Neexistuje v té podobě, ve které to prezentujete, to je velký rozdíl
Píšete, že máte zkušenosti 2 měsíců provozu ( to je velice málo, zvlášť, když píšete, že zkušenostimáte jen se Syncrometerem, Salvií a Zapperem ). Píšete o dodavateli, od kterého máte normální garanci ( ocenil bych, kdybyste mi dal na něj kontakt, zajímalo by mě, zda se jedná o někoho, koho znám
), nicméně já tu nemluvím o NORMÁLNÍ garanci, normální garanci máte v rámci zákona na vše, co zakoupíte, já píšu o garanci kvality, o provedených testech přímo vědci, popřípadě rovnou v nemocnicích ( tzn. to zároveň i znamená, že ten přístroj musí být nějakým způsobem aspoň trošku rozšířený mezi lidmi
).
Pak sem z nějakého důvodu ( pravděpodobně v záchvatu rozčílení podle toho co píšete ) sem cpete jakési majetkoprávní spory zemí bývalého SSSR a to, že nejsem smířen s tím, že Titanium PC vskutku existuje. Navíc mi sem cpete, že jsem přístroj SI zakoupil - nezakoupil, psal sem, že jsem s ním mám zkušenost jako uživatel a byl jsem na něm i jako pacient ( což každopádně u spousty přístrojů, abych měl možnost porovnávání ) a že tedy chápete, že tvrdím, že je nejlepší ze všech.
Za celou tu dobu jste ani mě ani ostatním uživatelům tady neřekl o ničem, co by dokazovalo, že TITANUM PC není pouhým "padělkem" neboli předělávkou Oberonu pod německý trh, což mám potvrzeno od samotného výrobce a dalších dodavatelů. Oháníte se tu 2 měsíci zkušeností a názvama, které když vyslovíte ve společnosti lidí, co se zabývají biorezonancí, tak buď nebudou vůbec vědět ( ostatně podobně jako internet, je zázračné jak takový přístroj, který tu vychvalujete, lze jen těžko najít na internetu někde jinde kromě Vašich stránek, takže bych mimo jiné poprosil nějaké odkazy vedoucí i na jiné uživatele, popř. dodavatele ) nebo mi sdělí, že jsem na špatné cestě, že tam rozhodně ne.
Netvrdím, že ta krabice s názvem TITANIUM PC neexistuje, stejně jako netvrdím, že nemá výsledky, jen poukazuju na FAKTA - pro srovnání - sdělte mi tedy povahu například čidel/senzorů, jaká jsou? Stačí mi jen jaká jsou, to máte buď v technické kartě přístroje nebo to lze zjistit u dodavatele, který by Vám to ale měl říkat na prezentaci a na školení, abyste věděl, s čím pracujete a jaké povahy by tedy mělo být prostředí, kde vyšetřujete pacienty.
Stejně tak bych požádal o certifikaci ( oficiální, ne načmáranou někde na papíře nějakým pochybnýmn dodavatelem ), popřípadě odkazy na vědecké výsledky práce tohoto přístroje.
To je mé srovnání... nejde mi totiž za každou cenu o to, abych vyřvával do světa, že přístroj A je super dokonalej skvělej ( k tomu slouží reklamy ) a přístroj B je hnus, fuj, špína - jde mi o to OBJEKTIVNĚ být schopen porovnat jednotlivé přístroje na trhu a pomáhat tak lidem i zároveň i sobě. S letitou zkušeností jsem se naučil, že ne vše, co je levné, je dobré a naopak co je draé nemusí být skvělé. Proto nejdřív pečlivě prověřuji, než kupuji. Není to počítač, není to auto koneckonců, je to něco, čím bude uživatel pomáhat jiným lidem, jenže pokud to nebude dostatečně kvalitní, může jim uškodit tak moc, že je může zabít. To je hodně velká zodpovědnost.
Mimochodem, pro Vaši zajímavost, zjistil jsem si od výrobce, zda mluvíte pravdu o Sensitivu Imago - je to tedy takto. Za 500 000 ho nepořídíte, pořídíte jej za cca 400 000 a to jenom ten nejnovější model, který teď čerstvě vyšel, který výrazně rozšiřuje dosavadní možnosti bioreonančních přístrojů.
Jinak klasický Sensitiv Imago pořídíte za cenu už od cca 150 000. Z toho vyplývá, že Vaše informace 400 - 500 000 není příliš pravdivá
ale ano, jsme na rádoby odborném fóru, neřešme tu obchodní záležitosti, jen bych rád, aby tu pro ostatní účastníky byly uvedeny pouze pravdivé objektivní informace, nerad bych s nimi manipuloval