Zdraví
Pátek, 19.04.2024, 23:47 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Vylepšená forma vit.C neboli Liposomal vitamín C  (Přečteno 33107 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« kdy: Pátek, 03.08.2012, 11:55 »

Jelikož céčko používám taky jako silný stimulant před a po plasmě (výrazně totiž zvedá účinek) a s první várkou vlastnoručně vyrobeného Liposomal vit.C jsem byl dosti spokojený, (vyvolával aspoň v mém organismu velmi zajímavé reakce, jako např. lechtání v nose, zvýšenou citlivost na uzlině nejblíže místu, kde jsem před nedávnem řešil úspěšně vzniklý silný zánět dásně s hnisavým ložiskem bez potřeby návštěvy zubaře - tady si rýpnu do MMS, protože to byl v tomto případě naprostý propadák), mě přesvědčilo, že to máká lépe než klasické céčko a nebo askorbát sodný a to v poměrně nízkých dávkách. Nekoná se taky žádné podráždění zažívání nebo průjem jako u klasického céčka. Chuťově je to aspoň pro mé chuťové buňky daleko lepší, tak jsem si vytvořil vlastní protokol, který je o něco silnější než původní a se kterým jsem zatím spokojen, co se především dávky vit.C a nenáročnosti výroby týče. Pokud to bude pro někoho kyselé, může množství vit. C snížit na 12g. Sice to bude méně kyselé díky menšímu množství vit.C, ale zase to bude pouze dávka na 3 dny, při minimálním dávkování 4g / 1 den.

Dávka na 4 dny v dávkování 4g / 1den:
16g (2 zarovnané polévkové lžíce) práškového vit.C rozpustit ve 120ml kvalitní vody (používám vodu z vlastní filtrační sestavy, kde je i kapilárka). Nutno sem tam promíchat, dokud nebude vše důkladně rozpuštěno.
18g (3 zarovnané polévkové lžíce) granulovaného sojového lecitinu nasypat do 240ml kvalitní vody, promíchat a nechat cca. 10 minut v klidu. Pak teprve vzít mixér a promíchat to v mixéru, tím se vše důkladně rozpustí.
Nalít rozpuštěné céčko do rozpuštěného lecitinu a opět chviličku pomixovat mixérem.
Nalít vše do ultrazvukové čističky a nastavit maximální čas chodu (většinou 480 sekund, což je 8 minut), mít horní kryt čističky otevřený a jak to začne jakoby bublat lehce vždy promíchat. Po dojetí časovače to zopakovat ještě 2x, čímž se dostaneme na 24 minut a pak to pustit ještě aspoň na 6 minut, čili celkem 30 minut. Za tuto celkovou dobu by se mělo céčko z větší části propojit s lecitinem. Pak to nalít do sklenice s víčkem a vložit do lednice na nejméně chladné místo. Před použitím je to nutné ale vždycky nejdříve protřepat, aby se promíchala lecitinová vrstva na dně sklenice. Po několika těchto protřepáním s časovým odstupem by se již neměla tato vrstva lecitinu na dně sklenice tvořit.

* Používal jsem plastovou polévkovou lžíci, kde sedí uvedené gramáže. U jiných díky jejich rozdílné velikosti a hloubce se to může mírně odlišovat.

Užívání:
1 až 4 den - ráno a večer 45ml roztoku. Tím by se mělo za den docíli 2x 2g liposomal vit.C, nebo to lze užít i najednou, čili 90ml (4g), ale tohle už každý pro svoji kyselost a množství asi nevypije. Taky doporučuji před každým použitím onen džus protřepat a pak teprve užít.

Jelikož se uvádí, že vznikne v nejlepším případě max. 70% liposomal vit.C, což je v přepočtu nějakých 11.2g, tak zbývajících 30%, což je zase nějakých 4.8g by mělo být pouze volně rozpuštěno ve vodě s lecitinem. * V praxi to bude určitě rozdílnější, takže to berte pouze jako teoretický údaj. Nicméně za ty 4 dny do sebe každý dostane, tak či tak 16g céčka, které má ale dle zdrojů mnohem vyšší účinnost, jako by se jednalo o daleko vyšší dávku vit.C., díky jeho efektnější vstřebatelnosti do organismu, právě z důvodu provázatelnosti s tukem v podobě sojového lecitinu.
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!