Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 21:00 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Craftgen PC Zapper  (Přečteno 140312 krát)
Rad
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: Úterý, 14.08.2012, 09:23 »

Mám dotaz ohledně Craftgen zapperu. Jestliže tento pracuje na principu frekvenčního generátoru stejně jako Super Ravo zapper a jeho frekvenční rozsah je 1 Hz - 20KHz, jak řeší parazity, kteří reagují na frekvence kolem 400 KHz? Viz kniha CALF str. 51.  Vyplazuji jazyk
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: Úterý, 14.08.2012, 10:02 »

Sice netuším, co je konkrétně v knize CAFL na str. 51, navíc tento výtisk obsahuje spoustu překlepů (snad už to vydavatel opravil), tak je lepší používat pouze originální seznam CAFL http://www.electroherbalism.com/Bioelectronics/FrequenciesandAnecdotes/CAFL_2007-05-16.pdf  Nicméně pokud si někdo pozorně prohlédne seznam CAFL zjistí, že je tady těchto vysokých frekvencí velmi poskromnu a pokud jsou, jsou zde uvedeny hned i nižší. Navíc jsou zde také frekvence, které mají v názvu zkratku H.C., což znamená Hulda Clark. Jedná se o frekvence, které jsou skalárně nebo binárně poděleny a fungují také. Ve výjimečných případech, kdy je známa pouze vysoká frekvence je u přístroje CPZ navíc jeho součástí program, který umožňuje tuto frekvenci podělit na nižší hodnoty, které fungují také. Navíc původní frekvence dle Clarkové (ve stovkách kHz) jsou staré již dobrých 15 let a nikdo je za celou dobu neaktualizoval. Výsledkem je to a poslední dobou se to děje čím dál častěji, že přestávají být již účinné a pokud ano, tak buď pouze na původní kmeny mikroorganismů a nebo jakž takž pouze vrchní pásmo. Seznam CAFL je starý pouze cca. 5 let, čili je mnohem aktuálnější. Navíc nižší frekvence dokážou pronikat u zappingu mnohem hlouběji než vysoké, protože tady nedochází k tzv. skin efektu, kde navíc mohou vznikat i popáleniny na kůži v místě aplikace elektrod v podobě hnědavých flíčku, které mohou zanechávat i drobné jizvičky, o čemž už se mnoho prodejců SRZ raději ani nezmiňuje.
« Poslední změna: Úterý, 14.08.2012, 10:13 od Craft » Zaznamenáno

misislav
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Pondělí, 17.06.2013, 23:46 »

Dobry deň. Kupil som si Craftgen zapper len nedávno a doposial som si daval len frekvencie zo zoznamu podla chorob. Nenašiel som tam GASTRITIDU. Našiel som ju tu   http://www.brana-zdravi.cz/zapper/seznam-predvolenych-lecivych-frekvenci/. Je tam interval od 20Hz do 890Hz 57min.  Ako ju dostanem do zoznamu? Ďakujem.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: Úterý, 18.06.2013, 10:41 »

Postup, jak vytvořit novou frekvenční sestavu naleznete přímo v návodu k přístroji na str. 10 až 13. Pokud chcete použít tzv. funkci Sweep, tj. kdy jsou postupně generovány frekvence od 20Hz do 890Hz, stačí se řídit návodem na str. 13 a 14. Klíčové slovo v návodu je Sweep Settings.

Sice neuvádíte o jakou část zažívání se jedná konkrétně, ale třeba pro žaluděční potíže všeobecně jsou následující frekvence:
2127
2008
1552
880
832
802
784
727
690
676
664
450
422
125
95
72
20
3.9

Jedná se o frekvenční sestavu s názvem: Stomach_disorders
Seznamu CAFL v češtině pak naleznete zde: http://www.zapper.cz/images/cafl.pdf
Zaznamenáno

misislav
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Středa, 19.06.2013, 14:21 »

Ďakujem. skusim.
Zaznamenáno
icosom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Sobota, 29.06.2013, 05:05 »

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať, ako je to  s bioinformačnými prípravkami počas používania craftgenu-zapperu. Či je vhodné používať takéto prípravky a či sa navzájom neruší tento účinok.
A ešte som sa chcela spýtať, či má niekto skúsenosť s liečbou chronickej boreliózy.

Zatiaľ mám jednu dobrú skúsenosť, pri požívaní tohoto prístroja, sa mi zvyšuje  ostrosť zraku, a mám pocit, že mám rýchlejšie reakcie.

 Ďakujem.
Zaznamenáno
JTK
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 kdy: Sobota, 29.06.2013, 06:26 »

Zdravím na Slovensko,

to zlepšení zraku je skvělá informace. Jen prosím upřesni, zda se to stalo jen tak mimochodem při řešení něčeho jiného, anebo jsi cíleně použila nějaké sestavy frekvencí na oči.

Podle mých zkušeností se používání zapperu s bioinformačními přípravky (v mém případě s jonášovskými) ani s homeopatiky nekříží. Svého času jsem řešil po cca 20 letech následky přechozené boreliózy, použil jsem jonášovské kapky Spirobor a Borelietox. Možná se teď jmenují jinak, něco přejmenovali. Vcelku to zafungovalo, něco o tom najdeš na mém webu. Kdybch to řešil dnes, použil bych autopatii.

Přispěvatel "detoxikační" v jiném vláknu napsal: MUSÍ spolupracovat imunita. ... Ono to tak podle EAV sice vypadalo (že je problém vyřešen), ale během několika dnů se virus zase objevuje. A to je důvod té autopatie, která ve většině případů povzbudí vitalitu i imunitu.
Hodně úspěchú přeje Jiřík
Zaznamenáno
icosom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: Sobota, 29.06.2013, 08:12 »

No neviem, či strongyloides - háďatká je zameraná na oči, plus ešte borelióza komplet, to sú zostavy ktoré používam. Mám diagnostikovanú od očného lekára tupozrakosť od svojich šiestich rokov,  čiže som zareagovala hneď na to, že vidím inak, ostrejšie behom tej polhodiny a cítila som taký "nabudený organizmus" ako keď niekto vypije energetický nápoj. Netuším prečo sa to udialo.... či nastala lepšia látková výmena, alebo okysličenie.....neviem.

Boreliózu tiež riešim cca. po dvadsiatich rokoch, vôbec som o nej nevedela, že ju mám. Až s EAV prístrojom mi bola nameraná a sérologické vyšetrenie ukazuje hraničné hodnoty. Mala som ťažké migrény, a všetky tie príznaky, ako pri chronickej borelióze. Posledný mesiac to trocha polavilo, používam od Jonáša  Deimun aktiv a Lymfatex , Fatig a Neurodren, neskoršie prejdem aj na tebou spomínané preparáty. Craftgen som zvolila ako podporu liečby a ešte derivačný kúpeľ. Toto celé riešim asi mesiac, a cítim mierne zlepšenie. Uvidíme, či sú to trvalé výsledky, alebo či zapracovala psychika. Verím, že sa niečo porieši. Aj autopatia má určite niečo do seba, možno vyskúšam.
Inak ako dlho trvalo, kým si doriešil boreliózu?  Používal  si aj nejaký biorezonančný prístroj?

Zaznamenáno
JTK
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 kdy: Sobota, 29.06.2013, 09:19 »

Jasně si vzpomínám na několikaměsíční období, kdy jsem byl mimořádně unaven. A často mne bolívala hlava. Dostavěli jsme tehdy domek a tak jsem to přičítal těm několika letům vyšší námahy. Pak jsem se z toho postupně zvrávoral. Bylinami, stravou, jogou a dalšími metodami se mi zřejmě podařilo posílit organismus.

Borelie a leccos jiného mi cca po dvaceti letech naměřila kamarádka na Salvii. Preparátů bylo samozřejmě více, než ty dva, které jsem uvedl. Dohromady desítky. Používal jsem (a stále občas používám) navíc Craftův zapper. Ale ačkoliv to se mnou nebylo nějak strašné, tak takové řekl bych základní přečištění a vyladění trvalo 5 let. Neužíval jsem preparáty stále, ale systémem jedna cca dvouměsíční "kůra" s většinou třemi preparáty, pak nějaký měsíc pauza, přeměření a po něm další "kůra". Ale vzhledem k tomu, že jonášovci zdražovali a zdražovali, tak jsem přešel k autopatii.
Zaznamenáno
icosom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: Sobota, 29.06.2013, 09:48 »

Myslím si že väčšina terapií, ktoré začínajú na auto..... sú možno účinnejšie ako,  mnohé všeobecné "nalinajkované" postupy, lebo sú konkrétne, pre konkrétneho človeka so svojimi problémami. Keď som prvýkrát čítala o zappere tiež na napadlo, že frekvencie ktoré sú všeobecne zadané môžu byť účinné, ale nameranie napr. konkrétneho "bacila" "parazita" v konkrétnom organizme je oveľa adresnejšie a možno účinnejšie nakoľko mikroorganizmy mutujú . A konkrétna frekvencia by sa použila, niečo ako autovakcína.
Nemám až také skúsenosti so Salviou, dokáže odmerať presnú hodnotu frekvencie mikroorgamizmu? Raz som bola na meraní so Salviou a odmerala mi Cytomegalovírus, ale serologické vyšetrenie potvrdilo EBV a nie cytom. vírus., oba sú z rovnakej skupiny, čiže tam  mohol nastať nejaký posun, ktorý salvia nezamerala. Existuje prístroj, ktorý by dokázal odmerať konkrétnu frekveciu daného mikroorgamizmu? A následne by sa dal craftgen využiť ako auto...terapia?
Mám tu taký čínsky prístroj náklady na výrobu asi nie sú veľké lebo nie je drahý možno funguje na podobnom princípe, Quantum  magnetic resonance analyzér, neplánujete niečo také zostrojiť?
Zaznamenáno
JTK
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: Sobota, 29.06.2013, 10:20 »

Salvia nedokáže změřit frekvence, jen identifikovat a i to záleží na zkušenostech a databázi, které má terapeut. Autoterapie zapprem - mám názor, ale zde jsou povolanější, nechám to jim.

Když se zbavíme infekce zapperem, je to skvělé, uleví to atd. U masivních infekcí je to úžasné. Ale většinou to neřeší to, proč si nás určité mikroorganismy "oblíbily"? Proč máme virózy tak často? Proč se nám zopakuje angína 3x do roka? V takových případech musíme také změnit styl života, stravu a podobně.

Autopatie je "léčba vlastní nemocí", vychází z konstituční homeopatie. Nechci jí tu dělat reklamu, aby se Craft nezlobil. O zapperu na svém webu nepíši, ono to totiž kdysi dopadalo tak, že to někteří lidé považovali za takřka všelék a chtěli se jen chodit zapperovat. Ono je to totiž tak, že na webech a v knihách se uvádějí úspěšné a zdánlivě jednoduché případy. Ale každý terapeut ví, že kromě těch úspěšných existují i méně úspěšné a také neúspěšné. Ale těmi se nikdo nechlubí.
Zaznamenáno
icosom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: Sobota, 29.06.2013, 10:42 »

...rozumiem, aj ja ho používam len ako doplnokterapie, a keď mi to pomôže aspoň trocha, už je to výhra. Neočakávam zázraky, i keď  udalosť z očami ma potešila, myslím si že na craftgen pozerám triezvo. Len uvažujem ako by sa dal zvýšiť účinok....možno....
Dokonca ma napadlo, že by som mohla vyskúšať účinok trebárz na staphylococcus aureus, ktorý by som vykultivovala na nejakej vodivej petriho miske a dalo by sa zistiť, že nakoľko je prístroj účinný, ale to je len.....moja fantázia
Inak ďakujem za informácie.

Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 kdy: Neděle, 30.06.2013, 13:26 »

Citace
Mám tu taký čínsky prístroj náklady na výrobu asi nie sú veľké lebo nie je drahý možno funguje na podobnom princípe, Quantum  magnetic resonance analyzér, neplánujete niečo také zostrojiť?

Tomuto přístroji se doporučuji obloukem vyhnout. Bohužel Čína už se vrhla i na výrobu biorezonančních přístrojů a pak to taky vypadá. Zajímalo mě to, tak jsem si ten Quantum magnetic resonance analyzér před časem ze zvědavosti pořídil a důkladně jsem jej proklepl a bohužel je to pouze videohra, čili hračka fungující na principu elektronické hrací kostky. Ale musím uznat, že to mají udělané fikaně, protože má dokonce dvě pojistky, tj. USB klíč a na dvě části rozdělenou ruční elektrodu, která funguje pouze při větším odporovém zatížení, což velmi zvyšuje dojem věrohodnosti. Pokud si ovšem jedinec udělá několik náměrů po sobě, které si může i vytisknout a pak snadno i porovnat, třeba položku vitamíny, pokaždé mu to ukáže jiné výsledky  Úsměv

Citace
Autopatie je "léčba vlastní nemocí", vychází z konstituční homeopatie. Nechci jí tu dělat reklamu, aby se Craft nezlobil.
Zlobit se určitě nebudu  Úsměv Autopatii jsem osobně zkoušel už někdy v roce 2008, ale bohužel u mě to bylo v té době s nulovým výsledkem, ale tím netvrdím, že to může pomoci jinému. Možná jsem taky nepoužil vhodné ředění. Dneska je ta metoda zase o kousek dále.

Nic není panaceum, tedy lék na všechno. Za tu dobu jsem si díky dlouhodobým zkušenostem nejen vlastním, ale především díky zkušenostem jiných ověřil, že to podstatné je prostředí v lidském těle. Pokud má tělo nedostatek minerálu a vitamínů, ať již díky špatné stravě nebo špatnému vstřebávání organismu a je také soustavně překyselené, nikdo nemůže očekávat trvalý návrat k lepšímu. Mnohdy se nepovede změna žádná, nebo pouze dočasná. Od toho, jak je tělo na tom dobře nebo špatně se odvíjí i jeho reakce a úspěšnost léčby. Někomu se to podaří srovnat třeba za půl roku, jinému až za několik let, vše je to o tom v jakém stavu je prostředí v těle. Samozřejmě je také důležité, o jak moc závažný zdravotní problém se taky jedná. Pokud se prostředí v těle nezmění, vše co se pomocí různých metod vybije, se dříve nebo později zase vrátí zpátky, protože ony pomyslné dveře pro tyto mikroorganismy budou stále otevřeny. Imunita bude i nadále slabá a nebude v jejich silách to stále již samostatně řešit.

BTW: Zkoušet účinnost zapperu na petriho miskách je nesmysl. Pokud by se dělala studie, který by při zaperování zkoumala celý stav organismu. tj. tkáně, složení krve, lymfy, aktivitu imunitního systému a jiné, pak věřím, že by to mělo zajímavé a smysluplné výsledky, protože by se zdokumentovalo co všechno se v organismu při zapperování děje. Osobně si myslím, že při zaprování hraje nemalou roli také vlastní imunita těla.
Zaznamenáno

icosom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: Neděle, 30.06.2013, 14:24 »

Ahoj Craft,

Do analyzéra som nechcela investovať veľa, tak som si vybrala takýto čínsky "zázrak" Úsměv. Akurát robím štatistiku podľa Tvojho návodu, niekde píšeš, že je dobré spraviť viac neraní za sebou a potom vyhodnotiť. Keď sa pozriem na meranie tých vitamínov, tak akurát tie merania patria k najstabilnejším. Spravila som tri merania za sebou a na moje prekvapenie boli odchýlky minimálne. Ale aj tak si myslím, že tento prístroj treba brať s rezervou, a až keď vykáže opakovane nejakú abnormálnu zmenu, až potom sa zamýšľať nad bežnými vyšetreniami.

No a účinnosť zappera by sa možno dala zmerať, aspoň približná na petriho miskách. Zatiaľ ani na testovanie antibiotík nič lepšie nevymysleli, vlastne vymysleli, ale aj to je na podobnom princípe. Takže nikdy sa nevytvoria na testovanie práve také podmienky ako sú v organizme, a vlastne každý organizmus je špecifický, neviem či sa niekomu podarilo vytvoriť podmienky také, aké sa práve nachádzajú v  konkrétnom pacientovi......no...to je asi hudba ďalekej budúcnosti.

Aj autovakcíny na človeka pôsobia a niektorí ľudia s nimi majú dobré skúsenosti. Preto ma napadlo, či by sa nedalo pristupovať aj k zappingu individuálne a merať konkrétne frekvencie ktoré zaťažujú, konkrétny organizmus.  No otázka je, ale čím?
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 kdy: Neděle, 30.06.2013, 22:33 »

Ten China zázrak Quantum magnetic resonance analyzér v tom malém stříbrném kufříku mě nejen u vitamínů háže pokaždé jiné hodnoty. Ale pozor, aby ten test byl opravdu objektivní, je nutno vždy kartu pro každé měření smazat a vytvořit novou, viz. přesný postup pro objektivní test diagnostických automatů:
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,55.msg757.html#msg757
Pokud se pokračuje na původně vytvořené kartě pacienta je to špatně a je jasné, že ty výsledky budou pak celkem navazovat, protože všechna další měření se budou vázat ke konrétní kartě. Testoval jsem to uvedeným postupem a naprosté fiasko. Leží mě to doma v koutě, ale jako hračka pro děti je to dobré.

Citace
Preto ma napadlo, či by sa nedalo pristupovať aj k zappingu individuálne a merať konkrétne frekvencie ktoré zaťažujú, konkrétny organizmus. No otázka je, ale čím?
Takový přístroj existuje a jmenuje se F-scan. Jeho cena je ovšem poněkud vyšší. V ČR se cena pohybuje něco přes 30 000kč za nejnižší model Compact.
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!