Zdraví
Pátek, 29.03.2024, 02:21 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Oberon  (Přečteno 39596 krát)
erminka
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« kdy: Čtvrtek, 05.04.2007, 16:10 »

Vážení,

           jsem už starší pán, brzy mi bude 63 let. Medicinu už dělám skoro
40 let. Jak jistě chápete mé vzdělání bylo klasické.Celý život se však zajímám i o alternativní medicínu. S řadou léčitelů mne pojí přátelství
nebo duchovní pouto a hlavně společný cíl - pomoci nemocnému.
Pokud čtu Vaše materiály o Oberonu mám velkou radost,že se našlo
něco co může spojovat oba přístupy. Pokud víte o nějakém podnikateli,
který by chtěl nezištně pomoci lidstvu, spojte mne s ním,prosím! erminka
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 05.04.2007, 19:49 »

To mě těší, že se stále nacházejí i lékaři klasické medicíny, kteří jsou ochotni pomáhat lidem nejen za pomoci klasické medicíny, ale i pomocí prostředků alternativní medicíny a tvrdošijně ji neodmítají.

Pokud víte o nějakém podnikateli,
který by chtěl nezištně pomoci lidstvu, spojte mne s ním,prosím! erminka


Mám pouze kontakt na dodavatele pro CZ a SK republiku pro přístroje Biolaz-Oberon, který je rovněž i jejich provozovatelem.

Craft
Zaznamenáno

erminka
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Pátek, 06.04.2007, 06:47 »

to Craft

Vážený pane,

                    jde mi o víc než jen o kontakt na provozovatele přístroje.
Protože jsem zvědavý dědek, zajímá mne, jak přístroj pracuje a jak je
postavený. Rád bych se něm nechal proměřit sám, ale na druhé straně
si říkám, že některé informace je lépe nevědět. Pochopil jsem, že jste
inženýr elektrotechnik. Zajímá mne Váš názor na přístroj Salvia, případně
jeho schema, pokud víte. Moc děkuji erminka
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Středa, 11.04.2007, 21:47 »

Odkaz na nějaké obsáhlejší technické info jsem již na stránkách uvedl, ale radši ho uvedu i zde <a http://www.harmonie-regencentrum.cz/novepristroje.htm

Každopádně vám nejsem schopen momentálně řící jeho konstrukční řešení, protože jsem jeho "střeva" zatím neměl možnost vidět a pochybuji, že to nějaký provozovatel umožní, byť už z obavy, že tímto přijde o záruku u přístroje za již nemalej finanční obnos. Natož aby bylo někde veřejně k dispozici schéma, to si pečlivě každý výrobce přístroje střeží.

Každopádně vám nic nebrání vyhledat nějakého provozovatele ve svém okolí a tento přístroj si sám na sobě vyzkoušet. Jelikož jste lékař a určitě je vám i znám váš zdravotní stav, o to více bude mít váš osobní test na Oberonu vypovídající hodnotu, protože si můžete lehce výsledky ověřit.

Ohledně přístroje Salvia jsem již odpověděl ve vlákně přímo k tomuto přístroji.

Craft
« Poslední změna: Čtvrtek, 22.01.2009, 00:53 od admincraft » Zaznamenáno

QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: Čtvrtek, 19.01.2012, 09:56 »

Už jsem tu dávno nebyl, ale to neznamená, že se u mne nic neděje. Neustálé diskuze okolo pravosti a nepravosti přístrojů z rodiny Oberonů mne již dlouho unavují a tak jsem to vyřešil po svém. Nedávno jsem se totiž stal vlastníkem v Česku vyráběného přístroje TITANIUM PC, na kterém běží stejnojmenný SW. Velmi připomíná Methapatii - nedokážu říci, zda 2 nebo 3. Po serii cca 50-ti měření klientů ve své bioenergetické poradně, kde jsem dosud používal pouze Syncrometer, Salvii a Zapper, můžu porovnat způsob práce a výsledky. Pokud by to někdo chtěl u mne zkusit, je vítán. Případné dotazy také. Včetně toho kolegy, který se v 63 letech považuje za staršího pána. Mně je 65 a ve smyslu knihy "Jak se dožít 140 let" si myslím, že zatím nejsem ani v polovině!   Úsměv
QAD
Zaznamenáno
KCNJ_K
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Úterý, 31.01.2012, 02:04 »

Je vážně potěšující, že Vás unavují tyto diskuze, nicméně bohužel si neuvědomujete, že lidem takto šíříte zbytečně mylné informace a oni pravděpodobně právě kvůli Vám tak nenaleznou cestu ke zdraví. Přístroj TITANIUM PC jako takový neexistuje ( můžete jej najít spíše pod názvem TITANIUM OBERON, ale i to není přímo samostatný oficiální přístroj ). Pokud začnete hledat podrobněji a ptát se lidí, kteří se tomu věnují, zjistíte, že je to jeden z mnoha kopií Oberonu/Metatronu ( jejichž program se kdysi také jmenoval TITANIUM, a možná tomu stále tak je ), který vznikl pouze pro potěšení výrobce a aby on z toho měl větší peníze. Osobně upřednostňuji záruky, ale ne ve formě "on mi to povídal". V jiné diskuzi zde jsem doporučoval přístroj Sensitiv Imago. Víte proč? http://www.biosensetiv.cz/cz_podstata_metody.html podívejte se na stránce úplně dolů. Na požádání Vám může být zaslána i zvětšená verze, popřípadě si certifikáty můžete prohlédnout přímo osobně. Tento přístroj vyhrál první cenu na mezinárodní výstavě v Plovdivu, je světovou špičkou za relativně slušnou cenu a narozdíl od TITANIa není padělkem ( což mimo jiné dokazují certifikace - když už jsme u nich, Sensitiv Imago je zařízení, které má certifikaci přímo z Londýna - lidé, kterým jde o záruku a kvalitu ví jakou to má hodnotu ) a narozdíl od Oberonu ( popř. Metatronu ) má modernější vybavení ( Oberon/Metatron a další jsou známí svými velkými odchylkami, protože jejich čidla jsou zastaralá a neumí ještě například odlišit pacienta od ostatních, takže snímá zároveň i člověka, který diagnostiku provádí, popřípadě další biologický šum ).
Zaznamenáno
KCNJ_K
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Úterý, 31.01.2012, 02:08 »

Mimochodem, abyste neřekl, že vařím z vody - se všemi uvedenými zařízeními mám zkušenosti přímo i jako pacient i jako uživatel ( sice krátkodobý, ale přeci ) Úsměv
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: Pondělí, 06.02.2012, 13:49 »

Vždy mne potěší, když mi někdo tvrdí, že to co mám přímo před sebou neexistuje. Přístroj TITANIUM PC samozřejmě existuje a je k němu i příslušný software stejně nazvaný Titanium PC 1.3 M, kde se žádný název Metapathia neobjevuje. Mám na něj normální garanci od dodavatele. Během dvou měsíců provozu Titania jsem už získal jisté vyšetřovací zkušenosti na sobě, na rodině, na známých a na klientech a mám tedy svůj názor. Ten už mi nikdo nevezme, i když bude tvrdit, že něco je napodobenina a něco přímo padělek. Chcete snad místo pomoci lidem řešit v ČR případné majetkoprávní spory zemí bývalého SSSR?
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: Pondělí, 06.02.2012, 15:05 »

A ještě bych dodal, že plně chápu terapeuty, kteří si pořídili S. IMAGO za 400 -500 TKč a tvrdí, že je nejlepší ze všech. No za tuhle cenu? Tady jsme ale na rádoby odborném fóru a tak tu neřešme obchodní záležitosti. Spíše navrhněte nějaký postup, podle kterého se zjistí, který přístroj je lepší než ten druhý. Tedy - až se smíříte s tím, že Titanium PC vskutku existuje a prodává se za cca čtvrtinu částky uvedené nahoře. Šok
Zaznamenáno
KCNJ_K
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Neděle, 12.02.2012, 14:17 »

Neexistuje v té podobě, ve které to prezentujete, to je velký rozdíl Mrknutí
Píšete, že máte zkušenosti 2 měsíců provozu ( to je velice málo, zvlášť, když píšete, že zkušenostimáte jen se Syncrometerem, Salvií a Zapperem ). Píšete o dodavateli, od kterého máte normální garanci ( ocenil bych, kdybyste mi dal na něj kontakt, zajímalo by mě, zda se jedná o někoho, koho znám Úsměv ), nicméně já tu nemluvím o NORMÁLNÍ garanci, normální garanci máte v rámci zákona na vše, co zakoupíte, já píšu o garanci kvality, o provedených testech přímo vědci, popřípadě rovnou v nemocnicích ( tzn. to zároveň i znamená, že ten přístroj musí být nějakým způsobem aspoň trošku rozšířený mezi lidmi Mrknutí ).
Pak sem z nějakého důvodu ( pravděpodobně v záchvatu rozčílení podle toho co píšete ) sem cpete jakési majetkoprávní spory zemí bývalého SSSR a to, že nejsem smířen s tím, že Titanium PC vskutku existuje. Navíc mi sem cpete, že jsem přístroj SI zakoupil - nezakoupil, psal sem, že jsem s ním mám zkušenost jako uživatel a byl jsem na něm i jako pacient ( což každopádně u spousty přístrojů, abych měl možnost porovnávání ) a že tedy chápete, že tvrdím, že je nejlepší ze všech.
Za celou tu dobu jste ani mě ani ostatním uživatelům tady neřekl o ničem, co by dokazovalo, že TITANUM PC není pouhým "padělkem" neboli předělávkou Oberonu pod německý trh, což mám potvrzeno od samotného výrobce a dalších dodavatelů. Oháníte se tu 2 měsíci zkušeností a názvama, které když vyslovíte ve společnosti lidí, co se zabývají biorezonancí, tak buď nebudou vůbec vědět ( ostatně podobně jako internet, je zázračné jak takový přístroj, který tu vychvalujete, lze jen těžko najít na internetu někde jinde kromě Vašich stránek, takže bych mimo jiné poprosil nějaké odkazy vedoucí i na jiné uživatele, popř. dodavatele ) nebo mi sdělí, že jsem na špatné cestě, že tam rozhodně ne.
Netvrdím, že ta krabice s názvem TITANIUM PC neexistuje, stejně jako netvrdím, že nemá výsledky, jen poukazuju na FAKTA - pro srovnání - sdělte mi tedy povahu například čidel/senzorů, jaká jsou? Stačí mi jen jaká jsou, to máte buď v technické kartě přístroje nebo to lze zjistit u dodavatele, který by Vám to ale měl říkat na prezentaci a na školení, abyste věděl, s čím pracujete a jaké povahy by tedy mělo být prostředí, kde vyšetřujete pacienty.
Stejně tak bych požádal o certifikaci ( oficiální, ne načmáranou někde na papíře nějakým pochybnýmn dodavatelem ), popřípadě odkazy na vědecké výsledky práce tohoto přístroje.
To je mé srovnání... nejde mi totiž za každou cenu o to, abych vyřvával do světa, že přístroj A je super dokonalej skvělej ( k tomu slouží reklamy ) a přístroj B je hnus, fuj, špína - jde mi o to OBJEKTIVNĚ být schopen porovnat jednotlivé přístroje na trhu a pomáhat tak lidem i zároveň i sobě. S letitou zkušeností jsem se naučil, že ne vše, co je levné, je dobré a naopak co je draé nemusí být skvělé. Proto nejdřív pečlivě prověřuji, než kupuji. Není to počítač, není to auto koneckonců, je to něco, čím bude uživatel pomáhat jiným lidem, jenže pokud to nebude dostatečně kvalitní, může jim uškodit tak moc, že je může zabít. To je hodně velká zodpovědnost.
Mimochodem, pro Vaši zajímavost, zjistil jsem si od výrobce, zda mluvíte pravdu o Sensitivu Imago - je to tedy takto. Za 500 000 ho nepořídíte, pořídíte jej za cca 400 000 a to jenom ten nejnovější model, který teď čerstvě vyšel, který výrazně rozšiřuje dosavadní možnosti bioreonančních přístrojů.
Jinak klasický Sensitiv Imago pořídíte za cenu už od cca 150 000. Z toho vyplývá, že Vaše informace 400 - 500 000 není příliš pravdivá Mrknutí ale ano, jsme na rádoby odborném fóru, neřešme tu obchodní záležitosti, jen bych rád, aby tu pro ostatní účastníky byly uvedeny pouze pravdivé objektivní informace, nerad bych s nimi manipuloval Mrknutí
Zaznamenáno
KCNJ_K
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Neděle, 12.02.2012, 14:28 »

Teď koukám, že v jednom jsem se přeci jen zmýlil, internet mluví i o Titanium PC a dokonce mluví konkrétně o Vašem stroji ( podle toho, co jste napsal ).
http://www.hadziki.cz/pocitacova-diagnostika/
Zajímavá webová stránka, zajímavější na tom však je i to, že z nějakého důvodu potvrzuje má slova, že je to znovu a pouze jen Oberon Mrknutí
Proto opětovně na Vás apeluji, abyste mi zaslal další webové stránky, popřípadě přímo kontakt na dodavatele a zodpověděl mé dotazy.

Předem děkuji za spolupráci Úsměv
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: Neděle, 24.03.2013, 00:12 »

Už jsem tady dlouho nebyl a vidím, že se nic nezměnilo - takže vlákno se uzavírá? Kroutím očima
Zaznamenáno
KCNJ_K
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Středa, 03.04.2013, 18:33 »

Vzhledem k tomu, že za svá slova stále neručíte a kromě planých řečí nemáte nic, co byste předvedl, tak bohužel se nic nezměnilo Mrknutí
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!