Ok, tak ještě k té Salvii...netuším, jak to dělají jiní, protože nejsem žádný předseda ani mluvčí pro asociaci měřičů Salvie
Ale správně by to mělo být tak, že ruční elektroda se drží v jedné ruce, (před tím je dobré si ruce umýt mýdlem, aby se odstranili nečistoty a mastnota) a druhá ruka je položena na stole dlaní vzhůru a na konci dlaně, zápěstí a další části ruky by měla být nějaká tkanina, třeba přeložený malý froté ručník. Tímto se přímej kontakt eliminuje dostatečně. Měřič má pak svou ruku s měřící sondou pak částečně položenou na této tkanině. Měřící bod na dlani je dobré před tím ještě případně odmastit lihem, stačí i obyčejná Alpa. Aspoň takto to dělá běžně můj kamarád. U biorezonančních přístrojů platí všeobecně pravidlo, že dotyčný by při diagnostice neměl mít na sobě pokud možno nic kovového nebo mobil. Nicméně v době, kdy je plno EM smogu kolem nás a wifi je dnes téměř na každém kroku, nehledě na to, že notebooky a displeje novějšího data výroby už vyzařují EM pole jako prase, tak to poněkud začíná postrádat význam, neboť by se tyto diagnostické testy musely provádět leda tak v dokonale EM odstíněné místnosti, což by byla poměrně finančně nákladná záležitost.
Jinak to vaše strohé vysvětlení zkratky DIRP mi opravdu moc nedalo, teoretický popis výrobce jsem si už dávno přečetl a je mi znám, ale jak je to řešeno prakticky stále netuším, proto se k tomuto nemohu nijak vyjadřovat.
DIRP (Dual Integration Resonance Procedure) is an automated procedure to get a resonance feedback from an applicant if a frequency is fed to him. The results are displayed as a graph, can be edited, stored for reference, or used whole or in part as a base for an application. The procedure is organized similar to a SWEEP. A frequency is fed to the applicant via an active electrode (anode) connected to the red lead of an application cable. A finger electrode carries the resonance feedback to the device where it is displayed and stored. The DIRP analysis covers a frequency range defined by the user. He sets an upper and a lower limit of the range and the step size to use between the limits. The routine takes a few minutes depending on the range to cover.
Jo a čekám na ten obrázek nebo lépe foto, protože předpokládám, že ten dle vás funkční kousek vlastníte, když se ho tak snažně zastáváte, případně nějaký odkaz na přístroj, jinak vaše tvrzení beru s rezervou, stejně jako ty od prodejců, které je prezentují na svých stránkách a nešetří superlativy.
Netuším, proč vám to upozornění na email nechodí, ale zkuste si v Editaci profilu pro jistotu zatrhnout všechny položky v menu Upozornění na email. Pokud to takto máte, mělo by to chodit za předpokladu, že máte zadanou správně emailovou adresu, na kterou to má být odesíláno a nemáte tyto emaily ve své email chránce označeny jako spam. Pokud máte zde uveden kontaktní email s koncovkou cz nebo sk neměl by to být také problém.
Edit: Díval jsem se do logů fóra a systém standardně email odeslal, ale opakovaně se vždy vrátil se statusem "Returned mail: response error", čili nedoručitelný email, takže chyba je na vaší straně emailové adresy. Takže problém není na našem přijímači, ale na vašem.