Zdraví
Úterý, 19.03.2024, 08:38 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Oberon  (Přečteno 129590 krát)
Tomas
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« kdy: Pátek, 23.03.2007, 21:11 »

Celkem me zaujal pristroj Oberon a chci si na nej zajit, kvuli zdravotnim problemum, ale je to vubec bezpecne a na co si dat pozor?
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Sobota, 24.03.2007, 12:45 »

Celkem me zaujal pristroj Oberon a chci si na nej zajit, kvuli zdravotnim problemum, ale je to vubec bezpecne a na co si dat pozor?

Osobně za tu dobu co Oberon znám, jsem již absolvoval na přístroji Biolaz-Oberon 11SM více jak 10 sezení a myslím, že obavy jsou zbytečné.
Jediné na co výrobce upozorňuje je vyhnout se přímému střetu laseru s očima, ale tohle je pouze nutná bezpečnostní fráze pro všechny případy, protože takové přístroje musí používat laser s bezpečnou vlnovou délkou, stejně jako třeba laserové ukazovátko
Úraz el. proudem tady taky nehrozí, přístroj je napájen bezpečným napětím ze síťového adaptéru, což je patrno i z obrázku přístroje (jeho kompletu).
Neopdpustím si v této souvisloti jednu poznámku. V případě vyšetření přístroji používajících x-ray radiaci, jako jsou RTG nebo CT, které se hojně ve zdravotnictví používají už řadu let, nikdo ani v nejmenším nezaváhá a věří jak je to bezpečné, ale už si jaksi neuvedomuje, že čím je orgán hlouběji, musí být zákonitě i větší radiace pro pořízení čitelného rtg snímku, natož v případě CT. Někdy je holt lepší neznat ony podrobnosti

Doporučuji si dát pozor především na kvalifikovaného terapeuta, který přístroj Oberon provozuje. Spíše bych hledal někoho, kdo jej již delší dobu provozuje a má zkušenosti i z jiných oblastí léčby, protože naučit se základní obsluhu je otázka chvilky a spouštět přednastavený automatický test a následnou metaterapii zvládne každý, ale vyhodnocovat správně výsledky, číst v grafech a číslech, znát význam jednotlivých pojmů a vědět na co se zaměřit, to už chce znalosti a praxi. Bohužel takových je stále zatím málo.

Craft
Zaznamenáno

jirka
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Neděle, 15.04.2007, 19:31 »

Zaujal mě Váš článek o diagnostikování pomocí biorezonančních přístrojů. Něco ohledně této metody jsem se doslechl a až na Vašich stránkách jsem se dozvěděl o principu této metody. Rád bych se ještě dozvěděl, kde je možno přístroj Biolaz-Oberon získat, případně kde je možno se účastnit kurzu v používání tohoto přístroje. Budu vám vděčen za každou informaci.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Středa, 18.04.2007, 02:44 »

Dle mojich informací oficiálního prodejce pro CZ a SK republiku pro Biolaz-Oberon (prodej i základní zaučení) najdete zde http://www.harmonie-regencentrum.cz/  ing. Ernest, případně vám potřebné informace poskytne i p. Janečka.

Craft
Zaznamenáno

erminka
přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Čtvrtek, 03.05.2007, 13:54 »

to Craft

Centra bioresonanční mediciny, která jsem zatím našel jsou pro Evropu
v Irsku, pro ostatní svět v Autrálii, ale bude jich mnohem víc, protože
první basální práce publikoval Japonec Sato a pak nějaký Němec či
Rakušan. Pokud jde ještě o měření z jednoho bodu to je velké zjednodušení celého měření a přišel na to Schimmel.   Zdravím Erminka
Zaznamenáno
JANA
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: Čtvrtek, 17.05.2007, 15:55 »

Již třetí den brouzdám po těchto stránkách, které mě úplně nadchly a mluví mi z duše. Pracuji s přístrojem Oberon již 2 roky a musím říct, že jsem z něj opravdu nadšená.Na začátku jsem jej používala pro své klienty - nejsem lékař - jsem trenér fitness :shame: a s pomocí přístroje jsem svým klientům kontrolovala stav páteře, kloubů, prováděla test osteoporozy - abychom našli vhodnou pohybovou aktivitu. Postupně ale bylo škoda nevyužít i dalších možností, které přístroj nabízí, takže došlo na preventivní zhodnocení stavu vnitřních orgánů, vytipování slabého místa popřípadě jsem lidičky posílala na různá vyšetření k lékaři. Jaké ale bylo mé překvapení, když se lidé začali vracet s tím, že podle laboratorních testů mají výsledky v normě a přesto že již mají určité problémy,  byli lékařem pasováni na hypochondra, popřípadě byli odesláni k psychyatrovi.  Oberon neomylně vykazoval velmi špatné hodnoty na příslušných orgánech. Vrhli jsme se do metaterapií, většinou jsem je nutila před zahájením do detoxu, protože "nemůžeme lít do kýble" když jej nejdříve nevylijeme,doporučila jsem úpravu stravy s ohledem na roční slabé orgány, využili jsme orgánových hodin při dávkování, přidali jsme homeopata a buněčné harmonizéry a výsledek byl ve většině případů velmi dobrý - cca do měsíce se lidé vrátili do normy a jsou bez problémů. Pouze u alergiků, bylo třeba počkat půl roku, ale i u nich bylo zlepšení - jsou bez chemie a příznaky jsou tak o 50%lepší, jistě lepší varianta, než se vracet od alergologa se stále "účinnějšími" léky.
V manuálu k přístroji se dočtete, že lze působit také na dálku. Přesto že mi to můj mozek nedokáže vysvětlit, začala jsem tuto metodu zkoušet na své rodině a výsledek je zarážející. Pokud je provedeno základní podrobné vyšetření, přístroj velmi přesně zaznamená stav na dálku, samozřejmě jsem po příchodu potomka domů ihned provedla kontrolní vyšetření - údaje se shodovaly. Takže mé zkušenosti - přesto že si to nedokážu logicky zdůvodnit - jsou takové, že přístrojem je možno provést kontrolní vyšetření i metaterapii na dálku. Lidé udávají, mravenčení, teplo, tlak. Kdyby mi někdo mohl vysvětlit, jak je toto možné, budu vděčná. Myslím, že se zde otevírají netušené možnosti použití, nebudu o tom přemýšlet, vždyť zezačátku jsem si také nedokázala vysvětlit, jakto, že mi reaguje v ruce kyvadlo a jak se mi hodí, když nemohu určit vhodné homeopatum ! Kyvadélko mi jej spolehlivě najde.

Pro klid dušišek, jsem zmínku o působení přístroje na dálku z mých internetových stránek vymazala, myslím, že většina lidí na tuto skutečnost není připravena a mohla by kazit dobré jméno tohoto úžasného přístroje.
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: Středa, 30.05.2007, 23:39 »

No s tím vyšetřováním a metaterapií na dálku jsem poněkud skeptický.
Nicméně jsem si před nedávnem udělal sám na sobě další srovnávací test na základě mě překvapivé informace, že diagnostika na Oberonu v případě mě známé osoby selhala. Test jsem dělal na dvou Oberonech (Biolaz-Oberon 11SM vs. Biolaz-Titanium Professional) a potvrdilo se mi opět, že to nemůže být náhoda, vzhledem k četnosti orgánů v těle, L a P strany lidského těla a znalosti mého problému i když jsem záměrně při vyšetřování obsluhující přístroje mystifikoval. Takže v mém případě diagnostika fungovala vždy dobře. Samozřejmě v bodech je tam mírný rozptyl i co se grafů týče, ale je to v přípustných mezích.

Craft
Zaznamenáno

JANA
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: Pátek, 01.06.2007, 13:08 »

"...KAŽDÝ MžŽE DOSTAT JENOM TO, K ČEMU JE OTEVŘEN, NIC JINÉHO..."
Jana
Zaznamenáno
abiron
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: Neděle, 01.07.2007, 11:47 »

Náhodou jsem objevil tyto stránky a zjistil, že mnoho informací zde uváděných je mylných či neúplných. Těší mě, že roste zájem o Oberon, ale pokusím se vše uvést na pravou míru:
Prošel jsem školením v Moskvě u přímého zastoupení výrobce přístroje Oberon, kde se stále pracuje na vývoji nových verzí přístroje a mám povolení k provádění školení obsluhy těchto přístrojů pro ČR. Nejpravdivější informace o přístrojích Oberon je uvedená panem Hrtoněm na stránkách http://metatron-nls.cz a doporučuji je prostudovat. Co se týče přístroje Oberon, originál je zobrazený jak na výše uvedených stránkách, tak na stránkách naší firmy www.abiron.cz.
Dále: výrobní název přístroje zní Metatron, který sice byl vyroben v omském Institutu praktické psychofyziky, ale základem pro jeho vývoj a výrobu byla teorie Nikoly Tesly. Také doporučuji zjistit si, čím se tento věděc zabýval. V jeho stopách pak šli další vědci na celém světě (jména psána českou transkripcí) - Francouz Žachovský, Američan Rajf, Němec Foll, další vědci jako Morel a Raše (vynálezci MORA terapie), v neposlední řadě i Rus Lobačevský a mnoho dalších. Dá se říci, že Metatron (výrobní název Oberonu) je výsledkem práce vědců z celého světa.
První Metatron pod obchodním názvem Aurum byl vytvořen v IPP Omsk ve spolupráci profesorů Nestěrova a Buta za pomoci Košelenkova a Nosova. Později se Nestěrov a But vydali vlastí cestou - But pokračoval ve výrobě přístroje Aurum a jeho modifikací, Nestěrov vytvořil nový přístroj pod obchodním názvem Oberon. Aurum i Oberon používají stejný princip diagnostiky a stejný legální software. V detailech se sice oba přístroje liší, nicméně se jedná o stejně kvalitní přístroj.
Dalšími typy těchto Metatronů jsou: Faeton, Sensitiv a Biolaz. V případě Faetonu se jedná o verzi určenou pouze pro ruský trh z důvodu nekvalitního provedení a velké chybovosti. Sensitiv představuje návrat obou vědců Nestěrova i Buta ke společné práci, i když nadále každý z nich pokračuje na vývoji vlastního
přístroje. Co se týče Biolazu - profesor Nestěrov jej neuznává jako Metatron. Ohledně postoje profesora Buta nemám žádné informace, ale z vlastních zkušeností s Biolazem můžu říct, že vůči němu mám silné výhrady.
Důvody:
- Při spuštění software vidíme nápis Metapatia 4, která však oficiálně neexistuje - jedná se o kopii software Metapatia 3. Tato kopie je navíc neúplná a nelegálně přeložená do českého jazyka (oficiální česká verze software se teprve připravuje).
- Velikost databáze tohoto software, kterou si každý může zjistit na svém PC, kde je Metapatia nainstalována, je v případě legální verze zhruba 800 MB, což je daleko více, než je k dispozici při použití s přístrojem Biolaz.
- Software Metapatia je majetkem profesora Nestěrova a s přístrojem Biolaz je distribuován bez jeho souhlasu, čili nelegálně.
- Protože na první stránce manuálu k přístroji Metatron je uvedeno cituji: "... komplex dovoluje zkontrolovat jakékoliv stavy biologického objektu ...", což znamená, že nutnou přítomnost biologického objektu (v našem případě pacienta). U funkčního přístroje pokud není uzavřen okruh (tzn. sluchátka nejsou na hlavě pacienta) se na monitoru objeví upozornění, že nejsou zapojeny biorezonanční induktory a software nelze spustit, což u Biolazu není - tam vyšetření probíhá, i když sluchátka volně leží na stole nebo když přístroj vůbec není zapojen, popřípadě když sluchátka nasadíte na libovolný předmět. Osobně jsem vyzkoušel
funkčnost Biolazu v přítomnosti jeho tří majitelů, kdy byla sluchátka nasazena na láhev Mattoni. V software bylo zvoleno pouze vyšetření podélného řezu hlavy a toto vyšetření nejenže proběhlo, ale přístroj dokonce nalezl myom dělohy, což hovoří samo za sebe - těžko budete hledat hlavu a dokonce v ní dělohu u PET lahve.
- Když začneme provádět vyšetření mužského organismu, objeví se na monitoru postava ženy, což je nemožné - u muže přece nelze vyšetřovat vaječníky, a podobně.
- Další věcí vyvolávající podezření ohledně Biolazu je to, že mnoho lidí uvádí možnost vyšetření na dálku. Ano, vyšetření na dálku je možné, ale jedině pokud se obsluha přístroje dokáže telepaticky spojit s klientem, nasadit sluchátka na sebe a tímto způsobem provést vyšetření. Sice jsem o takových lidech slyšel,
ale s žádným z nich jsem se nesetkal a rozhodně nemyslím, že ti, kteří v diskuzních fórech na internetu uvádí, že vyšetření na dálku běžně praktikují, telepatii ovládají a chci je upozornit na to, že pokud telepatii opravdu ovládají, je zde nebezpečí stažení nemoci pacienta na sebe a asi málokdo chce mít např. adenokarcinom slinivky břišní ... V opačném případě se jedná pouze o šarlatánství a nezákonné obohacování na úkor nemocných lidí a takové jednání je samozřejmě trestným činem.
- V technické dokumentaci je uvedeno "... přístroj telemetrického zpracování dat ...". Zpracování neznamená vyšetření !!! Nejprve musíte pacienta naskenovat a poté teprve můžete bez jeho přítomnosti zpracovat výsledky !!!
- Ohledně koupě Biolazu: setkal jsem se s několika lidmi, kteří jej zakoupili od stejného prodejce bez originálního CD se software a rád bych uvedl, že přístrojový komplex Metatron Oberon musí obsahovat: kufřík, přístroj Oberon, laserový snímač, reprinterovou komoru, adaptér, technickou dokumentaci a manuál, podle typu přístroje software Metapatia či v případě přístrojů Oberon TG-4011 a vyšších software Metapatia, Metapatia 3 a dále Nutrisoft, Hunter, atd.
Na závěr: samozřejmě, že vše se dá zpochybnit. Nechci zpochybňovat účinnost originálního přístroje Biolaz-Oberon, ale uvádím na pravou míru to, co koluje mezi jeho uživateli. Biolaz-Oberon nemá - až na druhé slovo v názvu - nic společného s přístrojem Oberon a po vyřešení právních záležitostí v Rusku začneme z pověření IPP Omsk řešit situaci v ČR, kde jsou přístroje Biolaz-Oberon běžně označovány jako Oberon.
Dále:samozřejmě, že každý přístroj lze napodobit a vyrobit nefunkční kopii takřka doma na koleně - jak Aurum, tak Oberon, tak Biolaz. Verze Biolazu prodávané v ČR jsou mnohdy právě těmito nefunkčními kopiemi, které na Ukrajině lze zakoupit za částku cca 800,- USD, což je docela velká částka za pouhou domácí videohru.
Doufám, že výše uvedené skutečnosti Vám pomůžou při výběru a nákupu toho správného přístroje. V případě zájmu doporučuji obrátit se na již uvedené stránky p. Hrtoně, kde je fotografie přístroje Oberon TG-4021, případně na stránky www.abiron.cz, kde je fotografie přístroje Oberon TG-4011.
Bohužel nelze v jednom článku obsáhnout veškeré informace, proto firma Abiron provádí školení obsluhy přístrojů Oberon, Aurum a Biolaz v rozsahu 80-100 hodin. Dále plánujeme víkendový seminář, který proběhne koncem srpna, kam přijede jeden ze spolupracovníků profesora Nestěrova. Přesný datum bude uveden na stránkách firmy Abiron. Děkuji všem za zájem o přístroje a o snahu zjistit maximum informací o jejich možnostech. Jelikož uvádět věci na pravou míru pomocí
internetových diskuzních fór je pro mě ztrátou času, prosím zájemce o další informace, aby mě kontaktovali e-mailem abiron@email.cz, případně telefonicky na čísle +420 731459751 nebo osobně na adrese Praha 3, Roháčova 81.

S pozdravem ing. Troian
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: Pondělí, 02.07.2007, 16:34 »

Díky za vyčerpávající info, nicméně pořád mě zaráží jedna věc, jak je teda možné, když jsou všechny Biolazy nelicencované a jak uvádíte nefunkční kopie, že se mi ukázal vždy téměř shodný výsledek u dvou provozovatelů, o kterém jsem psal tady v příspěvcích a aby to nebylo málo, trefilo se vždy do zdravotního problému, potvrzeného klasickou medicínou? Pokud by přece docházelo pouze k náhodnému generování údajů, je velmi nepravděpodobná shoda na obou těchto Biolaz-Oberonech a navíc vůči lékařské zprávě. Možná by nebylo od věci si provést srovnávací test přímo na Metatronu nebo Aurum a všechny 3 měření mezi sebou porovnat.
Také mě zaráží, proč u jednoho člověka, kterého znám osobně, byly vždy body v rozmezí 3-4 po provedeném scanu i po několika návštěvách a ke všemu na jendom určitém orgánu a po nasazení ATB praktickým lékařem byl scan proveden znova a body byly v tomto případě v rozmezí 1-2, nejen co se onoho orgánu týče, ale i celého organismu. Kdyby to byla natolik nefunkční kopie, tak by přece k tomuto nemohlo vůbec dojít.

Craft
Zaznamenáno

Petr
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Středa, 18.07.2007, 10:56 »

Vážení Biolazisté-Oberonisté. Abych zde učinil alespoň jedné z výtek přítrž, prosím o následovnou opravu ve Vašich programech: aby se při spuštění programu neobjevovala ženská silueta v případě kontroly muže, je nutné v souboru češtiny: „Cestina.LNG“ v odstavci [FormNewPacient] upravit 10. řádek následovně: dbcbPol.Items=M,F. Stejně tak je nutné opravit odstavec ve druhé plovině textu následovně:
 [Messages]
;------------------[     Male & Female strings
uMaleString=M
lMaleString=m
uFemaleString=F
lFemaleString=f
Zaznamenáno
abiron
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: Neděle, 05.08.2007, 18:38 »

for Craft

Dobrý den,  omlouvám se za opožděnou odpověď, ale více než měsíc jsem tuto diskuzi nenavštívil ...
Ohledně Biolazu: pravděpodobně jste měl štěstí a narazil jste na funkční Biolaz-Oberon. Jak jsem uvedl minule, Biolaz-Oberon není originální Metatron a je vyráběn v ukrajinsko-polské kooperaci bývalým spolupracovníkem profesora Nestěrova bez jeho souhlasu. Bohužel v poslední době se u nás (většinou na Moravě) objevilo mnoho výrobků označených jako Biolaz-Oberon, které jsou naprosto nefunkční - viz. již uváděné vyšetření PET lahve - ačkoliv jsou distributorem prodávány jako originální Biolaz. Srovnávací zkoušky Metatronu a zmíněné nefunkční kopie Biolazu již provedeny byly a hádejte jak dopadly ...
Co se týče změn bodů, je kromě jiného důležité vědět, zda při vyšetření byla nastavena stejná rychlost skenování a citlivost snímacích senzorů - v opačném případě může přístroj podávat různé údaje.
Zaznamenáno
osud
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 kdy: Úterý, 11.09.2007, 19:28 »

Dobrý den, zvažuji nákup přístroje Oberon. Je mi někdo ze zde přítomných starších uživatelů připraven (za dohodnutou odměnu) poskytnout nějaké konzultace? Díky za zprávu. Jsem z Prahy.
Zaznamenáno
oberon
kolemjdoucí

Offline Offline

Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Čtvrtek, 18.10.2007, 10:46 »

Pane nebo paní,
jste -li z Prahy a dosud nemáte nikoho kdo by vás do problematiky přístroje zasvětil, mohu vám doporučit člověka, který provádí testování
na Oberonu opravdu velmi zodpovědně a s kterým by jste se v Praze mohl setkat a domluvit si schůzku.
Další dotazy ráda zodpovím na tel. 777 182 796
Zaznamenáno
Vinc
návštěvník
*
Offline Offline

Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Středa, 19.03.2008, 18:49 »

Craft:
Tak jsem si přečetl diskusi "oberon". Vlastním jej už rok a nemohu se zde přít o to, zdali je ten či onen funkční, licensovaný, či nikoli. Musím jen potvrdit, že to funguje a to i na dálku. Teď hovořím o hlavně o diagnostice. Používám tento přístroj zatím jen na členech rodiny a příbuzenstvu. Na dálku jsem působil jen na svoji matku, když měla problémy. Nic jsem jí neříkal a tak ani nevím, zdali něco pociťovala,ale vždy se dosti brzy "vylepšila". Naposledy jsem u souseda odhalil diagnozu, která byla potvrzena na 100% po 14ti dnech při nemocničním vyšetření. Budeš-li mít zájem si více popovídat, ozvi se mi na mail.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!