Zdraví
Pátek, 29.03.2024, 07:55 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Co jíme a pijeme,je vůbec šance na košér potraviny?  (Přečteno 26158 krát)
detoxikacni
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 5



Zobrazit profil
« kdy: Neděle, 26.02.2012, 12:21 »

Pracuji jako detox.poradce devátý rok. K diagnostice používáme počítačový program EAM, s metodou VRT (vegetativní rezonanční test-modernější EAV). Byli jsme první uživatelé Ravo Zapper, posílali a posíláme klienty na Plazmový generátor a používáme již přes rok Craftgen PCL - malou plazmu. Neobejde se to bez informačních preparátů. Bohužel se nedá vyvarovat zátěžím, které nám předají klienti během jejich měření. Neobejde se to tedy bez kontroly předaných zátěží od klientů, které musíme likvidovat i malou plazmou. Porovnáváme svoje výsledky s výstupy přístrojů typu Oberon, Senzitiv imago,atd. V podstatě jsme ve shodě, až na některé nedostatky v mikrobiologii SW daných zařízení, které doplňujeme vlastními testovacími ampulemi.
Problém pitné(studené)vody:setkáváme se zátěžemi na klientech, které se shodují s testy jejich pitné vody a to se řeší i filtračními zařízeními pro pitnou vodu.
Tento problém bohužel zasahuje i moravskou metropoli,bydlíme ve staré zástavbě se slepými rameny vody (neobydlené byty), nejen menší města, nebo venkov s vlastními studnami. Bývají zde leptospiry, drobní parazité, bohužel často s viry rakoviny(to není šíření poplašné zprávy,to je běžná situace trvající několik let),nebo běžnými streptokoky,či borreliemi a podobně. Zde bude medicínská,hygienická a vodárenská populace oponovat a klepat si na čelo. Ať rozporují,nebo ne, situace se spíš zhoršuje,je zde i problém dusičnanů,je sice pod normou ale v rozmezí 15-30mg/litr,podle sezóny.
Problém potravin: Zde bych se zastavil u starší zkušenosti s medem. Stává se, že lesní med mívá Toxoplasma gondii. Někdy i Spirochety(Borrelie) to tam zanáší hmyz.
Stává se že tento parazit objevujeme i na ovoci nakupované ve velkých obch.řetězcích.
Mléčné výrobky: Obsahují většinou tytéž drobný "potěr" jako voda, Xenopsylla cheopis+BX/BY viry, nebo např. Streptococus pneumoniae.
Pokud je to máslo, pomůže mražák. Někdy jsou sýry "přefiltrované" přes kravičku ochucené dalšími zátěžemi jako Influenzavirus C, Hepatitis B,D, Mycobacterium chelonae, Nocardia caviae atd. Zde pomáhá sterilizace pomocí Craftgen PCL, to znamená obložit nakoupené potraviny kolem malé plazmy, pustit příslušné likvidační frekvence a po konzumaci se Vám ztratí Migrény a trávicí potíže. Je zajímavé, porovnávat výrobky naše a zahraniční. Polský hermelín CLEVER  naprosto košér.Ale náš "Báječný český smetanový sýr" má  vše co je zde uvedeno, včetně antibiotik(proč asi?).
Proto bych chtěl varovat při výběru potravin,asi nejhorší situace je u mléčných produktů,týká se to i tvarohu. Mléko se dá sterilizovat s Craftgen PCL i když je trvanlivé.
Zde bych položil akademickou otázku, myslíte, že chránit své zdraví také "plazmováním" potravin je řešení?
« Poslední změna: Neděle, 26.02.2012, 14:35 od admincraft » Zaznamenáno
sadlos
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Úterý, 29.01.2013, 21:38 »

Jak vždycky říká můj pediatr, co si člověk nevypěstuje tak s jistotou nikdy neřekne, že je to košér potravina.

Odstraněny stále se opakující odkazy na stejné stránky.
Craft
« Poslední změna: Čtvrtek, 31.01.2013, 17:11 od admincraft » Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!