: Úterý, 08.04.2008, 15:02
Co se výroby týče, tak to máš pravdu. Sám to dělat nemůžeš. To chce zázemí. Vím z vlastní zkušenosti, respektive ze zkušeností mého kamaráda, který do projektu strčil skoro 2 melouny a pak raději vycouval, protože rozjet výrobu čehokoli, je běh na dlouhou trať a k tomu ne vždy s jistým výsledkem, Chce to se s někým spojit, ale musí to být férové spojení (asi jako bylo to moje). Dělal jsem ve vývoji a konstrukci a tak to znám. Ale pokud máš trochu spolehlivé partáky, jde to. Viz Ravo
Jinak tu dornovu metodu jsem absolvoval teď o víkendu a je to celkem logické, dost jednoduché a skvělé. Jako ostatně všechny jednoduché věci.
26  Zdraví / Koloidní stříbro / Jak domácí výrobu KS kdy: Úterý, 08.04.2008, 09:08
Kolik stojí ty elektrody  99,99 na zakázku. Kupoval jsem 26 cm, D4, 99,9 za 560 Kč. Zakázka 99,99 prý stojí o moc více, než skladové průměry.
27  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Zapper kdy: Úterý, 08.04.2008, 07:50
No, měl jsem na mysli CAFL. Neměl jsem přístup na internet a tak jsem si nemohl vyhledat ty potřebné frekvence a na papíru jsem je také neměl
28  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Oberon kdy: Úterý, 08.04.2008, 07:41
A ještě něco. Myslím, že bys opravdu měl ten generátor vyrábět. Třeba ne tak draho, jako ostatní, ale chtělo by to nějakou "pojistku". Na net bych jej v žádném případě nedával, i když mám také tendence se podělit a pomoci potřebným. Problém by mohl ale nastat, kdyby to bylo proti konkurenci příliš "levné".  Jinak je to jako s Dornovou metodou. Dietr Dorn to dal veřejnosti zadarmo, na rozdíl od jiných a už se řešil pokus o zneužití této metody, když si ji jedna češka chtěla nechat patentovat.... Nechci se k tomu vyjadřovat zde, ale někdy se stydím za to, že pocházím z Čech!!!
29  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Oberon kdy: Úterý, 08.04.2008, 07:28
Za fusekli netahám. Vím, že to zní v našich končinách trochu nezvykle, ale je to tak. Měli jsme s kamarádem jeden projekt a já do toho investoval hodně času (bylo to  na patent), ale pak z toho sešlo. Je to sice Čech, ale jsme "kamarádi" a jeho koupě toho přístroje tolik nepoškodila. Ale to je na delší povídání (možná osobní?). Neživím se tím. Netroufnul bych si dělat něco, co dokonale neumím . A tady jde o zdraví... Takže praktikuji na sobě a příbuzenstvu. Bez nároku na odměnu, protože potřebuji "matroš" na učení. Ty investice jsem uskutečnil, protože jsem ještě měl, ale už je toho pomálu, takže končím. Teď už musím doladit ještu teorii.
Jo petrlk. Předevčírem jsem si položil stjnou otázku. Doufám, že je v pořádku, ale trochu obavy mám. Přeci jen nevíme všechno, jak na to ve skutečnosti je? Asi mu napíši mail.
30  Zdraví / Biorezonanční přístroje / Oberon kdy: Pondělí, 07.04.2008, 09:52
S tím úplně souhlasím. Co se přístroje týče, dostal jsem jej od přítele jako kompenzaci za výpomoc. Jinak máš pravdu. Je to velmi zajímavý přístroj, ale je to "přístroj". Máš to jako s programem na PC. Musíš jej dokonale znát, pak s tím můžeš něco kloudného udělat Ten LIFE je už poněkud jiná verze pro movitější. Existuje samozřejmě i lékařská verze, ale ta je už v kategorii mezi 25 a 30 tisíc €. Ale i s tímto se dá diagnoza velice dobře zjistit. To mám vyzkoušené. Ale chce-li terapeut skutečně zjistit stav, trvá to dost dlouho. Alespoň mně. A chce to ovládat dobře souvislosti, tedy čínskou medicínu. Tak tu se ještě učím. Samozřejmě dokážu zjistit stav a doporučit, co má vyšetřovaný dělat, aby se jeho stav vylepšil
Zapper a KS je jasná záležitost. Proto jsem se na to dal.
Stran: 1 [2]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!