Zdraví
Pátek, 29.03.2024, 07:02 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: KS - postřehy a zkušenosti uživatelů  (Přečteno 30578 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« kdy: Středa, 21.04.2010, 14:48 »

Do tohoto vlákna jsem se rozhodl zveřejnit zajímavé emaily uživatelů našich přístrojů pro výrobu KS, vzhledem k tomu, že mnozí se na podobné zkušenosti, zvláště u dětí dotazují.
Toto vlákno nemá sloužit k opěvování našich výrobků, jak bývá zvykem u jiných výrobců, sic takových děkovných emailů máme poměrně dost a moc Vám za ně děkujeme a jsme rádi, že spokojenost s přístroji je obrovská a dělají přesně to, co dělat mají. Ale záměrem je, aby toto vlákno sloužilo především pro uvedení Vašich vlastních zkušeností s KS, protože jedině tak se můžete o ně podělit s ostatníma a pomoci tak i jiným lidem.

P.S. Z důvodu zachování anonymity autorů budou vkládány příspěvky pod nickem Craft, tak ať to někoho nemate. Nic ale nebrání tomu, aby jste tady uvedli také sami vlastní zkušenosti i anonymně.
« Poslední změna: Středa, 21.04.2010, 14:57 od Craft » Zaznamenáno

Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Středa, 21.04.2010, 14:55 »

....Začnu tím, jaký streptokok se u dětí objevil - jednalo se streptococcus pyogenes. Vojtík ho měl při výtěru v krku masivně a Mareček při zánětu středního ucha a současné rýmě v nosním hlenu. Mám dvojčata pětiletá. "Naše" dětská lékařka ač má k dětem citlivý přístup, ATB rozhodně nešetří. Vždyť ono to tak nějak vždy zabere.....Při jedné z posledních návštěv (prostým pohledem do krku prohlásila, že se jedná o streptokokovou angínu) opět předepsala ATB (to jsem ještě neměl doma podporu s užíváním KS), které Vojtík dvakrát po sobě vyzvracel. Při kontrole nám navrhla, že je tedy bude dostávat buď jako pilulky nebo injekčně. To jsem odmítl a musel jsem ji sám požádat, zda by byla tak laskava a udělala u Vojtíka výtěr krku (výsledky jsou do 10 minut a stojí to 100 Kč). Kupodivu byl výsledek negativní. Předepsala nám další ATB i přesto, že Vojtík neměl žádné obtíže. Při další kontrole provedla výtěr krku, který z laboratoře přišel jako "masivní streptokok". To už jsem byl dost zoufalý. Ve stejné době měl Mareček oteklé očičko. Na očním nás poslali do nemocnice na rentgen dutin. Ten byl v pořádku a dětská lékařka zjistila, že má Mareček zánět středního ucha a odsála z nosu hleny (později jsem se po telefonu dozvěděl, že má uvedeného streptokoka). Překvapila mě však tím, že nepředepsala žádná ATB. U nás na ORL však opět (co jiného) než ATB. To už si má žena něco o KS sama nastudovala a dohodli jsme se, že to u dětí zkusíme. Dávali jsme ho dětem třikrát denně na umělohmotné lžičce o objemu přibližně dvou čajových lžiček - tedy v podstatě 6 čajových lžiček denně. Marečkovi jsme ouško vytírali vatovou tyčinkou také KS (pro vnější použití). Na ušním bylo doktorce divné, že ATB zabírají nějak pomalu, ale přesto se to pomalu zlepšovalo. U Vojtíka se při opakovaném výtěru krku streptokok zmírnil z "masivně na málo". Poté jsme odjeli na dovolenou k moři a KS měli s sebou. Po návratu nám doktorka na ušním tvrdě vysvětlila, že chceme děti zabít, protože jsme nepřišli na kontrolu. Vyšetření ucha u Marečka však bylo v pořádku. Vojtík je také bez potíží. Až půjdu s dětmi k dětské lékařce, nechám jim udělat kontrolní výtěr krku a uvidíme.... Jen pro zajímavost: oční lékařky jsem se opatrně zeptal na KS - nevěděla nic, dětská lékařka se rozpovídala na téma, jak jim farmaceutické firmy na seminářích vyprávějí o zázračných účincích léků, které mají rodičům nabízet. A oni to tak skutečně dělají a čekárny jsou plné barevných letáků....

----------------------------

Před několika týdny, možná měsíci, jsem Vám psal o dobrých zkušenostech s Vaším přístrojem, tak doplním: celé podzimní a probíhající zimní období jsme zatím přestáli bez výraznějších obtíží. Kluci (na jaře jim bude šest let) měli max. jeden den zvýšenou teplotu (jednou) do 38 ´, trochu kašel (raději jsme je nechali týden doma) takže žádná ATB, jen "vodička", jak KS říkáme. Dalo by se říci, že konečně první půlrok chodili do školky bez přerušení... Již si dovolím tvrdit, že KS má pozitivní účinky. Ještě bych věřil na placebo efekt, ale spíše u dospělých, ne u dětí. Takže děkuji!
A ještě k dávkování - neměříme to striktně po lžičkách, kluci se napijí, chvilku vodičku kloktají, pak polknou. Klidně 2x za sebou, ráno i večer.
Zaznamenáno

Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: Středa, 21.04.2010, 15:03 »

Napisu vam take osobni zkusenost,ktera vam jiste pomuze k dalsimu overovani vasich vyrobku.
Nedavno jsem zkousel MMS. Dohnal me k tomu silny zanet zil v leve noze.
Pri pouzivani MMS se mi zanet zil tak zhorsil, ze jsem myslel, ze to nepreziju. Navic se mi nepochopitelne zacal stehovat od nohy k hlave. Lytko to pustilo na jeden den a druhy den se podpalilo stehno. Zustal pak v levem trisle a leve plici. Nemohl jsem dychat, vykaslaval jsem krev a spal tyden v sede, abych se neudusil.
Musel jsem MMS vysadit a nasadit silne prasky na tlumeni bolesti a k MMS se vratit az po prvnich priznacich detoxu-silneho prujmu. Pak se stav pomalicku zlepsoval, ale s MMS se mi delalo strasne zle od zaludku. Nasadil jsem tedy KS od jednoho vzdaleneho znameho, co ma vas pristroj.
Po vypiti cca 2 litru KS, uz byl stav natolik dobry, ze jsem mohl pracovat a delat vse tak, jako predtim, krome sportovani samozrejme.
Pak me napadlo vyzkouset jestli ten koloid opravdu mlati parazity, ci ne.
Nasadil jsem tedy MMS a to 20:00  - 20kapek, 22:00 - 20 kapek, 24:00 - 20 kapek...naprosto zadna reakce se nekonala...
Kdo zna MMS a zkousel ho, vi jaka je toto delova davka MMS pro lidsky organismus...

Zaver pro me a me zkusenosti zni:
Vase koloidni stribro je kvalitni a koloid jako takovy, opravdu nici parazity a to velmi zasadnim a hlubokym stylem.
Normalne by jste se totiz po 60 kapkach MMS behem 6 hodin bud tezce pozvraceli, chytili prujem jaky svet nezazil, nebo se vyradili minimalne na nekolik hodin z cinnosti tim, jak by vam bylo otresne zle....
Myslim, ze jako zkusenost by vam tento mail mohl take pomoci, ci zasadit dalsi kaminek do mozaiky...
Zaznamenáno

Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Středa, 21.04.2010, 15:13 »

Tom:
Zdravím všechny. Říkal jsem si, že sem napíšu svoje výsledky s KS po půl roce používání, protože přesně takové povzbuzení jsem potřeboval když jsem s ním začínal. Takže- po půl roce jsem nebyl jedinkrát nemocný, kromě prvních dnů užívání, jak se můžete dočíst v historii tohoto fóra (tématu). Vypadá to, že jsem se bacila zbavil. Žádné bolesti krku při klimatizaci v práci, obch. centrech, ofouknutí studeným vzduchem, dokonce můžu spát při otevřeném okně odkrytý, což dřív absolutně nepřipadalo v úvahu. Jsem nadšený a děkuji, že je vůbec možnost generátor koupit.
Abych ještě upřesnil - KS neberu každý den. V postatě jsem ho přestal brát někdy v dubnu, když jsem se začal cítit hodně dobře.
Pak jsem ho bral asi týden někdy v květnu a teď asi třetí den si dávám preventivní kůru, chci cca 2 týdny.

Původní příspěvek:
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,24.msg405.html#msg405
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!