Zdraví
Pátek, 29.03.2024, 01:49 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Prodej (Eshop) generátorů Craftgen http://craftgen.eu/eshop/index.php
Web prezentace generátorů Craftgen http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-generator.html nebo www.craftgen.cz / www.craftgen.eu
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Diagnostické přístroje  (Přečteno 28590 krát)
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« kdy: Úterý, 20.05.2014, 11:12 »

Poměrně často se poslední dobou setkávám s dotazem nebo prosbou o radu na mou adresu, jaký diagnostický přístroj bych doporučil. Doporučuji si tady projít některé příspěvky zaměřené na tuto problematiku, kde je především uvedeno, čeho se vyvarovat.
Nicméně aby někdo neřekl, že jsem skoupý na přímou odpověď, uvedu tady i konkrétní názvy přístrojů. Podotýkám, že se jedná o můj vlastní seznam založený na vlastních praktických zkušenostech, který se ale nemusí jiným zamlouvat Úsměv Nebudu tady uvádět ani pro, ani proti, protože to není příspěvek ve formě nějaké recenze.

Co se cenové dostupnosti a obsáhlosti databáze týče vede jednoznačně přístroj Salvia se starší i novější PC databází, protože nejsou stejné, jak se mnoho lidí domnívá. Velkou výhoda je dobrá cena, velkou nevýhodou - ne každý se s ní naučí dobře měřit a pak může být i zdrojem "přešlapů" v náměrech. Pokud tomu nebudete chtít věnovat minimálně půl roku svého volného času, tak si přístroj ani nepořizujte, protože by vám doma akorát zůstal ležet  Mrknutí

Z měřících automatů je to pak Bicom 2000, i když plata s měřícími vzorky jsou další dosti finančně nákladná záležitost a v základu jich ani moc není, což už mnoho lidí ani neví. Navíc Bicom je spíše takový poloautomat a vyžaduje již větší znalosti jeho obsluhy i díky poměrně bohatému příslušenství, na rozdíl od různých přístrojů typu Oberon. Následuje pak plný automat Sensitive Imago 530 (nejvyšší model). Nižší modely ponechávám raději stranou.

Slušně také fungovali i staré Oberon-Biolazy, i když tam byli patentové spory, ale kde jim je dnes konec a navíc zastoupení v ČR byla naprostá tragédie.

F-scan Compact mě ale poněkud zklamal, protože má celkem zásadní nepřesnosti a je tady vícero věcí, které můžou výsledek dosti ovlivnit.

Z těch cenově "levnějších" diagnostických automatů má celkem dobré reference z vícero stran novější model Diacomu, ale osobně s ním nemám zkušenost, takže tohle je pouze zprostředkovaná informace od lidí, které znám.

Na můj vkus je ale většina těchto přístrojů silně předražena, tj. v ceně nového automobilu střední třídy, tak nebuďte pak zaskočeni cenou za vyšetření na těchto přístrojích. Majitelé se pouze snaží o návratnost vynaložených prostředku za jejich pořízení, nic jiného v tom nehledejte Mrknutí

To je asi tak vše, co dle mě stojí za zmínku a povšimnutí. Jinak na padělky ve stylu oberonů už můžete v ČR taky lehce narazit. Něco na toto téma je už uvedeno i zde:
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,55.15.html
nebo
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,83.0.html

Postup pro vlastní otestování takových diagnostických automatů je pak uveden zde: http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/index.php/topic,55.msg757.html#msg757
« Poslední změna: Středa, 04.06.2014, 23:54 od Craft » Zaznamenáno

KCNJ_K
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Sobota, 14.06.2014, 18:00 »

Co si mám představit pod Vašimi pojmy "poloautomat" a "automat"?
Zaznamenáno
icosom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Neděle, 06.07.2014, 06:39 »

Používa niekto Bovisov biometer ? Existuje nejaký návod ako by sa dal zostrojiť? Alebo sa dá niekde kúpiť?
Zaznamenáno
Craft
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 322



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Pondělí, 07.07.2014, 15:22 »

KCNJ_K:
Myslím, že je to jasné už z textu s uvedením i konkrétních přístrojů, více nemá smysl k těmto pojmům psát. Pokud chcete můžete to rozepsat za mě  Mrknutí

icosom:
Bovis biometer není přístroj, ale stupnice, pomocí které se měří energetická hladina jakékoliv látky, potraviny, léku, živé bytosti, předmětů nebo geografických míst. Původní stupnice měla rozsah 1.000 - 10.000 jednotek. Dnes se už používá stupnice ve větším rozsahu 1.000 až 50.000 jednotek. 6500 jednotek je neutrální hodnota a odpovídá vlnové délce červeného světla. Vše pod 6500 jednotek má málo energie, čili záporný náboj. Vše nad 6500 jednotek zase pozitivní náboj. Zdravý člověk by měl mít minimálně 8000 jednotek. Zdravá místa (energeticky nabitá) by se měla pohybovat od 7000 jednotek výše.
Co se pamatuji, tak třeba vodovodní voda má kolem 3500 jednotek, samozřejmě se tento údaj bude lišit místo od místa, čili žádná sláva a mnoho lidí to ani neví. Údajně DNA a živá voda je levotočivá (v protisměru hodinových ručiček), co se atomů a molekul týče a nádorové buňky a mrtvá voda zase pravotočivé (ve směru hod. ručiček). Hodnoty pod 6500 ukazují na přítomnost geopatogenních zón, podzemní vody, křížení, geologické trhliny,  nebo negativní vzpomínky, které jsou škodlivé pro člověka, zvířata a rostliny. Pro měření energetické hladiny na stupnici se pak jedinec, který ovládá kyvadlo musí soustředit na místa, osoby, látku nebo předmět, který chce měřit. Pak si má položit otázku: "Jaká je energetická úroveň tohoto místa, člověka, rostliny, stravy nebo léků?"
Tolik ve zkratce. Myslím, že na internetu je na toto téma dost informací.

BTW: Třeba kvalitními orgonity ošetřené místa nebo voda může přesahovat i více než 14 000 jednotek.
Někdy si ale říkám, že některé věci nemůžou být pouhé náhody. Zrovna včera se po roce a půl vývoje, dal do eshopu nový přístroj, který toto řeší http://craftgen.eu/sqcshop/index.php/craftgen-emg-p48  a ve stejný den je tady i tento dotaz  Smích
Zaznamenáno

icosom
člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 07.07.2014, 16:10 »

A prístroj na meranie synchonicity nemáte ? Úsměv, mala by som  na ňom v poslednej dobe dosť vysoké hodnoty.Úsměv
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!