Zdraví
Úterý, 19.03.2024, 08:22 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Zapper  (Přečteno 62723 krát)
Honza
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« kdy: Úterý, 17.04.2007, 21:37 »

Zapper jsem vyzkoušel. bradavice z ruky se následně oloupaly prakticky jako strupy .Zmiňoval jsi RIFEho a jeho postup a vlastní plán vytvořit obdélníkový pulser s laditelnou frekvencí z PC-geniální/frekvence by byly H.Clark-Rife frekvence jsem nikde nedohledal?/Některé urputné patogeny by si zasloužily konkrétnější atak, než širokospektrý zapper,ten ostatně funguje víc než bych čekal .Díky Honza
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Středa, 18.04.2007, 03:01 »

Návrh už je nějakou dobu na světě, ale ještě jsem jej nedostavěl. Stále mi leží nedodělaný na stole.
Zapper o jedné frekvenci je celkem o ničem to souhlasím. Principu Rifeho frekvencí využívá i onen Oberon a LIFE, které jsou schopny řešit i tyto orgány jak jsem zjistil.

BTW. Jakou frekvenci a velikost napětí jsi konkrétně použil, tj. pouze zapper s pevnou frekvencí?

Craft
« Poslední změna: Čtvrtek, 29.04.2010, 19:16 od Craft » Zaznamenáno

Honza
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Středa, 18.04.2007, 11:58 »

Použil jsem jednoduché zapojení s časovačem 555,9V,32kHz, teď aktuálně ho používám s dobrým výsledkem k potření jedné urputné bakterie, ale chtělo to současně radikální detox.Honza
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Středa, 02.05.2007, 09:39 »

To je základní zapojení zapperu od doktorky Clarkové. Jenomže tato frekvence je značně vysoká a dosti zužuje rozsah využití a účinnost. Přišla na to už i doktorka Clarková a začala používat nižší frekvence.
Jo detox je nutný, ale je to dost náročné, vím to podle sebe.
Jinak co to je u tebe radikální detox?

Craft
Zaznamenáno

Marek
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Středa, 30.05.2007, 13:28 »

Crafte, můžeš mi prosím napsat spojení na Tebe? Potřeboval bych poradit s nákupem rifeho trubice - nabídek je hodně a jsou dost drahý. Mám zapper s ručně nastavitelnou frekvencí a s ručně nastavitelným "projížděním" frekvenčního pásma. Myslím, že tenhle strojek ještě nikdo nenabízí.. Chci ho použít jako budící člen pro rifeho trubici a dát to celé dohromady.
Díky

Marek
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: Středa, 30.05.2007, 23:17 »

Moje kontaktní adresa je uvedena na stránkách, konkrétně http://zdravi.craftcom.net/kontakt.html  nebo na mateřských stránkách www.craftcom.net v poli kontakt. Neuvádím jej tady záměrně z důvodu spam robotů.

P.S. Tuším, že před nějakým časem se nejlevněji dala plasma trubice sehnat tady http://odeconica.narod.ru/RifeBareeng.html  , ale je to už nějakou dobu co jsem se po ní pídil, ale od té doby jsem jiné výhodnější nabídky nehledal.

Craft
Zaznamenáno

pavels
Host
« Odpověď #6 kdy: Středa, 12.03.2008, 14:43 »

Mám zapper a několik program drivers, vše koupené na www.drclark.com. Pokud se do tohoto přístroje zasune např. program driver common parasites, změní se zásadně jeho režim. Běží více než hodinu, postupně v 16 krocích, každý krok trvá 2-7 minut, mezi kroky je vždy 1 minuta pauza. Během jednotlivého kroku je frekvence nepatrně měněna nahoru a dolů.
Obracím se na čtenáře tohoto fóra, zda by se někdo nenašel, kdo by byl ochoten změřit:
1) jaké dává přístroj v tomtom režimu kmity (sinusové, obdélníkové, offset)
2) na jaké frekvenci v tomto režimu pracuje (třeba pouze v 1. kroku)
Můžete mi také napsat na mail pavel.stav(zavináč)seznam.cz. (elektrotechnice vůbec nerozumím)

V každém případě zdravím všechny přátele zapperu a zapperování.
Pavel S.
Zaznamenáno
Vinc
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Středa, 19.03.2008, 18:31 »

Zdravím všechny. Právě jsem dodělal "nástavbu" k Ravo Zapperu. Do masážní vaničky na nohy (je s přihříváním, vzduchováním a vybrací) jsem zabudoval elektrodu a propojil paralelně s elektrodami. A brzy začnu aplikaci od nohou. A zde jedna připomínka, vlastně dotaz. Ten Ravo Zapper je napájen z venkovního zdroje. Asi to nebude přes "chráněné" trafo, ale přes elektronické ošetření napětí. Co by se stalo, dojde-li k napěťové špici a proražení tohoto zdroje? To by bylo zvláště "zajímavé", pokud má člověk nohy ve vodě a šlo by to přes celé tělo (myslím celých 220V)?
Zaznamenáno
Vinc
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Čtvrtek, 27.03.2008, 17:38 »

Tak mám první závažné výsledky s Ravo Zapperem. Používal jsem "vícekrát" zapper na ošetření, program univerzální frekvence t.j. od 20 Hz do 10 kHz, vždy jsem to projel jen jednou a pak znovu od začátku. Trvalo to asi 2 dny. Pak jsem cítil značnou únavu až malátnost, pil jsem dosti vody a vylučoval. Pak jsem se změřil a zjistil jsem, že můj organismus je plný coxsackie virů. Hlavně plíce a vlastně celá horní část těla. Dělal jsem to jen v horní polovině těla, bez nožní elektrody. Předpokládám, že jsou to již mrtvé viry. Teď je musím ještě odstranit z těla. Asi to byly staré "zásoby". Uvidíme až provedu za pár dní měření. Nemám sebou bohužel tabulky a tak nevím na co jsou ty potvory citlivé.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: Sobota, 05.04.2008, 15:03 »

Jaké tabulky Vinci? Tomu nerozumím.

Craft
« Poslední změna: Čtvrtek, 22.01.2009, 00:45 od admincraft » Zaznamenáno

Vinc I
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 30


Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Úterý, 08.04.2008, 07:50 »

No, měl jsem na mysli CAFL. Neměl jsem přístup na internet a tak jsem si nemohl vyhledat ty potřebné frekvence a na papíru jsem je také neměl
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: Úterý, 08.04.2008, 11:24 »

Jo tak už tomu rozumím

Craft
Zaznamenáno

Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 kdy: Úterý, 06.05.2008, 19:59 »

Vinc:
Tak jsem po čase oprášil jeden svůj starej prototyp zapgenu, u kterého jsem dříve zaznamenal nějaké "náznaky" účinku a trochu jej vylepšil.
Sice u něj nepociťuji žádné změny k lepšímu ani k horšímu, ale aplikoval jsem jej pouze jednou a to 2 dny před scanem na oberonu a s ním to dělá divy. Zkoušel jsem nějakou dobu užívat pravidelně i Ravo a zajít si na přescan na oberon, dokonce i několik hodin před oberonem a žádné výrazné změny. Pak jsem jej na nějakou dobu odložil a zkoušel svůj zapgen. Fakt nechápu, jak se všechny body v celém těle, dokonce i střeva! mohly zlepšit o 1 až 2 stupně, prostě bylo převážně na orgánech žluto, efekt podobný jako když někdo začne užívat ATB nebo po metaterapii. Již dříve jsem s tímhle zapgenem zažil stejnou situaci, ale dával jsem to v té době do souvislosti s doplňky, které jsem v té době užíval. Dokonce obsluhující se mě ptala, zda neberu nějaké ATB a v té době jsem nebral ani KS, natož ATB. Tak nevím, co si mám o tom myslet. Ĺ koda, že nemám možnost to testovat na oberonu průběžně, mohlo by to být zajímavé. Jinak tahle zkušenost už z dřívějška mě zřejmě mylně přesvědčila o tom, že jakýkoliv pulsní signál se projeví v kladném smyslu na oberonu v podobě převážně zlepšených hodnot bodů, ale po náměru po pravidelných aplikacích Rava jsem tohle paradoxně nezaznamenal, i když jsem si jej aplikoval záměrně i několik hodin před scanem na oberonu. Přitom z toho mého zapgenu leze max. 6,5V nad frekvencí 2500Hz, jinak kolem 5,5V, ale brní to znatelněji než na stejném napětí a frekvenci u Rava. Frekvence jsem použil v podobě mnou seskládaného setu vycházející z CAFL. Dosti zajímavej efekt, ale hlava mi to nebere a stále nad tím přemýšlím, zda v tom nemůže mít prsty ještě něco jiného. Zvažoval jsem vliv KS, ale to už beru dlouho a bral jsem jej i když jsem testoval na sobě Ravo a nic. Co si o tom myslíš ty?
Při nejmenším, to dokáže aspoň oberon pěkně zmást
Zaznamenáno

Vinc I
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 30


Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Čtvrtek, 08.05.2008, 17:38 »

Craft:
Teď nejsem zase doma ale náhodou jsem se dostal k "doktorce" a přečetl Tvůj vzkaz. Máš pravdu. Já se sice netestuji na Oberonu často, ale zjistil jsem, že k ovlivnění dojde i pouhou psychickou zátěží vyšetřovaného. Po zappování zůstávají ty frekvence v organizmu asi delší dobu (to dle mého souvisí buď s ovlivněním frekvencemi zapperu, které pak v organismu zůstanou), stejně jako po výsledky po ATB nebo metapatii. Pokud by vyšetřovaný neupozornil na to že něco bere, je obtížné hledat příčiny. Jde to, ale je to práce na dlouho. Musím jít skutečně do jednotlivých tkání a hrát dělat ze sebe Sherlocka. Takže jak jsem už napsal, po zappování se ukazují všude ty patogeny, které jsem právě likvidoval a které se dostanou do lymfatického systému a ostatních vylučovacích orgánů
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: Čtvrtek, 08.05.2008, 18:13 »

Vinc:
No jo, ale jak si mám vysvětlit, že když jsem právě používal Ravo zapper, žádné změny neboli ATB efekt nenastal, spíše bylo vše horší.
Když jsem použil ten svůj prototyp onen ATB efekt byl zřetelný i téměř po 24 hodinách prostě všechno úplně super
Zaznamenáno

Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!