Zdraví
Úterý, 16.04.2024, 10:44 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: KS - experimentální aplikace  (Přečteno 26972 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« kdy: Úterý, 02.02.2010, 13:17 »

Možná si někdo po přečtení mého poznatku řekne je to šílenec, ale chci upozornit předem, že jsem dobře věděl co dělám a proč to dělám a jak dodržet správný postup nejen při přípravě injekčního roztoku, tak i správnou samotnou aplikaci. Tímto nikoho nenabádám k tomu, aby mě následoval nebo to sám bez dostatečných znalostí a bez lékařského dohledu zkoušel. Pouze tímto předkládám moji zkušenost s aplikací KS injekčně pod kůži o koncentraci 12ppm a množství 1ml. Vzhledem k tomu, že je na internetu na toto téma velmi málo informací, ale přesto se mi podařilo najít aspoň dvě strohé informace kolem aplikace KS injekčním způsobem, (jeden případ u člověka a jeden u zvířete - koně), řekl jsem si vzhledem ke svojim dlouhodobým zkušenostem s KS, že to jak bude příležitost sám na sobě vyzkouším. Toliko na vysvětlenou.

Při nedávné poruše svého auta jsem dosti vymrznul, (to je taky nápad opravovat auto na silnici při teplotě -15 stupňů, ale jinou možnost jsem neměl) a otužilec zrovna žádný nejsem, tak to můj organismus za pár dní dal patřičně najevo. Vzhledem k tomu, že jsem si teď nemohl dovolit zůstat v posteli a chtěl být co nejrychleji fit, přistoupil jsem k pokusu, který jsem již delší dobu plánoval a to vyzkoušet aplikaci KS injekčně pod kůži, (nitrožilně si netroufám, protože nemám tady patřičné zkušenosti s aplikací). Potřebné vybavení jsem si obstaral už dříve, (injekční roztok pro přípravu KS a injekční stříkačku - insulinka, desinfekční roztok (líh) na kůži) a při zachování maximálních sterilních podmínek, jak to jen lze v domácích podmínkách jsem provedl výrobu KS o koncentraci 12ppm a aplikoval pomocí insulinky 1ml KS pod kůži na levém předloktí, tak abych neprovedl aplikaci do nějaké žilky nebo cévky. Každopádně mi celkem trvalo než jsem obsah insulinky vyprázdnil, protože to celkem dosti štípalo i díky velmi tenké jehle.
Bezprostředně po aplikaci nastal takový divný pocit (spíše nervy), pak pocit značné citelné úlevy a za několik hodin jsem se cítil celkem fit a dokonce to i zmírnilo bolest v krku. Nicméně rýma a mírné pobolívání v krku přetrvávalo, ale na 1ml dost dobrý výkon. Další dávka už se mi nechtěla dávat vzhledem k nepříjemnému štípání při aplikaci a řešil jsem to již pouze občasnou mini dávkou orálním způsobem.
« Poslední změna: Úterý, 02.02.2010, 13:26 od Craft » Zaznamenáno

Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 05.04.2010, 12:22 »

Po svoji zkušenosti s aplikací KS pod kůži jsem začal v této oblasti trochu více experimentovat a předčilo to mé očekávání. Od té doby jsem KS pod kůži aplikoval s různým časovým odstupem celkem 5x, vždy 1ml. Použil jsem KS v koncentracích 12 a 15ppm. Zde jsem si ověřil, že čím je koncentrace KS větší, tím je aplikace více nepříjemná (značné štípání) a nahromaděné stříbro pod kůži je nutné jemným tlakem druhé ruky vždy rozmělnit. Domnívám se, že KS 10ppm je tady naprosto dostatečné.
Nicméně již několikrát se mi stalo, že při experimentování se svojim přístrojem pro zapping jsem si několikrát zadělal na slušnou herx reakci a začalo to vždy akcelerovat, proto jsem tady přistoupil k aplikaci KS pod kůži a do druhého dne to bylo znatelně lepší a snesitelnější a pak to samo postupně odeznělo. Správné by si sice bylo nechat tuto herx reakci odeznít a ne ji potlačovat, ale bohužel si to nemohu z důvodu pracovního vytížení dovolit. Nicméně po jednom nedávném zapingu jsem pocítil značnou slabost a bolest svalů, jako při nástupu chřipky, proto jsem aplikoval KS 1ml pod kůži a po cca. 3 hodinách pokračoval v zappingu, při kterém jsem usnul. V noci jsem se probudil z důvodu žízně a pocítil jsem naprostou slabost svalů, ale nebyl jsem schopen ani vstát a napít se, jak jsem byl slabý a hned jsem zase usnul. Ráno po probuzení jsem byl ale naprosto fit a tolik energie jsem již dlouho nezažil, jakoby problémy z předešlého dne ani nebyly.
Od té doby uplynula nějaká doba a rozhodl jsem se zase trochu pozaprovat. Do dvou dnů se objevil silný zánět v krku na místě, kde jsem míval časté problémy už v dětství, až to skončilo vytržením krčních mandlí. Nechtělo se mi zůstat z toho ležet v posteli, tak jsem opět aplikoval KS pod kůži, nicméně druhý den bylo zlepšení velmi malé. Z toho důvodu jsem další den na noc aplikoval KS 15ppm pod kůži 0,6ml a po cca. 2 hodinách aplikoval zapping, při kterém jsem klasicky usnul. Ještě před tím jsem pociťoval silnější bolest na místě zánetu a také mírný tlak na levé ledvině. Ráno po probuzení jsem necítil již téměř žádnou bolest v krku, nicméně místo kde kdysi bývala krční mandle bylo stále napuchlé a zarudlé, ale již ne tak, jako den předtím a hlavně bolest ustala. Do několika dnů zánět úplně odezněl.

Tyto zkušenosti mě přiměly se nad tímto zamyslet a napsat následující myšlenku.
Stříbro jako takové je především výborný vodič el. proudu a v koloidní podobě aplikované pod kůži dokáže přenos elektrických pulsů mnohonásobně zesílit a hlavně dostat se i na místa, kde by zapping normálně neproniknul. Je již všeobecně známo, že KS samo o sobě ničí parazity (plísně, viry, bakterie), ale dodnes nebyl jednoznačně osvětlen princip jeho působení, kromě teoretických úvah. Zřejmě to bude i tím, že se může podílet na zesílení předávání el. impulsů v těle, které jsou z mozku běžně vysílány do všech částí těla. Něco na tom určitě bude, protože "silverzapp", jak jsem tuto experimentální metodu pojmenoval, rozhodně jak se zdá funguje velmi dobře a mnohonásobně zesiluje nejen samotný účinek KS, ale především zapingu.
Při aplikaci KS orálním způsobem k tomuto efektu nedochází zřejmě proto, že se znehodnotí nejen díky kyselině v žaludku, ale především se nedokáže v dostatečném a čistém množství vstřebat do těla dostatečně rychle ze zažívacího systému. Vhodnější způsob je aplikace KS přes stěnu tlustého střeva, např. pomocí mikroklystýru, ale i tento způsob není tak účinný, jako pouhý 1ml aplikovaný pod kůži.
Znova ale upozorňuji na skutečnost, že tímto nikoho nenabádám k tomu, aby mě následoval nebo to sám bez dostatečných znalostí a bez lékařského dohledu zkoušel.
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!