Zdraví
Pátek, 29.03.2024, 07:00 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 11 12 [13] 14 15   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Jak domácí výrobu KS  (Přečteno 373227 krát)
Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #180 kdy: Úterý, 20.10.2009, 13:59 »

V případě problémů se zánětem v tlustém střevu je to opravdu vynikající a neznám z alternativních prostředků nic lepšího a účinějšího. Pokud má někdo problém v tlustém střevě, rozhodně by měl výplachy tlustého střeva zahrnout do svoji hygieny. V případě polykání KS nemusí být v tlustém střevě dostatečně účinné, protože musí překonat cestu celým zažívacím traktem. Stačí všeobecně udávaná dávka 3-4 lžičky na 1 litr vody.

Mám případ svědění v konečníku, rozpraskyná sliznice svěrače a krvácení. Jedná se o dítě a klystýr je zatím neakceptovatelný prostředek :-(. Podle mne jde o plísňové onemocnění. Strava s množstvím vlákniny je adekvátní.
Přemýšlel jsem jak "překonat cestu celým zažívacím traktem". Napadlo mne použít třeba Psyllium - Jitrocel indický. Semena enormě jímají kapaliny. Co tak ho nechat nabobtnat KS? Co si o tom myslíte? Bylo by možno toho využít a dopravit tak KS dále do zažívacího traktu? Jaké pak použít dávkování?

Ještě jeden dotaz ke klyzmatu: Lze použít vyšší koncentrace, normálně používané zevně nebo ne?

Marcoo
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #181 kdy: Pátek, 23.10.2009, 20:21 »

Dítě v jakém věku? Jde o to, že kdyby se už děti učili si provádět hygienu tlustého střeva, nemuseli by potom řešit vážné problémy v dospělosti. V jiných kultůrách je to naprosto základní součást hygieny, jako pro Evropany mytí zubů. To psyllium je fajn, ale je tady jeden podstatný problém a ten, aby se KS dostalo až do tlustého střeva musí překonat nemalou vzdálenost trávicí soustavy, tj. nejdříve žaludeční kyselinu v žaludku, pak trávicí enzymy v tenkém strevě, kde se většina látek z obsahu vstřebává přes stěnu střeva a do tlustého střeva se již upřímně řečeno nedostane téměř nic, pokud to někdo nepije už ve značném množství, proto ten klystýr je v případě tlustého střeva tak důležitý. Stačí i mikroklystýr.
Rozhodně nepoužívat vysoké koncentrace stříbra, ale zůstat u mnou doporučených koncentrací a množství, jsou naprosto dostatečné. Ale pokud chce někdo experimentovat, tak se meze nekladou, ale na vlastní triko Mrknutí

Jinak http://zdravi.craftcom.net/tipy-ks.html

BTW. Žaludeční kyseliny jdou částečně neutralizovat antacidy nebo lépe 100ml živé, tj. zásadité vody, ale zase je tady oblast tenkého střeva. Taky to lze řešit pomocí několika lékových tobolek velikosti 00 určené pro rozpouštění až v tenkém střevě, (mající navíc speciální povlak odolávající žaludeční kyselině a rozpouští se až působením enzymů v tenkém střevě). Tyto tobolky pomocí malé inj. stříkačky naplnit a okamžitě polykat. Ale s velikostí 00, už může mít dítě zase problém, protože jsou pro ně poněkud už velké. Takže moc opravdu účinných možností, jak využít plnou sílu KS v tlustém střevě tady opravdu není.
« Poslední změna: Pátek, 23.10.2009, 20:32 od Craft » Zaznamenáno

Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #182 kdy: Úterý, 24.11.2009, 08:58 »

Citace
Dále bych se chtěl zeptat, čím je způsoben vznik ostrůvků stříbra na povrchu kapaliny. Někdy mi vzniknou a jindy ne...

Těžko říci, mě se tohle zatím nikdy nestalo, ale mám zažito zlehka očistit během výroby KS elektrody 2x až 3x, tj. cca. 1 hodinu po zahájení výroby a pak ještě aspoň jednou v průběhu výroby, tím spíše, když má voda vodivost kolem 0,2uS. Pamatuji se, že mi kdysi dva uživatelé napsali, že při výrobě KS na rychlost II se jim něco podobného stalo, proto jsem ji ponechal vypinatelnou, nicméně já i lidé z mého okolí ji běžně používáme a nikdo tento problém nezaznamenal.

Problém "prasátek" jsem redkoval intenzivnějším čištěním.
Zaznamenáno
pitrs
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #183 kdy: Sobota, 28.11.2009, 21:51 »

Přeju hezký den všem příznivcům koloidního stříbra. Úsměv
 Měl bych otázku, zase asi nejlépe pro Crafta.  Nejspíš je to blbost, ale radši se zeptám: může mít vnitřní užívání KS nějaké negativní dopady na činnost kardiostimulátoru?
  Pitrs
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #184 kdy: Neděle, 29.11.2009, 12:50 »

Citace
Problém "prasátek" jsem redkoval intenzivnějším čištěním.

Tak to blahopřeji k odhalení problému  Mrknutí
Ono to čištění je mnohdy podceňováno a někteří výrobci se jej ani nenamáhaji uživateli doporučit.
Zaznamenáno

Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #185 kdy: Neděle, 29.11.2009, 13:12 »

Citace
může mít vnitřní užívání KS nějaké negativní dopady na činnost kardiostimulátoru?
Přiznám se, že jsi mě touhle otázkou poněkud zaskočil a nejsem schopen ti jednoznačně odpovědět. Nicméně nikde v literatuře jsem se o tom nedočetl, že by mohl vzniknout nějaký problém při užívání KS. Vzhledem k principu fungování kardiostimulátoru, by ale neměl žádný problém nastat, viz. http://img.cas.sk/img/4/gallery/76114_srdce-kardiostimulator.jpg
Ohrožením pro lidi s kardiostimulátory jsou především elektromagnetické pulsy, které produkují elektronické přístroje a mohou tak narušit funkčnost kardiostimulátoru. Pokud se podíváš na obrázek, nenapadá mě způsob, jak by mohlo KS ovlivnit kardiostimulátor, který je umístěn pod kůží v neprodyšném obalu a přes žílu jsou do srdce zavedeny elektrody.
Zaznamenáno

pitrs
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #186 kdy: Neděle, 29.11.2009, 14:13 »


 Díky za odpověď, i když trochu neurčitou Úsměv
 Ptal jsem se, protože můj otec má kardiostimulátor, a v současné vlně chřipek by mu mohlo KS pomoct. Trochu jsem ale měl strach, abych ho nenavrtal do něčeho, co by mu mohlo spíš ublížit.  Tím negativním vlivem na činnost kardiostimulátoru jsem měl spíš na mysli zakončení elektrod, jestli by se KS třeba na nich neusazovalo, nebo taky jestli by vyšší hladina stříbra v tělě neovlivňovala vodivost krve, a tím i el. impuls
na elktrodách. Úsměv  Radši to nechám být.
Pitrs
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #187 kdy: Neděle, 29.11.2009, 14:46 »

Obávám se, že na tohle ti nikdo nedá jednoznačnou odpověď, protože to nikdo 100% neví, i když se mi tvé obavy zdají trochu přehnané.

Každopádně letošní vlna chřipky je extra silná a nelze ji tak snadno odrazit jako tu co šla minulý rok.
Rozhodně bych doporučil KS nasadit okamžitě bez váhání při sebemenších příznacích virózy a nebát se jít až na koncentraci 20ppm v množství 5x denně 30ml, protože v slabší koncentraci a menším množství nemusí být KS dostatečně účinné. Čím později je KS nasazeno, tím hůře se chřipky zbavuje, protože viry se v těle množí velmi rychle.
Zaznamenáno

Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #188 kdy: Pondělí, 21.12.2009, 09:42 »

Jen pro zajímavost ... Narazil jsem na tyto informace (odkazy dole). Tvrdí, že se jim podařilo trvale stabilizovat koloid. Podle toho co o KS vím, je to podvod. 1/2 litru vyjde asi na 1000,- Kč a vypadá jako tmavě žlutý čaj.  

odkaz 1
odkaz 2
« Poslední změna: Pátek, 24.01.2014, 20:56 od admincraft » Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #189 kdy: Pondělí, 21.12.2009, 20:08 »

Tenhle výrobce není na trhu s koloidním stříbrem žáden nováček a nevyrábí svoje KS elektrolýzou.
Tady je slovenský prodejce, ale doporučuji jeho reklamní masírování brát s rezervou Mrknutí
http://www.koloidnestriebro.sk/
Zaznamenáno

Buben
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #190 kdy: Středa, 10.02.2010, 19:05 »

Ahoj,
Váš přístroj jsem kupoval pro otce, ale dopadlo to tak, že KS vyrábím spíše sám. Jsem v tom nováček, i když základy mám přečtené. Chtěl jsem se zeptat na jednu věc...zdá se mi, že i když dodržuji stejné podmínky (snažím se) stejná voda, místo výroby, režim, doba (v režimu I., 15ppm), někdy má jinou "chuť" i když barva i tyndall se zdají subjektivě stejné. Někdy bývá zřetelně nahořklé, jindy hořkou chuť vůbec necítím a má to spíše kovovou příchuť. Máte s tím někdo taky zkušenosti?
Mívám přístroj vedle WIFI routeru, který neběží pořád, je možné, že to má na výrobu KS vliv? (nekamenovat - z fyziky jsem prošel o prsa korejské závodnice). Nebo co výroba KS a měsíční fáze ? (teď už se někteří z Vás asi chechtaji nahlas :-).....neexistuje něco na toto téma?
Zaznamenáno
Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #191 kdy: Čtvrtek, 11.02.2010, 08:23 »

... dodržuji stejné podmínky (snažím se) stejná voda, místo výroby, režim, doba (v režimu I., 15ppm), někdy má jinou "chuť" i když barva i tyndall se zdají subjektivě stejné. Někdy bývá zřetelně nahořklé, jindy hořkou chuť vůbec necítím a má to spíše kovovou příchuť. Máte s tím někdo taky zkušenosti?

Ahoj,
různou chuť si vysvětluji jednak různým stavem a kondicí chuťového orgánu :-)). Podobný problém jsem měl při vaření jídla. I když jídlo připravuji (zdánlivě) stejně, ze (zdánlivě) stejných surovin, vždy je rozdíl v chuti. Musíme si uvědomit, že nikdo z nás amatérů pravděpodobně nesplňuje laboratorní podmínky přípravy... Já jsem například zjistil, že mám navíc problém z prašností prostředí... schválně si prozkoumejte po výrobě povrch kapaliny, jestli Vám tam něco neplave. Z toho důvodu hlavici s kádinkou překrývám na dobu výroby hliníkovou folií. Je to lepší, ale nikdy nenajdu hladinu zcela bez kontaminace a to je jen ta viditelná...
Výrobce, o kterém jsem referoval výše jasně píše, že jeho produkty se zabarvují různými barevnými odstíny, podle toho, kde spotřebitel láhev otevře, tj. jak kontaminovaný vzduch příjde do styku s kapalinou... Krátce řečeno, nic není perfektní a s rozdíly ve kvalitě KS jsem se smířil. Dle mého názoru je důležité nedělat chyby zásadní a ty jsou v návodu dobře popsány.
Zaznamenáno
Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #192 kdy: Čtvrtek, 11.02.2010, 08:28 »

... Někdy bývá zřetelně nahořklé, jindy hořkou chuť vůbec necítím a má to spíše kovovou příchuť. Máte s tím někdo taky zkušenosti?

Ještě jedna věc mne napadla ohledně chuti. Je prý chuťový rozdíl, jestli sklenici napřed protřepáte nebo ne. Nebo jinak, jestli netřepete, pak "ke konci" je KS hořčí.
Zaznamenáno
MARCVS
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #193 kdy: Úterý, 16.02.2010, 23:48 »

Zdravím! Velice rádi bychom si objednali Craftgen KSG4-CB3.TA (elektrody 2mm) s obalem.
Nicméně NIKDE prodejce neuvádí kontakt, adresu etc. Visí zde jen kontaktní email a nikoli obchodní jméno. Nepůsobí to vůbec věrohodně. Výrobce či  distributor tají svou identitu? proč? Možná to zní přiblble, ale kupovat něco za 4tis od incognita je divný. A informace, že případné reklamace se řeší via email nás velmi rozesmálo. Je tu někdo, neinkognito, kdo si zde uvedené zařízení od "emailu" koupil??? Děkuji za odpověď.
Zaznamenáno
Marcoo
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #194 kdy: Středa, 17.02.2010, 08:52 »

Zdravím! Velice rádi bychom si objednali Craftgen KSG4-CB3.TA (elektrody 2mm) s obalem.
Nicméně NIKDE prodejce neuvádí kontakt, adresu etc. Visí zde jen kontaktní email a nikoli obchodní jméno. Nepůsobí to vůbec věrohodně. Výrobce či  distributor tají svou identitu? proč? Možná to zní přiblble, ale kupovat něco za 4tis od incognita je divný. A informace, že případné reklamace se řeší via email nás velmi rozesmálo. Je tu někdo, neinkognito, kdo si zde uvedené zařízení od "emailu" koupil??? Děkuji za odpověď.

Vaše starost o 4 000 korun je pochopitelná. Je věc prodejce, jak prezentuje sebe a svoje výrobky. Jestli to dělá špatně, jeho podnikání nedopadne dobře. Rozhodnete o tom i vy svým nákupem nebo nákupem u konkurence.
Toto fórum vám může poskytnout ale jinou, dle mého názoru důležitější informaci a tou jsou pozitivní reference na zboží a know-how s ním spojené. Přečtěte si (máte-li tolik času) tuto konferenci a pak konference okolo konkurenčních produktů. Pro mě tento prvek zcela převážil další okolnosti.
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 11 12 [13] 14 15   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!