Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 17:49 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: KS - způsoby jeho aplikace  (Přečteno 106401 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: Středa, 02.06.2010, 22:54 »

Jak jsem měl jednou nějakou virózu, tak jsem užíval po dobu několika dní KS 15ppm 5 x 30ml, což je 150ml na den. Takže u koně bych to až tak neřešil. Koupil bych 100 nebo 150ml injekční stříkačku ve zdravotních potřebách a pomocí ní bych mu to stříkal přímo do tlamy, samořejmě bez jehly a dal i do vody a podle toho jestli by se stav zlepšoval nebo byl stejný, pak upravoval dávkování.

Tohle lze třeba najít na internetu:
Léčivé účinky koloidního stříbra byly v praxi zvěrolékařů nalezeny nejprve u paroviru králíků a jiných onemocnění malých a velkých zvířat.
Koloidní stříbro může být zvířatům podáváno spolu s potravou nebo v nápoji. Dávkování se zde řídí velikostí zvířete. V závislosti ke zmenšující se hmotnosti je zapotřebí  při dávkován zdrženlivost podobně jako u malých dětí.
Dále několik zkušeností založených na podávání koloidního stříbra zvířatům:
„náš anglický setr byl ošklivě potrhán asi 300 kousnutími rotweilery. Jedna z ran byla šita až 80 stehy. U zvířete se objevila gangréna a veterinář vzdal i poslední naděje k vyléčení. Proto jsem ošetřoval rány koloidním stříbrem a denně jsem podával i několik lžiček k pití. Zvíře se v krátkém čase zotavilo!“ (D.D., 28.5.1996: ELIXA Testimonials)
„měli jsme psa kterému se v tlamě rozvinula infekce. Podávali jsme tři dny koloidní stříbro a infekce byla odstraněna. Kromě toho měl i výrazně příjemnější dech.“ (R.Th.,Las Vegas, 4.12.1997)
„U šesti hříbat jsem s úspěchem ošetřil po tří až čtařdenním užívání koloidního stříbra Diarhöe (E.colli). V jiném případě jsem koni po dobu šesti dní aplikoval injekčně 30 cc koloidního stříbra při diagnöze Protozoenmyelitis. Ačkoliv běžná terapie selhala daří se dnes koni opět velmi dobře. Jednoho dne jsem byl nucen ošetřit kobylu se zánětem dělohy. Po speciální anitbiotické léčbě byly ještě po jednom měsíci prokazatelní původci onemocnění (Pesudomonas seruginosa). Teprve po další tří denní léčbě koloidním stříbrem  nebyly již žádné další baktérie prokazatelné.“ (příspěvek veterináře k alternative Helath Products Inc., 1998).
« Poslední změna: Středa, 02.06.2010, 22:57 od Craft » Zaznamenáno

luiss
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 9

S úsměvem a písničkou,překonáme chvíli zlou.


Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Čtvrtek, 03.06.2010, 04:19 »

Zdravím,jo vím taky jsem to četl,všude tento odkaz neboli-opis na netu je a proto že je to všude a všude stejné,ptal jsem se na názor. Také jsem na U.K. netu našel příspěvky ohledně aplikace ks koním,chovatelka podávala 2x25ml 20ppm denně při podobných problémech.
Ono se řekne neřešil,ale když máte zvíře od mala,je mezi vámi pouto a nechcete mu ublížit(i při dobré vůli).Někdy je méně více. ale děkuji za odpopvěď.Zvednu dávku z 70 na 100ml denně a uvidí se,Luiss.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: Čtvrtek, 03.06.2010, 14:22 »

Vzhledem k dávkám, které jsem si sám na sobě vyzkoušel a velikosti koně, bych to opravdu až tak neřešil, co se orální aplikace týče.
Zaznamenáno

Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: Středa, 19.01.2011, 23:02 »

Důležité upozornění:
Postupem času jsem zjistil jednu věc, kterou celkem dost lidí stále podceňuje, i když se to velmi často s užíváním KS uvádí a tím je obnova střevní flóry při a také po užívání KS.
*Současné užívání KS a probiotik nebo synbiotik ztrácí na významu, proto je nutný několikahodinový odstup od užití KS.
Ačkoliv KS velmi dobře likviduje kvasinky jako je Candida a při výplachu tlustého střeva pomocí KS můžou odcházet doslova hlenovité nánosy způsobené přemnožením kvasinek, (což může u někoho vyvolat mylný dojem nákazy již většími parazity), stále se však při tom zapomíná na důležitý fakt, že KS je především antibiotikum (ATB), i když pracuje na jiném principu než klasická antibiotika. Všechna ATB mají totiž tu špatnou vlastnost a KS nevyjímaje, že likvidují i veškerou zdravou střevní flóru. Klasická ATB totiž poměrně často vyvolávají jako vedlejší efekt střevní problémy nebo gynekologické problémy, coby následek přemnožení kvasinek, někdy ale i zcela skrytě bez znatelných problémů. U KS při jeho užívání k tomuto sice nedochází, protože zvládá kvasinky zároveň likvidovat, nicméně po jeho vysazení i tady k tomuto přemnožení kvasinek za nějakou dobu často dochází. Příčinou je současné vybití zdravé střevní flóry a nastolení tak nerovnováhy v zažívacím traktu a i když jsem pomocí KS kvasinku velmi zredukovali, nikdy se nám však ji nepodaří z organismu zcela vymýtit, takže pokud není nic, co by bránilo jejímu přílišnému a nekontrolovatelnému množení, což u zdravého organismu má zajišťovat především IS, dochází postupně ke vzniku tzv. kandidózy, neboli kvasinkové infekci vlivem jejího postupného množení.

Dlouho jsem také hledal jakým způsobem KS vlastně likviduje mikroorganismy a před nedávnem jsem v jedné velmi zajímavé a poučné publikaci od uznávaného autora G. Malachova našel toto vysvětlení:
Je známo, že malé koncentrace kladně nabitých iontů stříbra hubí patogenní mikroorganismy. Říká se tomu oligodynamický účinek.
Ničivý mechanismus kladných iontů stříbra na choroboplodné bakterie spočívá v tom, že se propojují s aktivními centry bakterií, které jsou nabité negativně, a to na povrchu jejich buněčného povrchu. Tím zablokují aktivní centra bakterií, kde probíhá její látková výměna a díky nimž si vyměňují energie s okolním prostředím. To znamená pro patogenní mikroorganismy jistý úhyn.
« Poslední změna: Pátek, 28.01.2011, 21:53 od Craft » Zaznamenáno

lennis
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Středa, 09.02.2011, 16:52 »

Dobrý den, uvažuji z podobných důvodů jako ostatní o zakoupení přístroje na tvorbu KS . Pročítám různá fóra a články, a ráda bych se zeptala, zda někdo z vás srovnával nebo má znalosti o rozdílu v účincích a působení KS a ozónu. O ozónu se také píše, že ničí viry, bakterie a plísně, působí v organizmu synergicky, pomáhá při chronických nemocech atd. Informace jsem čerpala např. ze stránek http://www.therapy.cz/lecebna-praxe-ozonoterapie.php. Píše se zde např: (cituji) Sledováním lymfocytů T4 a T8 byl prokázán imunostimulační efekt u mnoha infekcí, včetně virových. ... Velice často se podaří vypěstovat bakterie, které přežívají nitrobuněčně. Ukazuje se, že tyto bakterie mají význam u mnoha chorob, např. arterioskleróze, ale i třeba arthroze, či některých malignitách. Tato onemocnění významně vyčerpávají imunitní systém. Ozon jako plyn, který má vliv na bakterie, viry a plísně proniká do buněk zcela bez problémů. Má proto velký význam u nitrobuněčných infekcí. atd atd

Váhám tedy mezi těmito dvěma způsoby alternativní léčby (V mém případě se jedná o plicní chlamydie, oslabenou imunitu, problémy se zuby...). Zdá se mi, že léčba ozónem může mít méně vedlejších účinků než antibiotikum KS a bude asi bezpečnější, na druhé straně KS je možná účinnější ?

A dále by mě zajímalo, zda má někdo zkušenost s přístrojem na výrobu ozónu, pokud bych se rozhodla pro něj, na trhu jsem nalezla OZ 1000 na http://www.zapper.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=50&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=70
Píše se, že je to generátor a směšovač ozónu s vodou, který pohání sám sebe, což zní trochu zvláštně. Zajímal by mě názor někoho technicky zdatného, což pan Craft určitě je, zda by takovému výrobku důvěřoval?

Děkuji za názory.
« Poslední změna: Čtvrtek, 10.02.2011, 09:28 od lennis » Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 kdy: Středa, 09.02.2011, 22:38 »

Přiznám se, že jsem se kdysi kolem aktivního kyslíku neboli O3 trochu motal, protože jsem zvažoval nákup takového zařízení, ale nakonec mě to díky několika níže uvedeným podstatným věcem poněkud odradilo.

1. Kdysi jsem si pořídil malej ozonový sterilizátor pro desinfekci drobných věcí. Kdo si někdy čuchl jak silná koncentrace O3 zapáchá tak ví, že to není nic příjemného, připadalo mi to jako obdoba zápachu Sava. To, že se O3 po nějaké době rozpadá a již není citelný je pravdou, ovšem není to během několika málo hodin, jak se mnohdy uvádí. Na mnou desinfikovaných věcech se tento zápach držel běžně i více jak 24 hod. Nakonec díky tomuto nepříjemnému zápachu jsem od dalšího používání u věcí, které šli desinfikovat i jinak upustil. Nicméně je pravdou, že ve vodě se O3 rozpadá daleko rychleji než kyslík.

2. O3 nejen, že likviduje patogeny, ale také se uvádí, že při vyšších dávkách už údajně poškozuje sliznice v dýchacích cestách. Nicméně v této zajímavé knize MuDr. Veselého http://srt.cz//kniha.pdf  se uvádí, že se pomocí něj dají vyléčit různé nemoci, např. diabetická noha, bercáky, problémové rány. Takže bych se spíše přikláněl k použití ozonu ve vodě nebo decentních dávek ve vzduchu. Takže bych byl obezřetný na vydatnost generátoru ozonu do vzduchu.

3. Omezená životnost přístrojů na výrobu O3 a jejich vyšší pořizovací cena. Solidnější výrobci uvádějí i životnost, která bývá většinou od cca. 2 000 hodin, pak je nutný servisní zásah výrobce.
« Poslední změna: Sobota, 12.02.2011, 13:34 od Craft » Zaznamenáno

lennis
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: Čtvrtek, 10.02.2011, 19:01 »

Děkuji. Příručku si přečtu, zatím se přikláním spíše ke generátoru KS. Mám objednanou lahev suspenze na odzkoušení...
Zaznamenáno
luiss
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 9

S úsměvem a písničkou,překonáme chvíli zlou.


Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: Neděle, 13.02.2011, 19:30 »

Dobrý den,dá se použít roztok ks na výplach očí?Pokud ano,jak silný roztok by se měl použít? Jedná se o hnisavý výtok z oka,začal dnes,oči zatím napálí,neřežou,jen hnisají.Díky Luiss.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 kdy: Pondělí, 14.02.2011, 00:04 »

Dobrý den,dá se použít roztok ks na výplach očí?Pokud ano,jak silný roztok by se měl použít? Jedná se o hnisavý výtok z oka,začal dnes,oči zatím napálí,neřežou,jen hnisají.Díky Luiss.

Ano dá, tohle je již uváděno také zde http://craftgen.cz/tipy-ks.html
Bohatě by měla stačit koncentrace 10ppm, protože čím je vyšší, tím může být nepříjemné řezání oka způsobené KS silnější. Samozřejmě jenom zpočátku, pak to ustane. Pokud se aplikuje do koutku oka, nemělo by to být citelné vůbec.
Zaznamenáno

zdenka83
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: Pondělí, 12.01.2015, 17:52 »

Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s výrobou mastí a ostatní kosmetiky z koloidního stříbra?
Jelikož vyrábím i domácí bio kosmetiku, tak by mně nějaké věci zajímaly.
Hlavně, zda když do například krému, který se skládá z olejů, másel, éterických olejů, bylinek, vitamínu E (acetát) přidám KS, zda se tím neovlivní jeho účinnost. Aby se to spojilo, tak chci použít emulgátory (Glyceryl stearate citrate, emulgátor č.3).
Pak mne napadá ještě ústní voda z KS, do které bych přidala éterické oleje mátu a tea tree oil, tak opět, zda to nemůže udělat nějakou neplechu.
Kosmetiku běžně vyrábím v nerezových miskách a s nerezovým nádobím, tak to asi taky s KS nepůjde, co?

Předem děkuji za jakékoli nápady a připomínky...

Zdenka

Zaznamenáno
Jane99
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: Pondělí, 25.01.2021, 10:13 »

Tak to slyším poprvé o tom kolidnim stříbru, a je to docela zázrak co tak čtu nevíte kde by se dalo koupit nebo jde objednat na internetu třeba?  A dá se teda využít i v kosmetice co tak čtu, docela mě to zajímá. Snažím se pořád vzdělávat v oboru kosmetiky a vizáže koukala jsem třeba na kosmetický kurz no prostě vzdělávat a rozvíjet se může člověk pořád.
« Poslední změna: Pátek, 19.03.2021, 18:53 od admincraft » Zaznamenáno
Jane99
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: Úterý, 09.02.2021, 14:46 »

Žena s metastázovanou rakovinou prsu. Měla několik tumorů o velikosti tenisáku ve střevech/vnitřnostech. Brala denně 2 litry 20+ PPM koloidního stříbra ( = 40 mg Ag/den). Během třech týdnů došlo ke zmenšení tumorů na velikost vatového kosmetického tampónu. Po šesti týdnech nádory úplně zmizely. Výsledky byly potvrzeny RTG vyšetřením. Nepodstoupila ani radioterapii ani chemoterapii, spoléhala se výhradně na terapii koloidním stříbrem.

Tak tohle jsem si měla přečíst mnohem, mnohem dříve Smutek Ale co se dá dělat, na lítost je pozdě. Mě bylo prso bohužel odebráno. A hodně teď uvažuji o nějakém takovém vylepšení, ale pořád jsem do toho nechtěla jít z toho důvodu, že jsem se bála, aby se mi to nevrátilo. Ale na druhou stranu, když už teď vím, že díky tomu koloidnímu stribru bych tomu mohla i předejít nebo se dokonce znovu vyléčit, tak už tolik nepochybuji. A moc děkuji.
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!