Zdraví
Sobota, 20.04.2024, 14:46 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
 41 
 kdy: Pondělí, 16.06.2014, 15:30 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Craft
Pokud by někdo potřeboval přepočet vyšších frekvencí od H. Clarkové na nižší frekvence a neměl k dispozici potřebnou přepočtovou kalkulačku, která je součásti obslužného programu pro přístroje Craftgen PC Zapper a Craftgen PCL, zde je potřebná tabulka ke stažení ve formátu pdf.

* Obsahuje vždy pouze šestou Scalar Harmonics, čili ne všechny možné.

 42 
 kdy: Sobota, 14.06.2014, 18:00 
Založil Craft - Poslední příspěvek od KCNJ_K
Co si mám představit pod Vašimi pojmy "poloautomat" a "automat"?

 43 
 kdy: Úterý, 20.05.2014, 11:12 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Craft
Poměrně často se poslední dobou setkávám s dotazem nebo prosbou o radu na mou adresu, jaký diagnostický přístroj bych doporučil. Doporučuji si tady projít některé příspěvky zaměřené na tuto problematiku, kde je především uvedeno, čeho se vyvarovat.
Nicméně aby někdo neřekl, že jsem skoupý na přímou odpověď, uvedu tady i konkrétní názvy přístrojů. Podotýkám, že se jedná o můj vlastní seznam založený na vlastních praktických zkušenostech, který se ale nemusí jiným zamlouvat Úsměv Nebudu tady uvádět ani pro, ani proti, protože to není příspěvek ve formě nějaké recenze.

Co se cenové dostupnosti a obsáhlosti databáze týče vede jednoznačně přístroj Salvia se starší i novější PC databází, protože nejsou stejné, jak se mnoho lidí domnívá. Velkou výhoda je dobrá cena, velkou nevýhodou - ne každý se s ní naučí dobře měřit a pak může být i zdrojem "přešlapů" v náměrech. Pokud tomu nebudete chtít věnovat minimálně půl roku svého volného času, tak si přístroj ani nepořizujte, protože by vám doma akorát zůstal ležet  Mrknutí

Z měřících automatů je to pak Bicom 2000, i když plata s měřícími vzorky jsou další dosti finančně nákladná záležitost a v základu jich ani moc není, což už mnoho lidí ani neví. Navíc Bicom je spíše takový poloautomat a vyžaduje již větší znalosti jeho obsluhy i díky poměrně bohatému příslušenství, na rozdíl od různých přístrojů typu Oberon. Následuje pak plný automat Sensitive Imago 530 (nejvyšší model). Nižší modely ponechávám raději stranou.

Slušně také fungovali i staré Oberon-Biolazy, i když tam byli patentové spory, ale kde jim je dnes konec a navíc zastoupení v ČR byla naprostá tragédie.

F-scan Compact mě ale poněkud zklamal, protože má celkem zásadní nepřesnosti a je tady vícero věcí, které můžou výsledek dosti ovlivnit.

Z těch cenově "levnějších" diagnostických automatů má celkem dobré reference z vícero stran novější model Diacomu, ale osobně s ním nemám zkušenost, takže tohle je pouze zprostředkovaná informace od lidí, které znám.

Na můj vkus je ale většina těchto přístrojů silně předražena, tj. v ceně nového automobilu střední třídy, tak nebuďte pak zaskočeni cenou za vyšetření na těchto přístrojích. Majitelé se pouze snaží o návratnost vynaložených prostředku za jejich pořízení, nic jiného v tom nehledejte Mrknutí

To je asi tak vše, co dle mě stojí za zmínku a povšimnutí. Jinak na padělky ve stylu oberonů už můžete v ČR taky lehce narazit. Něco na toto téma je už uvedeno i zde:
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,55.15.html
nebo
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,83.0.html

Postup pro vlastní otestování takových diagnostických automatů je pak uveden zde: http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,55.msg757.html#msg757

 44 
 kdy: Sobota, 19.04.2014, 22:43 
Založil Craft - Poslední příspěvek od Jonasecek
Ahoj,

je tady někdo, kdo má Plazmový generátor od Crafta, k tomu nějaký diagnostický přístroj a je ochotný za nějaký poplatek mě s nimi "léčit"? (Praha, Střední Čechy, anebo nějaké rozumné okolí).

Občas chodím tady v Praze do Zapper centra na F-Scan a následné plazmování, takže úplný laik nejsem. Ale při čtení tohoto fóra a fóra U Pramene si říkám, že toho pořád dost nevím. A vzhledem k nedostatečným znalostem z fyziky to tak i zůstane. Proto není dobrý nápad, abych si takový přístroj pořizoval a provozoval jej sám. Potřeboval bych se tedy spojit s někým, kdo těmto věcem rozumí.

Připadá mi, že někteří terapeuti provozující plazmu od Zapperu jen mačkají čudlíky a opakují fráze naučené od výrobce. Nejsou schopni mi vysvětlit, jaký je rozdíl mezi frekvencemi od Clarkové a z CAFL. A také mě zaráží, proč mám jiné výsledky měření na EAV a F-Scanu. F-Scan mi zatím připadá jako nejlepší, protože vyhazuje přesné frekvence, ne pouze názvy patogenů. Nemusí se tak plazmovat celá ta pásma, ale lze přesně zamířit. A také mi připadá, že se zatím F-Scan nejlépe trefuje do mých problémům.

Co se osvědčilo Vám?

Díky a hezké velikonoce,
 
Jonasecek.


 45 
 kdy: Úterý, 15.04.2014, 14:02 
Založil Drta.tom - Poslední příspěvek od Craft
Počítám, že během cca. 3 až 4 měsíců bude dostupná prodejní varianta C u plasma přístroje Craftgen PCL. Tato prodejní varianta zřejmě potěší všechny uživatele OS Android, neboť její součástí již bude 8" "tablet" s bezdotykovou obrazovkou. Bude obsahovat vše, na co jsou uživatelé zvyklí z původní obslužné aplikace určené pro OS Windows. Součástí počítače bude předinstalovaná obslužná aplikace Craftgen FQ, dále micro SD karta, OTG kabel, USB hub (rozbočovač), USB mini myš. Z toho je patrno, že bude ovladatelný pomocí myši a klávesnice, jako standardní počítače (PC, notebooky, netbooky). Vybrat tady cenově přijatelný počítač na tomto poli HW je dosti obtížné, protože je to prostě bída a cena nejde ruku v ruce s kvalitou hardware tabletu. Navíc vývoj této aplikace není zrovna levná záležitost i díky ne zrovna moc povedenému OS jakým je Android pro poněkud obsáhlejší a specifické aplikace, tak bude dostribuována pod licencí EULA, obdobně jako jiné komerční aplikace. Nebude tedy Freeware, ani Shareware, nebo omezené Demo, kde je možnost časového omezení odzkoušení aplikace, nebo používání s omezenou funkcionalitou. Z tohoto důvodu ji nebude záměrně možno instalovat přes GooglePlay, ale pouze z dodávané micro SD karty po zadání S.N. čísla, která bude součástí tabletu. Aplikace bude díky své obsáhlosti a přehlednosti určena pro displeje od 7" výše, protože na menším displeji by to bylo poněkud neovladatelné. Frekvenční sestavy z původní aplikace pro Windows budou plně kompatibilní i v nové aplikaci pro Android, stejně tak obráceně, čili nebude potřeba tady provádět žádnou konverzi, případně import-export.

 46 
 kdy: Pondělí, 17.03.2014, 19:46 
Založil jrompf - Poslední příspěvek od Craft
Použití přístroje a jak funguje, je uvedeno ve zkratce zatím zde: http://craftgen.eu/sqcshop/index.php/pripravujeme-a26

 47 
 kdy: Pondělí, 17.03.2014, 15:19 
Založil jrompf - Poslední příspěvek od jrompf
Rad by som sa spytal, ci planovany odrusovac zvladne do istej miery napr. rusit wifi od susedov, alebo aj rusit blizko polozene mobili atd.

 48 
 kdy: Čtvrtek, 13.02.2014, 17:51 
Založil Jemná - Poslední příspěvek od KCNJ_K
Přístroje pod názvem TITANIUM vyrábí v ČR dva výrobci - jeden z Frýdku Místku a jeden ze Zruče u Plzně. O který Vám jde?

Kde? Smích Kontakt! Webovky, mail, telefon. Cokoliv. Ať hledám jak hledám, tak TITANIUM Plzeň, Zruč či Frýdek Místek mi NIC nenalézá kromě vašeho příspěvku. Pokud máte zahraniční výrobce, sem s ním. Ne "kde jsou", chci kontakt.

 49 
 kdy: Čtvrtek, 13.02.2014, 17:49 
Založil Jemná - Poslední příspěvek od KCNJ_K
Moc hezké obrázky, bohužel trochu starší. Některá současně dodávaná Titania vypadají takto:

http://energylife.cz/oberon_titanium.php

Z obrázků se propojení moc nepozná...

QAD

Tohle tady radši vůbec neukazujte Smích jestli je tohle ten váš Titanium, tak si sám pod sebou podřezáváte větev, už protože název Aurum je od jiné firmy, jsou to zařízení, která už před x lety byla nahrazena novějšími modely s novým názvem a nedivil bych se, kdyby ten název měli patentovaný (a tedy dotyčný má velký problém, pokud takto ten název používá) Mrknutí

 50 
 kdy: Čtvrtek, 13.02.2014, 17:42 
Založil Craft - Poslední příspěvek od KCNJ_K
Zařazení do třídy ZP si navíc určuje výrobce nebo prodejce, který žádal o registraci. Pro lepší představu třídu ZP IIa, jako má i ten výrobek mají např. jehly, u kterých taky není předpoklad, že mají něco léčit, čili to není vysloveně lék, ale jedná se spíše o zdravotnické pomůcky, jako např. jehla, kyslíková spojovací hadička, různé spojky, atd. Třeba EKG elektrody mají již zařazení do třídy ZP I a např. vyšetřovací rukavice Typ - COPOLYMER mají třídu ZP Is. Takže je to pouze zdravotnická pomůcka, čili bez jakékoliv záruky léčivé efektu. Ale vypadá to již pro neznalé věrohodněji, to je pravda  Úsměv
---
Jen bych Vás v tomto asi poupravil. Třídy ZP v konečném důsledku neurčuje výrobce, protože je na dané certifikační autoritě posoudit, do které třídy výrobek patří. Navíc mezi třídou II a I je veliký rozdíl. Do třídy I patří všechny obyčejné zdravotnické pomůcky a prostředky, úroveň třídy II a její jednotlivé podtřídy mají mnohem vyšší nároky a jedná se skutečně o zařízení mající efekt na člověka. V zákonech je toto rozdělení vcelku detailně popsáno a je z něj patrné, že tuto certifikaci nelze obdržet bez klinických testů a splnění řady podmínek - které například jehla nebo podobná pomůcka splňovat opravdu nemůže. Tím se nezastávám daného výrobku, taktéž o něm nic nevím. Ale netroufl bych si, že to je jen papír pro neznalé.

A jak jste zmiňoval SUKL, ten se například zdravotnickými prostředky nemá příliš důvodů zabývat, pouze pokud daný zdravotnický prostředek má co do činění s výrobou nebo nějakou jinou úpravou léků, jinak by se měl zabývat především léky Úsměv

Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!