Zdraví
Sobota, 20.04.2024, 00:09 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Quantum Resonance Magnetic Analyzer  (Přečteno 162680 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: Neděle, 14.07.2013, 16:58 »

Léčitel není stroj, ale člověk, který může mít vyvinuté jisté smysly vnímání, které většina populace nemá. Spousta lidí pracuje s kyvadlem a energiemi, ale ne všichni to umí, a je tady i spousta podvodníků. Naučit se pracovat třeba s kyvadlem není údajně nějak náročné, ale chce to trpělivost a opakování dělá mistra. Někteří lidé jsou také vnímavější než jiní a dokonce jsem slyšel i o případě, kdy malé děvče již po pár hodinách dosti slušně měřilo na Salvii, jak měla pro tuto činnost vyvinutý cit, nebo se také tomu říká talent. Znám taky pár takových lidí a spolupracuji s nimi a podvodníci to určitě nejsou, protože jsem si jejich schopnosti ověřil. Nicméně stroj, který je složený z elektronických součástek může vykonávat pouze funkci danou vlastnostmi použitých elektronických součástek a způsobem jejich zapojení. Stejně tak snímače (čidla) snímají pouze to, k jakému účelu jsou určeny. Nic víc, nic míň...
Zaznamenáno

QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: Neděle, 14.07.2013, 18:45 »

U Fscanu Compact ono magické DIRP neznamená nějaký typ snímače, ale Dual Integration Resonance Procedure. To aby Vám ta diskuze alespoň něco dala...

Jinak je zajímavé, že z Vašeho fóra mi nechodí upozornění na odpovědi na příspěvky. Upozornění na odpovědi mám zaškrtnuté. Je to trochu frustrující...
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: Neděle, 14.07.2013, 18:50 »

Jinak bych ještě prosil Vaši odpověď na tenhle dotaz, aby neupadl v zapomnění.
Jak se díváte na terapeuty, používající Salvii, kteří drží ruku klienta ve své a ještě svým palcem promnou měřící bod v dlani klienta? Nemyslíte, že jejich aury se prolnou a to co měří, není už vůbec identifikovatelné - komu to vlastně patří? Takhle měří i dr. Jonáš!
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: Neděle, 14.07.2013, 18:59 »

A dnes večer ještě do třetice.

Vím, že Salvii jste neprovozoval reálně, pouze na tomto fóru virtuálně.
Dotaz na prolnutí aur klienta a měřiče bych ještě doplnil dotazem, který jsem dal na tomto fóru před více než čtyřmi lety a zůstal bez odpovědi.
Tak jenom na připomenutí:

A jak se zkušení testéři se Salvií dívají na:
- koloidní stříbro? Ovlivňuje to měření Salvie?
- zapojení testéra do celkového obvodu Salvie třeba tím, že testujícího drží za ruku, na které hledá akupunkturní bod?Ovlivňuje to měření Salvie?
- zlaté prsteny a kovové hodinky na rukou testéra, potažmo testérky? Ovlivňuje to měření Salvie?
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: Neděle, 14.07.2013, 19:52 »

Ok, tak ještě k té Salvii...netuším, jak to dělají jiní, protože nejsem žádný předseda ani mluvčí pro asociaci měřičů Salvie Úsměv  Ale správně by to mělo být tak, že ruční elektroda se drží v jedné ruce, (před tím je dobré si ruce umýt mýdlem, aby se odstranili nečistoty a mastnota) a druhá ruka je položena na stole dlaní vzhůru a na konci dlaně, zápěstí a další části ruky by měla být nějaká tkanina, třeba přeložený malý froté ručník. Tímto se přímej kontakt eliminuje dostatečně. Měřič má pak svou ruku s měřící sondou pak částečně položenou na této tkanině. Měřící bod na dlani je dobré před tím ještě případně odmastit lihem, stačí i obyčejná Alpa. Aspoň takto to dělá běžně můj kamarád. U biorezonančních přístrojů platí všeobecně pravidlo, že dotyčný by při diagnostice neměl mít na sobě pokud možno nic kovového nebo mobil. Nicméně v době, kdy je plno EM smogu kolem nás a wifi je dnes téměř na každém kroku, nehledě na to, že notebooky a displeje novějšího data výroby už vyzařují EM pole jako prase, tak to poněkud začíná postrádat význam, neboť by se tyto diagnostické testy musely provádět leda tak v dokonale EM odstíněné místnosti, což by byla poměrně finančně nákladná záležitost.

Jinak to vaše strohé vysvětlení zkratky DIRP mi opravdu moc nedalo, teoretický popis výrobce jsem si už dávno přečetl a je mi znám, ale jak je to řešeno prakticky stále netuším, proto se k tomuto nemohu nijak vyjadřovat.
DIRP (Dual Integration Resonance Procedure) is an automated procedure to get a resonance feedback from an applicant if a frequency is fed to him. The results are displayed as a graph, can be edited, stored for reference, or used whole or in part as a base for an application. The procedure is organized similar to a SWEEP. A frequency is fed to the applicant via an active electrode (anode) connected to the red lead of an application cable. A finger electrode carries the resonance feedback to the device where it is displayed and stored. The DIRP analysis covers a frequency range defined by the user. He sets an upper and a lower limit of the range and the step size to use between the limits. The routine takes a few minutes depending on the range to cover.

Jo a čekám na ten obrázek nebo lépe foto, protože předpokládám, že ten dle vás funkční kousek vlastníte, když se ho tak snažně zastáváte, případně nějaký odkaz na přístroj, jinak vaše tvrzení beru s rezervou, stejně jako ty od prodejců, které je prezentují na svých stránkách a nešetří superlativy.


Netuším, proč vám to upozornění na email nechodí, ale zkuste si v Editaci profilu pro jistotu zatrhnout všechny položky v menu Upozornění na email. Pokud to takto máte, mělo by to chodit za předpokladu, že máte zadanou správně emailovou adresu, na kterou to má být odesíláno a nemáte tyto emaily ve své email chránce označeny jako spam. Pokud máte zde uveden kontaktní email s koncovkou cz nebo sk neměl by to být také problém.

Edit: Díval jsem se do logů fóra a systém standardně email odeslal, ale opakovaně se vždy vrátil se statusem "Returned mail: response error", čili nedoručitelný email, takže chyba je na vaší straně emailové adresy. Takže problém není na našem přijímači, ale na vašem.
« Poslední změna: Neděle, 14.07.2013, 22:45 od Craft » Zaznamenáno

QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 kdy: Středa, 06.11.2013, 18:15 »

Pokud souhlasíte s tím, že člověka neodděluje od okolního prostředí pokožka, tak se domluvíme rychle. Musíme si ale napřed vyjasnit pojmy. Okolo našeho těla je několik energetických obalů - aurických těl, sahajících do různých vzdáleností. Dalo by se říci, že až do "Akáši" - informační obal naší Země. Salvia měří odpor kůže a auru prakticky vynechává. QMRA měří jen ten nejbližší - několik mm silný elmg. obal těla (a pomocně i kůži). Tedy auru, kterou je možné i fotografovat.  Oberony různých typů probírají nejen - kontaktně - kůži, ale i všechny další vrstvy.   "Dědo" je prostě schopen virgulí měřit i ty další obaly a možná sahá až do Akáši. Je to prostě boží dar - važte si ho. Páteru Ferdovi vystačil jen papírek se jménem a rokem narození - virguli nepoužíval. Bábě radnické vystačila lahvička moči - jméno nechtěla a virguli nepoužívala. Oba jsou již bohužel po smrti... Kroutím očima
Zaznamenáno
QAD
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 42


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 kdy: Pondělí, 02.12.2013, 20:56 »

Jsem rád, že se sem zase můžu dostat - po delší distanci z nevyjasněných důvodů.
Veškeré rozdíly v názorech - podle mne - vyplývají z odpovědí na otázku, zda lidské tělo končí pokožkou nebo ne.
Pokud ano, existují pouze kontaktní metody, které měří elektrickou vodivost nebo impedanci kůže v různých bodech těla.
Pokud ne, tak se můžeme ptát, čím tělo - neviditelně a nehmatatelně - pokračuje. Existuje něco jako elektromagnetický obal těla? Někteří to nazývají aurou. Jak daleko tenhle obal dosahuje? Jen pár milimetrů, nebo metrů, nebo ... Dá se rozložit na magnetickou a elektrickou složku? A dají se tyhle složky měřit? Jaké informace se z toho dají extrahovat? A jak se to vlastně měří?
Pokud má být základem diskuze lidské tělo končící pokožkou, nemá cenu v ní pokračovat. Ani pečlivé rozbory elektronické konstrukce přístrojů jako jsou oberony (malé CT) nebo quantumy (malé MR) neobsáhnou celý princip jejich práce...
Zaznamenáno
Bejmurat
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: Úterý, 29.12.2015, 12:26 »

Vzhledem k tomu, že na stránkách čínského výrobce vidím oba typy, o kterých tu diskutovali Craft a QAD (patrně verze HS-2008FC2 a HS-2008FC), tak tipuji, že princip jejich fungování bude stejný.

Původně jsem hledal informace a recenze na přístroj KOS a teď fakt vidím, že je až moc podobný jednomu z těch čínských, včetně kufříku.
Zaznamenáno
Simiska
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: Pátek, 15.02.2019, 08:48 »

Vzhledem k tomu, že na stránkách čínského výrobce vidím oba typy, o kterých tu diskutovali Craft a QAD (patrně verze HS-2008FC2 a HS-2008FC), tak tipuji, že princip jejich fungování bude stejný.

Původně jsem hledal informace a recenze na přístroj KOS a teď fakt vidím, že je až moc podobný jednomu z těch čínských, včetně kufříku.

Analyzátor nepozná onkologické onemocnění. V prosinci jsem byla na "vyšetření" analyzátorem K.O.S.. Odcházela jsem jako naprosto zdravý člověk. Uváděla jsem specifické potíže, ale mašinka nenašla nic znepokojujícího. Jen to, že mi chybí želeno. 13. února mi byla potvrzena rakovina dělohy a čípku stadium 3. K čemu pak tento zázrak je? Takže rakovinové buňky to nenajde. Sice výrobce se chlubí, že ano, ale pravda to není. Varuji, nenechejte se zviklat výsledky testů. Aby pak nebylo pozdě jako u mne.
Zaznamenáno
Pablos
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: Čtvrtek, 21.09.2023, 17:19 »

Tady máte vnitřek elektroniky QMR
https://www.youtube.com/watch?v=VxAow1VkMf0
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!