Zdraví
Úterý, 19.03.2024, 10:50 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Craftgen PC Zapper  (Přečteno 140262 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« kdy: Neděle, 14.03.2010, 17:29 »

Po 2,5 letech konečně finální podoba  Úsměv,viz. http://craftgen.eu/quickshop/index.php?23,craftgen-pc-zapper

Před prvním použitím CPZ je doporučeno si důsledně přečíst tyto poznatky http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,12.msg475.html#msg475
« Poslední změna: Čtvrtek, 15.04.2010, 19:57 od Craft » Zaznamenáno

Drta.tom
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 08.04.2010, 23:49 »

Ahoj, mám dotaz ohledně Craftgen PC Zapperu.

Ty připravené sestavy jsou nazvány dle CAFL? Jsou zde i sestavy na vybrané běžné choroby a orgány jako např. virózy, angína, chřipka, rýma, játra, ledviny apod? Jde mi o to, zda při použití např. na angínu musím strávit pár hodin na internetu hledáním co by mohlo být příčinou (a co tedy nastavit), nebo zda jde v sestavách relativně jednoduše najít i řešení na relativně jednoduše slovně formulované problémy jako např. chřipka, bolest ledvin, slinivka, bradavice apod.

Samozřejmě chápu, že i relativně jednoduše slovně zadaný problém nemusí mít jednoznačné řešení.

• Generování frekvencí až na dvě desetinná místa  - Craftgen Zapper má opravdu takovou přesnost výstupního signálu?
• Možnost snadného vytváření harmonických a subharmonických frekvencí z primární frekvence uživatelem - o co jde? Jedná se o kolísání kolem nastavené frekvence (něco jako má Ravo Zapper)?

Je možno přibalený SW legálně užívat na více počítačích? - např. u mě, u rodičů, přítelkyně?

Ten audio vstup je tam k čemu? Přístroj jeho prostřednictvím vydává zvuky?

Délka záruky? Servis?

« Poslední změna: Čtvrtek, 08.04.2010, 23:55 od Drta.tom » Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: Pátek, 09.04.2010, 20:16 »

Ano, názvy jsou převzaty přesně dle CAFL a NCFL, stejně tak Rifeho frekvence. Pokud se podíváte podrobněji do těchto seznamů jsou tam i přímo jednotlivá onemocnění, jako např. chřipka (Influenza) a hned v hojném množství. Je zde rovněž proveden i speciální výběr kromě původního názvu i s českým ekvivalentem. Sice zvažujeme překlad, ale přesto, že je nám známo již slušné množství českých ekvivalentů na uvedené latinské nebo anglické názvy, netroufáme si přesto vše přeložit bez odborné konzultace, což je navíc časově velmi náročné. Tady je právě prostor pro vznikající komunitu, kde každý majitel tohoto přístroje může přispět tak říkajíc svoji troškou do mlýna a můžou jednotlivé sestavy frekvencí nebo klidně i celou lokalizovanou DB nasdílet ostatním prostřednictvím tohoto fóra, kde je dostatek kapacity pro pohodlné sdílení (upload, download) bez rizika smazání takových souborů po určitém čase, jak tomu bývá běžně u serverů pro ukládání a sdílení dat. Kreativitě a získaným zkušenostem i s vlastními frekv. sestavami nejsou tady kladeny žádné meze.
To jsem ale trochu odbočil. Nicméně neodpustím si otázku, jak si právě u nemocí jako chřipka můžete být jistý, že právě důvodem oné údajné chřipky je přímo vir chřipky a ne třeba jiný virus, např. Coxsackie? Navíc, kde berete jistotu, že se jedná přímo o chřipku, tj. nemoc virového původu a ne třeba o onemocnění vyvolané bakterií mohoucí mít příznaky jako chřipka? Tohle nedokáže naprosto spolehlivě jen tak dle příznaků rozeznat ani odborník, natož laik. Proto mít nějakou sestavu na chřipku je fajn, za předpokladu, že se jedná opravdu o toho správného původce chřipky. Pokud se jedná třeba o bolest ledvin, tady zánět může také vyvolat spoustu věcí. Takže podobné sestavy jsou sice velké zjednodušení, ale otázkou je, zda budou i dostatečně účinné. Pokud píšu za nás, co jsme přístroj zkoušeli, tak říkajíc přímo v terénu, jsme nikdy takové univerzální sestavy nepoužívali, ale pouze po úvaze a diagnostice přesné sestavy na určitého původce dle CAFL/NCFL. Nicméně CAFL obsahuje standardně i takové univerzální sestavy.

Trend v podobě přesnosti generované frekvence až na poněkud diskutabilní 3 desetinná místa vštěpil do podvědomí jeden šikovný výrobce. Ale máme ověřeno, aspoň dle výsledků testování našeho přístroje CPZ, že tohle není podmínkou ani zárukou účinnosti, jak by se na první pohled zdálo. Především díky vlastním zkušenostem i s jinými přístroji byla zvolena poněkud odlišná cesta a zdá se, že volba byla správná, než pouze slepě něco následovat. Samozřejmě je to naše tvrzení proti tvrzení jiné firmy, ale jisté je to, že jdeme odlišnou cestou, i když se jedná o zapping jako takový.

Ravo zapper nemá doslova kolísání jako takové, ale postupné projíždění frekvence od - do, což je samozřejmě možné i v případě CPZ.
K těm harmonickým a subharmonickým... Jde o to, že pokud někdo zná pouze určitou frekvenci dle Clarkové, která používala frekvence od 77kHz do 878kHz a není potřebný ekvivalent v CAFL, nelze ji u přístroje CPZ použít. Proto je potřeba získat její subharmonickou hodnotu o nižším kmitočtu, což přístroj umožňuje. Naopak, pokud známe pouze jednu frekvenci např. 725Hz je lepší si k této primární frekvenci vytvořit i její harmonické hodnoty. Předem ale upozorňuji na skutečnost, že přístroj CPZ nevychází z frekvencí dle Clarkové, protože jejich účinnost je poněkud diskutabilní, naopak používané frekvence dle CAFL se nám velmi osvědčili, i když zastánci frekvencí dle Clarkové jim už z principu nevěří. Pokud má uživatel přístroje vícero počítačů, může si SW nainstalovat i na ně, pokud se ovšem tak neděje za účelem zneužití jiným subjektem. Co se délky záruky a servisu týče, viz. obchodní podmínky  http://craftgen.eu/quickshop/index.php?obchodni-podminky,4
« Poslední změna: Neděle, 11.04.2010, 20:10 od Craft » Zaznamenáno

Drta.tom
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Pondělí, 12.04.2010, 12:30 »

Děkuji za obsáhlou odpověď.

Moje potenciální tchyně vlastní Ravo Zapper, takže s ním mám určité zkušenosti. Ohledně účinnosti nebo neúčinnosti Ravo Zapperu nemohu moc sloužit, protože jsem relativně zdravý. Nicméně když jsem měl před cca 1 rokem mírně zhoršené jaterní testy, tak jsem se nechal celkem slušně vyzaprovat (ledviny, játra, lymfatický systém, několik parazitů, plísní apod a výsledky na testech po pár měsících již byly OK - nicméně jsem bral pár měsíců byliné extrakty na vícero orgánu (ledviny, játra, lymfatický systém), ořešák americký, oprášil jsem užívání koloidního stříbra, extrakt z grepových jadérek apod. Samozřejmě jsem to bral postupně, ne naráz :-) Takže nemohu s jistotou tvrdit, že za lepší výsledky jater může zapper.

Nicméně zapper (zapgen) a jeho princip mi z technického hlediska nepřipadá jako nesmysl a vážně uvažuji o koupi Craftgen Zapperu.

Na Craftgen Zapperu se mi líbí ta obsluha přes PC. Ovládání Ravo Zapperu je taková malá klikaná. Ta klikaná při nastavování Ravo Zapperu se dá přežít za předpokladu, že chcete využít stávajících předvoleb. Ovšem nastavování čehokoliv odlišného od továrního nastavení je poněkud méně pohodlné a věřím tomu, že většina uživatelů se výsledek svého snažení ani neodváží uložit (včetně mé potenciální tchýně) - čemuž se vůbec nedivím - návod je poněkud stručný a není zcela jasně popsáno co se stane když... .


Měl bych ještě dotaz na ten audio vstup - k čemu to v tom Craftgen Zapperu je? Craftgen Zapper využívá zvukovku PC k vytváření impulzů?

« Poslední změna: Pondělí, 12.04.2010, 12:42 od Drta.tom » Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 12.04.2010, 16:35 »

Citace
Na Craftgen Zapperu se mi líbí ta obsluha přes PC. Ovládání Ravo Zapperu je taková malá klikaná. Ta klikaná při nastavování Ravo Zapperu se dá přežít za předpokladu, že chcete využít stávajících předvoleb. Ovšem nastavování čehokoliv odlišného od továrního nastavení je poněkud méně pohodlné a věřím tomu, že většina uživatelů se výsledek svého snažení ani neodváží uložit (včetně mé potenciální tchýně) - čemuž se vůbec nedivím - návod je poněkud stručný a není zcela jasně popsáno co se stane když... .
Ano, vím dobře o čem píšete  Úsměv Proto se zvolila jiná cesta a to veškerého nastavování pomocí počítače. Nicméně CPZ není "čistokrevný zapper" jak jej zná většina lidí, ale vhodnější výraz by bylo spíše interface nebo převodník, který signál patřičně upraví a zkoriguje, více však neprozradím  Mrknutí
« Poslední změna: Pondělí, 12.04.2010, 16:37 od Craft » Zaznamenáno

Drta.tom
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Pondělí, 12.04.2010, 17:38 »

Jenom doufám, že výsledný signál na CPZ není ovlivňován kvalitou zvukové karty?
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: Pondělí, 12.04.2010, 18:37 »

Ne o tom to není, je celkem jedno, jak starý chip obsahuje.
Zaznamenáno

Drta.tom
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Pondělí, 12.04.2010, 20:57 »

Tak to jsem rád. Kvalita zejména integrovaných zvukovek není nic moc a co si budeme nalhávat, je to dnes neběžnější stav. Sám mám PC snad 6-7 let staré mírně modernizované PC (AthlonXP 2000, 1792 MB RAM, 22" LCD) a poněvadž hry nehraju, nemám potřebu upgradu - na to, co dělám, mi to stačí.

Zaznamenáno
Drta.tom
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Pondělí, 12.04.2010, 21:12 »

Nicméně CPZ není "čistokrevný zapper" jak jej zná většina lidí, ale vhodnější výraz by bylo spíše interface nebo převodník, který signál patřičně upraví a zkoriguje, více však neprozradím  Mrknutí

Pokud se tedy jedná o převodník, tak předpokládám, že pro funkci potřebuje být CPZ permanentně připojen přes USB a zvukovku k PC?

Inu proč ne - v tom nevidím problém, ono je asi zkrátka jednoduší naprogramovat obslužný program na PC (které má dnes prakticky každý a pro dotyčného zákazníka to neznamená dodatečné náklady), než navrhnout (a naprogramovat) za rozumný peníz obvod, který by měl dělat totéž co program na PC. Přístroj je pak jednodušší konstrukčně i uživatelsky a tedy potencionálně méně poruchový. I když PC, to je občas taky pěkná duchařina co se funkčnosti týče  Škleb
« Poslední změna: Pondělí, 19.04.2010, 21:15 od Drta.tom » Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: Úterý, 20.04.2010, 09:00 »

Citace
Pokud se tedy jedná o převodník, tak předpokládám, že pro funkci potřebuje být CPZ permanentně připojen přes USB a zvukovku k PC?

Permanentně samozřejmě být připojen nemusí, ale pro jeho správnou funkci určitě.
Zaznamenáno

Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: Středa, 19.10.2011, 11:45 »

chtel jsem si v eshopu objednat PC Zapper, ale neprislo mi zadne potvrzeni nic. Funguje ten eshop vubec? Mam to zkusit znovu? Pouzivam prohlizec OPERA.. diky moc

Eshop je plně funkční a je optimalizován pro všechny známé prohlížeče, čili i pro Operu. Pokud Vám něco nefunguje, bude chyba v nastavení na Vašem PC, zřejmě nemáte v prohlížeči Opera povoleny cookies soubory nebo java scripty (Nastavení - pokročilé volby). Aby byla objednávka úspěšná musí se také po vyplnění údajů zatrhnout políčko "Souhlasím s podmínkami" a teprve poté se zobrazí zpráva o úspěšné objednávce. Nicméně eshop při nějakém chybějícím údaji a pokusu o odeslání objednávky na toto automaticky upozorní. Po úpěšném odeslání objednávky přijde potvrzující email na email adresu uvedenou v objednávce za předpokladu, že pro změnu nemá uživatel nastavený příliš agresivně antispamový filtr, jinak ten email skončí u něj ve spamu a nevidí ho ve své emailové schránce. Nám také přijde informační email o provedené objednávce.
Zaznamenáno

Dyx
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Úterý, 25.10.2011, 12:39 »

jiz vyrizeno, a snad vse v poradku, jak jsem predpokladal potvrzovaci email mi sezral antispamovy filtr.
Tak se uz moc tesim ze brzy zacnu zappovat  Úsměv

« Poslední změna: Sobota, 29.10.2011, 19:04 od Dyx » Zaznamenáno
Dyx
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Úterý, 01.11.2011, 15:51 »

zdravim,
PC ZApper dnes dorazil, vsecko v poradku. Luxusne zabaleny dokonce i v prenosne tasce.
Hned jsem vyzkousel a vypada ze vse fachci jak ma, luxusni je i ta moznost editace.

jen mi napadlo, nevite jestli funguje ovládací program i na pocket PC nebo PDA? To by bylosuper ze by clovek nemusel kvuli tomu sedet u PC nebo notase a dalo by se to provozovat kdekoliv i po ceste. .....
« Poslední změna: Čtvrtek, 24.11.2011, 23:56 od admincraft » Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: Pátek, 25.11.2011, 00:14 »

Ovládací program je určen pouze pro Windows 32 nebo 64 bit, čili na PDA určitě nebude funkční.

Přístroj CPZ byl primárně vytvořen pro terapeutické použití, dle vzoru pohodlného a komfortního ovládání různých diagnostických přístrojů, jako je třeba Oberon, čili jeho ovládání je také přes počítač, čili notebook, netbook nebo klasické PC. Žádné jiné ovládání není totiž schopno zajistit tak rychlou a pohodlnou práci s frekv. sestavami. Přiznám se, že od úmorného ovládaní pomocí malého monochromatického displeje a několika tlačítek, mě nadobro odradil jeden komerční přístroj a jasná volba byla v podobě počítače. Ale je v plánu udělat jedno rozšíření, které si sice žádá časově náročnou úpravu databáze frekvencí, ale pak bude možno přístroj používat i bez počítače.
Zaznamenáno

JTK
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: Čtvrtek, 26.01.2012, 11:33 »

V létě 2008 jsem pocítil nepříjemné bolestivé pocity v pravé paži. Hmm, syndrom počítačové myši, řekl jsem si, protože jsem zrovna dokončoval jeden projekt, na kterém se práce s myší výrazně podílela. Za 10 dní jsem odjížděl na dovolenou a říkal jsem si: Fajn, ruka si odpočine. Odpočívala přes 2 týdny a přesto nic. Bolesti se nehoršily ale ani nelepšily. Nu co s tím? Z dřívějška jsem měl zkušenost, že se svaly i klouby dobře uvolní hladovkou. A tak jsem si naordinoval 3 denní hladovku. Byla úspěšná, problému jsem se téměř zbavil. Paže nebolela, ale věděl jsem o ní. Nu což, už mám přes padesát let a kdyby nebylo nic horšího… Přes den jsem o paži vůbec nevěděl, ozvala se akorát, když jsem byl v klidu. Zpravidla v posteli.

Uběhlo 3.5 roku, paže se nehoršila ale ani nelepšila. A okolnosti mne zavedly k biorezonančnímu přístroji Oberon. S výsledkem diagnózy jsem byl spokojen, vše, o čem jsem věděl, přístroj našel (kromě borelií, ty nemá v databázi) a něco málo k tomu přidal. Odcházel jsem se seznamem dvanácti parazitů a mikroorganismů. A mezi nimi i TRICHINELLA  SPIRALIS - svalovec.

Na přístroji Craftgen PC Zapper jsem nastavil 3 příslušné frekvence a nechal působit 2 x 9 minut, jednou na spojnici pravá noha – levá ruka a po druhé levá noha – pravá ruka. Postižená ruka zareagovala takřka okamžitě. Pocit v paži se zlepšil a hlavně je stejný jako v pohybu tak v klidu. Takže první fáze dopadla na jedničku.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!