Zdraví
Čtvrtek, 18.04.2024, 23:12 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Pharma Activ AG 100  (Přečteno 22970 krát)
klacek
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« kdy: Sobota, 25.02.2012, 16:05 »

Zdravím
Kdesi na Vaších stránkách či foru jsem se dočetl, že jedno z mála KS které v té době(několik let tomu) byla na trhu byste doporučil snad jen Pharma Activ AG 100 od britského výrobce Aurum Health Products Ltd. Také jste psal, že už se bohužel do ČR nedováží.
Doba postoupila a na síti je možno toto KS opět nalézt. Zajímalo by mne, jestli máte nějaké informace, či jestli jste zaznamenal(nebo kdokoliv jiný), že by došlo k posunu kvality směrem dolů, popř.že to není ten samý výrobek, co byl dovážen a prodáván před těmi několika léty?

A druhá otázka s tím souvisí. Zkoušel jsem nalézt onoho výrobce z Velké Británie. Sice jsem nalezl nějaké informace, že snad nějaká taková firma existuje, ale nikde přímo jejich stránky, nebo nabídku produktů,popř.kontakt na ně. Pouze na českých stránkách lze nalézt jejich výrobky(AHP Ltd má více výrobků, jenž se v čr prodávají. Nejenom KS). Je mi to divné. Máte nějaké bližší info či možné vysvětlení? Popř. nezaznamenal někdo že by šlo o podvod?

Děkuji
Petr
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!