Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 20:08 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Jak domácí výrobu KS  (Přečteno 373209 krát)
Tom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #90 kdy: Pátek, 23.01.2009, 17:31 »

Teď mám zvýšenou teplotu, začalo mě bolet v krku a kašlu, přitom není důvod, nezdá se mi, že bych se kde nachladil, hodně na to dávám pozor a vždy cítím příznaky předem. Uvidíme. Zítra si beru volno a budu ležet, případně dám vědět,
kdyby někdo sháněl informace o léčbě, jako já jsem je sháněl dříve  Mrknutí

Dobrý den. Tak je po horečkách, ale trvaly cca 3,5 dne, to se mi nestalo kam mi paměť sahá, možná někdy v dětství. I při každé chřipce jsem měl horečky kolem jednoho dne a konec. Tak uvidíme co dál. Necítím na sobě zatím nějak zvlášť působení KS, ale asi to bude chtít delší čas a tělo tím nasytit. Doufám. Chci se zbavit toho stafylokoka.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #91 kdy: Pátek, 23.01.2009, 19:17 »

Citace
Myslel jsem i na případy, kdy mi v létě na výletě dojde voda a jsem v místě nějakého vodního zdroje relativně čisté tekoucí vody (ne kaluž).

Tak pokud by se nejednalo o nějaký žabinec ve smyslu stojaté tůně (bez průtoky vody), nebo vodní zdroj v blízkosti nějaké fabriky, tak bych to tím KS naprosto v klidu řešil Úsměv
Osobně jsem tímto řešil i klasickou kupovanou vodu v PET lahvích, kde se to jenom bakteriema hemží. Stačí se mrknout, kde supermarkety a výrobce tu balenou vodu skladuje, stačí trochu slunečního svitu a je to Mrknutí
Dával jsem vždycky jednu lžičku KS 15ppm na 2 litry vody. Teď jsem zvědavej jaká bude voda po instalaci toho filtru Dionela 2.

BTW. Před pár dny jsem měl zajímavej rozhovor s jednou známou, která dříve, cca. rok zpátky dělala dlouhodobě v mikrobiologické laboratoři a měla i atestace na spoustu specifických záležitostí kolem těch malejch potvor, až jsem se nestačil divit, co všechno může člověka jenom z nekvalitní vody postihnout. Taky mi řekla, že paraziti až neuvěřitelně rychle začínají mutovat a začínají být, čím dál více odolní a agresivní, i když dříve na ně stačilo, kde co. Takže s takovým postupem při zneužívání ATB, na kdejakou banalitu, jenom abychom nemuseli několik dní ležet doma, si vlastně sami šlechtíme mutace těchto parazitů, kteří budou schopné přežívat, až za neuvěřitelných podmínek.
Sem tam zavítám i na fóra ohledně chlamydií a borelií a doslova nechápu, jak ti lidé mohou jíst makrolidová ATB jako bonbóny už i několik let. Nejvíce mě pobavila jedna pisatelka, která napsala, že KS je až příliš nebezpečné a není dostatečné odzkoušené a že samozřejmě může způsobit argyrii, nevědíce jinak o KS vůbec nic. Ale to, že je na silných makrolidech už od roku 2006, která mohou způsobovat závažně poruchy organismu, až s následkem smrti, ji už jaksi netrápí a to, že má spoustu zdravotních problému, které samozřejmě už nedává ve spojitost s ATB, ji ani nenapadne. Každé požité ATB má vedlejší účinky, závažně zasahující do imunity a hlavně díky jejich omezenému působení, mohou napomoci rozmnožení a rezistenci některých druhů parazitů, které žijou v našem organismu do té doby v souladu, prootže je IS úspěšně redukuje. Ale zbytečným nasazením ATB může dojít k převaze těchto parazitů, protože použitá ATB na ně jaksi nepůsobí a dá jim v organismu převahu, ale tohle už nikoho jaksi netrápí a tak se můžeme ocitnou v začarovaném kruhu.
« Poslední změna: Pátek, 23.01.2009, 19:22 od Craft » Zaznamenáno

Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #92 kdy: Pátek, 23.01.2009, 19:35 »

Citace
Tak je po horečkách, ale trvaly cca 3,5 dne, to se mi nestalo kam mi paměť sahá, možná někdy v dětství. I při každé chřipce jsem měl horečky kolem jednoho dne a konec. Tak uvidíme co dál. Necítím na sobě zatím nějak zvlášť působení KS, ale asi to bude chtít delší čas a tělo tím nasytit. Doufám. Chci se zbavit toho stafylokoka.

Můžeš uvést rozmezí teplot? Mnoho lidí má totiž za horečku i teplotu 37,8 , protože horečky začínají až od teploty 38 a více. Jinak pokud jsi měl opravdu vysoké teploty, může to znamenat, že se něco začíná opravdu dít a tvůj IS se snaží nezvaného hosta zbavit, (horečka je jedním ze způsobů, jak organismus bojuje s parazity). Dnešní medicína horečku má za něco špatného a musí ji okamžitě srazit. Samozřejmě pokud by se jednalo už o čtyřicítky, je potřeba udělat studený zábal, na ochlazení těla, nebo požít i ten paralen, ale jinak je prospěšné ji nechat působit. Proč jsou asi tak prospěšné sauny? Kdybych neměl problémy přebývat v sauně, dosti často bych je navštěvoval. Čím déle je nějaký parazit v organismu zabydlený, tím je potřeba vynaložit větší úsilí se ho zbavit, což samozřejmě nebude za týden a chce to hlavně dělat systematicky.

BTW. Můžeš mi napsat, jaké všechny ATB ti lékaři naordinovali? Znám jednu paní, která má stejný problém jako ty a pojídá si ATB jako bonbóny a neustále je na hromadě, ale KS je pro ni hloupost. Mimochodem zlatý stafylokok se přenáší dokonce i formou kapének, tj. vzduchem, což doktoři jaksi nechcou připustit. Tohle mi řekla i ta moje známá, co dělala v laboratoři, kde se takovýma potvorama zabývala.
Zaznamenáno

Tom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #93 kdy: Pátek, 23.01.2009, 21:43 »

Měl jsem ty dny od 37,3 do 38,8, průměrně těch 38,5 většinu času. Vím, že ty teploty jsou prospěšné, proto jsem nesrážel, jenom když mě opravdu bolela hlava k nevydržení, tak jsem si musel paralen dát a studený hadr na hlavu. Snažil jsem se pořád ležet.
Jinak já si ATB vůbec nepamatuju, nějak mě to tenkrát nezajímalo. Poprvé jsem je měl tenkrát, když mi stafylokoka našli asi před 3 roky. Pak díky němu častější nachalzení, která jsem řešilklasicky a teď si ještě uvědomuju, že jsem měl asi před rokem pálení v močové trubici a na to mi taky dali ATB, ale zase nevím název. To se opakovalo asi před 2 týdny, obrovská bolest, myslel jsem, že mám nějaký zánět, ale že by to byl taky ten stafylokok?
Jinak já jsem určitě taky proti zbytečnému braní ATB, dokud to není nutné, nebudu se o ně hlásit. Co jsem si pročítal fóra, nezabrala snad ještě nikomu. Dám delší dobu šanci KS,
uvidíme.
Zaznamenáno
Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #94 kdy: Pondělí, 26.01.2009, 10:37 »

K přechovávání KS:
Pro dlouhodobé přechovávání KS jsou i velmi vhodné laboratorní plasty (dle některých zdrojů, dokonce vhodnější než sklo), čili to nemůže být zase obyčejná PET láhev od minerálky....
Craft

Netušíte, prosím, co za materiál jsou ty laboratorní plasty? PP, PE-HD, PVC-U, PVDF?
Existuje nějaký výrobek z laboratorních plastů (lékovka) pro naše účely (přechovávání a přepravy KS)? Máte s tím někdo zkušenost? Připadá mi vhodnější mít v baťohu plastovou než skleněnou lahvičku.

Marcoo
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #95 kdy: Středa, 28.01.2009, 19:55 »

Citace
Netušíte, prosím, co za materiál jsou ty laboratorní plasty? PP, PE-HD, PVC-U, PVDF?

Tak až tak přesně to netuším, nicméně pokud by se jednalo o pouhé "výletní potřeby", tak bych to klidně dal i do malé petky a něčím ji obalil, nebo strčil do papírového pytlíku. U dlouhodobějšího skladování bych se už vypravil do obchodu s laboratoníma potřebama a tam si pořídil plastovou láhev, která je určena pro již agresivnější látky, kde je zaručeno, že si plast bude držet svoji stálost, tudiž by neměla ani nic uvolňovat do obsahu.
Zaznamenáno

Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #96 kdy: Čtvrtek, 29.01.2009, 08:25 »

Cena elektrod z masivu o ryzosti 99,99 je už poněkud ale někde jinde, protože Safina vyrábí standardně v pásovině pouze ryzost 99,9 a ryzost 99,99 již pouze na zakázku = velmi znatelně vysoká cena.  
Craft
Kolik ten pár elektrod z pasoviny pak váží?
Na kolik takový pár elektrod v Safině příjde?
Kdy začnete přístroje nakalibrované na tyto elektrody nabízet?
Marcoo
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #97 kdy: Čtvrtek, 29.01.2009, 09:11 »

Pokud se jedná o pásovinu 2 x 10mm v ryzosti 99,9, tak tam byla cena tuším do 600kč na cca.12cm. Ale jaká je cena po novém roce, na to jsem se u dodavatele Ag zatím neinformoval. Co se týče Ag 99,99, tak moje první elektrody průměru 2,5mm o délce 12cm, které jsem si nechal vyrábět na zakázku, se jejich cena vyšplhala až na 1600kč za rozměr 2,5mm x 120mm, která se samozřejmě také odvíjí od množství, které si necháte vyrobit. Už jenom u Ag materiálu o ryzosti 99,99 o průměru 3mm, který jsem potřeboval pro několik svojich testovacích prototypů byla znatelně vysoká oproti standardně používanému průměru 2,5mm. Takže 2ks pásoviny o rozměrech 2 x 10 x 125mm (99,99) může snadno překročit i cenu samotného přístroje, tím spíše, že si jej nebudete nechat vyrábět na kila. Tyto průměry chci ale dávat pouze na přání do již profi modelu KSG4-Pro.TA, který připravuji. Standardně bude ale osazován průměrem 3mm (99,99). U ostatních modelů KSG4 tohle nezamýšlím a důvodem je ona vysoká cena Ag materiálu o ryzosti 99,99. Ty ceny tady totiž rapidně šplhají nahoru. Přesné ceny Vám ale sdělí výrobce Ag materiálu.
Zaznamenáno

Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #98 kdy: Čtvrtek, 29.01.2009, 09:16 »

Samozřejmě pokud si vyměníš rozměr elektrod, lze jej překalibrovat, takže nemusíš nutně pořád používat tu původní velikost.
Craft
Jsem majitelem Vašeho přístroje Craftgen KSG4-CB3.TA. Jestli tomu dobře rozumím, je přístroj natolik variabilní, že je možno ho nastavit pro provoz i s atypickými elektrodami (tvar, geometrie, vzdálenost).
Na kolik by mě takové nastavení přístroje u Vás přišlo?
Marcoo
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #99 kdy: Čtvrtek, 29.01.2009, 12:22 »

viz. soukromá zpráva.
Zaznamenáno

Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #100 kdy: Čtvrtek, 29.01.2009, 13:42 »

K přechovávání KS:
Pro dlouhodobé přechovávání KS jsou i velmi vhodné laboratorní plasty (dle některých zdrojů, dokonce vhodnější než sklo), čili to nemůže být zase obyčejná PET láhev od minerálky....
Craft
Netušíte, prosím, co za materiál jsou ty laboratorní plasty? PP, PE-HD, PVC-U, PVDF?
Existuje nějaký výrobek z laboratorních plastů (lékovka) pro naše účely (přechovávání a přepravy KS)? Máte s tím někdo zkušenost? Připadá mi vhodnější mít v baťohu plastovou než skleněnou lahvičku.
Marcoo
Dostal jsem odpověď od jednoho distributora výrobků z laboratorních plastů:

... láhve a střičky jsou z polyethylenu PE. Tento PE se dále dělí na HDPE a LDPE
a není nijak barevný, tedy má takovou mléčnou průhlednost.
Osobně si myslím, že nebude žádný rozdíl v uchování koloidního stříbra v
láhvi z PE nebo ze skla.
V příloze posílám tabulku chemické odolnosti plastů, ale koloidní stříbro
tam nenaleznete.
Nevím, kde tyto platy můžete koupit, ale můžete je objednat.
Převážná většina těchto plastů je od italské firmy Kartell...

Marcoo
Zaznamenáno
Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #101 kdy: Čtvrtek, 29.01.2009, 14:26 »

... teď vyrábím deodorant <img src="http://zdravi.craftcom.net/forum/img/smilies/wink.gif" alt="" /> na ošetření ponožek, do podpaží a ev. do zvlhčovače vzduchu atp. na třetí režim na II. pro 30ppm.
Zajímalo by mě, jak Vám to dopadlo s tím podpažním deodorantem? Testoval jsem 15ppm ale bez zvláštního efektu, vyšší koncentrace jsem zatím nedělal. Jaký typ zvlhčovače používáte, jak se to osvědčilo?

Marcoo
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #102 kdy: Čtvrtek, 29.01.2009, 20:39 »

Moje zkušenost je stejná, ale pokud jsem použil již koncentraci 30ppm, určenou pro vnější použití, již to bylo mnohem lepší. Koncentrace 15ppm pro vnitřní použití jsou tady pro tento způsob použití příliš slabé.
Zaznamenáno

Tom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #103 kdy: Pátek, 06.02.2009, 09:47 »

Moje nové zkušenosti, třeba to bude potencionální uživatele zajímat:
Stříbro 15 ppm jsem začal užívat před 2,5 týdny a to hlavně kvůli zlatému stafylokokovi.
Po jednom dni jsem onemocněl, buď herxheimerova reakce, nebo prostě chřipka, to nezjistím.
Ale asi před 3 dny jsem začal užívat koncentraci 20 ppm. Začal jsem cítit, jak mi
ze sliznic (nosohltanu?) začal jakoby téct jemný hlen do krku, nedá se vyplivnout,
ale ani nijak nedráždí, prostě ho musím polknout. Další změna je, že hlavně po ránu,
ale ani přes den nemám v nose žádné suché hleny. Vždy jsem si ho vyplachoval
vodou, nasál nosem a vyfrkl, i přes den třeba v práci, teď tam prostě nic nemám,
nos je čistý. Taky pokašlávám pětinu toho co dřív, několik měsíců jsem cítil na hrudníku dráždění,
teď vůbec nic. Cítím taky mírně negativní změny v zažívání, což ale logicky k účinkům
stříbra patří a užívám jogurty, občas kombuchu. Takže asi to chce delší čas, než se
stříbrem tělo naplní, nevím. Uvidíme dál. Hezký den všem.
Zaznamenáno
Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #104 kdy: Pátek, 06.02.2009, 10:17 »

Obraz choroby: klasické chřipkové příznaky, teplota nad 38, bolesti v krku, kašel, bolesti svalů.
Po aplikaci KS v koncentraci 15 PPM 6 lžiček denně + další KS na sliznice příznaky odezněly do 2 dnů, zůstal odeznívající kašel. Po 5 dnech léčby byl pacient schopen sportovní zátěže.
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!