Zdraví
Čtvrtek, 25.04.2024, 00:37 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 ... 10
 1 
 kdy: Čtvrtek, 21.09.2023, 17:19 
Založil QAD - Poslední příspěvek od Pablos
Tady máte vnitřek elektroniky QMR
https://www.youtube.com/watch?v=VxAow1VkMf0

 2 
 kdy: Středa, 21.12.2022, 20:17 
Založil Markus - Poslední příspěvek od Markus
Máme přístroj Craftgen KSG4-CB3.TA a potřebujeme vědět správné dávkování u syna. Je mu 10 let a jeho váha je 31 kg.
Jaké je správné dávkování, dočetli jsme se, že maximum je poloviční dávka pro dospělého, což je polovina 3x15ml denně je to tak?
1. Dítě má angínu, kolik mu nasadít? Vyrábíme 10 ppm.
2. Pokud bychom potřebovali zlepšit imunitu, jakou dávku preventivně nasadit? 
Moc děkuji za odpověď.

 3 
 kdy: Neděle, 27.03.2022, 00:39 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Karolina
Dobrý deň, hľadám zostavu na Ebolu. Ak by niekto mal veľmi by ma to potešilo. Ďakujem.

 4 
 kdy: Pondělí, 06.12.2021, 11:38 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Jane99
No napadlo mě že dneska už se prodávají i různé antibiotické čípky, vhodné právě pro děti. Ale určitě bych zvážila návštěvu doktora, a zeptala se na nějaké doporučení. Jinak co se týká stravování nevím jestli by pro dítě bylo vhodné třeba takové zdravější stravování, a taky záleží o jak staré dítě se jedná.

 5 
 kdy: Středa, 13.10.2021, 07:16 
Založil Pája - Poslední příspěvek od Jane99
Ahoj, chtěla bych si dělat doma KS. Po hledání na netu jsem narazila na tento web, který se mi zdá dobrý, i přístroje tady nabízené. Mám otázku: Dají se tady koupit i potřebné stříbrné elektrody? Nebo je nutné koupit v Safine? Jde fáma, že Safina bude mít zakázáno je prodávat, možná blbost, ale kdo ví? Děkuji za odpověď, klidně uvítám jakoukoli radu, zajímá mě všechno.

Moc zdravím a chtěla jsem se zeptat jestli jste nakonec přístroj pořizovala? Také by mě to moc lákalo, ale vůbec si nedokážu představit velikost takového přístroje. Máme opravdu malý byt, takový, sotva jsme se do něj nastěhovali a nevíme, kam se nám vůbec všechny věci vejdou a vůbec právě netuším, jestli bych ještě zbytečně už tak hodně přeplněný být ještě více nepřeplňovala.

 6 
 kdy: Pátek, 06.08.2021, 10:06 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Jane99
Zdravím, tato možnost léčby mě moc zaujala. Můj přítel má také problém s tím, že ho bolí na levé straně hrudi a také podstoupil všechna možná vyšetření a srdce i plíce má v pořádku. Takže tohle by asi uvítal. Bohužel má k tomu ještě další zřejmě poddružený problém, a to erektilní disfunkci. Zatím si netroufá řešit to podobnými přípravky, protože i když byl na EKG a bylo v pořádku, tak se stejně bojí o své srdce, na které jsou tyto přípravky právě dost náročné.

 7 
 kdy: Středa, 23.06.2021, 08:02 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Jane99
Informace ze stránek Bevony:

KDF je patentově chráněno v USA a dalších 27 zemích, s vysokou účinností odstraňuje olovo, těžké kovy, chlor, chloramin, železo, některé bakterie, sirovodík a další problémové kontaminanty. KDF má nejvyšší účinnost při pH vody nižší než 8. Během uvolňování kontaminantů z vody dochází zároveň k úpravě pH.

Čisticích vlastností KDF může být využíváno v kombinaci s dalšími látkami nebo principy odstraňujícími škodliviny z vody. Velmi výhodná je kombinace KDF s aktivním uhlím. Díky tomu se životnost karbonu prodlouží 10 až 20 krát, což se pozitivně odrazí i na celkové životnosti filtru.

KDF pracuje katalyticky a je založeno na Redox principu dvou kovů. Voda vstupuje do filtrační vrstvy KDF, které je vyrobeno ze zinku a mědi. V každé granuli KDF tvoří měd' katodu a zinek anodu. Jedná se vlastně o elektrolytický článek, v němž elektrolyt zastupuje protékající voda s příměsemi. Voda s rozpuštěným kyslíkem a příměsemi prochází vrstvou KDF a zde dochází k reakcím za vzniku sloučenin zinku a sloučenin mědi. Těmito reakcemi jsou do filtrované vody vnášeny produkty, které vytvářejí prostředí nepříznivé pro růst bakterií, plísní a řas. Ve vodě bývají obsaženy sloučeniny vápníku a hořčíku, které se mohou usazovat ve formě kamene. Elektrochemický potenciál KDF způsobuje modifikaci těchto sloučenin. V konečné fázi je výsledkem dobře rozpustný karbonát, který se lehce vyplavuje a nevytváří usazeniny.

Další látka, která může být zastoupena ve zdrojích vody je sirovodík. Jedná se o jedovatý plyn s typickým zápachem po shnilých vejcích, který může být ve větším množství smrtelně jedovatý. Jeho další nepříjemnou vlastností je vysoká korozivost. Jakmile tento plyn prochází přes KDF, dochází ke spontánní oxidaci za vzniku oxidu zinku a sulfátu zinku, které jsou zdraví neškodné.

V nepatrných množstvích jsou do vody vypouštěny měď a zinek, které jsou zdraví prospěšné. Podle nové studie U.S.Dept. od Agriculture Laboratories je nedostatek mědi v organismu příčinou zvýšeného nebezpečí vzniku ischemické choroby. Nedostatek zinku může způsobit např. deprese, revmatické potíže, nepravidelnou menstruaci, vypadávání vlasů. Dostatek zinku podporuje detoxikační funkci jater, posiluje imunitní systém, vyplavuje těžké kovy, podporuje léčení ran, využití cukru a produkci inzulínu, sexuální zralost. Laboratorní testy ukazují, že i při nejnepříznivějších podmínkách nepřekročí zbytková množství normu zinku a mědi.

Velmi efektivně je ze zpracovávané vody odstraňováno železo. Reakce probíhá velmi efektivně a bez vedlejších produktů. Při normálním provozu elektrolýzy reaguje olovo s mědí a kadmium se zinkem. Je zaručena víc než 90 % účinnost zachycování těžkých kovů.

Je známo, že chlór je aktivní oxidační činitel, čehož je využíváno k jeho odstraňování. Aplikace pouze uhlíkových systémů nejsou tak efektivní, protože karbon je velmi rychle vyčerpán právě vytěsňováním chloru. Předřazením KDF pro odstraňování chloru, při dlouhodobé stálosti jeho výkonu, výrazným způsobem prodlouží životnost aktivního uhlí a uvolní je především pro vylučování organických látek a jejich sloučenin z vody.

Vcelku je možno konstatovat, že použití filtračního média KDF, které využívá rozdílných vlastností kovů pro elektrochemické snižování oxidačních činidel, v kombinaci s klasickou technologií, je tak efektivní, že pomáhá řešit většinu problémů s úpravou vody.

No jako, ono tady nejde jen o zinek, ale o spousty dalších látek které vyvolávají různé symptomy jako deprese, stres, a třeba to vypadávání vlasů o tom vím své už jsem uvažovala i o  takovém zákroku protože jsem byla unavená a psychicky na dně. Tělo musí mít vyvážený poměr látek jako je hořčík, vápník, železo atd.. A vše nejlíp ve správném poměru. Jinak pak nastávají různé problémy ať už fyzické, nebo psychické.

 8 
 kdy: Neděle, 14.02.2021, 18:36 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Craft
set10_14022021.exe

Sestava frekvencí 02/2021. Jedná se o samorozbalovací archív, kdy rozbalenou složku (databázi) stačí pouze nakopírovat do adresáře Data u obslužného programu pro Windows. U obslužné aplikace pro Android je nutno nakopírovat rozbalenou složku na micro SD kartu, čili "Craftgen FQ\Data".

 9 
 kdy: Úterý, 09.02.2021, 14:46 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Jane99
Žena s metastázovanou rakovinou prsu. Měla několik tumorů o velikosti tenisáku ve střevech/vnitřnostech. Brala denně 2 litry 20+ PPM koloidního stříbra ( = 40 mg Ag/den). Během třech týdnů došlo ke zmenšení tumorů na velikost vatového kosmetického tampónu. Po šesti týdnech nádory úplně zmizely. Výsledky byly potvrzeny RTG vyšetřením. Nepodstoupila ani radioterapii ani chemoterapii, spoléhala se výhradně na terapii koloidním stříbrem.

Tak tohle jsem si měla přečíst mnohem, mnohem dříve Smutek Ale co se dá dělat, na lítost je pozdě. Mě bylo prso bohužel odebráno. A hodně teď uvažuji o nějakém takovém vylepšení, ale pořád jsem do toho nechtěla jít z toho důvodu, že jsem se bála, aby se mi to nevrátilo. Ale na druhou stranu, když už teď vím, že díky tomu koloidnímu stribru bych tomu mohla i předejít nebo se dokonce znovu vyléčit, tak už tolik nepochybuji. A moc děkuji.

 10 
 kdy: Pondělí, 25.01.2021, 10:13 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Jane99
Tak to slyším poprvé o tom kolidnim stříbru, a je to docela zázrak co tak čtu nevíte kde by se dalo koupit nebo jde objednat na internetu třeba?  A dá se teda využít i v kosmetice co tak čtu, docela mě to zajímá. Snažím se pořád vzdělávat v oboru kosmetiky a vizáže koukala jsem třeba na kosmetický kurz no prostě vzdělávat a rozvíjet se může člověk pořád.

Stran: [1] 2 3 ... 10
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!