Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 12:06 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Plasma - důležité informace  (Přečteno 21485 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« kdy: Úterý, 14.11.2017, 19:27 »

Po 7 letech zkušeností z vývoje a používání plasmy Craftgen PCL v širokém okolí, zde uvádím za tu dobu zaznamenané herx. reakce a jak jim poměrně snadno předcházet, nebo je utlumit na minimum, ale také na co si dávat pozor.

Po plasmování (vystavení působení plasmy) a v případě silného zamoření těla mikroorganismy dochází ke značnému vzniku toxinů ze zlikvidovaných mikroorganismů a tím velmi rapidně stoupá náročnost na orgány, které se podílejí na vylučovacím procesu. Toto může vyvolat dočasný vznik tzv. herxheimerové reakce. K této reakci většinou nedochází ihned po plasmování, ale velmi často se zpožděním několika hodin, většinou v rozmezí 2 až 8 hodin, která se může stupňovat až dosáhne svého vrcholu. Tyto reakce pak odeznívají do 24 hodin, nejpozději do 48 hodin po plasmování, dle promořenosti organismu a stavu orgánů odpovědných pro co nejrychlejší detoxikaci těla. Aby se těmto herx. reakcím zcela předešlo, nebo byly co nejslabší, je potřeba vždy při úplně prvním plasmování nepřesáhnout dobu působení 30 minut a další opakovat nejdříve po 24 hodinách pouze za předpokladu, že případné reakce již zcela odezněly. Pak je možno další působení plasmy prodlužovat. Rozhodně nedoporučuji tlačit tady na pilu a první plasmování provádět ze zbrklosti a snaze o co nejrychlejší "vybití všeho" i několik hodin v kuse, což bývá velmi častá chyba.
Pro urychlení detoxikačního procesu a tím odbourávaní toxinů je vhodné pít co největší množství tekutin a pokud není nevolnost a zvracení, přidat do vody i rozpustný vitamín C (nejlépe askorbát sodný), popřípadě klasický vitamín C (kyselina askorbová) v podobě rozpustného prášku, nebo tablet. Pozor na předávkování vit. C, neboť to může vyvolat, nebo podpořit již probíhající průjem. Za max. denní dávku po plasmování je vhodné užít max. 3 g (3000 mg) vit. C, aby nezhoršoval některé projevy po plasmování (průjem, nevolnost). Rovněž je potřeba být zvláště opatrný u dětí, které ještě nedokáží sdělit své pocity a stav, stejně tak u zvířat.

Dosti časté reakce:
Únava (od mírné až po velmi silnou), slabost, schvácenost, slabost končetin.

Méně časté reakce:
Průjem, bolest v krku, zvýšená teplota nebo horečka, bolest hlavy.

Spíše výjimečné reakce:
Zvracení, otok v místě problému, kožní vyrážka.


Zvýšené opatrnosti při používání plasmy je potřeba věnovat i v těchto případech:

Implantáty:
Tady je potřeba být obezřetný při větších implantátech z kovu v těle. Sice tady nedochází k žádnému zahřívání, jak se často někteří domnívají, nicméně může tady dojít ke spuštění autoimunitní reakce vůči implantátu. U malých velikostí (zubní implantáty) je to velmi nepravděpodobné, ale v případě většího implantátu, jako jsou různé šroubové spoje, destičky a jiné již k tomuto může dojít. Toto se může projevit bolestivostí, zarudnutím nebo otokem v místě implantátu. Většinou je reakce dočasná, ale někdy může být i dlouhodobějšího charakteru doprovázeného zvýšenou bolestivostí.
* U přístroje zapper (zapgen) jej rozhodně nepoužívat v okolí hlavy v případě kovového implantátu. Stejně tak může způsobovat velmi nepříjemné pocity, pokud se kovový implantát nachází v nějaké končetině.

Kardiostimulátory:
Zde je potřeba být velmi obezřetný u velkých plasem se značným výkonem, což může velmi citelně narušit správnou funkčnost kardiostimulátoru. Plasma Craftgen PCL na vzdálenost 50 cm až 1m funkčnost kardiostimulátoru nenarušuje.
* Rozhodně nepoužívat přístroj zapper (zapgen), je zde velmi velké riziko.

Snížená funkčnost jater nebo ledvin:
Týká se to převážně osob, které dlouhodobě používají vyšší dávky chemických léků, např. kortikosteroidy. Tito lidé mají velmi sníženou schopnost odbourávání toxinů z těla. Je potřeba mít na paměti, že čím větší zamořenost mikroorganismem je (třeba velmi častá Borelie) a čím je delší doba cíleného působení plasmy, tím je masivnější vznik toxinů, které musí tělo co nejdříve vyloučit a právě u těchto lidí je toto velmi ztíženo a může to vést v krajním případě až k celkovému kolapsu. Obzvláště je potřeba být opatrný u osob menšího vzrůstu, dětí a malých domácích zvířat. Není proto dobré zapomínat na skutečnost, že první herx. reakce se může projevit až několik hodin po plasmování a může být při nedodržení pozvolného postupu plasmování i velmi silná.
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!