Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 18:12 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Detoxikace těžkých kovů (jednoduchý návod)  (Přečteno 24555 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« kdy: Úterý, 24.03.2015, 15:14 »

Internet je sice plný polovičatých rad o tom, jak je důležité odstranit těžké kovy, ale jak je opravdu účinně a spolehlivě z těla v domácích podmínkách odstranit se již bohužel nedozvíte.
Dávám sem proto návod na jednoduchou domácí a hlavně velmi účinnou detoxikaci, čili jak se zbavit těžkých kovů z těla, čili uvolněním přímo z buněk, na čemž právě mnoho pokusů o detoxikaci těžkých kovů z organismu selhává, pokud se nenacházejí přímo v trávicím traktu. Nejedná se o žádné šamanské zaříkávadla a podobné nesmysly, ale o fakt, který byl jedním všímavým a zvídavým zahraničním lékařem objeven spíše náhodně. Ano, jsou to zrovna ty náhody, které mnohdy přivedou na svět průlomové objevy a pro moderní vědu jenom dosti těžce stravitelné skutečnosti, že se něco vytvořilo náhodou a ne podle přesných vědeckých postupů  Smích
Kamarád coby detox. poradce má s tímto způsobem odbourávání těžkých kovů již také několikaleté nemalé zkušenosti. Jelikož ani mě se těžké kovy nevyhnuli, právě coby pozůstatek amalgámových zubních výplní z minulosti a jelikož se těchto zátěží nejde jen tak zbavit ani po odstranění těchto výplní, tak mi doporučil jednoduchou a musím uznat, že velmi účinnou, ale také citelnou (pokud se to s dávkováním nepřežene) metodu.
Základem je celkem opomíjená bylina Koriandr, známá spíše každému jako koření. Sice se používá i na různé neduhy, ale málokdo ví, že dokáže velmi účinně uvolňovat z těla těžké kovy. Optimální je si z ní udělat kapky na bázi lihu (výluh) v poměru 1:10 a koření se prostě jenom namele na tříštivém mlýnku a hodí na 2-3 týdny do lihu a nechá potmě odstát a pak se přecedí. Pozor pak na potřísnění, neboť se velmi dobře vstřebává do těla i kůží a účinek se dostavuje do několika minut po požití (vnitřně i vně).
Upozornění: nikdy a opakuji nikdy si tady nehrát na hrdinu a dát si toho rovnou malou štamprli, protože můžete riskovat i velmi vážný stav, kdy se velmi rychle začnou kovy z těla uvolňovat a můžete skončit i ve špitále. Takže vždy začít na 3 kapkách a pak velmi pozvolna navyšovat.
Další důležitá součást je právě Chlorella, čili užít současně 5-7 tablet, která uvolněné kovy absorbuje a vyjdou pak stolicí ven. Kovy ale neodcházejí ven potem, ani močí, pouze přes žluč, čili trávicím traktem. Kdyby se Chlorella jako absorbent nepoužila, těžké kovy by se opět vstřebali zpátky do organismu. Zase pouze samotná Chlorella je celkem o ničem, pokud se těžké kovy z těla neuvolní a nedostanou se do zažívacího traktu, protože je z buněk nedokáže vychytat a slouží pouze jako absorbent.

Kamarád má odzkoušeno a vyměřeno, že tato jednoduchá metoda tahá spolehlivě hliník, rtuť a další těžké kovy z těla.
Nějaký všeobecný pokec o koriandru třeba tady:
http://www.prostezdravi.cz/bylina-koreni-koriandr-jako-lecivka/

Moje zkušenosti:
Kamarád mi dal k otestování origo přípravek, který má již vše potřebné v sobě (koncentrát koriandru a chlorelli), viz. http://www.iherb.com/Planetary-Herbals-Cilantro-Heavy-Metal-Detox-4-fl-oz-118-28-ml/20830
tak jsem to dle jeho rady začal užívat a celkem ok. Dávkuje se kapátkem, které je součásti vršku lahvičky. Nejdříve jsem dal jedno kapátko 2x denně, další den 2 kapátka 2x denně a třetí den jsem se rychle zabrzdil na 3 kapátkách jednou denně a velmi rychle se vrátil ke 2 kapátka 2x denně. Nástup u dávky třech kapátek byl dosti rychlí a jelikož ony těžké kovy se mi usídlili právě na mozku, což je v případě amalgámových výplní celkem běžné místo, tak jsem zpočátku začal pociťovat divný pocit na čelních dutinách, který velmi rychle přerůstal v silnou bolest hlavy (čela a obou spánků). Tak jsem rychle, jako první pomoc doporučenou kamarádem v případě potíží dal do sebe 7 tablet Chlorelli a velmi rychle se to zmírnilo na únosnou mez až to po cca. hodině odeznělo. Podotýkám, že to není záležitost na 14 dní. Vše samozřejmě záleží, kolik těžkých kovů v sobě každý má. Zpočátku jsou reakce vždy velmi citlivé na dávkování, později jak je již kovů v těle méně lze dávky navyšovat a reakce jsou již spíše minimální nebo žádné.

Za sebe mohu potvrdit, že to funguje a to velmi dobře. Je to věc, která je dosti důležitá a zatím takový jednoduchý prostředek na domácí detoxikaci těžkých kovů tady chyběl  Mrknutí
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!