Zdraví
Pátek, 29.03.2024, 06:17 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 kdy: Úterý, 21.11.2017, 01:20 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Craft
Pro stažení klikněte na nápis verze programu. Stažený zip soubor rozbalte, spusťte instalátor a dále postupujte dle pokynů v něm obsažených.
Zálohu databází a frekvenčních sestav není potřeba před spuštěním instalátoru s aktualizací provádět, aktualizuje se pouze samotný program.
Pokud netušíte jakou verzi aktuálně používáte, toto snadno ověříte přímo v programu v nabídce Info - O programu, kde je zobrazeno číslo jeho verze. Je doporučeno používat vždy nejnovější verzi programu.

Důležité:
Přístup k souboru je chráněn heslem. Pokud Vám přístupové heslo nebylo doručeno, stačí zaslat žádost o zaslání hesla na email craftgen@email.cz

Upozornění:
Jedná se pouze o aktualizaci samotného programu, nejedná se tedy o instalátor celého programu, který je ke každému přístroji dodáván na instalačním médiu, proto je nutné před aktualizací mít program Craftgen FQw nainstalovaný na svém počítači.
Pro rozbalení zip souboru a spuštění instalátoru je potřeba heslo, které bude zasláno emailem na vyžádání. Toto heslo je doporučeno si uschovat pro další aktualizace programu v budoucnu. Další aktualizace již budou přístupné ke stažení pouze z programu Craftgen FQw přes nabídku Info - O programu - Aktualizace: Zobrazit, čím se automaticky otevře stránka umožňující stažení aktualizace, pokud bude nová aktualizace dostupná.

 22 
 kdy: Úterý, 14.11.2017, 19:27 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Craft
Po 7 letech zkušeností z vývoje a používání plasmy Craftgen PCL v širokém okolí, zde uvádím za tu dobu zaznamenané herx. reakce a jak jim poměrně snadno předcházet, nebo je utlumit na minimum, ale také na co si dávat pozor.

Po plasmování (vystavení působení plasmy) a v případě silného zamoření těla mikroorganismy dochází ke značnému vzniku toxinů ze zlikvidovaných mikroorganismů a tím velmi rapidně stoupá náročnost na orgány, které se podílejí na vylučovacím procesu. Toto může vyvolat dočasný vznik tzv. herxheimerové reakce. K této reakci většinou nedochází ihned po plasmování, ale velmi často se zpožděním několika hodin, většinou v rozmezí 2 až 8 hodin, která se může stupňovat až dosáhne svého vrcholu. Tyto reakce pak odeznívají do 24 hodin, nejpozději do 48 hodin po plasmování, dle promořenosti organismu a stavu orgánů odpovědných pro co nejrychlejší detoxikaci těla. Aby se těmto herx. reakcím zcela předešlo, nebo byly co nejslabší, je potřeba vždy při úplně prvním plasmování nepřesáhnout dobu působení 30 minut a další opakovat nejdříve po 24 hodinách pouze za předpokladu, že případné reakce již zcela odezněly. Pak je možno další působení plasmy prodlužovat. Rozhodně nedoporučuji tlačit tady na pilu a první plasmování provádět ze zbrklosti a snaze o co nejrychlejší "vybití všeho" i několik hodin v kuse, což bývá velmi častá chyba.
Pro urychlení detoxikačního procesu a tím odbourávaní toxinů je vhodné pít co největší množství tekutin a pokud není nevolnost a zvracení, přidat do vody i rozpustný vitamín C (nejlépe askorbát sodný), popřípadě klasický vitamín C (kyselina askorbová) v podobě rozpustného prášku, nebo tablet. Pozor na předávkování vit. C, neboť to může vyvolat, nebo podpořit již probíhající průjem. Za max. denní dávku po plasmování je vhodné užít max. 3 g (3000 mg) vit. C, aby nezhoršoval některé projevy po plasmování (průjem, nevolnost). Rovněž je potřeba být zvláště opatrný u dětí, které ještě nedokáží sdělit své pocity a stav, stejně tak u zvířat.

Dosti časté reakce:
Únava (od mírné až po velmi silnou), slabost, schvácenost, slabost končetin.

Méně časté reakce:
Průjem, bolest v krku, zvýšená teplota nebo horečka, bolest hlavy.

Spíše výjimečné reakce:
Zvracení, otok v místě problému, kožní vyrážka.


Zvýšené opatrnosti při používání plasmy je potřeba věnovat i v těchto případech:

Implantáty:
Tady je potřeba být obezřetný při větších implantátech z kovu v těle. Sice tady nedochází k žádnému zahřívání, jak se často někteří domnívají, nicméně může tady dojít ke spuštění autoimunitní reakce vůči implantátu. U malých velikostí (zubní implantáty) je to velmi nepravděpodobné, ale v případě většího implantátu, jako jsou různé šroubové spoje, destičky a jiné již k tomuto může dojít. Toto se může projevit bolestivostí, zarudnutím nebo otokem v místě implantátu. Většinou je reakce dočasná, ale někdy může být i dlouhodobějšího charakteru doprovázeného zvýšenou bolestivostí.
* U přístroje zapper (zapgen) jej rozhodně nepoužívat v okolí hlavy v případě kovového implantátu. Stejně tak může způsobovat velmi nepříjemné pocity, pokud se kovový implantát nachází v nějaké končetině.

Kardiostimulátory:
Zde je potřeba být velmi obezřetný u velkých plasem se značným výkonem, což může velmi citelně narušit správnou funkčnost kardiostimulátoru. Plasma Craftgen PCL na vzdálenost 50 cm až 1m funkčnost kardiostimulátoru nenarušuje.
* Rozhodně nepoužívat přístroj zapper (zapgen), je zde velmi velké riziko.

Snížená funkčnost jater nebo ledvin:
Týká se to převážně osob, které dlouhodobě používají vyšší dávky chemických léků, např. kortikosteroidy. Tito lidé mají velmi sníženou schopnost odbourávání toxinů z těla. Je potřeba mít na paměti, že čím větší zamořenost mikroorganismem je (třeba velmi častá Borelie) a čím je delší doba cíleného působení plasmy, tím je masivnější vznik toxinů, které musí tělo co nejdříve vyloučit a právě u těchto lidí je toto velmi ztíženo a může to vést v krajním případě až k celkovému kolapsu. Obzvláště je potřeba být opatrný u osob menšího vzrůstu, dětí a malých domácích zvířat. Není proto dobré zapomínat na skutečnost, že první herx. reakce se může projevit až několik hodin po plasmování a může být při nedodržení pozvolného postupu plasmování i velmi silná.

 23 
 kdy: Neděle, 18.12.2016, 16:37 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Bejmurat
Dobrý den,
s Craftgen PCL mám už první zkušenost u léčitelky. Po přeléčení boreliózy doxycyklinem jsem na krevním testu byl negativní, ale chtěl jsem to pojistit plazmováním. Po sestavě na borelie a babesia (celkem 35 minut) jsem byl na druhý den trochu mimo (pocit přesilených končetin a únava), tak to vypadá, že PCL se asi do něčeho trefil. Asi bude nejlepší to zopakovat a dát se taky proskenovat, co všechno mám zavirované. Takže podle reakce těla PCL asi účinkuje. Ale jako technika mě u toho plasmování zaujalo, že lampa svítila i při těch nižších frekvencích (sestava byla od 76 Hz). To ten PCL pracuje na nějaké nosné frekvenci? Myslel jsem, že na principu modulace nosní vlny fungují jenom 2-elektrodové plasmové trubice a plasmová koule se budí jenom modulačním signálem bez nosné, t.j. pod 100 Hz nesvítí (i když možná vysílá).

 24 
 kdy: Sobota, 03.12.2016, 11:44 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Godunov
Dobrý den mám dotaz, zda se dá jako generátor pro výrobu KS dá použít stabilizovaný zdroj o proudu 10 MA.
děkuji za odpověď

 25 
 kdy: Středa, 28.09.2016, 07:21 
Založil Craft - Poslední příspěvek od icosom
Dobrý deň,

v zozname calf frekvencií som nenašla frekvenciu na amblyopiu, je to tupozrakosť oka, tak som trocha hľadala a našla som na stránke

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ICmAqC7R4f8J:https://drhuldaclarkzappers.wordpress.com/category/frequencies/a/+&cd=1&hl=sk&ct=clnk&gl=sk

túto hľadanú kombináciu.  Chcela by som vyskúšať jej účinky, keďže na tupozrakosť očí nie je zatiaľ žiadna operácia, a pre mňa je podstatné  ostré videnie, lebo je to podmienka vykonávania môjho povolania. Chcela by som poprosiť o prepísanie do craftgenu, keď že v tomto naozaj nemám skúsenosti. Veľmi by mi to pomohlo.

Tu je nájdena zostava: Amblyopia: 0.05, 0.70, 2.50, 67.50, 125.05, 322.06, 536.42, 655.20, 752.63, 924.37

A možno by mi pomohlo pár rád, ako dlho používať elektródy a kam ich prikladať.

Ďakujem. Úsměv


 26 
 kdy: Pondělí, 02.05.2016, 00:18 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Craft
db06_02052016.exe

Databáze frekvencí AFCAFL v angličtině se sestupným řazením frekvencí je aktualizovaná databáze CAFL (obsahuje nové frekvence i celé frekvenční sestavy). Jedná se o samorozbalovací archív, kdy rozbalenou složku (databázi) stačí pouze nakopírovat do adresáře Data u obslužného programu pro Windows. U obslužné aplikace pro Android je nutno nakopírovat rozbalenou složku na micro SD kartu, čili "Craftgen FQ\Data".

 27 
 kdy: Pondělí, 02.05.2016, 00:16 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Craft
db05_02052016.exe

Databáze frekvencí AFCAFL v angličtině se vzestupným řazením frekvencí je aktualizovaná databáze CAFL (obsahuje nové frekvence i celé frekvenční sestavy). Jedná se o samorozbalovací archív, kdy rozbalenou složku (databázi) stačí pouze nakopírovat do adresáře Data u obslužného programu pro Windows. U obslužné aplikace pro Android je nutno nakopírovat rozbalenou složku na micro SD kartu, čili "Craftgen FQ\Data".

 28 
 kdy: Pátek, 05.02.2016, 17:29 
Založil erminka - Poslední příspěvek od sindi123
dobrý deň rád by som sa spýtal či má niekto skúsenosti s meraním hodnôt podľa Akabaneho metódy pomocou prístroja SALVIA.ĎAKUJEM.

 29 
 kdy: Čtvrtek, 04.02.2016, 20:04 
Založil sindi123 - Poslední příspěvek od sindi123
Dobrý večer snažím sa zohnať akudiast ,no nedarí sa viete mi niekto poradiť kde by som ho mohol kúpiť?Za každú radu ďakujem.

 30 
 kdy: Úterý, 29.12.2015, 12:26 
Založil QAD - Poslední příspěvek od Bejmurat
Vzhledem k tomu, že na stránkách čínského výrobce vidím oba typy, o kterých tu diskutovali Craft a QAD (patrně verze HS-2008FC2 a HS-2008FC), tak tipuji, že princip jejich fungování bude stejný.

Původně jsem hledal informace a recenze na přístroj KOS a teď fakt vidím, že je až moc podobný jednomu z těch čínských, včetně kufříku.

Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 10
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!