Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 21:06 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Syncrometer  (Přečteno 52172 krát)
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« kdy: Pátek, 16.01.2009, 14:06 »

Ahoj!
I v Česku se objevují přístroje SYNCROMETER podle původní koncepce dr. Clarkové. Navrhuji založit toto specielní téma a případně rozšířit i původní Craftův článek. Zdá se mi po prvních zkušenostech s oběma přístroji, že Salvia je zjednodušený klon Syncrometeru, ovšem později vylepšený o měřák a nastavování citlivosti a hlasitosti. Salvia má jeden měřící "kalíšek", Syncrometer 2 měřící desky. Podle mne je to zjednodušení. Jinak princip biorezonance, použitý pro měření u jednoho akupunkturního bodu, zůstává u obou přístrojů stejný. Otázkou zůstává, kde vzít měřící vzorky jako benchmark. Nemáte někdo schema Salvie nebo HW klíče, použitého pro připojení dB EAMset k Salvii? To by celý výzkum posunulo hodně dopředu ...
QAD
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Pátek, 16.01.2009, 23:11 »

Máš pravdu, že Salvia využívá stejného principu rezonance dle vzorku jako syncrometer. Zhotovení syncrometru dle Clarkové tě vyjde na pár kč. Jsem zvědavej za kolik jej bude jeden velmi podnikavý výrobce prodávat u nás Mnoho lidí má totiž problém si sehnat trafko, které je ve schématku použito. To lze snadno získat např. ze starých ruských rádií, typu hviezdočka apod. Každopádně v prodejnách typu GME nebo GES se nemá smysl na něj ani ptát
Daleko složitější je se naučit jej používat, protože to už chce dosti značný cvik, stejné je to u Salvie, kde výšku tónu ovlivňuje kde co, třeba i síla tlaku na hrot sondy.
Vzorky chemických látek získáš snadno, ale organických už je problém. Clarková sice uvádí, že to lze nahradit zvířecíma, např. z ryby, ale tohle beru dosti s rezervou, tady v tom dosti ujela. Pokud chceš vystopovat nějakého konkrétního parazita, musí jej vzorek obsahovat. Tohle má třeba dobře řešeno Salvia, která má opravdu obsáhlou DB vzorků.
Jinakje poněkud naivní chtít schéma patentově chráněného přístroje jako je Salvia nebo jeho dalšího příslušenství

Craft
Zaznamenáno

QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: Čtvrtek, 29.01.2009, 14:56 »

Crafte! Nevím kde to bereš a jak znáš měření Salvií. Ve "vzorcích" pro Salvii jsou ve velké většině pouze informace vložené zřejmě do laktozy. Nejsou to organické vzorky a už vůbec ne kousky parazitů. Jedním vzorkem je například Agrese. Myslíš, že má nějaký organický vzorek?
Postavil jsem si pracovní hypotézu, že "vzorky" od Joalisu lze použít i pro Syncrometer. Teď si to pomalu ověřuji.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Čtvrtek, 29.01.2009, 16:21 »

Měření Salvií jsem přímo podstoupil někdy před začátkem léta 2007 a osoba vlastnící Salvii měla sadu základních vzorků, jednalo se o dřevěnou krabičku, kde byly uloženy skleněné ampulky, které obsahovaly takovej nažloutlej prášek (neznám obsah, to nevěděla ani obsluhující přístroje), nakonec o tom píšu přece tady http://zdravi.craftcom.net/bioapparatus.html#04

Testovala tím stav jednotlivých orgánů a jak sám uvádíš i nekteré duševní stavy a ne přítomnost jednotlivých parazitů! Pak jsem podstoupil o rok později měření na Salvii, kde již byla připojena na PC s DB vzorků, kde byly v pc uvedeny už i jednotlivé skupiny a podskupiny mikroorganismů! Co za materiál obsahuje základní sada netuším, já psal pouze o svojich zkušenostech z měření Salvií  Mrknutí

Dle mě, pokud chceš testovat v organismu přítomnost konkrétního parazita, musíš buď znát přesně jeho frekvenci, nebo mít nějaký organický vzorek, jinak netuším, jak by jsi jeho vystopování chtěl docílit.


« Poslední změna: Čtvrtek, 29.01.2009, 17:34 od Craft » Zaznamenáno

QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 02.02.2009, 13:21 »

Správně - je třeba znát biorezonanční frekvenci konkrétního parazita, bakterie nebo viru. Tedy buď máš reálný konkrétní vzorek, nebo jeho biorezonanční frekvenci. Z pohledu měření EAM metodou je to asi jedno a vyjde to na stejno. Až potud je to jasné a tyto biorezonanční frekvence jsou ve velké většině známé a obsažené mj. v dB EAM set v nějakém PC nebo notebooku. Už jsem se přihlásil na její školení.

Magie začíná, když se začíná mluvit o biorezonančních frekvencích v psychice člověka.

Ale zpátky ke vzorkům, nemáš náhodou představu, jak jsou "otevřené" kondenzátory neboli testovací plechy SYNCROMETERu elektricky připojeny do obvodu, když nemají druhou desku - elektrodu a jsou tedy otevřené? Překresluji si pořád dokola to základní schéma SYNCROMETERu a napadá mne jenom akupunkturní dráha - meridián - vedoucí skrze člověka - jako druhá "elektroda - deska". Bude to asi tím, že jsem dlouho experimentoval s létajícími kondenzátory - liftery - které měly jednu elektrodu na alobalovém polepu a druhou elektrodu na výšku nad ním měděný drátek. Kdyžs připojil cca 20 kV, tak to létalo. Tak ten drátek vidím v člověku jako meridián. Nebo to vidíš jinak? Úsměv
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: Pátek, 06.02.2009, 23:02 »

Citace
Už jsem se přihlásil na její školení

Tak pak můžeš poreferovat  Úsměv

Citace
Ale zpátky ke vzorkům, nemáš náhodou představu, jak jsou "otevřené" kondenzátory neboli testovací plechy SYNCROMETERu elektricky připojeny do obvodu, když nemají druhou desku - elektrodu a jsou tedy otevřené?


To nevím, ale ani u syncrometru není vždy stejná konstrukce a jsou zde odlišnosti, už jsem pár takových schémat viděl. To, co jsem zvěřejnil na svojich stránkách je originál od Clarkové z její knihy Syncrometer Science Laboratory Manual. Mám ji celou v pdf (EN), takže kdyby jsi měl zájem, mohu ti jej poslat.

Přiznám se, že jsem se tím zatím hlouběji nezabýval, pokud mám chvilku spíše laboruji na poli zapingu a svého zapgenu a zatím to vypadá, že s ním dosahuji lepších výsledků, než je tomu u spíše zprofanovaného Rava, který mám taky, takže mohu porovnat. Srovnávání jsme dělali s kamarádem na Oberonu s časovým odstupem a já byl pokusnej králík a bylo to velmi zajímavé Úsměv
Zaznamenáno

QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: Úterý, 10.02.2009, 15:15 »

Díky - pdf s manuálem na Syncrometer mám taky.

Ale - napadlo Tě někdy vyzkoušet tzv. plate zapping podle dr. Clarkové? Což vlasně je propojení zapperu a testovacích desek, používaných pro Syncrometer. Pokud dáš na plate (neboli na "otevřený" kondenzátor!) např. vzorek jater z králíka a přidáváš postupně 1pF kondenzátory, pak je odstraníš a přidáváš postupně 1 mH cívky, tak projedeš všech 9 sekcí jater - každou zvlášť. A problém připojení "otevřeného" kondenzátoru do obvodu se Ti objeví u zapperu stejně jako u Syncrometeru. Takhle to má ta Clarková promyšlené a hlavně - vyzkoušené!

Mezitím jsem se dočetl, že u Syncrometeru nepotřebuješ akupunkturní body jako u Salvie, takže problematika napojení "otevřených" kondenzátorů do obvodu Syncrometeru se mi začíná vyjasňovat.
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: Čtvrtek, 12.02.2009, 16:47 »

Podobnou věcí - "otevřený" kondenzátor -  je asi ona plastiková miska na Salvii, pod kterou předpokládám vodivou desku, připojenou do obvodu Salvie přesně tak, jak říká dr. Clarková. To umožňuje vkládat do misky Salvie nejen reálné vzorky, ale i metavzorky (roztoky s informací o reálném vzorku), které v ampulích dodávají k Salvii.
Čím dál tím víc vidím, že Salvia je pouze zjednodušený Syncrometer se zjednodušeným ovládáním pro zaučené.
Nic ve zlém ...
Zaznamenáno
Pap
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Pátek, 13.02.2009, 22:47 »

Jakési provizorní zařízení na plate-zapping podle Clarkové jsem vyzkoušel, ale nejsem si jist, zda-li funguje to směřování zappingu. Totiž Clarková předpokládá při plate-zapping užití zapperu na 30000 Hz. Není mi jasné jestli ten její návod (např. rozměr hliníkových destiček) je na tuto frekvenci vázán či ne. Ideální by bylo moci nastavovat jak frekvenci tak také koncentraci účinku zappování na nějaké místo pomocí plate-zappingu. Orgánovou ampuli jsem použil od Salvie a také mi není jasné, zda jsou orgánové ampule Salvie a orgánové ampule jak je popisuje Clarková "kompatibilní".
« Poslední změna: Sobota, 14.02.2009, 19:34 od Pap » Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: Pátek, 06.03.2009, 09:33 »

Díky Pape, dobrá úvaha. Spojit rozměry polepu 9x9 cm a frekvenci 30 kHz - jen nevím, jak do toho. A není také potřeba vzít v úvahu materiál? Může to být jen hliníková folie nebo i třeba běžný železný plech? Myslím, že dr. Clarková je především pragmatik a prostě jí ty rozměry vyšly jako nejlepší z mnoha dalších.

A nepůsobí při plate-zappingu spíše piezoelektrický jev - i když ten také většinou potřebuje dvě elektrody a ne jednu? Anebo stačí jako druhá elektroda - i když do obvodu nezapojená a od něj izolovaná - navlhčený papír nebo vrstvička vody?

Celý vyhodnocovací systém je přeci postaven na kladné zpětné vazbě a může tedy zesílit i velmi malé signály, které mohou vzniknout např. vlastním kmitáním vzorku...

Otázky, otázky - a od neděle začíná firma Zapper Syncrometry prodávat i v ČR.
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: Čtvrtek, 06.08.2009, 13:35 »

Tak základní školení na Syncrometer proběhlo za účasti cca 30 lidiček z ČR a SR (asi omylem jsem jej vedl).
Školení a info o EAM set dB také proběhlo a řeč se točí pořád okolo holografických obrazů, což jsou v mém pochopení frekvenční spektra. Nadále ale nevím, jak může vzorek být nahrazen svým holografickým obrazem, který se položí na jedinou desku otevřeného kondenzátoru v obvodu Salvie (nebo i Syncrometeru?)
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: Středa, 12.08.2009, 21:26 »

Tak se trochu o tom školení rozepiš, nebuď skoupej na slovo  Mrknutí
Jenom nechápu, jak vedl? To tam nebyl nějaký školitel nebo jsi měl tolik neodbytných dotazů?  Škleb
Jo některé věci jsou asi mezi nebem a zemí  Mrknutí
Zaznamenáno

QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 kdy: Středa, 04.11.2009, 18:10 »

Školitel jsem byl já sám.
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: Středa, 19.05.2010, 14:03 »

A osnovu školení na Syncrometer jsem nedávno zveřejnil na svých stránkách www.mci.cz, kdyby to někoho zajímalo.

"Spravne tam ma bejt www.mici.cz a popis prednasky je na http://www.mici.cz/clanky/syncrometer.pdf"

Ano - takto je to správně a mici je zkratka pro Mimozemské Civilizace.
« Poslední změna: Úterý, 21.12.2010, 15:16 od QAD » Zaznamenáno
JTK
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: Středa, 08.12.2010, 09:52 »

Zdravím vás všechny. Začal jsem řešit problém jednoduchého záznamu  „informačních přípravků“ na kartičku a podle měření Salvií to vypadá nadějně. Zatím se to jeví tak, že budou použitelné jako testry, některé i jako "terapeutické". Salvii však nevlastním a tak mi z toho vyplývá potřeba stavby syncrometru. Pročetl jsem si stovky příspěvků na několika fórech a zjistil jsem, kolik doplnění a postřehů se tam dá najít ke schématu Clarkové. Předpokládám, že ti, co stavěli syncrometr, mají v zásobě řadu též postřehů a vylepšení. Proto bych rád získal doplněné schéma již funkčního odladěného syncrometru, můžete-li poskytnout, prosím o ně. Já bych raději soustředil své síly na dořešení toho záznamu.

Mám ještě dvě otázky:

-   kousek výš jsem se dočetl, že testovací místo synchrometru dle Clarkové je libovolné místo na kůži, je to ověřeno? U Salvie jsem to zkoušel, ale takto nefunguje.
-   Podobně jako u Salvie se nabízí syncrometr možnost testovat reakci na různé kmitočty, kam se v tomto případě připojí frekvenční generátor? Na jednu z desek? Pomocí C či R?
« Poslední změna: Středa, 08.12.2010, 16:05 od JTK » Zaznamenáno
Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!