Zdraví
Čtvrtek, 28.03.2024, 13:37 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Biorezonanční přístroje - porovnání  (Přečteno 168798 krát)
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: Úterý, 09.07.2013, 18:30 »

Na obrácené straně například stojí uživatel QAD, který se jen urazil a demonstrativně ukazuje svou neschopnost?

QAD se neurazil, prostě to tady nesleduje. QAD nemá čas na teoretické disputace, protože se věnuje své poradně. Jak prosté, že? S výrobcem Titania PC je v dobrém vztahu a garanční doba je opravdovou garancí z případnou opravou nebo výměnou toho, co je třeba. Prostě pracuje, aby se přístroj zaplatil... Šok
Zaznamenáno
Jelen
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Úterý, 05.11.2013, 08:51 »

Koukám, že se tu jede bohatá diskuze na téma, o kterém jsem myslel, že v ČR bude mrtvé. Osobně znám přístroj Vegatest Exprest Plus. Je to německé výroby, snad 350 000, ale mašinka. Mějte se.
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: Středa, 06.11.2013, 17:39 »

No - moc to tady teď nejede. Jak jste spokojen s Vegatestem? Ten neznám, ale kolega má Vedatest z Ruska. Podobný, ale levnější.
Zaznamenáno
KCNJ_K
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Čtvrtek, 21.11.2013, 02:11 »

QAD pouze nemá čas na teoretické disputace Smích ok, tak když už sem jednou za čas zavítáte, tak OPĚT bych Vás požádal o materiály. Bejt potenciální kupec, tak doposud ani nevím kontakt na výrobce/prodejce.

Citace
Dále pak informace k přístroji. Vím, že jsem se snažil tady jednomu uživateli dost marně vysvětlit, že vlastní přístroj, který je jen Německou předělávkou a oficiálně je to podvodný přístroj vytvořený za marketingovým účelem. Nevěřil mi. Obhajoval se garancí a nevím čím vším - doposud mi ten pán nedal kontakt na člověka, který mi k přístroji dá na papíře ( ve smlouvě ) napsáno a podepsáno ( a skutečně to dodrží ) dvouletou záruku, stejně tak doposud neuvedl jediný kontakt ( nebo webovou stránku ), kde by se o jeho TITANIu někdo zmiňoval konkrétněji ( a pozitivně a jinak než slovy vyjadřujícími, že je to jen Německá předělávka ), nebyl schopen poskytnout ani technické parametry ( uvedené v technické kartě od výrobce přístroje, pokud jí vůbec dostal ), ani jakékoliv certifikace ( byť v jednodušší formě - třeba elektrotechnickou certifikaci -> vzhledem k tomu, že certifikace medicínského zařízení je dost složitě dosažitelná a jestli jí někdo bude mít, tak dost čerstvě a TITANIum či Oberony jí určitě nemají Mrknutí ). Z toho vyplývá jediné - pokud tvrdím, že vlastním kvalitní přístroj ( který podle informací je na trhu dlouho ), tak bych ho nesměl používat jen já, tzn. musí existovat spousta dalších lidí a ty lidi se musí vyjadřovat pozitivně. Pán nebyl schopen poskytnout jedinou podstatnou informaci o svém přístroji, ani z technického hlediska ( předpokládám, že ani neví jaký typ snímačů vlastní atd.  ) ani že by poskytnul kontakt třeba na toho kvalitního výrobce.
toto stále platí, stále od Vás nepadlo ani slovo kromě toho, že jste s výrobcem v dobrém vztahu, ale kromě jediného webu není k nalezení skutečně vůbec nic, co by si člověk mohl o dané věcičce přečíst.

Berte to tak, že za celou tu dobu jste vlastně nic moc (kromě jakýchsi emocionálních projevů a výmyslů) neřekl. Dokonce když si člověk dá tu práci si některé informace ověřit a pak Vám teda dá možnost ale obhájit své stanovisko, tak nic. Ticho. QAD zmizel. A pak se najednou objeví, plácne zas něco, co nemá absolutně žádnou váhu (a já miluju Mařenku - asi tak stejně podstatná věta jako to prohlášení o dobrých vztazích - to mi o tom přístroji fakt nic neřekne). A pokud máte poradnu a máte nějaký přístroj, za který jste něco zaplatil, tak byste minimálně měl být schopen sdělit lidem, CO kupují, pokud by si chtěli TITANIUM koupit. My jsme se to tady furt nedozvěděli. Tak prosím, máte slovo.
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: Pátek, 22.11.2013, 18:20 »

Přístroje pod názvem TITANIUM vyrábí v ČR dva výrobci - jeden z Frýdku Místku a jeden ze Zruče u Plzně. O který Vám jde?
Zaznamenáno
jrompf
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Pondělí, 02.12.2013, 08:10 »

nektere jsou padelky: linka1 linka2
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 kdy: Pondělí, 02.12.2013, 15:39 »

Mezi výrobci nejsou ti z ČR. Zajímají nás vůbec patento-právní spory zemí bývalého Sovětského Svazu, který už neexistuje? Co???
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 kdy: Pondělí, 02.12.2013, 17:38 »

Mezi výrobci nejsou ti z ČR. Zajímají nás vůbec patento-právní spory zemí bývalého Sovětského Svazu, který už neexistuje? Co???
Vidím, že ona až slepá důvěra k některým CZ výrobcům rádoby oberonů je dosti naivní. Podívejte se třeba na zvukovou kartu v odkazu níže a porovnejte si již pouze její vzhled a tvar s některým z oněch CZ oberonů. Takových rádoby oberonů vám vyrobím na tucty  Mrknutí Kdo chce, ať si v té své naivitě žije klidně dále, iluze mu tímto brát nebudu. Jestli takový skvost používáte, tak si koledujete akorát o malér, protože někomu díky takové další hračce akorát něco zanedbáte, ale to je vaše věc.

zvuková karta, alá oberon: http://www.alza.cz/creative-sound-blaster-x-fi-surround-hd-d183614.htm
detailní obrázek pro srovnání: http://www.vortez.net/contentteller.php?ct=articles&action=file&id=5081
další obrázky: http://www.vortez.net/articles_pages/creative_sound_blaster_x_fi_hd_review,2.html
a nakonec rádoby induktory: http://sluchatka.heureka.cz/panasonic-rp-ht161e/porovnat-ceny/#section

Sluchátka se pak tady jednoduše zapojí u zvukovky do výstupu na sluchátka a případné elektrody do mikrofonního vstupu. Nic těžkého, že? K tomu stačí nalepit hezkou nálepku na onu zvukovku z odkazu a někde si opatřit instalačku programu Metapathia-Titanium (existuje dokonce i v CZ lokalizaci), což používali Biolazy, k tomu nějaký všeobecný pokec o biorezonanci a iluze je naprosto dokonalá. To, že to absolutně mezi sebou nekomunikuje, nemá snad smysl ani dodávat. Pokud si někdo naivně myslí, že to komunikuje po USB, tak ano, ale pouze jako jakákoliv jiná externí zvuková karta  Smích

Věřte, že vím dobře o čem tady píšu a na rozdíl od jiných pouze slepě něčemu nedůvěřuji, ale především si vše důkladně v praxi ověřuji. Více k tomuto nemá smysl dodávat, protože ony odkazy hovoří za vše.
« Poslední změna: Čtvrtek, 05.06.2014, 00:10 od Craft » Zaznamenáno

QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 kdy: Pondělí, 02.12.2013, 20:34 »

Moc hezké obrázky, bohužel trochu starší. Některá současně dodávaná Titania vypadají takto:

http://energylife.cz/oberon_titanium.php

Z obrázků se propojení moc nepozná...

QAD
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 kdy: Pondělí, 02.12.2013, 21:33 »

Inu, buď je tady někdo natvrdlí nebo naprosto slepý Smích Ono ne nadarmo se říká, chytrému napověz, hloupého ... Věřím, že jste určitě spokojený uživatel takových skládaček. Pokud máte VŠ vzdělání, jak jste tu kdesi před časem uváděl, doporučuji jej také používat. Chytřejší uživatel si obrázky stáhne a porovná detaily, což už mnohé napoví. Šamanovskými skládačkami se opravdu nezabývám a takový Creative Sound Blaster Oberon si určitě zvládne každý poskládat i sám za zlomek ceny, za kterou se to pak v hezkém kufru prodává. Jo a ona nálepka na jeho vrchní straně je taky doslova kouzelná. Stačí na ní položit záznamové médium a do něj se pak nahrají informace. To je prostě super, není potřeba ani žádné příslušenství navíc. Škoda jen, že to vyjde na stejno, jako to položit na jakoukoliv jinou spotřební elektroniku, třeba kalkulačku  Smích Kdo chce funkční přístroj a má všech pět pohromadě, podívá se po funkčním kousku věru jinde. Kdo nemá, toho nic nepřesvědčí a stejně bude zvukovkový rádoby oberon zaručeně funkční. A ty údajně zlacené elektrody taky nejsou pozlacené, to vám potvrdí každý klenotník. Kdyby aspoň používali potrávinářskou ocel, ale chápu, Al slitina s imitaci zlatého povrchu je určitě levnější. A když náhodou to bude trochu pouštět, což takové slitiny s oblibou dělají, tak se zase nějaká výmluva najde  Úsměv  Nakonec stačí se do nich podívat. Jen tak mimochodem, asi si také neuvědomujete, že pokud nějaký takový oberon používáte, tak na 99% používáte i nelegálně obslužný software, neboť onen skládačkový prodejce, za kterého zřejmě kopete, jaksi není vlastníkem právoplatné licence, to jen tak pod čarou. Něco vám závěrem prozradím, pokud cokoliv napíšu, tak pouze tehdy, mám-li to osobně ověřeno, tedy na rozdíl od jiných stavím na praktických zkušenostech, ne na papouškování nějakých lidových povídaček postavených na dnes tolik oblíbené a často zneužíváně biorezonanci. V tom bude mezi námi ten podstatný rozdíl. To bylo z mé strany již opravdu poslední, co k tomu má smysl vůbec dodávat. Tož zase někdy u dalšího abrakadabra  Mrknutí
Zaznamenáno

QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: Pondělí, 02.12.2013, 21:48 »

Opět mylný předpoklad - ach jo. Tak za tohohle výrobce určitě "nekopu" a jeho výrobky nepoužívám. Ale vím o nich poměrně dost nikoliv od výrobce, ale od terapeutů z jejich praxe. Tak jako se nemíním plést do patentových sporů postsovětských výrobců, tak nemíním posuzovat konkurenční boje plazmových přístrojů různých českých výrobců, mezi něž patří i zakladatel tohoto fóra Craft. Chápu, že na tomto fóru má vždy pravdu. Žádný z těchto plazmových výrobků ve své praxi nepoužívám a v terapii se orientuji spíše směrem na laserové sondy a laserové sprchy.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 kdy: Pondělí, 02.12.2013, 22:36 »

Na rozdíl od jiných dávám nejen tady, ale i na jiném fóru vždy konkrétní věci a na filozofické blábolení opravdu nemám čas. Od toho jsou určitě jiná fóra, kde se můžete ve svých mnohdy naivních představách navzájem utvrzovat. Mě zajímají konkrétní věci a fakta, která mám na rozdíl od jiných ve zvyku si vždy v praxi ověřovat a zůstat při tom pevně nohama na zemi a tak to i zůstane, proto si mohu pevně stát za svým názorem. Každý ať si používá co chce, ale podvodná jednání různých vykutálených prodejců, kterým s oblibou říkám skládankový šamanisté, obhajovat nikdy nebudu. Pokud bych to udělal, postavilo by mě to do stejné roviny s takovými podvodníky, od kterých se distancuji. Nikdo vás také nenutí navštěvovat toto fórum a věřte, že mám informací na toto téma více než dost, takže takové rádoby Oberony bych mohl dát na trh za zlomkovou cenu. Nicméně vždy jsem se považoval za poctivého člověka, který chce svými znalostmi druhým pomoci, ne se na neštěstí druhých jako sup přiživovat. Zatím jsem žádný příspěvek, kromě spamu zde nesmazal, ale pokud budete tady pouze plevelit a hodnota vašeho příspěvku bude nulová, protože nejsem jediný, kdo si to tady myslí, tak s tím mazáním u vás začnu.
« Poslední změna: Úterý, 03.12.2013, 11:40 od Craft » Zaznamenáno

icosom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: Neděle, 09.02.2014, 14:30 »

Čím ďalej tým viac uvažujem na obšírnejšom využití princípu tejto technológie, napr v potravinárstve. Dal by sa vyrobiť napríklad prístroj na ošetrovanie napr: vína? Keď sa kontaminuje, stačilo by prehnať vínom určitú frekvenciu a sfiltrovať a bolo by bez kontaminácie, žiadna chémia! Alebo aj hocijaké iné potraviny, napr. žiadna pasterizácia ale "crafterizácia" Úsměv.  Pri čistení potrubia zanesených bakteriálnou kontamináciou...atď. Ja neviem, možno má táto technológia ešte veľkú budúcnosť. Ako to vidíte?

Zaznamenáno
KCNJ_K
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: Čtvrtek, 13.02.2014, 17:49 »

Moc hezké obrázky, bohužel trochu starší. Některá současně dodávaná Titania vypadají takto:

http://energylife.cz/oberon_titanium.php

Z obrázků se propojení moc nepozná...

QAD

Tohle tady radši vůbec neukazujte Smích jestli je tohle ten váš Titanium, tak si sám pod sebou podřezáváte větev, už protože název Aurum je od jiné firmy, jsou to zařízení, která už před x lety byla nahrazena novějšími modely s novým názvem a nedivil bych se, kdyby ten název měli patentovaný (a tedy dotyčný má velký problém, pokud takto ten název používá) Mrknutí
Zaznamenáno
KCNJ_K
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: Čtvrtek, 13.02.2014, 17:51 »

Přístroje pod názvem TITANIUM vyrábí v ČR dva výrobci - jeden z Frýdku Místku a jeden ze Zruče u Plzně. O který Vám jde?

Kde? Smích Kontakt! Webovky, mail, telefon. Cokoliv. Ať hledám jak hledám, tak TITANIUM Plzeň, Zruč či Frýdek Místek mi NIC nenalézá kromě vašeho příspěvku. Pokud máte zahraniční výrobce, sem s ním. Ne "kde jsou", chci kontakt.
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!