Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 23:24 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Jak domácí výrobu KS  (Přečteno 373217 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #150 kdy: Sobota, 11.04.2009, 13:05 »

To je zajímavý efekt. Pokud byly radiátory studené, tak by v nich neměla ani cirkulovat voda, pokud nemá někdo čerpadlo pro cirkulaci vody zapojené nonstop. Proudící voda i třeba pod domem (nějaké prameny) má totiž vliv na různé věci. Tím kovem by to taky mohlo být, nakonec by stačilo pro ověření dát pod nádobu  při výrobě KS nějakou kovovou podložku. Předpokládám, že topení nebylo slitinové. Napadá mě, kdyby Ag bylo magnetické, pak díky elektrolýze a kovové podložce mohlo i k nějakému ovlivňování Ag částic v koloidu docházet, ale tak mě nenapadá vhodné vysvětlení tohoto zajímavého jevu za předpokladu, že jsi používal stejnou vodu pro výrobu KS.

Craft
Zaznamenáno

Tom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #151 kdy: Sobota, 11.04.2009, 18:49 »

Nevím, těmhle věcem nerozumím, příště ho tam prostě nebudu dělat a třeba to někomu taky pomůže  Mrknutí
Zaznamenáno
Tom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #152 kdy: Středa, 29.07.2009, 09:05 »

Zdravím všechny. Říkal jsem si, že sem napíšu svoje výsledky s KS po půl roce používání, protože přesně takové povzbuzení
jsem potřeboval když jsem s ním začínal. Takže- po půl roce jsem nebyl jedinkrát nemocný, kromě prvních dnů užívání,
jak se můžete dočíst v historii tohoto fóra (tématu). Vypadá to, že jsem se bacila zbavil. Žádné bolesti krku při klimatizaci
v práci, obch. centrech, ofouknutí studeným vzduchem, dokonce můžu spát při otevřeném okně odkrytý, což dřív absolutně
nepřipadalo v úvahu  Úsměv . Jsem nadšený a děkuji, že je vůbec možnost generátor koupit.
Abych ještě upřesnil - KS neberu každý den. V postatě jsem ho přestal brát někdy v dubnu, když jsem se začal cítit hodně dobře.
Pak jsem ho bral asi týden někdy v květnu a teď asi třetí den si dávám preventivní kůru, chci cca 2 týdny.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #153 kdy: Středa, 29.07.2009, 12:02 »

Aho Tome,

tak to jsem moc rád, že to zabralo i na takovou odolnou potvoru, jakým je zlatý stafylokok. Přiznám se, že tady jsem byl na to sám zvědavý, protože si ta potvora hravě poradí i se silnýma ATB a klasická medicína si na něm láme zuby.
Před časem tady tento dotaz ohledně tohoto parazita sice padnul, ale osobně s aplikací u něj nemám zkušenosti, tak jsem se k tomuto nemohl ani vyjádřit.
Takže blahopřeji k návratu ke zdraví a budiž to nadějí pro ostatní strádající.

P.S. S Herpes virem si taky radí velmi snadno nehledě na to, kde se nachází, to už jsem si od několika uživatelů také ověřil. Nicméně zlatý stafylokok je opravdu extrémní výkon  Mrknutí

Craft
« Poslední změna: Středa, 29.07.2009, 12:05 od Craft » Zaznamenáno

Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #154 kdy: Čtvrtek, 30.07.2009, 11:22 »

Mám podobné zkušenosti s KS jako Tom. Mohu doporučit. Díky Craftovi máme výhodu, která má cenu lidských životů...
Zaznamenáno
Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #155 kdy: Čtvrtek, 30.07.2009, 11:28 »

Máte někdo zkušenosti s aplikací KS na "Prasečí chřipku"?  Mrknutí

Marcoo
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #156 kdy: Čtvrtek, 30.07.2009, 13:19 »

Máte někdo zkušenosti s aplikací KS na "Prasečí chřipku"?  Mrknutí

Marcoo

Kolem praseči chřipky je zbytečně moc humbuku. Dokonce bych i věřil konspirační teorii o záměrné mutaci této chřipky, kvůli zvýšenému odbytu stejně neúčinných očkovacích látek jaké se snaží prodávat firma Baxter a Novartis. Dosti zajímavý článek ke stažení:
http://image.craftcom.net/06_zdravi_forum/genocida.pdf

A tady jak je to ve skutečnosti s očkovacíma látkama a jaké velmi chatrné základy má v tomto klasická medicína, což také vysvětluje neúčinnost vakcín především u lidí s oslabenou imunitou nebo je to dokonce může ohrozit na životě. Je to s SK titulkama, tak kdo neumí německy, jako třeba já, si to může přečíst Úsměv
http://blip.tv/file/2224472/

Znám osobně jeden případ z mého okolí, kdy se několik let zpět šířila značná epidemie chřipky a vedení jednoho domova důchodců rozhodlo o naočkování všech lidí v jeho zařízení. Hádejte jak to dopadlo? Všichni až na nějaké výjimky zalehli s pořádnou chřipkou  Úsměv Jsou tady dvě možné teorie, virus buď náhle zmutoval a všechny napadl ve stejnou chvíli, nebo vakcína způsobila u starších lidí snadnou nákazu a jejich oslabený IS to prostě nezvádl potlačit. Je na každém jakou variantu si vybere  Mrknutí
Když se nad tím člověk zamyslí, kolik lidí zemře každoročně na mutaci klasické chřipky, která každoročně proplouvá světem je to při nejmenším k zamyšlení. Nicméně jsou to především starší lidé a z mladších ti, kteří mají nějakým způsobem natolik oslaben IS, že chřipce nakonec podlehnou. Co jsem si nakonec mohl před pár dny přečíst i v tisku, tak jsou lidé i v ČR, kde jim byla údajně zjištěna přítomnost tohoto viru z pobytu v zahraničí a jsou normálně v domácím léčení, protože nemají žádné závažně život ohrožující komplikace. Takže osobně mě to nechává naprosto v klidu.

Postup, který vyšel před časem na www.osud.cz, který jsem dal do pdf podoby ke stažení.
Originál překlad:
http://image.craftcom.net/06_zdravi_forum/KS_praseci_chripka.pdf

Editace 31.7.2009:
Vzhledem k některým závažným nesrovnalostem v článku, které autor originálu buď z neznalosti nebo záměrně podcenil a také doplňující info pro našince, jsem si dovolil udělat menší korekturu formou doplňujících poznámek k původnímu textu.
Doplněný překlad:
http://image.craftcom.net/06_zdravi_forum/KS_praseci_chripka_uprava.pdf


Craft
« Poslední změna: Pátek, 31.07.2009, 22:51 od Craft » Zaznamenáno

Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #157 kdy: Čtvrtek, 30.07.2009, 14:27 »

Kolem praseči chřipky je zbytečně moc humbuku. Dokonce bych i věřil konspirační teorii o záměrné mutaci této chřipky, kvůli zvýšenému odbytu stejně neúčinných očkovacích látek ...
Craft

Děkuji za informace. V následujícím článku si můžete přečíst, že důvodem k uvolnění viru nemusí být jen "zvýšení odbytu":
http://www.zvedavec.org/komentare/2009/07/3242-stane-se-diky-praseci-chripce-z-lidstva-stado-volu.htm

Marcoo

Zaznamenáno
Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #158 kdy: Čtvrtek, 30.07.2009, 14:56 »

Postup, který vyšel před časem na www.osud.cz, který jsem dal do pdf podoby ke stažení.
http://image.craftcom.net/06_zdravi_forum/KS_praseci_chripka.pdf

Craft

V postupu se doporučuje mít několik galonů destilované vody v garáži. Předpokládejme, že tu vodu budeme potřebovat ... podle autora není dlouhodobé skladování v extrémních podmínkách garáže problém.

Nakolik může být tato dosud neotevřená voda (Aqua Purificata) po několika letech znehodnocena? Mám dojem, že tato voda má asi půlroční dobu použitelnosti. Děkuji za Váš názor.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #159 kdy: Čtvrtek, 30.07.2009, 18:20 »

Hezký článeček na zvedavec.org a další zajímavé informace.
Stejně spousta lidí půjde s davem, ale ti bystřejší by se nad tím mohli i zamyslet. Obzvlášť dnešní typ člověka, kterému je denně říkáno, co má a nemá dělat, co si kupovat a proč bez toho nemůže být.
Ale jak se říká, kdo chce kam, pomožme mu tam Mrknutí

K té vodě:
Z vlastních zkušeností mohu potvrdit, že dlouhodobější skladování vody, sic v plastu, konkrétně Aqua Purificata není problém i daleko delší dobu než udává výrobce. Samozřejmě je potřeba ji skladovat za vhodných podmínek a to především mimo dosah slunce, silného světla a tepla. Osobně mám zásobičku 5l kanystrů ve sklepě, kde ji mám od země izolovanou kobercem a ještě přikrytou velkou paplndeklovou nebo jak se to píše, krabicí. Některé už budou mít skoro rok a její vodivost je po otevření kanystru stále kolem 0,2 - 0,3us. Stěžejní je právě ten vzduch, který se po odlití vody do kanystru dostane a z něj začně voda potom zvětšovat svoji vodivost. Mám ji v takovém množství proto, že mě přestalo bavit dotovat lékárny, které chtěli za 5l kanystr jednou tolik a furt to kupovat a už se mi také stalo, že jsem narazil na lékárnu, kde mi ji nechtěli ani prodat, ale v zápětí na to ta samá lékárnice prodala hodně nepříjemně zapáchajícímu bezdomovci, který nejevil žádné známky nachlazení 3ks balení jednoho známého léku proti nachlazení. Z toho by i naprostý osel musel poznat, že je to bílej kůň, který obchází pro někoho lékárny. Když jsem se ji zeptal na co si asi myslí, že to měl, tak mi pohotově odpověděla, že ji to nezajímá, že 3 balení mohou na hlavu prodat, fakt mě tohle pobavilo. Tohle byla pro mne ona poslední kapka a od té doby si tuto vodu nechávám vozit přímo výrobcem a vždy beru více balení najednou. Jedno balení obsahuje dva 5l kanystry za cenu 160kč a dovezou to kam budete chtít za drobný poplatek. Samozřejmě je k tomu potřeba ŽL  Mrknutí

Další možností je vlastní destilační přístroj pro domácí použití velikosti větší termosky, kde se dá v případě udržení destiláku v čistotě dosahovat čistoty až 0,4uS. Kamarád jej vlastní, takže to není jedna paní povídala. Ale přesný typ teď z hlavy netuším a cenově vyšel do 10 000kč, spíše méně.

Craft
« Poslední změna: Čtvrtek, 30.07.2009, 18:32 od Craft » Zaznamenáno

Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #160 kdy: Pátek, 31.07.2009, 07:04 »

K té vodě:
... od té doby si tuto vodu nechávám vozit přímo výrobcem a vždy beru více balení najednou.

Další možností je vlastní destilační přístroj pro domácí použití velikosti větší termosky, kde se dá v případě udržení destiláku v čistotě dosahovat čistoty až 0,4uS. Kamarád jej vlastní, takže to není jedna paní povídala. Ale přesný typ teď z hlavy netuším a cenově vyšel do 10 000kč, spíše méně.

Craft

Díky za další cenné informace... Přístroj za cenu 625 l vody? To je na zváženou... Pokud budete schopen specifikovat nějak ten kamarádův přístroj, budeme rádi, stejně jako za informace o životnosti zařízení. Jednoduše, zda jde vyrobit více jak 625 l destilátu.

Marcoo
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #161 kdy: Pátek, 31.07.2009, 23:54 »

Mám dojem, že je to tenhle model http://www.elixa.com/distiller/index.html
Jistě to budu vědět, až se kamarád vrátí z dovolené a zeptám se ho radši znova i na tu průměrnou vodivost, kterou s ním dosahuje.

P.S. Nicméně jestli je to opravdu on, tak za 179 dolarů a dnešnímu kurzu je to 3237 kč, což je dosti výhodný kup a najednou vyrobí až 4 litry za 5-6 hod a nějakých 16 litrů za den, což je slušný výkon, nicméně se obávám, že to bude chtít pro co nejmenší vodivost dosti často čistit, měnit filtry a hlavně používat kvalitní vstupní vodu s co nejmenším obsahem minerálu. Takže pokud není v blízkosti, žádný takový zdroj vody, nezbude než zainvestovat i do filtru, který vodu nejdříve zbaví i minerálů. Voda z tohoto filtru není samozřejmě vhodná pro běžné pití. Na to je potřeba mít zase jiný filtr, který právě minerály ve vodě ponechá, např. Dionela 2.

Craft
Zaznamenáno

Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #162 kdy: Čtvrtek, 13.08.2009, 09:58 »

... nezbude než zainvestovat i do filtru, který vodu nejdříve zbaví i minerálů...

Craft

Jeden takový filtr je zde http://www.thermofisher.cz/eshop/8003_1000.html

Iontoměnič ZIWA
Katalogové číslo:    8003.1000
Cena bez DPH:     4 400.00 Kč

* image001.png (112.82 KB - staženo 712 krát.)
« Poslední změna: Sobota, 04.06.2011, 10:44 od admincraft » Zaznamenáno
Triffid
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #163 kdy: Neděle, 06.09.2009, 18:47 »

Dnes jsem vyráběl moje první KS. A nedopadlo to jak by mělo.
Takže, generátor Craftgen, Agua Purificata, Vše podle návodu jen bez prvního očištění elektrod. A dopadlo to tak nějak divně. Vše řádně očištěno, voda ohřáta ve smaltovaném hrnečku na 68 poté jsem vyčkal až schládne ne 50 a začal. Program 1,stupeň II 300 ml, 10 ppm, 4 hod. A vysledek je videt. Tyndalův efekt jasně znatelný, ale tekutina mírně do růžova a ne úplně čirá. Tak jsem ještě otestoval vodu a kontrolní vzorek AG 100. Dost mě překvapil efekt u AG 100 je sice slabší avšak v roztoku plavou malé částečky které se výrazně blískají. Nevíte někdo co to je. A pro Crafta kde jsem udělal chybu s výrobou KS ??

Viz foto: porovnání čirosti a Tyndalova efektu v pořadí Craft II,300ml, 10ppm, 4hod, AG 100 a Aqua Purificata,

Bohužel se mi nevešly všechny fotky takže ještě odkaz na stejný dotaz na foru U Pramene  http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=48115#48115


* AG100-_Tyndal.jpg (20.25 KB, 1024x685 - prohlédnuto 1463 krát.)

* Agua_Purificata-Tyndal.jpg (19.62 KB, 1024x685 - prohlédnuto 1463 krát.)

* Craft_stII_300_ml__prog1-_Tyndal.jpg (19.74 KB, 1024x685 - prohlédnuto 1472 krát.)
« Poslední změna: Sobota, 04.06.2011, 10:48 od admincraft » Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #164 kdy: Neděle, 06.09.2009, 20:54 »

Nejdříve bych chtěl požádat aby specifické dotazy kolem přístrojů Craftgen byly vkládány zásadně do tohoto fóra, kde na ně budu i odpovídat.

Pokud byl striktně dodržen návod, není možné aby KS mělo jakékoliv zabarvení, natož do růžova, spíše fialova. Mám několik otázek.

- Jakou vodou jste umíval kádinku před nalitím KS? Vždy je to zásadně vodou pro výrobu KS (Aqua Purificata) a správný postup čištění kádinky jsem uvedl zde http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,24.msg236.html#msg236

- Proč zrovna smaltovaný hrnec? Zásadně buď plechový (nerez) nebo varné sklo. Nádoba pro ohřev vody musí být rovněž dostatečně umytá vodou pro výrobu KS (Aqua Purificata) než se v ní začne voda ohřívat. Nesmí obsahovat zbytky saponátů, např. Jaru ani vody z vodovodu, viz. návod k používání. Ani nedoporučuji používat smaltovaný hrnec pro ohřev vody. Pokud se něco z toho nedodrží stoupne počáteční vodivost na příliš vysokou hodnotu a výsledkem může být dosti výrazný tyndall nebo dokonce zabarvení koloidu.

- Začněte s výrobou po dosažení 48 stupňů, těch 50 je opravdu již max. Případně vyzkoušejte i rychlost I.

- Byly dodrženy výrobní podmínky (na kádinku nedopadal sluneční svit nebo příliš ostré světlo) a kde jste měl výrobní kádinku umístěnou?

- Nedošlo během výroby k přerušení výroby na dobu delší než je 30minut? O tom by svědčila i ta nafialovělá barva koloidu.

- Jakým způsobem jste prováděl ohřev vody?

- Byly obě elektrody stejné barvy nebo jedna byla výrazně světlejší?

Předpokládám, že při výrobě 300ml byla voda po risku 300ml a ne méně (žlutá LED na přístroji). Pokud zkoušíte tyndall efekt nikdy ne přes tmavou flašku, protože dosti tlumí světelný paprsek.
« Poslední změna: Neděle, 06.09.2009, 21:48 od Craft » Zaznamenáno

Stran: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!